پاسخ : درخواست هاست اشتراکی ( عجله دارم )
سلام و درود ویژه
در خدمتیم با 15 درصدد تخفیف
انتقال رایگان سایت شما
پلن هاستینگ سایت پلاس سرور
کد تخفیف 15 درصددی : plus-server
پشتیبانی 24 ساعته
ایمیل پشتیبان : info.luxserver
جیمیل : mojtabaqomi@gmail.com
شماره تماس : 09191970674
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
با سلام <br>دوستان من یک سایت دانلود کتاب دارم که یکماهه راه اندازی کردم ، روی هاست ارزان بالا آوردم ولی متاسفانه از سرویسی که من دارم استفاده میکنم رایگان هست و تمام ایمیل ها ( ثبت نام ، فراموشی رمز ، و خوش آمد گویی ) همه و همه اسپم میشه و قبل از عنوان ایمیل اتومات مینویسه free host و این خیلی بده ، پشتیبانی میگه هاست رایگان آمریکا هست و کلا از طرف سرویس دهنده های بزرگ ایمیل اسپم شناخته میشه<br>خلاصه سایت تازه راه افتاده و بازدیدی نداره ، مطلب هم زیر ده تا داره ولی فورا رشد میکنه <br>هاست اشتراکی میخوام حداقل ده گیگ فضا + اکانت ایمیل و php 5.4 + امکان آپلود فایل حداقل 20میگ ( وردپرس ) و غیره<br>فعلا کتاب ها روی هاست آپلود و دانلود میشه ، اما متعهد میشم زمانی که فایل ها به 5 گیگ برسه یا تعداد بازدید کننده به 2000 ip در روز برسه فورا هاست دانلود تهیه کنم ( توجه 50% کتاب ها پولی هستن این یعنی دانلود زیادی در روز ندارن)<br>راستی پرداخت : ماهیانه باشه که اگر از همدیگه ناراضی بودیم با خوبی و خوشی هاست تخلیه بشه<br>پنل دایرکت ادمین هست ( انتقال رایگان باشه )<br>دوستان لطف کنید آفر رو کپی پیست نکنید و ی توضیحی بدین ، من یکبار این آفر رو خواستم اما به هرکدوم که افر داده بودند تیکت زدم ی ایرادی داشت ، من خواسته هام رو گفتم
لطف بفرمایید بگین کدوم پلن ( میرم توو سایت میگن فقط فلان پلن بدرد شما میخوره ماهی 129 هزار تومان !!!!!!!!!!!!))))
با سلام
با سرویس زیر در خدمتتون هستیم با بهترین کیفیت
http://xzn.ir/hosting/iran-directadmin
Irand1
۲۵۰۰۰ تومان
- ۵۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۲۵۰۰ تومان
- سالیانه ۲۵۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand2
۳۰۰۰۰ تومان
- ۱۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۳۰۰۰ تومان
- سالیانه ۳۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand3
۴۰۰۰۰ تومان
- ۲۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۴۰۰۰ تومان
- سالیانه ۴۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand4
۶۰۰۰۰ تومان
- ۵۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۶۰۰۰ تومان
- سالیانه ۶۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand5
۱۰۰۰۰۰ تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۱۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
درود
درخدمتیم تمام موارد درخواستی شما قابل ارائه میباشد
برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید
سرویس قابل گارانتی 7 روز میباشد
ارتباط انلاین
باسلام
سرویس های ما از دیتاسنتر OVH فرانسه موجود است
تمامی پنل های ما فعلا جوابگوی شما میباشند و در اینده در صورت نیاز میتونید ارتقا بدید
کمترین پکیج ماهانه مون 2گیگ ماهانه 8 هزار تومان
www.royaldata.org
دارنده نماد اعتماد الکترونیک
بااحترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
با سلام <br>دوستان من یک سایت دانلود کتاب دارم که یکماهه راه اندازی کردم ، روی هاست ارزان بالا آوردم ولی متاسفانه از سرویسی که من دارم استفاده میکنم رایگان هست و تمام ایمیل ها ( ثبت نام ، فراموشی رمز ، و خوش آمد گویی ) همه و همه اسپم میشه و قبل از عنوان ایمیل اتومات مینویسه free host و این خیلی بده ، پشتیبانی میگه هاست رایگان آمریکا هست و کلا از طرف سرویس دهنده های بزرگ ایمیل اسپم شناخته میشه<br>خلاصه سایت تازه راه افتاده و بازدیدی نداره ، مطلب هم زیر ده تا داره ولی فورا رشد میکنه <br>هاست اشتراکی میخوام حداقل ده گیگ فضا + اکانت ایمیل و php 5.4 + امکان آپلود فایل حداقل 20میگ ( وردپرس ) و غیره<br>فعلا کتاب ها روی هاست آپلود و دانلود میشه ، اما متعهد میشم زمانی که فایل ها به 5 گیگ برسه یا تعداد بازدید کننده به 2000 ip در روز برسه فورا هاست دانلود تهیه کنم ( توجه 50% کتاب ها پولی هستن این یعنی دانلود زیادی در روز ندارن)<br>راستی پرداخت : ماهیانه باشه که اگر از همدیگه ناراضی بودیم با خوبی و خوشی هاست تخلیه بشه<br>پنل دایرکت ادمین هست ( انتقال رایگان باشه )<br>دوستان لطف کنید آفر رو کپی پیست نکنید و ی توضیحی بدین ، من یکبار این آفر رو خواستم اما به هرکدوم که افر داده بودند تیکت زدم ی ایرادی داشت ، من خواسته هام رو گفتم
لطف بفرمایید بگین کدوم پلن ( میرم توو سایت میگن فقط فلان پلن بدرد شما میخوره ماهی 129 هزار تومان !!!!!!!!!!!!))))
با سلام
به صورت رایگان سایت های دانلود را در ایران میزبانی می کنیم
با support@maroonhost.com تماس بگیرید
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
متوجه منظورتون نمیشم !!!!!!!! رایگان !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه ی خرده بیشتر توضیح بدین؟؟؟ کسی از رایگان خیری ندیده ، البته من تابحال سرویس رایگان نداشتم
با سلام
میزان فضا : 10 گیگابایت
ترافیک ماهانه : نامحدود
تعداد ایمیل : نامحدود
تعداد دیتابیس : نامحدود
تعداد ساب دامین : نامحدود
تعداد پارک دامین : نامحدود
کنترل پنل : دایرکت ادمین
محل سرور : هتزنر آلمان
قیمت : 20000 تومان ماهیانه
برای سفارش از طریق سایت با ما در تماس باشید.
موفق باشید
روماک هاست
شرکت گسترش ارتباطات و فناوری روماک
هاست اشتراکی لینوکس-هتزنر آلمان - سی پنل
هاست از 20 هزار تومان بصورت سالیانه با امکانات نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
متوجه منظورتون نمیشم !!!!!!!! رایگان !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه ی خرده بیشتر توضیح بدین؟؟؟ کسی از رایگان خیری ندیده ، البته من تابحال سرویس رایگان نداشتم
به شرطی که ترافیک دانلود از سایت شما ده برابر آپلود باشد سرویس هاست دانلود رایگان در ایران در اختیارتان می گذاریم
می توانید جهت اطلاعات بیشتر از طریق support@maroonhost.com با ما در تماس باشید