-
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sk8amazing
دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .
اگر کسی خواست من میتونم با 5 هزار تومان تهیه کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
کارفرمای شما کلاهبرداری کرده از فری لنسر به این صورت که وقتی پروژه تموم شده رفته به پی پال یا بانکش شکایت کرده پولارو کشیده بیرون فری لنسر هم اکانتشو لیمیت کرده پولا رو هم از شما پس گرفته.
شما اگه باهاشون مکاتبه کنی شاید فی هارو پس بدن ولی پول های برگشت داده شده خیر.
خوشبختانه کارفرما 600 دلار از حساب خودش برام واریز کرد :-)
برای لیمیت حساب هم پاسپورت و قبض برق ارسال کردم. حالا میگن کپی روادید بدید :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
دوست عزیز
پ.خ رو چک کنید.
-
دوستان الان یک راه مطمئن برای دریافت پول از فریلنسر وجود داره؟ چطور میشه پول را جابجا کرد و موفق هم شد؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.
-
به هیچ وجه توصیه نمیشه که برای ساخت اکانت جدید از کشورهایی مثل انگلیس ، آمریکا ، استرالیا ، کانادا استفاده کنید.
بهتره کشورهای کمتر توسعه یافته مثل مالزی ، تایلند ، ویتنام ، سنگاپور ، و ... انتخاب بشن. اینطوری احتمال گیر افتادنتون کمتره.
-
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eabdp
سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.
مطمئنا لیمیت میشید دوباره، من مدارک اقامتیمو دادم دقیقا یک ماه طول کشید تا وریفای بشه...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
من اکانت وریفای شده لازم دارم
کسی هست؟
اکانت داریم وریفای نشده
شرایط + قیمت
karimi760 @ gmail
-
سلام دوستان
من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
سلام دوستان
من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟
توفریلنسر اگر کشور رو بخوایید تغییر بدید که نیاز هم هست وریفای تلفن رو مجدد انجام بدید از شما مدارک با وریفای هویت می خوان . ممکنه گواهینامه کافیشون نباشه و چون دارید آی پی رو هم عوض می کنید ازتون بخوایید سه مرحله وریفای رو انجام بدید که شامل وریفای نام با پاسپورت هست دومین وریفای سخت تره چون باید پاسپورت رو دستتون بگیرید و یک کد رو روی کاغذ با نام فریلسنر بنوسید و از خودتون عکس بگیرید درمرحله سوم دو تا مدارک برای وریفای آدرس نیاز دارند تاره بعدش باید منتظر بمونید تایید می کنند یا می گن از اول یا ایمیل می زنن در مورد دلیل تغییر کشور ازشما سوال می کنن
اکانت آلمانی وریفای شده خواستید درخدمتم
-
در مورد مدارک که مشکلی ندارم ... حالا زدم ببینم چی میشه
-
متاسفانه شرایط وریفای کردنشون خیلی سخت شده و حتی بعضی اکانت ها رو با وجود ارسال مدارک رد کردن در هر صورت دوستان اگر درآمدی از این سایت و سایت های مشابه مثل elance دارن با قیمت خرید اسکناس نقد می کنیم
-
دوستان کسی در مورد مالیات برای در آمد از این سایت اطلاعات داره که چطور محاسبه میشه ؟ برای مثال برای کسی که تمام اطلاعاتش یه شهروند کانادا هستش...
-
سلام به همه دوستان.
چند دقیقه پیش یک درخواست کانکشن لیننکداین از مت بری مدیر عامل فری لنسر دریافت کردم. اول خواستم بدون پذیرش درخواست یک پیغام برای ایشون بفرستم اما دیدم باید اکانتم رو به غیر رایگان ارتقا بدم تا بتونم براش پیغام بفرستم. در هر حال درخواست رو قبول کردم و بعد براش یک پیغام فرستادم که چرا اکانت ایرانی ها رو بستین. از دوستان دیگه کسی مورد مشابهی داشته؟
-
دوستان طبق این لینک http://dfat.gov.au/international-rel...ages/iran.aspx باید الان تحریم های فریلنسر برای اکانت های ایرانی برداشته شده باشه .
میل که زدم چنین جوابی دادن
Hi Alireza,
Thank you for contacting Freelancer.com Support.
We cannot confirm whether the international restriction for the country of Iran was lifted as of the moment.
We will update you once we have new information on this matter.
Thank you for your understanding.
دوستان میشه میل بزنن و پیگیری کنن تا شاید بتونیم اکانت های قبلی رو باز کنیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
دوستان طبق این لینک
http://dfat.gov.au/international-rel...ages/iran.aspx باید الان تحریم های فریلنسر برای اکانت های ایرانی برداشته شده باشه .
میل که زدم چنین جوابی دادن
Hi Alireza,
We cannot confirm whether the international restriction for the country of Iran was lifted as of the moment.
We will update you once we have new information on this matter.
Thank you for your understanding.
دوستان میشه میل بزنن و پیگیری کنن تا شاید بتونیم اکانت های قبلی رو باز کنیم .
سلام به همه دوستان.
با دیدن پست دوستمان «سرورفایل» با اتاق بازرگانی ایران و استرالیا تماس گرفتم و خانمی که جواب دادند گفتند استرالیا کمی کند عمل می کند و باید صبر کنیم. ایشان گفتند یک راه دیگر برای پیگیری این است که یک وقت ملاقات با رئیس اتاق میتوانند بدهند تا مطلب را با ایشان در میان بگذاریم تا با سفیر استرالیا مطرح کنند. برای این کار یک نامه دارم تهیه میکنم که پیشنویس آن را در اینجا میتوانید ببینید:
https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing
در نامه یک تعداد عدد و تاریخ هست که موقتا یک چیزی وارد کرده ام و باید اصلاح شود. از دوستان اگر کسی میتواند کمک کند و مقادیر درست را بگوید ممنون می شوم.
در ضمن من به شخصه مبلغ کمی موجودی داشتم و علاقه ای هم به فعالیت مجدد در سایت ندارم. اما دلم می خواهد سایت وادار به پرداخت موجودی همه ما، چه کم و چه زیاد بشود. برای همین حاضرم باز هم وقت بگذارم و پیگیری کنم. اما اگر کسی از دوستان علاقه و انگیزه بیشتری برای پیگیری دارد و می خواهد به جلسه حضوری برود خوشحال میشوم یا ایشان را همراهی کنم یا زحمت را خودشان تقبل کنند. اگر کسی هست اطلاع بدهد.
برای ملاقات حضوری یک چیز که لازم است به همراه داشته باشیم اسامی دوستانی است که حسابشان مشکل پیدا کرده. لطفا اسامی را اعلام کنید. در هر حال اگر نهایتا حرکتی انجام شد نتیجه را همینجا به اطلاع همه می رسانم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
سلام به همه دوستان.
با دیدن پست دوستمان «سرورفایل» با اتاق بازرگانی ایران و استرالیا تماس گرفتم و خانمی که جواب دادند گفتند استرالیا کمی کند عمل می کند و باید صبر کنیم. ایشان گفتند یک راه دیگر برای پیگیری این است که یک وقت ملاقات با رئیس اتاق میتوانند بدهند تا مطلب را با ایشان در میان بگذاریم تا با سفیر استرالیا مطرح کنند. برای این کار یک نامه دارم تهیه میکنم که پیشنویس آن را در اینجا میتوانید ببینید:
https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing
در نامه یک تعداد عدد و تاریخ هست که موقتا یک چیزی وارد کرده ام و باید اصلاح شود. از دوستان اگر کسی میتواند کمک کند و مقادیر درست را بگوید ممنون می شوم.
در ضمن من به شخصه مبلغ کمی موجودی داشتم و علاقه ای هم به فعالیت مجدد در سایت ندارم. اما دلم می خواهد سایت وادار به پرداخت موجودی همه ما، چه کم و چه زیاد بشود. برای همین حاضرم باز هم وقت بگذارم و پیگیری کنم. اما اگر کسی از دوستان علاقه و انگیزه بیشتری برای پیگیری دارد و می خواهد به جلسه حضوری برود خوشحال میشوم یا ایشان را همراهی کنم یا زحمت را خودشان تقبل کنند. اگر کسی هست اطلاع بدهد.
برای ملاقات حضوری یک چیز که لازم است به همراه داشته باشیم اسامی دوستانی است که حسابشان مشکل پیدا کرده. لطفا اسامی را اعلام کنید. در هر حال اگر نهایتا حرکتی انجام شد نتیجه را همینجا به اطلاع همه می رسانم.
ممنون از پیگیری . حساب ما حدود دو هزار دلار توش گیر کرده و چون پروفایل خوبی هم بود ارزش تلاش کردن براش رو داره .
من تاریخ هارو می تونم بهتون بگم
به نظرتون اتاق کاری ازش برمیاد ؟ تشکر از شما
-
اینطور که مشخصه دیگه دوستان کاملا قطع امید کردن و حتی در حد جواب دادن به یک پست و اعلام اسم برای یک پیگیری توسط شخص دیگه هم وقت نمیزارن. با این حساب بهتره من هم کاسه داغ تر از آش نباشم. موفق باشین همگی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
اینطور که مشخصه دیگه دوستان کاملا قطع امید کردن و حتی در حد جواب دادن به یک پست و اعلام اسم برای یک پیگیری توسط شخص دیگه هم وقت نمیزارن. با این حساب بهتره من هم کاسه داغ تر از آش نباشم. موفق باشین همگی.
ممکنه دوستان هنوز متوجه آخرین پاسخ ها نشدن . من دارم پیگیری میکنم این قضیه رو حتی در حد شکایت قانونی در استرالیا هم اقدام میکنم
-
سلام دوستان
تونستید به جایی برسید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
سلام دوستان
تونستید به جایی برسید؟
بله حل شد ولی اکانت بسته شد
-
حل شد؟
یعنی الان میشه دوباره با حساب های جدید تو فری لنسر شروع به کار کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
حل شد؟
یعنی الان میشه دوباره با حساب های جدید تو فری لنسر شروع به کار کنیم؟
در حال حاضر خیر . اکانت من هم بستن . اگه هی بهشون پیغام بدیم شاید باز کنن به زودی ایران رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
در حال حاضر خیر . اکانت من هم بستن . اگه هی بهشون پیغام بدیم شاید باز کنن به زودی ایران رو
من همین چند هفته پیش پیام دادم، اینم جوابشون:
کد:
We are sorry to inform you that Freelancer.com account is not available in your country. There is no definite time on when this limit will be removed.
We wish you the best luck on your other endeavors.
If you have any other concerns, please bookmark our Help Center (https://www.freelancer.com/support) and contact us via live chat from that page for immediate assistance. Just provide the ticket ID so we can follow the conversation from there.
---
Regards,
Crystal N.
Freelancer.com Support
-
نظر من اینکه بازار ایران براشون صود خوبی داره و به زودی دوباره با ایران کار میکنن
-
اگر کسی مشکلی با تایید شناسه خودش داشت من می تونم کمک کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
اگر کسی مشکلی با تایید شناسه خودش داشت من می تونم کمک کنم.
از یک کشور دیگه مدارک میدین؟
مدارک ساختگی هست؟
امکان وریفای سیم کارت (برای تأیید شناسه) از همون کشور موجود هست؟
آی پی؟
میشه کمی توضیح بدین... و البته هزینش...
-
سوالات دوستمون سوالات منم هست ممنون میشم مخصوصا هزینه رو شفاف بگین و آیا اگر اکانت پیش آمد مشکلی براش جوابگو هستید؟
-
دوستانی که فعالیت دارن اخیرا پول برداشت کردند ؟ من همیشه با ip کانادا وصل میشم به سایت و اکانتم هم وریفای شده با هویت کانادایی معتبر هستش ... چند درصد احتمال این هستش که قضیه رو بفهمن و اکانت من رو بلاک کنن ؟چون مثل اینکه کامپیوتری که باهاش کانکت میشیم رو هم چک میکنن... من اولین برداشتم رو زدم که با توجه به تاخیر برای اولین برداشت زده تاریخ 17 یا 18 مارس ... حالا نمیدونم قطعی هستش یا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
دوستانی که فعالیت دارن اخیرا پول برداشت کردند ؟ من همیشه با ip کانادا وصل میشم به سایت و اکانتم هم وریفای شده با هویت کانادایی معتبر هستش ... چند درصد احتمال این هستش که قضیه رو بفهمن و اکانت من رو بلاک کنن ؟چون مثل اینکه کامپیوتری که باهاش کانکت میشیم رو هم چک میکنن... من اولین برداشتم رو زدم که با توجه به تاخیر برای اولین برداشت زده تاریخ 17 یا 18 مارس ... حالا نمیدونم قطعی هستش یا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد ...
اگه آی پی اکی باشه، حساب پی پل اکی باشه، پروژه هایی که انجام میدی درست باشه و هیچ چیز مشکوکی نباشه، هیچ اشکالی پیش نمیاد. این که میگی کامپیوتری که باهاش کانکت میشی رو چک می کنن، فقط آی پی رو می تونن چک کنن و مرورگری که باهاش وصل میشی و یه سری چیزهای جزئی مثل رزولوشن سیستم... خود سیستم رو که نمی تونن چک کنن
- - - Updated - - -
مدارک از کجا آووردی؟ و آی پی؟ امکان این وجود داره که برای فرد دیگه ای هم تهیه کنی؟ چقدر هزینه داره؟
-
مدارک واقعی هستند - خیر امکانش نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
سلام
بهتره یه سرور مجازی روی اون مرورگر نصب کنی و از طریق اون بری.. اگه تا الان همینطوری رفتی احتمالا لو رفتی
-
دوستان توی این پروسه وریفای وقتی که اخر bank statement میخواد احیانا زنگ نمیزنه بانک استعلام بگیره که ایا ما شخص واقعی هستیم یا نه ؟
-
دوستان به نظرتون سایت liuxnet.com مورد اعتماد هست؟ برای خرید سیم کارت مالزی؟
-
دوستان من وقتی میخوام با پی پال فریلنسر رو وریفای کنیم میگه باید credit card وارد کنی ...(حساب پی پال منم با یه حساب بانکی وریفای شده)
قضیه چیه؟
-
قبلاً که credit card نمیخواست، فقط پی پل بود، یعنی چند تا آپشن داشت، یکی از آپشن هاش پی پل بود.
شما چطوری عضو شدی؟ مدارک از کجا آووردی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
قبلاً که credit card نمیخواست، فقط پی پل بود، یعنی چند تا آپشن داشت، یکی از آپشن هاش پی پل بود.
شما چطوری عضو شدی؟ مدارک از کجا آووردی؟
من همون پی پال رو انتخاب کردم. بعدش میره تو یه صفجه پی پال اونجا کردیت کارت میخواد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ider
من همون پی پال رو انتخاب کردم. بعدش میره تو یه صفجه پی پال اونجا کردیت کارت میخواد!
شاید اجباری نباشه، نگاه کنین skip و اینجور چیزا داره یا نه...
پس چقدر بد شد، من تازه میخواستم یه حساب جدید باز کنم...
-
درود دوستان من...
من مثل مرد میگم سایت هایی که همیشه ایران تحریم کرده اصلا فعالیت نکنید...
چرا آنقدر مجبورید فعالیت کنید که همش پول در اونجا گیر کنه...
اگه این سایت بره آمریکا ثبت بشه و تغییر مکان بده برای همیشه ایران رو تحریم می کنه مثل تم فارست که اصلیت استرالیا هستش...
دست بردارید که برای خودتون دردسر درست می کنید...
این گونه سایت های فری لنسر توی اینترنت زیاده که پیدا کنید که حداقل حساب های وبمانی و پرفکت مانی و اوکپی و بیت کوین قبول کنه که بتونید بدون مشکل کشور ایران برداشت کنید....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود دوستان من...
من مثل مرد میگم سایت هایی که همیشه ایران تحریم کرده اصلا فعالیت نکنید...
چرا آنقدر مجبورید فعالیت کنید که همش پول در اونجا گیر کنه...
اگه این سایت بره آمریکا ثبت بشه و تغییر مکان بده برای همیشه ایران رو تحریم می کنه مثل تم فارست که اصلیت استرالیا هستش...
دست بردارید که برای خودتون دردسر درست می کنید...
این گونه سایت های فری لنسر توی اینترنت زیاده که پیدا کنید که حداقل حساب های وبمانی و پرفکت مانی و اوکپی و بیت کوین قبول کنه که بتونید بدون مشکل کشور ایران برداشت کنید....
وقتی ما از کشور دیگه ای ثبت نام می کنیم، دیگه چه نگرانی داریم برای اینکه سایت بره کجا ثبت بشه، هر جا باشه، باشه! ما که ایران نیستیم
در ثانی، هیچ کدوم از سایت های فری لنسر دیگه (که شما میگین تو اینترنت زیاده) به اندازه ی فری لنسر پروژه توش نیست به علاوه خیلیای دیگه هم مثل elance و odesk هم آمریکایی هستن و ایران رو قبول ندارن. سایت های ایرانی هم که افتضاح هست... کسی که روزی حدود 200 تومن تو فری لنسر درامدش بوده، دیگه حاضر نمیشه بره تو این سایتای الکی کار کنه...