یک سرور با پورت 1 گیگابیت و ترنسفر مثلا 10 ترابایت با یک سرور و پورت 1 گیگابیت و 300 ترابایت ترنسفر خیلی تفاوت دارند.
نمایش نسخه قابل چاپ
جانم ؟
چی شد ؟
اقا ببنید کسی که پول میده سرور مجازی میگره یه جورایی 90 درصد پول پهنای باند میده اون اجاره کردن ip فوقش 1 هزار تومان و سیستم عامل ویندوزی کرک شده که رایگان است - سخت افزار که پر میکنه از پورت گرفته تا رم و منابع دیگر جز اون 10 درصد حساب میشود
اکثرا پول پهنای باند میدن که خیلی گرون است از هتزنر بگیر تا ساف لیر و پلنت و غیره پس وقتی کسی حرفی میزنه و کسر میاره دوروز دیگه نباید به یوزر گیر بده چقدر مصرف کردید :|
من چه مشکلی می تونم با شما داشته باشم؟ من چندین ماهه که VPS نمی فروشم و فقط Dedicated کار می کنم.
پس لطفا طوری وانمود نکنید که من قصد خراب کردن تاپیک را دارم.
من حرفم 2 چیزه :
1)چرا برای فروش سرویس هاتون از عنوان جعلی نامحدود استفاده کردید ! (البته به من هم ربطی نداشته و نداره اما وقتی شما بحث را به بیراهه می کشید من هم مجبورم شفاف سازی کنم)
2)اگر به علت نداشتن دانش فنی تفاوت ترنسفر محدود و نامحدود را نمی دونید،ادعا می کنید که چنین چیزی وجود نداره؟
بیشتر از این در این بحث شرکت نمی کنم و فکر می کنم همه متوجه شده باشند که منظور چیه !
نیازی به شفاف سازی شما نیست دوست من ، تمامی مشترکین 12 سرور قبلی که پرسیدند می دونند در مورد این که توجه شمارو بهش جلب میکنم:
روز های اول کار با دیتاسنتر atlantic metro طبق قرار دادی پهنای باند نامحدود برای پورت یک گیگابیت بسته شد که به خاطر مصرف بیش از اندازه ای که داشتیم و همچنین مشغول بودن بیش از اندازه پهنای باند دیتاسنتر درخواست فسخ قرار داد یا انتقال سرور ها به دیتاسنتر دیگه شدند چون قادر به پشتیبانی هر سرور 70 ترابایت در ماه نبودند
از طرفی واقعا مشترکین دچار اشغال بودن شدید پورت سرور بودند که تصمیم گرفتیم برای حفظ کیفیت سرویس نامحدود را حذف کرده
شما خیلی وقت پیش بود که قرار بود تو تاپیک شرکت نکنید و من 5 پست قبل جواب شمارو داده بودم ! :53:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post177875
نقل قول:
ظاهرا همکاران ما زودتر از این اسم تاپیک رو عوض کردند به فروش ویژه VDS آمریکا ، پورت 1GBit شرکت رسمی ولی هنوز به اسم قبلی نمایش داده میشه که این نیم تونه مشکل ما باشه
چون ما در سایت هم اعلام کردیم که پهنای باند نامحدود ارائه نمیدیم
سلام ;
من به عنوان تاپیک دقت نکردم ولی داخل تاپیک که دیدم ترافیک محدود هست
سلام
ابتدا از دوستان عزیزی که مسئله نامحدود و غیر نامحدود را پیش آوردند متشکرم .
دوستان باید عرض کنم ما ابتدا سرور ها را با براوردی که از مشتریان خود داشتیم نامحدود ارائه دادیم تا صرفا از کاربران خود تا جایی که امکان دارد پول پهنای باندی را که برای خود ما رایگان میباشد نگیریم .
ولی دوستانی شروع به استفاده نامتعارف از منابع کردند و ما ضرر بزرگی را متحمل شدیم . البته همانطور که همیشه رفتار کرده ایم هیچ هزینه ای بابت این ضرر دریافت نکردیم و از جیب دادیم . دلیل آن هم اشتباه در محاسبات و آینده نگری و شرایط استفاده از سرویس ها در ایران بود .
با این حساب تمام پست های خود را ویرایش کرده و به تمام کاربران خود اعلام کردیم که پهنای باند ما محدود شده است و چنانچه برای هر کاربری مشکلی به وجود امده است لطفا با خود ما تماس بگیرد تا بررسی کنیم و سعی در رفع مشکل به وجود امده نماییم . البته خدا را شکر کسی برایش مشکلی پیش نیامد و دوستانی هم که نیاز به این سرویس نداشتند تمدید نکردند .
گروه ما به این امر اعتقاد دارد با این هزینه نمیتوانیم پهنای باند نامحدود ارائه دهیم و اگر شما دوستان یا همکاران دیگر میتوانند این امری مشخص است و یکی از کزیت های شما عزیزان به حساب می اید .
البته ما تا حد امکان قیمت ها را درست و منطقی نگاه داشته و سعی در ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود داشته ایم .
باز هم ذکر میکنم ما در همان روز های اول تمام متن ها را اصلاح کرده ولی گویا اصلاح عنوان تاپیک از لحاظ فنی و محدودیت های این سیستم مدیریت محتوا امکان پذیر نبود .
چنانچه دوستان و همکاران عزیز هرگونه سوالی در بحث محدود یا نامحدود دارند پیشنهاد میدهم تاپیک جداگانه ای باز نموده و آن را برای من پیغام خصوصی نمایید تا به صورت مفصل نضرات شخصی خود را در آن بیان نماییم .
در مورد تایید تا مورد تایید نیودن خدمات ما در این تاپیک توسط دوستان هم بنده این را به شخصه امری که در حیطه وظایف مدیران محترم است میدانم و اگر مدیران عزیز تشخیص دادند کاربران نباید در این تاپیک ما را تایید میکردند میتوانند طبق مقررات عمل نمایند و ما هم اعتراضی به این امر نخواهیم داشت و تابع قوانین هستیم .
آمده هرگونه بحث و تبادل نظر با شما دوستان عزیز در بخش مربوط به خود آن مسئله هستم و باز هم تاکید میکنم ما خیلی وقت پیش این مسدله را اطلاع رسانی کرده بودیم و احتمالا شما دوستان گرامی از این امر اطلاعی نداشتید .
با تشکر از تک تک شما دوستان
مسیح نظری
09353975564