-
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
شخصی به نام Mandy ، زیر پست من در سایتی که معرفی کردم جواب داده و خودش رو کارمند فری لنسر معرفی کرده و ادعا کرده که مشکل رو میتونه پیگیری کنه. من هم ازش خواستم که اگه واقعاً راست میگه و صداقت داره ، موضوع رو رسیدگی کنه و در همین سایت دلیلش رو توضیح بده تا همه بتونن ببینند. Ticket ID رو هم بهش دادم. ببینیم چی جواب میده در نهایت.
خواهشم از دوستان دیگه هم اینه که منفعل نباشند و حداقل یک Review بد و منفی در اینجا http://www.sitejabber.com/reviews/www.freelancer.com برای سایت فریلنسر بگذارند و فشار رو روشون زیاد کنند تا بلکه کسی صدای ما رو بشنوه و مجبور بشه که جواب قانع کننده بده. مطمئن باشید از اینکه هیچ کاری نکنید خیلی بهتره . گذاشتن review در این سایت هم زیاد وقتتون رو نمیگیره. فقط لطفاً حرفی از ایران و ایرانی به میون نیارید و فقط خیلی محکم و قاطع خواستار رسیدگی موضوع و گرفتن حق قانونی خوتون باشید.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
شخصی به نام Mandy ، زیر پست من در سایتی که معرفی کردم جواب داده و خودش رو کارمند فری لنسر معرفی کرده و ادعا کرده که مشکل رو میتونه پیگیری کنه. من هم ازش خواستم که اگه واقعاً راست میگه و صداقت داره ، موضوع رو رسیدگی کنه و در همین سایت دلیلش رو توضیح بده تا همه بتونن ببینند. Ticket ID رو هم بهش دادم. ببینیم چی جواب میده در نهایت.
خواهشم از دوستان دیگه هم اینه که منفعل نباشند و حداقل یک Review بد و منفی در اینجا
Freelancer Reviews | Freelancer.com Consumer Reviews on SiteJabber برای سایت فریلنسر بگذارند و فشار رو روشون زیاد کنند تا بلکه کسی صدای ما رو بشنوه و مجبور بشه که جواب قانع کننده بده. مطمئن باشید از اینکه هیچ کاری نکنید خیلی بهتره . گذاشتن review در این سایت هم زیاد وقتتون رو نمیگیره. فقط لطفاً حرفی از ایران و ایرانی به میون نیارید و فقط خیلی محکم و قاطع خواستار رسیدگی موضوع و گرفتن حق قانونی خوتون باشید.
ممنون
به نظر بنده اون یک اکانت fake هست که زیر تمامی پستهای مربوط به فریلنسر پیام می زاره و هیچ کار دیگه ای جز کپی و پیست کردن ندارد . زیر پست بنده هم جواب گذاشته ولی امیدی به اون نیست !
-
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
به نظر بنده اون یک اکانت fake هست که زیر تمامی پستهای مربوط به فریلنسر پیام می زاره و هیچ کار دیگه ای جز کپی و پیست کردن ندارد . زیر پست بنده هم جواب گذاشته ولی امیدی به اون نیست !
فیک نیست من یکبار میل زدم به یکیشون جواب داد اما کار خاصی هم نکرد، اینا از همون کارمندای معمولی ساپورتن و هیچ کارن.
-
قرار نیست کسی که اونجا میاد از طرف فری لنسر کامنت میگذاره کاری بکنه و کسی هم انتظار نداره که مثلاً مت بری بیاد اونجا جواب بده. هدف از نوشتن review و طرح مسئله در سایت هایی مثل sitejabber.com اینه که فریلنسر به نوعی تحت فشار قرار بگیره و به طور کلی به مشکلات رسیدگی کنه یا حداقل تو دله ***ی هایی که داره میکنه دست و پاشو جمع کنه و تو رفتارش نسبت به کاربرها تجدید نظر کنه و کمی مسئولیت پذیر و پاسخگو باشه.
-
هفت نفر در پاسخ سوال نظرسنجی گفتن اگر وکیلی بشه پیدا کرد که هزینه را به شرط برنده شدن بگیره حاضرند اقدام کنند. یکی از این هفت نفر من هستم. بقیه دوستان هم خودشون رو معرفی کنند تا صحبت کنیم و به یک توافقی برای قدم اول برسیم. مثلا با وکیلی که یکی از دوستان معرفی کرده بود تماس بگیریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
هفت نفر در پاسخ سوال نظرسنجی گفتن اگر وکیلی بشه پیدا کرد که هزینه را به شرط برنده شدن بگیره حاضرند اقدام کنند. یکی از این هفت نفر من هستم. بقیه دوستان هم خودشون رو معرفی کنند تا صحبت کنیم و به یک توافقی برای قدم اول برسیم. مثلا با وکیلی که یکی از دوستان معرفی کرده بود تماس بگیریم.
هزینه وکیل چقدر هست ؟
اگر چند هزار دلار باشه دستمزد بگیرند ، به نظر شما صرف میکنه ؟
-
سلام
من هم حدود 360 دلار توی فریلنسر دارم، حاضرم تا نصف مبلغ رو بدم تا بقیش بدستم برسه. متاسفانه امکان وقت گذاشتن هم برام وجود نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
هزینه وکیل چقدر هست ؟
اگر چند هزار دلار باشه دستمزد بگیرند ، به نظر شما صرف میکنه ؟
تا نپرسیم که نمی فهمیم! بعد هم قراره که یک دعوا طرح بشه و یک شکایت گروهی بشه که در اون صورت هزینه سرشکن میشه بین چند نفر. یک نکته دیگه هم اینه که اوایل در عین لیمیت بودن حساب شما امکان گرفتن پروژه داشتی اما الان مدتیه که این امکان وجود نداره. با این حساب ممکنه وکیل بتونه خسارت هم بزاره گردن فری لنسر که میتونه شامل هزینه های دعوا هم بشه.
در هر حال تا نپرسیم نمی دونیم هزینه چقدره و احتمال گرفتن خسارت وجود داره یا نه.
-
ببخشید شما فرمودید یکی از دوستان وکیل معرفی کرده بودند؟
میشه مشخصاتشون رو بدید؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
تا نپرسیم که نمی فهمیم! بعد هم قراره که یک دعوا طرح بشه و یک شکایت گروهی بشه که در اون صورت هزینه سرشکن میشه بین چند نفر. یک نکته دیگه هم اینه که اوایل در عین لیمیت بودن حساب شما امکان گرفتن پروژه داشتی اما الان مدتیه که این امکان وجود نداره. با این حساب ممکنه وکیل بتونه خسارت هم بزاره گردن فری لنسر که میتونه شامل هزینه های دعوا هم بشه.
در هر حال تا نپرسیم نمی دونیم هزینه چقدره و احتمال گرفتن خسارت وجود داره یا نه.
در هر حال به نظرم اگر بتونیم جواب بگیریم خیلی گزینه مناسبی هست . من 218 دلار اونجا از دست دادم . اگر با نصف این هزینه بشه این کار رو انجام داد ، اعلام آمادگی می کنم .
به چه تعداد کاربر نیاز هست و از دست بنده چه کاری بر میاد ؟
-
در مورد گرفتن وکیل و طرح شکایت علیه فری لنسر همونطور که قبلاً هم گفته بودم ، روی من هم حساب کنید. اگه برای شروع کار برنامه ای دارید لطفاً مطرح کنید تا هرچه زودتر بتونیم پروسه کار رو با وکیل شروع کنیم.
-
راستی من مطمئن هستم خیلی از کاربران ایرانی با این تاپیک آشنایی ندارند. خود من برام امکانپذیر نیست که باهاشون تماس بگیرم . اگه کسی میتونه ، بقیه کاربرای ایرانی فریلنسر رو هم خبر کنه تا به ما بپیوندند. مطمئن هستم تعداد ، خیلی بیشتر از اینی هست که تا الان به این فروم مراجعه کرده اند. تعداد که بیشتر بشه کارها راحت تر انجام میشه، مخصوصاً تو بحث گرفتن وکیل.
-
من 1700 دلارم گیره ، با اینکه بیشتر از یک ماه لیمیت شدم ولی امکان گرفتن پروژه هم دارم
و مشکلی هم با گرفتن وکیل ندارم
-
سلام دوستان منم مدتی هست که توی فریلنسر کار میکنم و الان دقیقا با مشکل شما روبرو شدم بعد از اولین باری که درخواست واریز کردم اکانت من لیمیت شد اما با ارسال مدارک مورد نیاز لیمیت بودن اکانت در کمتر از 48 ساعت رفع شد هنوز چند روزی نگذشته بود که دوباره اکانت رو لیمیت کردن !
اما این بار این که باز مدارک رو ارسال کردم کسی پاسخگو نیست و اکانت بعد از گذشت حدود 10 روز هنوز لیمیت و هرچقدر هم که تیکت میزنم فقط چرت و پرت جواب میدن یه چیزی و هر دفعه کپی پیست میکنن جدیدا که اصلا جواب هم نمیدن
من توی سایت هایی مثل
http://www.complaintsboard.com
/http://www.sitejabber.com
رفتم و شکایتمو ازشون اعلام کردم و دو نفر از فریلنسر اومدن و کامنت گذاشتن و گفتن که پیگیری می کنیم ! اما به هر کدوم که میل میزنم میگن که دپارتمان مربوطه به ما جوابی رو نداده هنوز ! و همچنان مشکل پابرجاس در کل که د ز دی تو روز روشن میکنن بدون هیچ دلیلی من حدود 700 دلار توی سایت دارم که نمیتونم بگیرمش الان در ضمن منم کشورم رو ایران زده بودم
-
با این ریتمی که تاپیک داره پیش میره و هر یک هفته یا 10 روز یکبار آپدیت میشه بعید میدونم تا 100 سال دیگه هم به نتیجه ای برسیم.
مشارکت و علاقه ای جدی برای اقدام جهت حل مشکل به صورت دسته جمعی من مشاهده نمی کنم.
-
بله تقریباً درسته، الان تقریباً 50 روز گذشته و هیچ کار خاصی صورت نگرفته، من که دیگه بیخیال اکانت قبلیم شدم، خدا رو شکر خیلی هم پول توش نداشتم، میخوام برم یه اکانت جدید با هویت جعلی درست کنم و شروع کنم به کار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
با این ریتمی که تاپیک داره پیش میره و هر یک هفته یا 10 روز یکبار آپدیت میشه بعید میدونم تا 100 سال دیگه هم به نتیجه ای برسیم.
مشارکت و علاقه ای جدی برای اقدام جهت حل مشکل به صورت دسته جمعی من مشاهده نمی کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
بله تقریباً درسته، الان تقریباً 50 روز گذشته و هیچ کار خاصی صورت نگرفته، من که دیگه بیخیال اکانت قبلیم شدم، خدا رو شکر خیلی هم پول توش نداشتم، میخوام برم یه اکانت جدید با هویت جعلی درست کنم و شروع کنم به کار.
خب دوستان بنده اعلام آمادگی خودم رو اعلام کردم . نظر خاصی دارید بفرمایید تا پیش بریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
در مورد گرفتن وکیل و طرح شکایت علیه فری لنسر همونطور که قبلاً هم گفته بودم ، روی من هم حساب کنید. اگه برای شروع کار برنامه ای دارید لطفاً مطرح کنید تا هرچه زودتر بتونیم پروسه کار رو با وکیل شروع کنیم.
بسم الله دوست عزیز. ارتباط اولیه رو برقرار کنید ببینید چه اطلاعاتی لازم دارن در اختیارشون بزاریم تا شرایط شون رو اعلام کنند.
در ضمن من فکر میکردم امکان بید گذاشتن نداریم دیگه در حالی که این امکان هنوز موجود هست. یک راه برای زنده کردن پول توی اکانت گرفتن پروژه ست. یعنی پروژه رو با شرط پرداخت بیرون فری لنسر بگیرید. به این ترتیب موجودی با گرفتن چند پروژه صرف کمسیون فری لنسر میشه و حداقل از اینکه پول رو گرو برداشتن دیگه نمیسوزیم. البته این روش بدون ایراد نیست و باید در اینکه با چه کارفرمائی کار میکنید احتیاط کنید (ندادن پول یا شارژ بک ظرف ۶۰ روز و ...)، اما بالاخره از حرص خوردن خالی بهتره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
بسم الله دوست عزیز. ارتباط اولیه رو برقرار کنید ببینید چه اطلاعاتی لازم دارن در اختیارشون بزاریم تا شرایط شون رو اعلام کنند.
در ضمن من فکر میکردم امکان بید گذاشتن نداریم دیگه در حالی که این امکان هنوز موجود هست. یک راه برای زنده کردن پول توی اکانت گرفتن پروژه ست. یعنی پروژه رو با شرط پرداخت بیرون فری لنسر بگیرید. به این ترتیب موجودی با گرفتن چند پروژه صرف کمسیون فری لنسر میشه و حداقل از اینکه پول رو گرو برداشتن دیگه نمیسوزیم. البته این روش بدون ایراد نیست و باید در اینکه با چه کارفرمائی کار میکنید احتیاط کنید (ندادن پول یا شارژ بک ظرف ۶۰ روز و ...)، اما بالاخره از حرص خوردن خالی بهتره.
من کسی رو که تجربه پرونده های مشابه داشته باشه نمیشناسم. شما سراغ دارید؟
گرفتن پروژه بدون دریافت دستمزد از طریق سایت باعث میشه که completion rate به تدریج کم و کمتر بشه. همونطور هم که گفتید ریسک عدم دریافت دستمزد بی نهایت بالا میره. خود من کارفرما داشتم همین چند وقت پیش ، بیش از 60 تا review داشت. واسه یه کار کوچک 30 دلاری 12 دلار به من نداد. هر چی هم پیغام فرستادم جواب نمیداد در صورتی که آنلاین میشد و تو سایت هم فعالیت داشت. دستم هم به جایی بند نبود چون 18 دلار بیشتر تو milestone نگذاشته بود و فقط همون رو ریلیز کرد.
در ضمن ، ممکنه به زودی امکان بید گذاشتن هم برداشته بشه. دلمون رو به این چیزها نباید خوش کنیم. باید دنبال چاره اساسی باشیم.
کسی اینجا در سیدنی دوستی آشنایی چیزی داره که بهش وکالت بدیم تا از طرف ما در پلیس سیدنی از فریلنسر شکایت کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
کسی اینجا در سیدنی دوستی آشنایی چیزی داره که بهش وکالت بدیم تا از طرف ما در پلیس سیدنی از فریلنسر شکایت کنه؟
دوست گرامی قصد جسارت ندارم ولی واقعا شما چقدر خوش خیال هستید.
من چند وقت پیش از یک (ایرانی بی شرف) در استرالیا شکایت کردم و کلی هم با اینترپل و پلیس استرالیا مکاتبه کردم. اونها اصلا ایران را کشور حساب نمی کنند که بخواهند به شکایت ایرانی ها رسیدگی کنند.
به هرحال موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
philip_ja
دوست گرامی قصد جسارت ندارم ولی واقعا شما چقدر خوش خیال هستید.
من چند وقت پیش از یک (ایرانی بی شرف) در استرالیا شکایت کردم و کلی هم با اینترپل و پلیس استرالیا مکاتبه کردم. اونها اصلا ایران را کشور حساب نمی کنند که بخواهند به شکایت ایرانی ها رسیدگی کنند.
به هرحال موفق باشید.
اگه وکیل تجربه این کار رو داشته باشه میدونه چطوری شکایت رو طرح و پیگیری کنه تا به نتیجه برسه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
در ضمن من فکر میکردم امکان بید گذاشتن نداریم دیگه در حالی که این امکان هنوز موجود هست. یک راه برای زنده کردن پول توی اکانت گرفتن پروژه ست. .
تو اکانت من امکان بید گذاشتن هست ولی وقتی کار فرما بخواد اکانت رو ببینه با صفحه این اکانت در دسترس نیست روبرو میشه و کلا رایش زده میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
تو اکانت من امکان بید گذاشتن هست ولی وقتی کار فرما بخواد اکانت رو ببینه با صفحه این اکانت در دسترس نیست روبرو میشه و کلا رایش زده میشه .
بله دیگه ، اولین چیزی که کارفرما قبل از تصمیم گیری بهش مراجعه میکنه ، پروفایل کاربر هست. وقتی نتونه پروفایل رو ببینه امکان اینکه اون کاربر رو انتخاب کنه تقریباً صفره.
-
دوستان خواستم بپرسم خبر جدیدی در رابطه با این مشکل ندارین؟ من پریروز خواستم چند دلاری به حسابم واریز کنم, موفق نشدم. برداشت از حساب که بماند!!
راستش من مثل اکثریت شما پول تو حسابم گیر نکرده و می خوام کارم رو تازه شروع کنم. تو این چند روزه هم با بخش پشتیبانیشون صحبت کردم در مورد مشکلی مثل نشون ندادن پرچم ایران کنار اسمم و عدم امکان واریز وجه و .. که استناد می کنن به یه خبر داخلی خودشون که مربوط به سال 2011 می شه که گویا این سایت مسدود شده بوده.
در کل جوابهایی که من ازشون گرفتم اینا بوده:
Thank you for getting back to us.
The Iranian government has blacklisted Freelancer.com. This may be the reason why your flag is not posted on your user profile. This is true for all Iranian users who has an active user account. Please check the following link for more information:
Freelancer.com Blacklisted by Iranian Authorities Amid Growing Popularity Among Professionals -- SYDNEY, Dec. 13, 2011 /PRNewswire/ --
Even if we would be glad to have you as one of our users, we're sorry but we could not provide any resolution to any of your inquiries (deposit/payment concerns, etc.) at this point.
در جواب گفتم:
Well, date of this news is in 2011! At the moment there is no restrictions to access freelancer.com from iran.
Iran and Australia don't have any problems and their embassies are working together.. so the whole situation here seems vague to me.
با توجه به این که شدنی نیست این 40 صفحه قبلی رو بخونم, خواستم ازتون بپرسم شرایط به چه صورته؟ به عنوان یه ایرانی دور این سایت رو خط بکشیم؟ من دبی آشنا دارم, به نظرتون با مدارک اونجا و یه vps از داخل امارات می تونم فعالیت کنم؟ یا حتما باید مدرک شناساییم هم صادره از امارات باشه؟
ممنون می شم یه راهنمایی دوستانه بکنین در این مورد, که اگر شدنی نیست بچسبیم با همین تعرفه های بخور نمیر مملکت خودمون کار کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NOjAN
دوستان خواستم بپرسم خبر جدیدی در رابطه با این مشکل ندارین؟ من پریروز خواستم چند دلاری به حسابم واریز کنم, موفق نشدم. برداشت از حساب که بماند!!
راستش من مثل اکثریت شما پول تو حسابم گیر نکرده و می خوام کارم رو تازه شروع کنم. تو این چند روزه هم با بخش پشتیبانیشون صحبت کردم در مورد مشکلی مثل نشون ندادن پرچم ایران کنار اسمم و عدم امکان واریز وجه و .. که استناد می کنن به یه خبر داخلی خودشون که مربوط به سال 2011 می شه که گویا این سایت مسدود شده بوده.
در کل جوابهایی که من ازشون گرفتم اینا بوده:
Thank you for getting back to us.
The Iranian government has blacklisted Freelancer.com. This may be the reason why your flag is not posted on your user profile. This is true for all Iranian users who has an active user account. Please check the following link for more information:
Freelancer.com Blacklisted by Iranian Authorities Amid Growing Popularity Among Professionals -- SYDNEY, Dec. 13, 2011 /PRNewswire/ --
Even if we would be glad to have you as one of our users, we're sorry but we could not provide any resolution to any of your inquiries (deposit/payment concerns, etc.) at this point.
در جواب گفتم:
Well, date of this news is in 2011! At the moment there is no restrictions to access freelancer.com from iran.
Iran and Australia don't have any problems and their embassies are working together.. so the whole situation here seems vague to me.
با توجه به این که شدنی نیست این 40 صفحه قبلی رو بخونم, خواستم ازتون بپرسم شرایط به چه صورته؟ به عنوان یه ایرانی دور این سایت رو خط بکشیم؟ من دبی آشنا دارم, به نظرتون با مدارک اونجا و یه vps از داخل امارات می تونم فعالیت کنم؟ یا حتما باید مدرک شناساییم هم صادره از امارات باشه؟
ممنون می شم یه راهنمایی دوستانه بکنین در این مورد, که اگر شدنی نیست بچسبیم با همین تعرفه های بخور نمیر مملکت خودمون کار کنیم.
متاسفانه الان دوستی سراغ دارم که سه هفته هست مدارکشو که کلا پاسپورت از امارات ( اقامت اونجا ) هست رو فرستاده و هیچ خبری نیست !!!
ولی خوب اسمش ایرانیه دیگه :دی
تا الان به این نتیجه رسیدیم برای اکانت ایشون که کلا با ایرانی به طرز فوقالعاده شدیدی مشکل دارن تا این حد که با توجه به متنی که برای شما ارسال کردند دست به گریبان دروغ هم شده اند برای پاسخ دادن به شما ( اینکه ایران سایت ما رو بلاک کرده ) ایران خیلی سایتها رو بلاک میکنه اما دلیل نمیشه اون سایتها هم بلاک کنند ! بنابراین این نفرت شدیدی که از ایرانی ها دارن/پیدا کردن واقعا جای تعجب داره.
ی موضوع تا حدی مرتبط : تا همین یکی دو ماه پیش ی عده میرفتن مالزی و ... بعد قاچاقی با قایق و کشتی های کوچیک میرفتن ساحل استرالیا و رجوع میکردن به سفارت و ارگانهای دولتی و تا سه ماه الی ... ماه در کمپ مهاجرین قرار میگرفتن - صبحانه ناهار شام جلوت میزاشتن و حتی حقوق هم داشتی و بعد به کلاس زبان میفرستادن و ... ( بگذریم )
اما الان رسما اعلام کردند هیچ ایرانی رو نمیپذیرن و دیپورت میکنن ایران ! حالا شما دیگه تصور کن داستان چیه !
تمام این مشکلات در این چند سال اخیر رخ داده - این همه نفرت و تحریم ..... از ایرانی ها
-
الان فریلنسر برای رفع لیمیت و وریفای کردن اکانت ، چه مدارکی میخواد دقیقاً؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
الان فریلنسر برای رفع لیمیت و وریفای کردن اکانت ، چه مدارکی میخواد دقیقاً؟
مدرک شناسایی
قبض تلفن/آب/برق ... برای اثبات نشانی محل سکونت
یه عکس از خودت که مدرک شناساییت دستته و یه کد مخصوص رو روی یه برگه نشون میدی.
ولی چون از ایرانی حتی جوابتم نمیدن چه برسه به وریفای شدن.
-
مرسی.
اگه مدارک رو بشه جور کرد و کشور اکانت رو عوض کرد چی؟
مدرک شناسایی که باید باهاش عکس گرفت چی میتونه باشه؟ گواهینامه بین المللی قبوله؟ آیا با پاسپورت ایرانی هم مشکل دارن؟
-
وقتی لیمیت میشی کشور رو نمیتونی عوض کنی
جوابت رو هم نمیدن
-
آقا من همین الآن هر چی پول تو اکانت فری لنسرم داشتم تی شرت خریدم! میخوام تی شرت ها رو ببرم بازار ببینم ازم نمیخرن؟؟!!!! :d
Buy Freelancer.com T-shirt shipped anywhere in the world! on sale for $14.98 at Freemarket.com
-
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
شما بجای خرید تیشرت میتونستید دلارش رو بدین به خیلی ها که بهتون ریال بدن
-
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
شما بجای خرید تیشرت میتونستید دلارش رو بدین به خیلی ها که بهتون ریال بدن
میشه بفرمائید چطور باید میدادم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
-
دوستان من چند ماه بود که کاری نکرده بودم ، ری ویوی خاصی نداشتم (همش چهارتا کار بود) و دلاری هم ته حسابم نبود الان چه جوری با یه اکانت جدید شروع کنم که از ثبت نام تا برداشت مشکلی پیش نیاد؟ ضمنا" فری لنسر چرا فیل تر نیست دیگه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman hovisham
دوستان من چند ماه بود که کاری نکرده بودم ، ری ویوی خاصی نداشتم (همش چهارتا کار بود) و دلاری هم ته حسابم نبود الان چه جوری با یه اکانت جدید شروع کنم که از ثبت نام تا برداشت مشکلی پیش نیاد؟ ضمنا" فری لنسر چرا فیل تر نیست دیگه؟؟
نیاز به یک پراکسی از کشوری دارید که میخواین ثبت نام کنید + یک سیم کارت از همون کشور، تمام.
فقط باید مواظب باشید هیچ وقت با آی پی ایران هیچ صفحه ای از فری لنسر رو باز نکنید، مشکل دیگه ای نداره. مشکل اکثر دوستان اینجا، این هست که مبلغ قابل توجهی در حساب هاشون بلوکه شده و نمی تونن خارج کنن. من خودم حدود 70 دلار بیشتر نداشتم ولی بعضی از دوستان اینجا چند میلیون تومن متضرر شدن...
ویرایش: اگر حسابتون لیمیت بشه، باید آمادگی احراز هویت رو هم داشته باشید. فری لنسر قبلاً فیل تر بود، خیلی وقت هست که فیل ترینگش برداشته شده، بچه ها خیلی برای رفع فیل ترینگ پیگیری کردن، معلوم نبود مسئولی که این سایت رو فیل تر کرده اصلاً میدونسته کار سایت چی هست یا نه!!!! تازه همین سایت Linkedin هم اخیراً باز شده. فک می کردن این سایت هم یه جور سایت دوستیابی هست! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
نیاز به یک پراکسی از کشوری دارید که میخواین ثبت نام کنید + یک سیم کارت از همون کشور، تمام.
فقط باید مواظب باشید هیچ وقت با آی پی ایران هیچ صفحه ای از فری لنسر رو باز نکنید، مشکل دیگه ای نداره. مشکل اکثر دوستان اینجا، این هست که مبلغ قابل توجهی در حساب هاشون بلوکه شده و نمی تونن خارج کنن. من خودم حدود 70 دلار بیشتر نداشتم ولی بعضی از دوستان اینجا چند میلیون تومن متضرر شدن...
ویرایش: اگر حسابتون لیمیت بشه، باید آمادگی احراز هویت رو هم داشته باشید. فری لنسر قبلاً فیل تر بود، خیلی وقت هست که فیل ترینگش برداشته شده، بچه ها خیلی برای رفع فیل ترینگ پیگیری کردن، معلوم نبود مسئولی که این سایت رو فیل تر کرده اصلاً میدونسته کار سایت چی هست یا نه!!!! تازه همین سایت Linkedin هم اخیراً باز شده. فک می کردن این سایت هم یه جور سایت دوستیابی هست! :)
یه سفر رفتم چین هفت هشتا سیم کارت خریدم از اونجا ولی هیچ کدوم اینجا کار نمیده باید شرکت اون سیم کارت با اوپراتورای ایران قرارداد داشته باشه نه؟
و این که پراکسی باید با آی پی ثابت باشه؟
احراز هویت هم که ما توی کشور فتوشاب شهر سی اس 4 فامیل داریم ولی نمونه مدارک نداریم تا صادرش کنیم
اون آقایون خیلی دوست داشتنیاند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman hovisham
یه سفر رفتم چین هفت هشتا سیم کارت خریدم از اونجا ولی هیچ کدوم اینجا کار نمیده باید شرکت اون سیم کارت با اوپراتورای ایران قرارداد داشته باشه نه؟
و این که پراکسی باید با آی پی ثابت باشه؟
احراز هویت هم که ما توی کشور فتوشاب شهر سی اس 4 فامیل داریم ولی نمونه مدارک نداریم تا صادرش کنیم
اون آقایون خیلی دوست داشتنیاند...
برای سیم کارت خیلی اطلاعات ندارم، ولی شما در همین حد نیاز دارید که وقتی براتون ی اس ام اس از طرف فری لنسر میاد (که حاوی کد فعالسازی هست)، کد داخلش رو توو سایت وارد کنید. همین، حتی اگر آشنا هم داشته باشید که همین کار رو براتون انجام بده کفایت می کنه.
در مورد پراکسی، خیر، نیازی به آی پی استاتیک نیست، فقط کافیه از همون کشوری باشه که دارین ثبت نام می کنین.
برای مدارک هم باید بگم که آشنای خوبی دارید! :) کارتون رو راه میندازه.
-
من فری لنسر کار نیسنم ولی از روز اول که حساب باز کردم کشور رو مالزی زدم و شماره تلفن هم مالزی دادم از سایت هم ا س ام اس اومد
-
میتونید راهنمایی کنید سیم کارت مالزی رو از کجا می تونم تهیه کنم و به چه قیمتی؟
-
یکی از دوستام تو مالزی برام خرید و ارسال کردبه ایران سیم کارت انگلیس و امریکا هم هست میتونید بخرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wikionline
یکی از دوستام تو مالزی برام خرید و ارسال کردبه ایران سیم کارت انگلیس و امریکا هم هست میتونید بخرید
من میخوام از جایی باشه که دردسرش کمتر باشه و قیمتش مناسب تر. بعلاوه بتونم آی پی هم به طور دائمی براش تهیه کنم. امکان این برای شما وجود نداره که از دوستتون خواهش کنید که سیم کارت دیگه ای هم خریداری و ارسال کنه؟ (البته بنده حق الزحمه شما رو تقبل می کنم :) )