مطمئنن نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد من قبلا حدودا 6ماه پیش خیلی در موردش تحقیق کردم خودم به این نتیجه رسیدم که شکست قطعی خواهد خورد فکر کنم اون زمون هر بیت 400دلار بود
در واقع پولی که بشه خود شخص تولید کنه خیلی قابل اعتماد نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
مطمئنن نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد من قبلا حدودا 6ماه پیش خیلی در موردش تحقیق کردم خودم به این نتیجه رسیدم که شکست قطعی خواهد خورد فکر کنم اون زمون هر بیت 400دلار بود
در واقع پولی که بشه خود شخص تولید کنه خیلی قابل اعتماد نیست
اینجا که من زدم 1 نشون داد 246 تومان 233 دلار بدیم بخریم اینجا 246 تومن بفروشیم :d
این منظورش 1 هزارم هست یا نه همون 1 بیت کوئیینه که 246 تومن میخره :-/
فروش آنلاین پولهای الکترونیک
بر اساس عرضه و تقاضا . هرچه تعداد استخراج کنندهها زیاد شود و هر چه تقاضا کم شود قیمتش کم میشه و برعکس .
البته باید این نکته را ذکر کرد که کل منابع در آخر به یک عدد محدود میشه مثلا فکر کنم 21 میلیون رسید دیگه کسی نمیتونه استخراج کنه و فقط به پروایدر های پورسانت داده میشه .
خود طرف نمیسازه .
اصل قضیه مثل استخراج طلا از معدن میمونه . شما میتوانید برید کنار یک رودخانه کار کنید و طلا پیدا کنید . این طلای شما ممکنه قیمت طلا را در دنیا کم کنه و از طرفی چون کل منابع طلا محدوده و تقاضا زیاده تاثیر چندانی نخواهد داشت .
تنها شک توی کار هک شدن و ساخت کوین ها فک هست که اطمینان را کم می کنه وگرنه اصلش با پول نقد فرقی نداره .
این بحث استفاده در کلاهبرداری و ... هم با هر پول نقدی میشه انجام داد فرقش اینه که طرف دیگه رو در رو نیست و به صورت مجازی این کار را انجام میده .
در خصوص بیت کویین شما با شرکتی طرف نیستید که بگید بعد از یه مدت ورشکست بشه یا جمع کنه بره یا بخواد کلاهبرداری کنه!
سایت های زیاد هستند که به زبان فارسی در خصوص نحوه کارکرد بیت کویین و چگونگی پیدایش آن مطلب نوشته اند؛ فقط کمی جستجو کنید. نیاز هم به استخراج قطره ای ندارید؛ شیک و مجلی می تونید با دلار بخرید و افزایش بدید این اعتبار را.
این مثالتون اصلا جالب نبود خودتون میگید طلا پیدا میکنیداینجا چیکار میکنید ؟؟
مثلا همین سایت http://freebitco.in/ یک عکس وریفای میزنی هرساعت یک مقدار بیت میده اینجا چه کاری انجام دادیم کدوم عرق ریخته شد کدوم کلنگ برا یافتن طلا زده شد
اول اینکه همون طور اشاره شد این پول در کجا خرج میشه؟ مگه بورسه؟ میشه یه مقدار توضیح بدین
در حال حاظر شرکت های خیلی بزرگی از این روش استفاده می کنند.
از سال گذشته نیز سرویس دهندگان زیادی در webhostingtalk.com نیز بیت کوین را قبول می کنند.
بله این سایت مبلغ پول رو وارید میکنه وقتی به حداقل برسه 18 دقیقه بعد پول به حساب شما واریز میشه همین سایت من تو سایت یوتیوب اسکریپتی گذاشته بودند که میشد هک کرد امتحانش هم کردم و شد و پول رو افزایش میداد حتی این سایت عدد شانسی هم داره که اگر شانس داشته باشی بزنی خیلی پول گیرت میاد
این سایته در ازای تبلیغاتی که از سایتهای دیگه میگذاره به شما بیت کویین میده
بله بورسه ! مثل بورس ارز؛ شما بیت کویین می خری و میفروشی! مثل دلار؛ یورو و .. اما استفاده اصلی برای خرید های اینترنتی هست.
شما با دلار می تونید تو اینترنت خرید و فروش کنید اما در عین حال خود دلار هم می تونید به ریال بفروشید؛ دلار ارزون میشه دلار می خرید و وقتی گرون شد دلار میفروشید؛ قیمت دلاری بیت کویین هم همیشه در حال تغییره و تو روز های اخیر به کمترین حد خودش رسیده؛
من پیشبینی کردم با توجه به شرایط ماه بعدی قیمت هر واحد بیت کویین به دلار افزایش پیدا می کنه, همونطور که هفته قبل 178$ بوده ولی الان 233$ و بالاتر هم میره
خود بیت کوبین به ریال ازمون خریداری میکنه؟ یا به افراد دیگه ای که بیت کوبین دارن باید فروخت؟
و اینکه فرمودین میشه حساب رو به ریال هم شارژ کرد یا اصطلاحاً خریداری کرد با همین حساب های ریالی میشه این کار رو انجام داد؟ و آیا به درگاه های ایرانی متصل میشه؟