پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
نتیجه چی شد؟ کسی نمیخواد پول بده؟ کسی میخواد پول بده؟ بک آپ چی میشه........................ هادی نژاد خدا به دادت برسه اگر من بک آپم رو نگیرم و به باد بره..
من برای بک آپ گرفتن حاضرم هزینه بدم
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شما حالت خوبه برادر؟ چیزی که نخوردی انشالا؟
من میخوام سر به تنش نباشه داری حمایت میکنی؟داداش من یک هفته بگذره از تحویل سرویس بعد فکر بک آپ کنه آدم.. بنده سرویس دوستم رو با ضمانت خودم که پسر خوبی هست منتقل کردم رو سرورش.. دو روز نشده ساپ شد!!! سه تا سرور ازش گرفتم.. یکیشو حتی یک روز هم استفاده نکردیم.پول دادیم برای سه روز استفاده؟کی برای سه روز سرور بک آپ میگیره؟ بعد سه روزم آمدن میگن دوباره پول بدید سرور آزاد بشه!! خود جناب د زد هم که انگارن ه انگارش... مگه ایشون همکار نداشت؟ میشه بفرمایید همکارشون کجا هستند؟ یک سایت دیگه برای خودش زده رفته پی کارش؟
نقل قول:
نتیجه چی شد؟ کسی نمیخواد پول بده؟ کسی میخواد پول بده؟ بک آپ چی میشه........................ هادی نژاد خدا به دادت برسه اگر من بک آپم رو نگیرم و به باد بره..
من گفتم برای موضوعات پولی و مدت سرور ها خودم هم از ایشون شکایت دارم ولی شما که میخواید برید مستقیم با دیتاسنتر صحبت کنید و یا برید شکایت کنید و یا فلان یا بیسار یا اینکه از هر 2 پست این تاپیک 1 پست شماست که بک آپم چی شد و فلان بهتر بود ساعتی از سرورتون بک آپ میگرفتید . بک آپ هر 3 روز برای یک سایت 5 میلیون دنیا هم فاجعست چه برسه به این نوع بکاپ ها که باید هر روز یا هر چند ساعت گرفته بشه
یه کم کلاه خودتون رو هم قاضی کنید دوست عزیز . درصدی از این مشکلات هم از جانب خودمونه غیر موضوعات مالیش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan 261
شما اول پیگیری کن حساب های اینها مسدود بشه ببینیم چقدر تراکنش داشتن کلا توی زرین پال ، اگر همه از زرین پال شکایت کنن اقای امیری گردش حسابشون رو میده و مشخص میشه حرفشون راسته یا دروغ
چون من که تماس داشتم متوجه شدم توی زرین پال یه حساب رو ثبت کرده بودن و توی پرداخت با یه حساب دیگه انجام شده
دوست من منظورت از اینا کیا هستن؟
ایشون رفتن و خرابکاری کردند
من که هستم و مشکلی با کسی ندارم
پاسخگوی مواردی هم که مرتبط با من باشه هستم
ولی بخدا قسم من در مقوله سرور های امریکا بزرگترین ضرر رو از این آقا متحمل شدم
همین دیشب از من پول گرفتند برای تمدید سرور
و امروز می بینیم که پول رو خوردند
آخه دروغ به این بزرگی.. یعنی این بشر یک 400 تومان نداره سرور رو بالا بیاره مشتریهاش بک آپ بگیرند؟ قرض میگرفتی..گوشیتو میفروختی..سیستمت رو میفروختی.. پول بقیه رو خوردی نشستی دوباره ملت پول بدند برای بک آپ؟ آدم چه قدر میتونه کثیف باشه.. تو پول نداشتی زنگ میزدم میگفتی سرعت نتت 2 گیگ هست؟ ما تو عمرمون سرعت 1 گیگ هم ندیدیم بعد توی ندار سرعت بالای 2 گیگ استفاده میکنی؟ پول به جهنم برای ما آبرو مهمتر از پول کثیفی هست که تو میخوری.. بک آپ رو برگردون..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست من منظورت از اینا کیا هستن؟
ایشون رفتن و خرابکاری کردند
من که هستم و مشکلی با کسی ندارم
پاسخگوی مواردی هم که مرتبط با من باشه هستم
ولی بخدا قسم من در مقوله سرور های امریکا بزرگترین ضرر رو از این آقا متحمل شدم
همین دیشب از من پول گرفتند برای تمدید سرور
و امروز می بینیم که پول رو خوردند
هر کی بگذره شما نمی تونی به راحتی بگذرین !
این آقا به گفته خودش قصدش کلاه برداری نبوده :دی
احتمالا هزینه شما رو برگشت بزنن8-}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
من گفتم برای موضوعات پولی و مدت سرور ها خودم هم از ایشون شکایت دارم ولی شما که میخواید برید مستقیم با دیتاسنتر صحبت کنید و یا برید شکایت کنید و یا فلان یا بیسار یا اینکه از هر 2 پست این تاپیک 1 پست شماست که بک آپم چی شد و فلان بهتر بود ساعتی از سرورتون بک آپ میگرفتید . بک آپ هر 3 روز برای یک سایت 5 میلیون دنیا هم فاجعست چه برسه به این نوع بکاپ ها که باید هر روز یا هر چند ساعت گرفته بشه
یه کم کلاه خودتون رو هم قاضی کنید دوست عزیز . درصدی از این مشکلات هم از جانب خودمونه غیر موضوعات مالیش
داداش من بک آپ من مال اکانتیگ هست نه سایت. عمرا رو همچین سایتهایی تازه کار سایت بالا بیارم.. سرور برای رفیقم هست. به اعتماد بنده سرور ازا شون گرفت و منتقل کرد رو سرور این آقا.. حدود 140 تا کاربر هست.اگر پاک بشه دوباره باید بشینه وارد کنه تازه نه یوزرها رو داره نه تاریخشون رو و نه پسوردشو رو.. یعنی آخر ضرر..
غیر این دو تا سرور دیگر هم از ایشون گرفتیم که با وجود اینکه آنها هم کاربر داشتند زیاد مهم نیست میگزرم ازش. اما اینیکی مهمه.آبرو و اعتماد بنده در میان هست. سه روز هست سرورش قطعه فردا هم باید بگم پاک شد رفت پی کارش خداحافظ؟؟
یکی از دوستان اومده میگه بکاپ گرفتن وظیفه ی مشتری هستش، بر فرض ما میگیم این درست اما چرا دکتر به ما خبر نداد ؟ یعنی براش سخت بود بگه من نمیتونم هزینه ها رو بدم همه بکاپ هاتون رو بردارین من دیگه نمیتونم ساپورت کنم؟
آقا تجربه نداری ایرادی نیست میرفتی یاد میگرفتی درست نیست هم با اسم خودت بازی کنی هم با کارهای مردم حالا ما فقط اطلاعات پی پال با نرم افزاری های شرکتمون به ... رفت بیچاره به ونا که وی پی ان روش داشتن باید جواب مشتری بدن ولقعا خجالت اوره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
یکی از دوستان اومده میگه بکاپ گرفتن وظیفه ی مشتری هستش، بر فرض ما میگیم این درست اما چرا دکتر به ما خبر نداد ؟ یعنی براش سخت بود بگه من نمیتونم هزینه ها رو بدم همه بکاپ هاتون رو بردارین من دیگه نمیتونم ساپورت کنم؟
آقا تجربه نداری ایرادی نیست میرفتی یاد میگرفتی درست نیست هم با اسم خودت بازی کنی هم با کارهای مردم حالا ما فقط اطلاعات پی پال با نرم افزاری های شرکتمون به ... رفت بیچاره به ونا که وی پی ان روش داشتن باید جواب مشتری بدن ولقعا خجالت اوره...
من دلیل اینکه ایشون خبر ندادند تا لحظه آخر رو میدونم
چون میخواستن پول سرور رو از من بگیرن و فرار کنن
همین دیشب از من پول سرور رو گرفتند
4 ساعت بعدش داون شد
بنظر شما اگه خبر میدادند میتونستن سر یکی مثل منو اینجوری شیره بمالن؟
این سیاستشون بوده که تا لحظه آخر همه چیز رو طبیعی جلوه بدن
من حتی به جناب Aria هم ایمیل دادم که این آقا مشکوکه تمدید کرده یا نه از من پول گرفته؟ فرمودند اطلاعات هر مشتری رو فقط به خودش میدیم
وگرنه میتونستن من رو نجات بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
4 ساعت بعدش داون شد
من حتی به جناب Aria هم ایمیل دادم که این آقا مشکوکه تمدید کرده یا نه از من پول گرفته؟ فرمودند اطلاعات هر مشتری رو فقط به خودش میدیم
دوست عزیز جناب aria اینوسط چکاره هستند ؟
مگه سرور واسه ایشون هست ؟ ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
4 ساعت بعدش داون شد
آدم شاخ در میاره
:108:
شما بدون این که از کسی آدرس و مدارک دیگه داشته باشید شریک شدید؟
اگه نه که میتونید راحت پیگیری بکنید و اصلا ناراحتی نداره.
دیگه در این حد شهر هرت نیست!