پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
سایت که کلا چیز خاصی روش ندارم یه پیج ود که شماره تماس بود که اون هم برداشتم
سرعت تضمینی به انداره 100 اختتصی سهت یعنی حداقل 11 تا 12 مگ و البته باسرعت بیشتر از پورت 100 هم معمولا هست
در مورد برتری نوع اکانتینگ و ویندوز 2003 یا 2008 برای این کار اطلاعاتی ندارم متاسفانه فروشنده اکانتینگ نبودم و نیستم که این مواردی که پرسیدن اطلاع داشته باشم ولی در کل پورت سررو اصلی 1 گیگ هست و رم سرور هم 1 گیگ اختصاصی
دیگه بر اساس مشخصات سروهای قبلی که داشتید و تجربه داشتن یوزرهای انلاین سرورهای قبلیتون یه برسی کنید که ببینید کارتون را میافته یا نه
در ضمن یک پیشنهاد اگر واقعا 800 تا یوزر انلاین دارید 100% شما یک سرور اختصاصی باید تهیه کنید تصمیم با خودتونه
در مورد سایت داشتن یا نداشتن که نمی شه اعتبار شما را رد کرد و ..... .
خیلی از سایت ها هستند که طراحی آنچنان می کنند و اتوماسیون های اداری با هزینه های زیاد طراحی می شه برای مشترکینشون ولی سرویس های خوبی اراده نمی کنند و فقط کافی یک بار ازشون خرید کنید
اینو گفتم که به نتیجه برسید که سایت داشتن و یا نداشتن شما ملاک نیست خدامات خوبی که اگه اراده بدید مهم هست ولی حداقل یا نام کاربری خودتون رو ویرایش کنید که مطمئنا نمی شه و یا یه پیچ index.html روی سایت بزارید و که مشتریان رو سر در گم نکنید
و اما موضوع اصلی :
من در حال حاضر بین 660 یوزر تا 750 یوزر انلاین دارم از سرویس قبلی راضی هستم ولی میخوام یه سرور دیگه هم بگیرم
اون رو میخوام برای مسائلی که هست بدم تحویل چون میخوام ای پی سرور رو عوض کنم و کلا به دلیلاتی که برای خود من مهم هست
الان این سرور که دارید میدید
رم 1 گیگابایت اختصاصی برای هر vps هست ؟
و تا چند مگابایت تضمین دانلود در ثانیه برای وی پی اس میدید ؟
سیستم عاملش 2003 هست یا 2008 ؟
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_mahmoudi
در مورد سایت داشتن یا نداشتن که نمی شه اعتبار شما را رد کرد و ..... .
خیلی از سایت ها هستند که طراحی آنچنان می کنند و اتوماسیون های اداری با هزینه های زیاد طراحی می شه برای مشترکینشون ولی سرویس های خوبی اراده نمی کنند و فقط کافی یک بار ازشون خرید کنید
اینو گفتم که به نتیجه برسید که سایت داشتن و یا نداشتن شما ملاک نیست خدامات خوبی که اگه اراده بدید مهم هست ولی حداقل یا نام کاربری خودتون رو ویرایش کنید که مطمئنا نمی شه و یا یه پیچ index.html روی سایت بزارید و که مشتریان رو سر در گم نکنید
و اما موضوع اصلی :
من در حال حاضر بین 660 یوزر تا 750 یوزر انلاین دارم از سرویس قبلی راضی هستم ولی میخوام یه سرور دیگه هم بگیرم
اون رو میخوام برای مسائلی که هست بدم تحویل چون میخوام ای پی سرور رو عوض کنم و کلا به دلیلاتی که برای خود من مهم هست
الان این سرور که دارید میدید
رم 1 گیگابایت اختصاصی برای هر vps هست ؟
و تا چند مگابایت تضمین دانلود در ثانیه برای وی پی اس میدید ؟
سیستم عاملش 2003 هست یا 2008 ؟
100% رم اختصاصی خواهد بود اگر مشخصات سرور نگاه کنید میبنید که 48 گیگ رم داره و رم همبوصتر کاملا اختصاصی هست
تضمین دانلود هم گفتم توی پست قبلی که پورت 100 تصمینی خواهد بود بود یعنی شما با سرعت 12 مگ در صورتی که لینک محدود نشده باهش و لینک خوب باشه به راحتی دانلود خواهید کرد هر چند که سرور قبلی که پر شده لینک میکرسافت به راحتی بین 30 تا 40 مگ داره دانولد میکنه
ونیدوز 2003 هست اگر خواستید ویندوز 2008 هم تحویل میدم البته کانفیگش ویندوز 2008 برعهده خودتون هست
alan polo variz koonim ta kay midy microtc ba canfig kaml mahaha bray v p -n shoomare kato tlfonam bede
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
100% رم اختصاصی خواهد بود اگر مشخصات سرور نگاه کنید میبنید که 48 گیگ رم داره و رم همبوصتر کاملا اختصاصی هست
تضمین دانلود هم گفتم توی پست قبلی که پورت 100 تصمینی خواهد بود بود یعنی شما با سرعت 12 مگ در صورتی که لینک محدود نشده باهش و لینک خوب باشه به راحتی دانلود خواهید کرد هر چند که سرور قبلی که پر شده لینک میکرسافت به راحتی بین 30 تا 40 مگ داره دانولد میکنه
ونیدوز 2003 هست اگر خواستید ویندوز 2008 هم تحویل میدم البته کانفیگش ویندوز 2008 برعهده خودتون هست
من متوجه نمی شم اخرش پورت شبکه سرور مورد نظر 100 هست یا 1 گیگابایت
ویندوز 2008 رم یک گیگابایت کم نیست براش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_mahmoudi
من متوجه نمی شم اخرش پورت شبکه سرور مورد نظر 100 هست یا 1 گیگابایت
ویندوز 2008 رم یک گیگابایت کم نیست براش ؟
دوست عزیز پورت سرور اصلی 1 گیگ هست که شما پرسیدن پورت تضمینی چند هست خدمتون عرض کردم شما به راحتی 100 تصمینی خواهید داشت یعنی این قدر گنگ گفتم
کلیه سرورهای ما داری پورت 1 گیگ هست داخل تاپیک هم گفته شده دوست عزیز
ویندوز 2008 هم تصمیم با خودتونه رم هرچقدر بخواهید هست خواستید میتونم رم دو گیگ بدم ماه اول 25 تومن و از ماه دوم 35 تومن با رم 2 گیگ
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دوست عزیز پورت سرور اصلی 1 گیگ هست که شما پرسیدن پورت تضمینی چند هست خدمتون عرض کردم شما به راحتی 100 تصمینی خواهید داشت یعنی این قدر گنگ گفتم
کلیه سرورهای ما داری پورت 1 گیگ هست داخل تاپیک هم گفته شده دوست عزیز
ویندوز 2008 هم تصمیم با خودتونه رم هرچقدر بخواهید هست خواستید میتونم رم دو گیگ بدم ماه اول 25 تومن و از ماه دوم 35 تومن با رم 2 گیگ
موفق باشید
نه شما درست گفتید من توجه نشدم ببخشید اشکال کار از من بود
خوب اقا من میخوام فقط خدا کنه خوب باشه تا همیشه بخوام چون از جابجایی خوشم نمیاد هر چند برای چیز وی .............. زیاد جابجایی مشکلی نداره کار 1 دقیقه هست
شماره کارتتون بدید ترجیعا ملی باشه و یا پ.خ کنید
در ضمن شاید من ماه بعد یادم بره از شما سرویس دارم چون 11 سرور دارم شما چطوری من رو خبر می کنید. باید مثل همه یه سیستم whmcs ساده بزنید که مشتری سر موقع یادش بیاره پرداخت کنه
و اینکه ببینید من می گیرم اگه خوب باشه که هیچ اگه ناراضی باشم ( که خدا نکنه ) و سرور شما تا یک هفته اول که کاملا می شه گفت برای تست کافیه مشکل دانلود داشت و سرعت دانلودش کم بود شما باید هزینه رو برگشت بدید
من الان نیاز دارم تا 2 ساعت اینده کاراش رو انجام بدید ایا مقدور هست ؟
رم هم 2 گیگ باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_mahmoudi
نه شما درست گفتید من توجه نشدم ببخشید اشکال کار از من بود
خوب اقا من میخوام فقط خدا کنه خوب باشه تا همیشه بخوام چون از جابجایی خوشم نمیاد هر چند برای چیز وی .............. زیاد جابجایی مشکلی نداره کار 1 دقیقه هست
شماره کارتتون بدید ترجیعا ملی باشه و یا پ.خ کنید
در ضمن شاید من ماه بعد یادم بره از شما سرویس دارم چون 11 سرور دارم شما چطوری من رو خبر می کنید. باید مثل همه یه سیستم whmcs ساده بزنید که مشتری سر موقع یادش بیاره پرداخت کنه
و اینکه ببینید من می گیرم اگه خوب باشه که هیچ اگه ناراضی باشم ( که خدا نکنه ) و سرور شما تا یک هفته اول که کاملا می شه گفت برای تست کافیه مشکل دانلود داشت و سرعت دانلودش کم بود شما باید هزینه رو برگشت بدید
من الان نیاز دارم تا 2 ساعت اینده کاراش رو انجام بدید ایا مقدور هست ؟
رم هم 2 گیگ باشه
شماره حساب فقط سامان هست بانکی دیگه نیست فقط سامان موجود هست
نقل قول:
در این باره باید بگم جای نگرانی نیست سر وقتش بهتون ایمیل زده میشود اگر هم دور تر بشه بشه من ضرر میکنم نه شما در ضمن لایسنس whmcs هم دارم بصورت قانونی حدود 14 ماه پیش به قیمت 250 هزارتومن خریداری شده ولی خوب نصب نشده تا الان حدود 1.5 ماه پیش هم شارج مجدد شده ما برای همه چیز پول خرج میکنم درستش هم خرج میکنم
http://0000.img98.net/out.php/i4439_whm1.png
نقل قول:
اینکه ببینید من می گیرم اگه خوب باشه که هیچ اگه ناراضی باشم ( که خدا نکنه ) و سرور شما تا یک هفته اول که کاملا می شه گفت برای تست کافیه مشکل دانلود داشت و سرعت دانلودش کم بود شما باید هزینه رو برگشت بدید
با توجه به اینکه سرور توی امریکا هست ملاک سرعت دانلود لینک میکروسافت هستش که محدود هم نشده و یا لینک بدون کیفیت هم نیست برای تست هم از همین استفاده میکنم روی سرور
http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe
دیگه اگر مخابرات چیز پی ان محدود کرده باشه یا مشکل از نت کاربرتون باشه یا هر چیز دیگر دیگه باشه دست من نیست هر زمان این لینک سرعتش کمتر ار پورت 100 شد تشریف بیار پولت پس بگیر غیر این صورت که هیچی
زمان تحویل هم بعداز تایید پرداخت بین 5 تا 12 ساعت بعد هست تا ساعت 3 شب هم هستم من نت
در ضمن نکته اصلی ایمیلتون پیام خصوصی کنید که یه فرم هست میفرستم شرایطش بخونید اگر شرایطش قبول داشتید بصورت کامل پرش کنید و بفرستید که شماره حساب ارسال شود
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
شماره حساب فقط سامان هست بانکی دیگه نیست فقط سامان موجود هست
در این باره باید بگم جای نگرانی نیست سر وقتش بهتون ایمیل زده میشود اگر هم دور تر بشه بشه من ضرر میکنم نه شما در ضمن لایسنس whmcs هم دارم بصورت قانونی حدود 14 ماه پیش به قیمت 250 هزارتومن خریداری شده ولی خوب نصب نشده تا الان حدود 1.5 ماه پیش هم شارج مجدد شده ما برای همه چیز پول خرج میکنم درستش هم خرج میکنم
http://0000.img98.net/out.php/i4439_whm1.png
با توجه به اینکه سرور توی امریکا هست ملاک سرعت دانلود لینک میکروسافت هستش که محدود هم نشده و یا لینک بدون کیفیت هم نیست برای تست هم از همین استفاده میکنم روی سرور
http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe
دیگه اگر مخابرات چیز پی ان محدود کرده باشه یا مشکل از نت کاربرتون باشه یا هر چیز دیگر دیگه باشه دست من نیست هر زمان این لینک سرعتش کمتر ار پورت 100 شد تشریف بیار پولت پس بگیر غیر این صورت که هیچی
زمان تحویل هم بعداز تایید پرداخت بین 5 تا 12 ساعت بعد هست تا ساعت 3 شب هم هستم من نت
در ضمن نکته اصلی ایمیلتون پیام خصوصی کنید که یه فرم هست میفرستم شرایطش بخونید اگر شرایطش قبول داشتید بصورت کامل پرش کنید و بفرستید که شماره حساب ارسال شود
موفق باشید
مگه داریم قرارداد ترکمن چای مینویسیم
و یا جاده ابریشم می کشیم
نمی خواد داداش
من 30 یا 40 برام پولی نیست که بیام قرارداد بخونم پر کنم و .... .
لطف کنید شماره حساب بانک سامان بدید تا پرداخت بشه و یه ایمیل معتبر بدید تا شماره پیگیری رو براتون ارسال نمایم و همچنین مشخصات سرور را به همان ایمیل ارسال فرمائید
ضمنا ویندوز 2008 با رم 2 باشه فرمودین ماه اول 25000 - از ماهه 2 میشه 35000 تومان
شماره حسابتون رو ایمیل کنید
baa_music@yahoo.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_mahmoudi
مگه داریم قرارداد ترکمن چای مینویسیم
و یا جاده ابریشم می کشیم
نمی خواد داداش
من 30 یا 40 برام پولی نیست که بیام قرارداد بخونم پر کنم و .... .
لطف کنید شماره حساب بانک سامان بدید تا پرداخت بشه و یه ایمیل معتبر بدید تا شماره پیگیری رو براتون ارسال نمایم و همچنین مشخصات سرور را به همان ایمیل ارسال فرمائید
ضمنا ویندوز 2008 با رم 2 باشه فرمودین ماه اول 25000 - از ماهه 2 میشه 35000 تومان
شماره حسابتون رو ایمیل کنید
baa_music@yahoo.com
هر شخصی برای خودش یه روال کاری داره فرم فرستادم دوست داشتید پر کنید و بفرستید که شماره حساب بدم اگر هم نخواستید پر کنید که از هرجا که مایل بودین سرویستون را میتوانید تهیه کنید در ضمن کلیه کسانی که از ما سرویس گرفتن این فرم را پر کردن
موفق باشید
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
دوستان توجه داشته باشن که روی سرور جدید امریکا فقط حدود 16 عدد از این افر باقی مانده و بعداز اون کلا دیگر افر با این قیمت و مشخصات ارایه نخواهید شود
اقا اخه شماره تماس محل سکونت و یا موبایل ( حالا موبایل داشته باشید مشکلی نداره )
ادرس محل سکونت برای چی دیگه نکنه بخواهید قرارداده فرسنده را ارسال کنید
دوست عزیز خدا خودش شاهد هست من شوخی می کنم و واقعا دوستت دارم .
امیدوارم در کارات موفق باشید
من خودم 9 ساله در نت هستم و کار اصلیم بازرگانی هست و دیگه همه رو میشناسم از نظر باطنی
کسی یه حرف بزنه تا تهش رو میخونم چند مرده حریفه
شما بر روی قوانین تون احترام میزارید پس ما هم احترام میزاریم
به امید خدا که در کاراتون موفق و پیروز باشید
و مطمئنم کسی که اینقدر پافشاری برای تکمیل و ارسال تعهد نامه می کنه کارش درسته
قوانین خوب و پیچیده در عین حال خلاصه ای دارید که کلیه اطلاعات را در ان جای داده اید
من خواندم تکمیل کردم و ارسال کردم
در حال حاضر منتظر شماره کارتتون هستم