ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

vp_server
August 9th, 2012, 18:53
1. مبلغ، مبلغ کمی نیست
2. باید دید شرایط در چه وضعی پیش میره

بنده که امیدوارم تا فردا صبح مشکل حل میشه

باید دید چه میشه
توکل بر خدا

موفق باشید
درسته کم نیست ولی اگه هر نفر یه مقدار بده پول جور میشه

vp_server
August 9th, 2012, 18:54
من هر شرطی قبول دارم
این شماره حساب : 0302400726000
شماره کارت : 6037991159986052
به نام ابوالفضل موسوی

هرکس هرچی زد اینجا اعلام کنه تا من موجودی به دقیقیه اعلام کنم تا به مبلغ مورد نظر برسیم.
کماکان منتظر یاریه سبزتان هستیم
موجودی کنون به ریال ١٢,١٠٤,١٩٢
:)))))
یاری سبز رو باحال گفتی D:
آخرش هم میگفتی بنیاد بیماری های خاص :d

vistaperes
August 9th, 2012, 19:02
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (29 کاربران و 2 مهمان ها)
vistaperes, alborzdata, amirsvf, Ashkankamangar.ir, AvalinHost, babelirani, Bullet-Vps.us, cdcenterahmadi, dan6, ERfan.Taleghani, fathipours1, hamidjan, hassanshaikhi, hosinaa, hrdn, m3hdi,mahkoom021, mersen, mohammadlover, nars_Vps1, novinvps.com, pardishosting, pedramdead, reeza, rezaei1374, tizparvaz, trex, vp_server, zamanian.h

29 * 100.000 = 2.900.000

:|

nars_Vps1
August 9th, 2012, 19:05
بحث پول که شد همه سایلنت شدند :d :71:

دووستان در ضمن کسی منو نمیشناسه nars_Vps

هستم که فعلا بن هستم

www.nars-server.com

tizparvaz
August 9th, 2012, 19:10
ایشون همچنان تلفنشرو جواب نمیده من سر حرفم هستم جواب بده اون مدارکم ایمیل کنه من 200 میریزم هرکیم میتونه بریزه خداییش دریق نکنه به خدا قسم سرورا فردا پاک میشن
@موسوی
آقای موسوی ایمیل من : irwebco {@} yahoo.com (irwebco@yahoo.com)
مدارکی که گفتم فکس کن 200 تومن بزنم اگر پول جور نشد که + تمدید این ماه باید برگردونی به حسابم اگر قبول داری ایمیل کن

از بقیم خواهش دارم از دهن حرف بزنن هرکی حاضر پول بده بیاد وسط خیریه هم نمیخواید بدید که میشه شارژ ماه بعدتون

routervps
August 9th, 2012, 19:11
ایشون همچنان تلفنشرو جواب نمیده من سر حرفم هستم جواب بده اون مدارکم ایمیل کنه من 200 میریزم هرکیم میتونه بریزه خداییش دریق نکنه به خدا قسم سرورا فردا پاک میشن
@موسوی
آقای موسوی ایمیل من : irwebco@yahoo.com
مدارکی که گفتم فکس کن 200 تومن بزنم اگر پول جور نشد که + تمدید این ماه باید برگردونی به حسابم اگر قبول داری ایمیل کن

از بقیم خواهش دارم از دهن حرف بزنن هرکی حاضر پول بده بیاد وسط خیریه هم نمیخواید بدید که میشه شارژ ماه بعدتون
آخه نمیدمنم کی کدوم شکاره هست من تا بیام بشناسم کلی باید عرق بریزم
من به خدا الان چی میتونم بگم.

vp_server
August 9th, 2012, 19:12
بابا خودت تو پول دادن شک داری بعد میگی کس دیگه ای بیاد بده
جناب موسوی کپی شناسنامه+کارت ملی+سند خونه+اثر انگشت از 10 تا انگشت +.. رو واسش ایمیل کن تا پول بده

vp_server
August 9th, 2012, 19:15
آقا 1 کلام
یا با زبون خوش پول میدین یا به زور میگیریم
:d

routervps
August 9th, 2012, 19:15
جناب موسوی کپی شناسنامه+کارت ملی+سند خونه+اثر انگشت از 10 تا انگشت +.. رو واسش ایمیل کن تا پول بده

تورو خدا دعوا نکنید

routervps
August 9th, 2012, 19:17
@موسوی
آقای موسوی ایمیل من : irwebco {@} yahoo.com (irwebco@yahoo.com)

چی بدم الان ؟

akbarzadeh
August 9th, 2012, 19:18
< توجه >
مبلغ 2,000,000 ریال از کارت -3112 به :
کارت 6037-9911-5998-6052
متعلق به ( آقای/خانم ) ابوالفضل موسويعليابادي
به شماره حساب 0302400726000
در شعبه 8593 بانک ملی کارت در تاریخ پنجشنبه 19 امرداد 1391 19:17:46 با موفقیت واریز شد.

شماره پیگیری تراکنش :783803
لطفاً شماره پیگیری و تاریخ را جهت پیگیری های بعدی یادداشت نمایید.

routervps
August 9th, 2012, 19:19
< توجه >
مبلغ 2,000,000 ریال از کارت -3112 به :
کارت 6037-9911-5998-6052
در شعبه 8593 بانک ملی کارت در تاریخ پنجشنبه 19 امرداد 1391 19:17:46 با موفقیت واریز شد.

شماره پیگیری تراکنش :783803
لطفاً شماره پیگیری و تاریخ را جهت پیگیری های بعدی یادداشت نمایید.

جمع ١٤,٠٥٤,١٩٢

tizparvaz
August 9th, 2012, 19:19

شما دنبال حاشیه ای فقط یک کلمه خدافظ از تاپیک برید بیرون هرکی میخواد مشکل و حل کنه بمونه نشستی مثه بچه ها واسه خودت سرگرمی درست کدی از تاپیک تخمه هم میشکنی احتمالا حالیت نیست که ما داریم بدبخت میشم

---
09391313552
irwebco @ yahoo.com

vp_server
August 9th, 2012, 19:21
داری بدبخت میشی خوب پول بده!
نه اینکه واسه 200 تومن بخوای کپی شناسنامه بگیری
اینهایی که دارم پول میدن دنبای این مسخره بازی ها نیستن

tizparvaz
August 9th, 2012, 19:25
چی بدم الان ؟

اسکن کارت ملی و یه نوشته همراه مشخصات کامل خودتون به همراه امضا که از من (مرتضی سعید محمدی ) مبلغ (تمدید 2 روز پیش) بابت تمدید سرور دریافت کردی و 200 تومانم اونجا به عنوان قرض بنویس همین الان واست میزنم
واسه اینکه مطمئن باشی من میزنم هم برا اون 200 تومان شماره فیش رو خالی بزن واسه پرداخت 2 روز پیشم این شماره فیش ۴۰۳۲۲۳ مبلغم خودت ببین
+ کارت ملیتم اسکن بذار بقلش

akbarzadeh
August 9th, 2012, 19:26
اون دوستانی که فرمودند ما مبلغ فلان تومان پرداخت میکنیم ، لطف بفرمایند زودتر پرداخت بزنن ، تا کارا سریعتر پیش بره لطفا. من که حقیقتا دیگه دوم نمیشه حتی به تلفنم نگاه کنم. چه برسه به اینکه جواب بدم.

tizparvaz
August 9th, 2012, 19:27
داری بدبخت میشی خوب پول بده!
نه اینکه واسه 200 تومن بخوای کپی شناسنامه بگیری
اینهایی که دارم پول میدن دنبای این مسخره بازی ها نیستن
آقا ازت خواهش دارم احترام خودتو نگه دار با من بحث نکن هیسسسس
شما پولداری 200 تومان واست صفره ماله ما پولیه 200 تومن و اگر واقعا داری راس میگی شمام بزن خب

akbarzadeh
August 9th, 2012, 19:31
اسکن کارت ملی و یه نوشته همراه مشخصات کامل خودتون به همراه امضا که از من (مرتضی سعید محمدی ) مبلغ (تمدید 2 روز پیش) بابت تمدید سرور دریافت کردی و 200 تومانم اونجا به عنوان قرض بنویس همین الان واست میزنم
واسه اینکه مطمئن باشی من میزنم هم برا اون 200 تومان شماره فیش رو خالی بزن واسه پرداخت 2 روز پیشم این شماره فیش ۴۰۳۲۲۳ مبلغم خودت ببین
+ کارت ملیتم اسکن بذار بقلش

این سوسول بازی های چیه؟ شما که بچه شهر هستی. سایت داری . تلفن ثابت داری. خط ایرانسل داری. سرویس پیامک هم داری. و خیلی کارای دیگه میکنی. هنوز نمیدونی که معتبر ترین سند ممکنه توی کشور ما حواله های بانکی هستند.
در ضمن asp , php هم طراحی میکنی. :دی

بزن بره دیگه چقدر سوسول بازی در میارین. منم 2 روز پیش پرداخت زده بودم. حالا که چی؟ دوباره زدم تا کار خودم راه بیافته

tizparvaz
August 9th, 2012, 19:43
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/images/icon_err.gif شماره حساب(شبا) دريافت كننده وجه معتبر نيست.
آقا یه شماره حساب ملت بده

این سوسول بازی های چیه؟ شما که بچه شهر هستی. سایت داری . تلفن ثابت داری. خط ایرانسل داری. سرویس پیامک هم داری. و خیلی کارای دیگه میکنی. هنوز نمیدونی که معتبر ترین سند ممکنه توی کشور ما حواله های بانکی هستند.
در ضمن asp , php هم طراحی میکنی. :دی

بزن بره دیگه چقدر سوسول بازی در میارین. منم 2 روز پیش پرداخت زده بودم. حالا که چی؟ دوباره زدم تا کار خودم راه بیافته
بحث سوسول بازی نیست دلم نمیخواد شل بگیرم که صفت بخورم اومدیم و همه داستان سیا بازی بود من اون رو میگیرم میزنم مشکلیم نیست

RoobinaServer
August 9th, 2012, 19:49
سلام

طبق سفارش tizparvaz (http://www.webhostingtalk.ir/member/38459/) مبلغ 200 میتونم بدم جناب موسوی

اما کی برگشت میزنی موسوی ؟

زمانی که 200 رو برمیگردونی + شماره کارتت رو برای من اس ام اس کن شمارم رو که داری نداشتی همه 90% انجمن شمارم رو دارن

یا حق

Bad_Robot
August 9th, 2012, 19:51
دوستان عزیز،

من یکی از یوزر هایی هستم که از یکی از شماها سرور گرفتم.

من مکانیکی بلد نیستم، برای همین، هیچوقت ماشین کسی رو تعمیر نمی کنم، چون ممکنه وسط سفر، ماشینش مشکل پیدا کنه و بره ته دره.

آقا جون، یه کاری رو نمیتونی انجام بدی، از اول بگو نمی تونم. انجام نده. وقتی یه کاری رو قبول می کنی، مسئولیت داری.

سرور من شخصی بود، الان دو روزه خوابه، هیچ مشکلی نیست، ولی اگر استفاده جدی ازش می کردم چطور؟

برای بعضی از دوستان شاید این یه جور تفریح باشه، ولی برای من این کار جدیه! شغلمه! وقتی برای مشتری سایت می زنم، 1 روز سایتش نیاد بالا، آبروریزی می شه.

متشکرم از همتون. این تاپیک رو باید طلا گرفت.

همین الان باید یه لیست در بیارم از کسایی که تو این تاپیک هستند و در این داستان درگیرند تا برای ماه بعد که خواستم سرورم رو عوض کنم، حواسم باشه کیا بودن.

vistaperes
August 9th, 2012, 19:54
این افرادی که همینجوری زدن 500 300 کجا هستن پس ؟ فقط بلدن حرف بزنن؟

routervps
August 9th, 2012, 19:55
pishtazweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/22/) با دوست عزیز صحبت شد و مستر کارت رو جور کردن.
دوستان باید الان پول رو جور کنیم.
من فقط همین شماره حساب ملی رو دارم. سیاه بازی هم نیست.

سلام

طبق سفارش tizparvaz (http://www.webhostingtalk.ir/member/38459/) مبلغ 200 میتونم بدم جناب موسوی

زمانی که 200 رو برمیگردونی + شماره کارتت رو برای من اس ام اس کن شمارم رو که داری نداشتی همه 90% انجمن شمارم رو دارن

یا حق

محمد جان وعده مرگ ساحاب! پخ کن شمارتو تا با هم صحبت کنیم.
گوشی که شمارت روش بود رو ازم دوزدیدن.این ماه نمیدونم من چه خطایی کردم که باید این طور تاوان پس بدم.
او حواله که زدم از طریق دوستان همین انجمن پای بشه پوله همه برگشت میخوره.

akbarzadeh
August 9th, 2012, 19:56
با ارزش پوزش من یادم نیست آخرین بار کی خوابیدم. اگر دوستان اجازه بدن برم به چرتی بزنم. آقای موسوی ، دوست عزیز اگر کاری ازم بر بیاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم. شمارم رو هم که دارید دیگه. شب بخیر همگی.

routervps
August 9th, 2012, 19:58
با ارزش پوزش من یادم نیست آخرین بار کی خوابیدم. اگر دوستان اجازه بدن برم به چرتی بزنم. آقای موسوی ، دوست عزیز اگر کاری ازم بر بیاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم. شمارم رو هم که دارید دیگه. شب بخیر همگی.

شما همونی نیستی که در یاهو به من میگفتی سلام جوان؟

tizparvaz
August 9th, 2012, 20:01
routervps (http://www.webhostingtalk.ir/member/39081/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png
آقا چی شد چیزایی که خواستم میدی ؟

CmanDesign
August 9th, 2012, 20:05
مبلغ 2,000,000 ریال از کارت 6037-9910-9621-2166 به :
کارت 6037-9911-5998-6052
در شعبه 8593 بانک ملی کارت در تاریخ پنجشنبه 19 امرداد 1391 20:02:020 با موفقیت واریز شد.

شماره پیگیری تراکنش :920757

انشالله که مشکل حل بشه ، دوستان همکاری کنید :) .

routervps
August 9th, 2012, 20:06
سلام

یا حق

محمد شمارتون بده !

routervps
August 9th, 2012, 20:08
مبلغ 2,000,000 ریال از کارت 6037-9910-9621-2166 به :
کارت 6037-9911-5998-6052
در شعبه 8593 بانک ملی کارت در تاریخ پنجشنبه 19 امرداد 1391 20:02:020 با موفقیت واریز شد.

شماره پیگیری تراکنش :920757

انشالله که مشکل حل بشه ، دوستان همکاری کنید :) .

جمع ١٦,٠٥٤,١٩٢

tizparvaz
August 9th, 2012, 20:14
محمد شمارتون بده !

ارسال شد

tizparvaz
August 9th, 2012, 20:51
از صبحه همه دنبال راه حلن حالا که راه حل پیدا شد انگار اینجا خاموش شده

RoobinaServer
August 9th, 2012, 20:51
محمد شمارتون بده !

سلام

من بیرون هستم امشب که میدونی چه شبیه

برای همین پای سیستم میام سر میزنم میرم که ساپرتی مشتری بخواد بدیم چون امشب همکاران روبینا اکثرا رفتن مسجد من با یکی از همکارای مالی فقط هی میایم میریم

شماره من رو تیزپرواز داد به هر حال : 09376604762
منتظرم.

یا حق

reeza
August 9th, 2012, 20:52
حرف پول شد همه رفتن؟
من تا سحر 500 تومان میریزم به حسابتون 100%

tizparvaz
August 9th, 2012, 20:58
منم منتظر ارسال چیزیم که خواستم سعی می کنم 300 بزنم فقط خواهشن اونو بفرست سریعتر

routervps
August 9th, 2012, 21:00
منم منتظر ارسال چیزیم که خواستم سعی می کنم 300 بزنم فقط خواهشن اونو بفرست سریعتر

امیل کردم کارت رو

nars_Vps1
August 9th, 2012, 21:14
دوستان من دیروز تاز پول سرور رو به اقا موسوی دادم !!! و امروز هم باز 450 تومن دادم سرور جدید ! وگرنه ما هم داشتیم الانم یه مقداری 200 تونی دارم تو زرین پال هست

اگه بقیه این حرف منو رو ... نبینند!#:-s

takghalam
August 9th, 2012, 21:15
بهتره توی این شب عزیز همه دست به دعا بشید تا مشکل بر طرف بشه

اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ

tizparvaz
August 9th, 2012, 21:17
امیل کردم کارت رو

ایمیلتونرو چک کنید لطفا

tizparvaz
August 9th, 2012, 21:18
بهتره توی این شب عزیز همه دست به دعا بشید تا مشکل بر طرف بشه

اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ

انقد دوست دارم شما بن دائم بشی :102:

tizparvaz
August 9th, 2012, 21:25
چقد ما بد بختیم تا الان داشتیم التماس یکی میکردیک که بیاد مشخصات حواله بده حالا باید التماس این آقا کنیم که آقا میخوایم پولرو بدیم اونچیزی که ما خواستیم ایمل کن نه یه کارت دانشجویی
باید به پات بیوفتیم التماس کنیم !؟؟

takghalam
August 9th, 2012, 21:33
مشخصاتتون در امضا بود که استفاده کردم ان شا الله شنبه اول وقت همکارانم با شما تماسی خواهند داشت و بقیه ماجرا هم اگر توانستید میتونید بیایید در همین فروم اعلام کنید
این صحبتم با تمام کسانی که ازتون تشکر هم می کنند صدق می کند

در پناه حق و رهبر معظم انقلاب اسلامی

tizparvaz
August 9th, 2012, 21:38
مشخصاتتون در امضا بود که استفاده کردم ان شا الله شنبه اول وقت همکارانم با شما تماسی خواهند داشت و بقیه ماجرا هم اگر توانستید میتونید بیایید در همین فروم اعلام کنید

موفق اشید شما و همکاراتون
واقعا درک نمیکنید آدم اعصابش خورده شما الان سر تاپیکی یا تهش ؟ اصن چرا تو تاپیک داری پست میدی

ERfan.Taleghani
August 9th, 2012, 21:38
بابا این پست های اسپم چیه !
آقا جان . 3600 جمع شده ! دوستان حواله توی ویزا روی 3000 تومان هستش هر یورو. 900 تومان دیگه کم داریم ! ابوالفضل تو هم لطفا بشین به حرف این بنده خدا تیز... گوش کن. براش بفرست کپی مدارک . بابل ایرانی ؟ شما باز هم به دروغ گوییتون ادامه دادید ؟ آخه من نمیدونم توی یک الف بچه که اینقدر خالی بندی که چی میای نظر میدی ؟ 300 تومان میخواستی بدی تو هوا نه ؟ یکی دیگه از دوستان هم قرار شد 500 بریزه تا صبح. یکی هم این بنده خداست که منتظر که 300 بریزه ! این کارو بکن . بعد یک نفس راحت بکشی از این بابت بعد بری دنبال پرداخت ویزا. این آشنا ی ما هم ویزا کارتش آمادست . باید فردا زودتر پرداخت انجام بشه ! باید انجام بشه ابوالفضل. دوستان عزیز دیگر ! صرفا کسانی که از این اقا سرویس دارند کجان ؟ فکر کنم خیلیا وی .... فروش بودند که الان رفتند بیرون دیگه. بعضی ها هم رفتند احیا . خدا اخر عاقبت همه رو به خیر کنه

ERfan.Taleghani
August 9th, 2012, 21:39

برادر من چرا اینطوری میپیچید به پرو بال همدیگه. آرامش الان بهترین چیزی هستش که باید داشته باشیم . فقط آرامش و فکر ! فقط

Bad_Robot
August 9th, 2012, 21:41
آره آقا، فدای سرتون که منِ مشتری، 2 روزه سرورم خوابیده.

وقت سرور گرفتن، همه دم از پشتیبانی و آپ تایم 99% می زنن.

الان هم می گن، مشکل از ما نیست و از دیتا سنتر هست و رفع می شه.

اتفاقاً مشکل از شما سرویس دهنده های عزیز هست که لحظه آخر یادتون افتاده سرور رو تمدید کنین.

کسی که سرویس اینجوری ارائه می کنه، فکر اینجاهاش رو هم باید بکنه و اگه از پسش بر نمیاد، نیاد تو این کار.

اگر به یه جای دولتی سرویس داده بودین که الان بدبختتون کرده بود.

یکسری دوستان هم که کلن ول کردند و رفتند پی کار خودشون.

takghalam
August 9th, 2012, 21:43
من امر به معروف انجام دادم و به آرامش دعوت کردم اما ایشون ظاهرا با دعا مشکل داشت و تمایل دارند خارج از سایت با ما مشکل داشته باشند

reza008
August 9th, 2012, 21:46

بنده تشکر زدم . اگه زحمتی نیست مستقیم با خودِ آقا در میون بذارین . همکاران دیر پیگیری میکنن

tizparvaz
August 9th, 2012, 21:47
آره آقا، فدای سرتون که منِ مشتری، 2 روزه سرورم خوابیده.

وقت سرور گرفتن، همه دم از پشتیبانی و آپ تایم 99% می زنن.

الان هم می گن، مشکل از ما نیست و از دیتا سنتر هست و رفع می شه.

اتفاقاً مشکل از شما سرویس دهنده های عزیز هست که لحظه آخر یادتون افتاده سرور رو تمدید کنین.

کسی که سرویس اینجوری ارائه می کنه، فکر اینجاهاش رو هم باید بکنه و اگه از پسش بر نمیاد، نیاد تو این کار.

اگر به یه جای دولتی سرویس داده بودین که الان بدبختتون کرده بود.

یکسری دوستان هم که کلن ول کردند و رفتند پی کار خودشون.

نه اینطور نیست دوست عزیز نمیبینید همکارا چقد انجا دارن جوش میزنن حرفتون تعجب آوره

ERfan.Taleghani
August 9th, 2012, 21:48
بنده پسر آقای طالقانی هستم ! پدیر من 21 سال هست مشاور سیاسی رهبر هستش ! باید اینجا توی این موقعیت بیام بگم بچه ها دین داری کنید ؟ الان تمام حرف های من و شما و دیگر دوستان قشنگ روی دم همدیگه هست. بد جوری همه عصبی شدند . شما دعا کنید توی دلتون و من هم جد خودم و ابوالفضل رو قسم میدم که به همین شب عزیز مشکل همه بر طرف بشه فردا.

ایشالا تا صبح هزینه جمع میشه و به کمک آقای خسروی مشکل برطرف میشه

tizparvaz
August 9th, 2012, 21:49
من امر به معروف انجام دادم و به آرامش دعوت کردم اما ایشون ظاهرا با دعا مشکل داشت و تمایل دارند خارج از سایت با ما مشکل داشته باشند

به یه نفر قبل شمام گفتم
فقط خدافظ
کسایی که تاپیک بهشون ربطی نداره خدافظ

پ.ن = از دوستانی که به موضوع مرتبط نبودن اما کمک کردن کمال تشکر رو دارم موضوع بالا مربوط به افراد مزاحمه

takghalam
August 9th, 2012, 21:56
با شما کاری ندارم شنبه صبح ان شا الله در خدمت خواهیم بود یکی از دوستان هم لطف داشتند و آقا رو مسخره کردند ایشون هم در خدمتتون خواهیم بود

smartieuser
August 9th, 2012, 22:02
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

اولا خواهش میکنم از ارسال مطالب بی ربط جدا خود داری کنید و فقط سعی کنید کمی در درک موقعیت پیش آمده صبوری داشته باشید.
انشاا... این مشکل حل میشه به زودی و میتونید دوباره به سرورهای خودتون دسترسی داشته باشید.

در حال حاضر مهم ترین هدف آقای موسوی و بنده حل کردن این مشکل هست و به احتمال زیاد مشکل به زودی حل خواهد شد.
جهت تفکیک موضوع و کمتر شدن ترافیک کاری، لطفا از پیگیری تلفنی موضوع اجتناب کنید و فقط از طریق ایمیل با آدرس sina.moosavi.a@gmail.com در ارتباط باشید.

با تشکر و احترام
محمد خسروی

pardishosting
August 9th, 2012, 22:02
با شما کاری ندارم شنبه صبح ان شا الله در خدمت خواهیم بود یکی از دوستان هم لطف داشتند و آقا رو مسخره کردند ایشون هم در خدمتتون خواهیم بود
استغفرالله ....

routervps
August 9th, 2012, 22:03
دوستان شلوغ نکنید بزارین اجماع صورت بگیره و این مشکل حل بشه ما همه نگران این اتفاق هستیم به خدا دارم میترسم شب سر به بالش بزارم صبح از استرس سکته زده باشم و عمر به دتیا نباشه!

ahmadreza1372
August 9th, 2012, 22:05
دوستان شلوغ نکنید بزارین اجماع صورت بگیره و این مشکل حل بشه ما همه نگران این اتفاق هستیم به خدا دارم میترسم شب سر به بالش بزارم صبح از استرس سکته زده باشم و عمر به دتیا نباشه!

استاد خودم شوک می دم بهت برگردی سرورو دادی دوباره سکتت می دیم :71:>:)

routervps
August 9th, 2012, 22:06
جمع ١٦,٠٥٤,١٩٢

ahmadreza1372
August 9th, 2012, 22:08
جمع ١٦,٠٥٤,١٩٢

چه قد باید بشه ؟!!!

Ariatat
August 9th, 2012, 22:08

برو بکن با | واسه ما شاخ نشو!

معلوم نیست s.w.a.t اینجور مواقع کجاست؟

vp_server
August 9th, 2012, 22:09
جمع ١٦,٠٥٤,١٩٢
تا کی باید پول جور بشه؟چقدر کم دارین؟

routervps
August 9th, 2012, 22:09
چه قد باید بشه ؟!!!

چهار میلیون نیم

ahmadreza1372
August 9th, 2012, 22:11
چهار میلیون نیم

یا خدا 1،200 که خودتون دارید اینم 1،600 میشه 2800 ینی 1500 دیگ ه باید جور شه ؟ :)

routervps
August 9th, 2012, 22:12
تا کی باید پول جور بشه؟چقدر کم دارین؟

الان 4 میلیون 400 باید جور بشه

tizparvaz
August 9th, 2012, 22:16
جمع ١٦,٠٥٤,١٩٢

بابا این پست های اسپم چیه !
آقا جان . 3600 جمع شده ! دوستان حواله توی ویزا روی 3000 تومان هستش هر یورو. 900 تومان دیگه کم داریم ! ابوالفضل تو هم لطفا بشین به حرف این بنده خدا تیز... گوش کن. براش بفرست کپی مدارک . بابل ایرانی ؟ شما باز هم به دروغ گوییتون ادامه دادید ؟ آخه من نمیدونم توی یک الف بچه که اینقدر خالی بندی که چی میای نظر میدی ؟ 300 تومان میخواستی بدی تو هوا نه ؟ یکی دیگه از دوستان هم قرار شد 500 بریزه تا صبح. یکی هم این بنده خداست که منتظر که 300 بریزه ! این کارو بکن . بعد یک نفس راحت بکشی از این بابت بعد بری دنبال پرداخت ویزا. این آشنا ی ما هم ویزا کارتش آمادست . باید فردا زودتر پرداخت انجام بشه ! باید انجام بشه ابوالفضل. دوستان عزیز دیگر ! صرفا کسانی که از این اقا سرویس دارند کجان ؟ فکر کنم خیلیا وی .... فروش بودند که الان رفتند بیرون دیگه. بعضی ها هم رفتند احیا . خدا اخر عاقبت همه رو به خیر کنه

پس این چی بود خواستید الکی خوشبینمون کنید !!!

tizparvaz
August 9th, 2012, 22:18

بفرمایید تا چای شیرینی هم آماده کنیم

هی بشید بنزین رو آتیش هی حرف بزن باشه ساکت نشینی سر جاتا اوکی !؟

routervps
August 9th, 2012, 22:26
دوستان شلوغ نکنید
الان من قاطی کردم
1.600.000
الان در حساب هست یه 2میلیون قرار شده که فردا صبح برسه
نفدا هست 1.600.000
کسی مستونه کمک کنه؟

vp_server
August 9th, 2012, 22:28
اقای موسوی لطف کنید دقیق مشخص کنید موجودی چقدره؟ به چقدر باید برسه؟تا دوستان 1 کم بهتر تکلیف خودشون رو بدونن
چون بین حرف های شما و آقای طالقانی تناقض وجود داره
من میتونم تا فردا ساعت 10 250تومن واستون بریزم چون کارتم رمز دوم نداره عابر بانک هم خیلی دوره

reeza
August 9th, 2012, 22:28
دوستان شلوغ نکنید
الان من قاطی کردم
1.600.000
الان در حساب هست یه 2میلیون قرار شده که فردا صبح برسه
نفدا هست 1.600.000
کسی مستونه کمک کنه؟

این 2 میلیون 100% هست؟
فردا صبح کی میرسه

routervps
August 9th, 2012, 22:32
اقای موسوی لطف کنید دقیق مشخص کنید موجودی چقدره؟ به چقدر باید برسه؟تا دوستان 1 کم بهتر تکلیف خودشون رو بدونن
چون بین حرف های شما و آقای طالقانی تناقض وجود داره
من میتونم تا فردا ساعت 10 250تومن واستون بریزم چون کارتم رمز دوم نداره عابر بانک هم خیلی دوره

اخیرن صحبت با آقای خسروی صورت گرفت حرفهای اقای طالاقانی هم تایید میشه اما طی صحبت و تصمیم به این شد که آقای خسروی از طریق دوستش اوکی کنه این مشکل رو.
الا باید به مبلغ 4.400.000 برسیم
از بد اتفاق ایم مبلغ فردا به این سقف میرسه اما باید الان ایون به آقای خسروی برسونیم.که موجودی 1.600.000 هست.

tizparvaz
August 9th, 2012, 22:32
شماره کارتو دوباره بده پیدا نمیکنم پستشو

routervps
August 9th, 2012, 22:34
شماره حساب : 0302400726000
ابوالفضل موسوی علی آبادی

tizparvaz
August 9th, 2012, 22:34
اخیرن صحبت با آقای خسروی صورت گرفت حرفهای اقای طالاقانی هم تایید میشه اما طی صحبت و تصمیم به این شد که آقای خسروی از طریق دوستش اوکی کنه این مشکل رو.
الا باید به مبلغ 4.400.000 برسیم
از بد اتفاق ایم مبلغ فردا به این سقف میرسه اما باید الان ایون به آقای خسروی برسونیم.که موجودی 1.600.000 هست.

الان نرسه چی میشه چون الان نمیرسه به هیچ وجه

این 2 میلیون 100% هست؟
فردا صبح کی میرسه

این 2 میلیون 500 دست شماست که گفتید 100% هست ایشالا حرفتون 100% باشه

routervps
August 9th, 2012, 22:37
الان نرسه چی میشه چون الان نمیرسه به هیچ وجه

این 2 میلیون 500 دست شماست که گفتید 100% هست ایشالا حرفتون 100% باشه

باید جور بشه امشب .دوستان کسی نیست کمک کنه؟

vp_server
August 9th, 2012, 22:37
اگه اینجوری باشه الان 800 تومن کلن کم دارین؟درسته؟

tizparvaz
August 9th, 2012, 22:38
ابوالفضل موسوی علی آبادی

شماره پیگیری 010547148805

===
پرداخت شد
آقای موسوی اگر سرور فردا اومد بالا که هیچی اگر نیاد خداییش میکشونمت تهران مشهدم نمیام مدرکم که امضا کردی بهم دادی
دیگه خودت میدونی

routervps
August 9th, 2012, 22:39
اگه اینجوری باشه الان 800 تومن کلن کم دارین؟درسته؟

واسه فردا آره اما باید الان جور کنم اینو چون مقدریش پول نقد هست که باید فردا بره بانک شما الان رو 1.6 فکر کن که باید بشه 4.4

routervps
August 9th, 2012, 22:41

===
پرداخت شد
آقای موسوی اگر سرور فردا اومد بالا که هیچی اگر نیاد خداییش میکشونمت تهران مشهدم نمیام مدرکم که امضا کردی بهم دادی
دیگه خودت میدونی

میشه عزیز این قدر تهدید نکنی؟
من خودم الان زیر فشار هستم
فردا باز نشود من هرچی پول دادین از اول تا الان رو پس میدم!

routervps
August 9th, 2012, 22:42

===
پرداخت شد
دیگه خودت میدونی

جمع ١٨,٠٥٤,١٩٢

akbarzadeh
August 9th, 2012, 22:43
شما همونی نیستی که در یاهو به من میگفتی سلام جوان؟

خود خودشم جووون :دی

Ariatat
August 9th, 2012, 22:43

شما اگر داشتی ! سرور و ران میکردی!:71:

routervps
August 9th, 2012, 22:45
خود خودشم جووون :دی

آقا من شرمدم ازتون باور کنید این اتفاق منو خیلی خجالت زده کرد

vp_server
August 9th, 2012, 22:46
آقا بس کن
اینقدر تکه ننداز
میگه که فردا 2 میلیون میرسه ولی این پول باید امشب جور بشه!

akbarzadeh
August 9th, 2012, 22:47
شما اگر داشتی ! سرور و ران میکردی!:71:

دوست عزیزم چند وقته دستت رفته تو جیبت.

کاسبی یعنی یه روز تو جیبت پول هست و یه روز نیست. اینو یادت باشه.
قبل از اینکه یادداشتی بفرمایید لطفا یکم تفکر کنید.

tizparvaz
August 9th, 2012, 22:51

من کی شمارو تهدید کردم اینم تهدید نبود من تو ایمیل هام سعی کردم بهتون آرامش بدم
اینو گفتم که حساب کار دستت بیاد این 1
2 اگر من پول میخواستم که بنده خدا تا حالا از یکی دیگه سرور میگرفتم پولمم بلاخره از شما میگرفتم
مشکل من خود سروره که لازمش دارم همین
حتی اگر نشد سرور روشن بشه به من بکاپ بدید من کلی راضی میشم

tizparvaz
August 9th, 2012, 23:10
ایشون تا الان این همه مدعی داشت بابا به خدا سخت نیست یکم پول دادن بیاید بدید بذارید مشکل حل بشه والا با شکایت کردن و این چیزا سرور بالا نمیاد بیاید همکاری کنید سرور اوکی کنیم

دیگه کسی نیست به ایشون کمک کنه

mersen
August 9th, 2012, 23:14
من واقعا ندارم ، اینو گفتم که نگید حالا که حرف پول شد پیداشون نمی شه. شرمنده

alborzdata
August 9th, 2012, 23:36
اگه داشتم چرا هتزنر میخریدم :( 8-|

routervps
August 9th, 2012, 23:40
ابوالفضل موسوی علی آبادی

reeza
August 9th, 2012, 23:49
آقای موسوی لطفا جواب بدین
09125863072
معصوملو هستم

tizparvaz
August 9th, 2012, 23:58
آقای موسوی لطفا جواب بدین
09125863072
معصوملو هستم

routervps (http://www.webhostingtalk.ir/member/39081/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png

آقا با آقای معصوملو تماس بگیر ممنون
ایشالا امشب حل بشه

routervps
August 10th, 2012, 00:02
آقا با آقای معصوملو تماس بگیر ممنون
ایشالا امشب حل بشه

تماس حاصل شد

Ashkankamangar.ir
August 10th, 2012, 00:09
دوستان کسانی که سرور دارند و هاست اشتراکی میفروختند و رو سرور بکاپ خود هتزنر فایل اپلود میکردند باید بگم با وجود بسته شدن سرور میتونن تو اف تی پی بکاپشون لاگین کنند

tizparvaz
August 10th, 2012, 00:50
آقا چی شد

ahmadreza1372
August 10th, 2012, 00:53
آقا چی شد

برو بگیر بخواب یا برو مراسم که فردای سختی در پیش است :|

alborzdata
August 10th, 2012, 00:59
آقا لطفا ما رو در جریان کارها قرار بدید ؟ چی شد بالاخره ؟ درست میشه ؟ نمیشه ؟ پول جور شد ؟ چه قد کمه ؟

tizparvaz
August 10th, 2012, 01:00
آقا لطفا ما رو در جریان کارها قرار بدید ؟ چی شد بالاخره ؟ درست میشه ؟ نمیشه ؟ پول جور شد ؟ چه قد کمه ؟

فعلا کمه از کل مبلغ 2200 کمه

tizparvaz
August 10th, 2012, 01:02
برو بگیر بخواب یا برو مراسم که فردای سختی در پیش است :|

شما اگر خوبت میبره که خیلی کارت درسته
من نمیتونم
هر چند اتفاقی نمیوفته اما خوب نمیشه

ahmadreza1372
August 10th, 2012, 01:17
چی بگم والا من الان فقط برا این بیدارم که بازی تکواندرو ساعت 2 ببینم بخوابم جون با پست دادن من کاری درست نمیشه #-o

ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 01:18
آقای خسروی پیگیر کار هستند و فردا ایشالا سرور ها باز میشند. ضمنا. خیلیا به دیتا سنتر ایمیل زده بودند و جواب خواستند. اینطوری که از زبون مدیر مالیشون امروز شنیدم اینا کمی لج کردند. لطفا کسی دیگه به هتزنر پیغامی نده. آقای خسروی هم تمام تلاششون رو می کنند به امید خدا

tizparvaz
August 10th, 2012, 01:20
چی بگم والا من الان فقط برا این بیدارم که بازی تکواندرو ساعت 2 ببینم بخوابم جون با پست دادن من کاری درست نمیشه #-o
:x خوش به حالت از آرامشت به ما هم قرض بده

بی خیال

--

hamedmabdi
August 10th, 2012, 01:21

آفرین به گل پسر.منم سرور دارم هتزنر یه پام لینجاست و یک پای دیگر در ده بیلو سی.داغون شدم.آخه من فیر مستقیم درگیرم با آفای آرنا وب

hamedmabdi
August 10th, 2012, 01:28
شما اگر خوبت میبره که خیلی کارت درسته
من نمیتونم
هر چند اتفاقی نمیوفته اما خوب نمیشه
آفرین به شما.همینو میتونم بگم

و آفرین به شما بازم همینو می تونم بگم.صد آفرین

tizparvaz
August 10th, 2012, 01:53

اینطوری خوب نیست شما باید لوح تقدیر بدید کارتای ایت صد آفرینارم بدید بریم دفتر انجما جایزه هامونو بگیریم !!! خوب که چی مثلا به شما آفرین به شما 100 آفرین
واقعا که آدم میمونه چی بگه

ahmadreza1372
August 10th, 2012, 01:58
آفرین به گل پسر.منم سرور دارم هتزنر یه پام لینجاست و یک پای دیگر در ده بیلو سی.داغون شدم.آخه من فیر مستقیم درگیرم با آفای آرنا وب

داداش می خوای اون Wc نرو دیگه >:)

بی خیال

--

نمک پرورده ایم :71:

hamedmabdi
August 10th, 2012, 01:58
اینطوری خوب نیست شما باید لوح تقدیر بدید کارتای ایت صد آفرینارم بدید بریم دفتر انجما جایزه هامونو بگیریم !!! خوب که چی مثلا به شما آفرین به شما 100 آفرین
واقعا که آدم میمونه چی بگه
خب مگه بده به همه امید میدم.آقا تیز پرواز خب بگو چی بگم؟سرور ها که ماشاله روی هوا!!!!!!!!!!!!!خودم منم که روی زمین.آبرو هم که نمونده.بزار شاد باشیم.جز این میشه کاری کرد؟

ahmadreza1372
August 10th, 2012, 02:05

بی خیال

--

تیز پرواز دلت بسوزه من یه 100 آفرین بیشتر گرفتم =))

tizparvaz
August 10th, 2012, 02:11
:71: یکی از مشتریام قاطی کرده شب عزیزی 10 دیقست یه سره داره واسه ما جک میفرسته انگار مسریه

tizparvaz
August 10th, 2012, 02:15
آقا بسه تموم کنید تاپیک قفل میشه
بسه

hadiweb.ir
August 10th, 2012, 02:16
ساعت 2:15 دقیقه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (8 کاربران و 3 مهمان ها)

hadiweb.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/55746/),
Ashkankamangar.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/9205/),
dreamdata (http://www.webhostingtalk.ir/member/101/),
hamedmabdi (http://www.webhostingtalk.ir/member/39660/),
m-batista (http://www.webhostingtalk.ir/member/54608/),
mersad-mr (http://www.webhostingtalk.ir/member/8977/),
only-only (http://www.webhostingtalk.ir/member/36405/),
WhitePrince (http://www.webhostingtalk.ir/member/38065/)

شبا هم اینجا رو خلوت نمیکنید =D> امیدوارم شدم.

شب عالی پر سرور متعالی البته اگه بهمون بدنش :61:

hamedmabdi
August 10th, 2012, 02:19
ساعت 2:15 دقیقه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (8 کاربران و 3 مهمان ها)

hadiweb.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/55746/),
ashkankamangar.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/9205/),
dreamdata (http://www.webhostingtalk.ir/member/101/),
hamedmabdi (http://www.webhostingtalk.ir/member/39660/),
m-batista (http://www.webhostingtalk.ir/member/54608/),
mersad-mr (http://www.webhostingtalk.ir/member/8977/),
only-only (http://www.webhostingtalk.ir/member/36405/),
whiteprince (http://www.webhostingtalk.ir/member/38065/)

شبا هم اینجا رو خلوت نمیکنید =d> امیدوارم شدم.

شب عالی پر سرور متعالی البته اگه بهمون بدنش :61:

هادی منو تو که همدردیم دیگه.چی بگیم هااااااااااا=d>
:50:

Ariatat
August 10th, 2012, 02:19
:71: بیکاری اوسکلتون کرد؟:-?

tizparvaz
August 10th, 2012, 02:32
:71: بیکاری اوسکلتون کرد؟:-?

:-? شما مد دیفالتت رو فاز منفیه آره ؟ کسی بقل دست نیست کانالتو عوض کنه ؟

به ما گفتن سرور فردا آپ میشه پرداخت مجدد انجام میدن

hamedmabdi
August 10th, 2012, 02:44
:-? شما مد دیفالتت رو فاز منفیه آره ؟ کسی بقل دست نیست کانالتو عوض کنه ؟

به ما گفتن سرور فردا آپ میشه پرداخت مجدد انجام میدن

دوستان همه با هم همکار هستیم.همه همدردیم.من یه شوخی کردم هواتون عوض بشه.همدیگه رو نکوبید.فردا پس فردا میخواید دوباره با هم هم کلام بشین.تشکر از دوستان زحمت کش وعزیز

ahmadreza1372
August 10th, 2012, 04:43
من گفتم می خوابم ولی ناموسن خابم نمی بره:76:

reeza
August 10th, 2012, 04:50
بنده 500 هزار تومان به حسابتون واریز کردم آقای موسوی
اگر نیاز هست اسکن قبض رو ارسال کنم
انشاء الله که مشکل حل بشه
دوستان لطفا با هم کل کل نکنید
2 روز دیگه مشتری وی پی اس تون میاد اینجارو میخونه و فکر نمیکنم صورت خوشی داشته باشه
ممنون

MagicVps.Com
August 10th, 2012, 05:12
یک توصیه به همه کسانی که این مشکل بارشون پیش امده هر جورهست با هم همکاری کنند پول اماده کنند امروز پول پرداخت نشه شنبه و یکشنبه دیتا سنتر بخش مالیش تعطیل هست میره تا دوشنبه سروهاتون بجای گیر دادن به هم بجای متلک زدن به هم بجای کل کل کردن با هم

kingxerxes
August 10th, 2012, 06:25
مشکلتون هنوز حل نشده؟
یورو مستر کارت الان 2950 هست حدودا و ایشون حدود 4500 احتیاج داره

routervps
August 10th, 2012, 10:11
[Ticket#2012080102043966] RE: Anfrage an die Buchh [...]

Inbox

x

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/profile_mask2.png

Info - Hetzner Online AG info@hetzner.de

1:26 AM (8 hours ago)http://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

http://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

to me

Translate message

Turn off for: German

[english version below]

Vielen Dank für Ihre Nachricht!

Diese E-Mail wurde automatisch von unserem Trackingsystem generiert.

Unser Serviceteam wird sich in Kürze mit Ihnen in Verbindung setzen.

Wertvolle Tipps und Tricks rund um die Produkte von Hetzner Online
finden Sie auch in unserem DokuWiki unter Hetzner DokuWiki (http://www.wiki.hetzner.de).

Mit freundlichen Grüßen

Ihr Hetzner Team

Hetzner Online AG
Stuttgarter Str. 1
91710 Gunzenhausen
Tel: (09831) 61 00 6-1
Fax: (09831) 61 00 6-2
Hetzner Online AG (http://www.hetzner.de)

Registergericht Ansbach, HRB 3204
Vorstandsvorsitzender: Dipl. Ing. (FH) Martin Hetzner
Aufsichtsratsvorsitzende: Diana Rothhan

---------------------------------------------------------------------

Thank you for your message!

This email has been automatically generated by our tracking system.

Our service team will contact you shortly.

Best Regards,

Your Hetzner team

Hetzner Online AG
Stuttgarter Str. 1
91710 Gunzenhausen
Tel: +49 (0)9831 61006-1
Fax: +49 (0)9831 61006-2
Hetzner Online AG (http://www.hetzner.de)

Register Court: Registergericht Ansbach, HRB 3204
Management Board: Dipl. Ing. (FH) Martin Hetzner
Chairwoman of the Supervisory Board: Diana Rothhan

part of the request:
>
>
> Hi ,
>
>
> Please Charge Invoice Amount from card ,Urgently i need get up my servers ,
>
>
> Sincerely your's
>

...

این دیشب دوست آقای خسروی ارسال کرده منتظرم که به تیکت جواب بدن.2.300 جور شده تا الان

rezahd
August 10th, 2012, 10:13
سلام اقای موسوی کمکی از دست من بر میاد انجام بدهم

routervps
August 10th, 2012, 10:14
باید ببنیم که آقای خسروی تا الان به کجا رسیده.ممنون داریم فعلا پول جمع میکنیم

rezahd
August 10th, 2012, 10:16
باید ببنیم که آقای خسروی تا الان به کجا رسیده.ممنون داریم فعلا پول جمع میکنیم

همون شماره قبلی دارید چون من کل تاپیک وقت نکردم بخوانم

ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 10:20
سلام. صبح بخیر. ابوالفضل ! به کجا رسید عزیز ؟ اون 2 تومان نرسید؟

routervps
August 10th, 2012, 10:26
maste کارت اضافه شده منتظریم که فاکتو رو با اون حسبا کنن.
دعا کنید این تیکیت رو از دیگر تیکت ها زورتر جواب بدن و پیگیری کنن.

routervps
August 10th, 2012, 10:27
سلام. صبح بخیر. ابوالفضل ! به کجا رسید عزیز ؟ اون 2 تومان نرسید؟

اون نقدی هست باید بدیم به یکی که با کارت بریزه برام به حساب.

rezahd
اقای موسوی انشالله مشکل حل شود

ERfan.Taleghani
عالی میشه اگر این کارو بکنن. تماس های تلفنی باید داشته باشید. تیکت دیگه جواب نمیده. منطقی و روشن باید صحبت بشه

routervps
August 10th, 2012, 10:28
همون شماره قبلی دارید چون من کل تاپیک وقت نکردم بخوانم

موبایل؟

routervps
August 10th, 2012, 10:33
بنده 500 هزار تومان به حسابتون واریز کردم آقای موسوی
اگر نیاز هست اسکن قبض رو ارسال کنم
انشاء الله که مشکل حل بشه
دوستان لطفا با هم کل کل نکنید
2 روز دیگه مشتری وی پی اس تون میاد اینجارو میخونه و فکر نمیکنم صورت خوشی داشته باشه
ممنون

ممنون از لطف شما

shahr0kh
August 10th, 2012, 10:35
آقا چه مدت طول می کشه ؟ اوکی بشه ؟

routervps
August 10th, 2012, 10:36
آقا چه مدت طول می کشه ؟ اوکی بشه ؟

5 مین میشه که ساعت کاریشون شروع شده.منتظرم به تیکت جواب بدن

ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 10:37
سید تماس تلفنی بگیرید. البته کسی که بتونه راحت صحبت کنه ! اینجوری نمیشه . مشکل کوچیکی نیست که منتظر تیکت موند ها

shahr0kh
August 10th, 2012, 10:39
عرفان راست میگه اینجوری بمونه میرسه وقت اداری تموم میشه >:D<

باید تا دوشنبه صبر کنیم :59::78::78::-<

فکر کن :-o:-o

routervps
August 10th, 2012, 10:42
عرفان راست میگه اینجوری بمونه میرسه وقت اداری تموم میشه >:D<

باید تا دوشنبه صبر کنیم :59::78::78::-<

فکر کن :-o:-o

صحبت هاش شده.
باید همون کسی که مستر از اون تماس بگیره تا با ما لج نکنن.اقدامات از طریق دوست عزیز آقای خسروی انجام شده و داره میشه.

ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 10:44
شکر . پس دعاهامون داره میگیر گمان کنم ! بهتر هست خود آقای خسروی و دوستشون پیگیر باشن تا اخر .

only-only
August 10th, 2012, 11:23
بچه ها انگار داریم به یه جاهایی میرسیم
من دلم روشنه تا ساعتی دیگه مشکل حل میشه :)

shahr0kh
August 10th, 2012, 11:32
انشاء... چراغ دلت همیشه نور بالا بره :d

nars_Vps1
August 10th, 2012, 11:41
بچه ها ببخشیدا ولی پست های الکی ندید که کسایی که دیشب نبودند تا حالا بتونن بخونن من تا ساعت 1 بودم صفحه 102 الان اومدم میبینم شده 114 حوصلم نشد بخونم ولی خلاصه مطلب رو گرفتم :d

=p~

alborzdata
August 10th, 2012, 11:49
سلام روز بخیر !

دوستان کسی هست اینجا برام خلاصه توضیح بده چی شد ؟

امروز سرور ها باز میشه یا ... ؟

ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 11:51
سلام روز بخیر !

قرار به این شد که پول جور کنیم. بعضی ها که حرفشون حرف بود هزینه واریز کردند . اقای خسروی هم با استفاده از یک رابط در آلمان میخوان سرور هارو باز کنند و فاکتورهاش رو نقدی با دیتا سنتر پرداخت کنند. سرور ها هم به امید خدا امروز باز میشند

alborzdata
August 10th, 2012, 11:55
قرار به این شد که پول جور کنیم. بعضی ها که حرفشون حرف بود هزینه واریز کردند . اقای خسروی هم با استفاده از یک رابط در آلمان میخوان سرور هارو باز کنند و فاکتورهاش رو نقدی با دیتا سنتر پرداخت کنند. سرور ها هم به امید خدا امروز باز میشند

خدا کنه امروز مشکلمون حل بشه واقعا دیگه خسته شدیم ;;)

routervps
August 10th, 2012, 11:55
سلام روز بخیر !

part of the request:
>
>
> Hi ,
>
>
>
>
> Sincerely your's
>

master کارت اتچ شده منتظریم که تیکت جواب بدن.آقای خسروی داره تماس میگیره که سرعتر این مشکل رو حل کنند

alborzdata
August 10th, 2012, 12:07

part of the request:
>
>
> Hi ,
>
>
>
>
> Sincerely your's
>

master کارت اتچ شده منتظریم که تیکت جواب بدن.آقای خسروی داره تماس میگیره که سرعتر این مشکل رو حل کنند

باز آقای موسوی شرمنده این چند روز اذیت شدی !

مشکلی هست که ممکن واسه هرکس پیش بیاد , ما رو هم ببخش بابت این تندی هامون چون واقعا ما هم زیر فشار بودیم

pardishosting
August 10th, 2012, 12:42
متاسفانه هر چه قدر تلاش کردیم امکان پرداخت وجه فراهم نشد.
دیروز کلی پرداخت داشتیم.

routervps
August 10th, 2012, 12:43
باز آقای موسوی شرمنده این چند روز اذیت شدی !

مشکلی هست که ممکن واسه هرکس پیش بیاد , ما رو هم ببخش بابت این تندی هامون چون واقعا ما هم زیر فشار بودیم

حق با همه ی شماست.

tizparvaz
August 10th, 2012, 12:44
وصل شد آقا وصل شد :69:

pardishosting
August 10th, 2012, 12:44
سرور ها بالا اومدند.

routervps
August 10th, 2012, 12:45
دوستان سرور ها باز شدن.

tizparvaz
من پینگم اومد سرویسا وصل شد

nasa_de
خبر خوش

خانم Anja از هتزنر تماس طی یک از رسیدن وجه خبر دادند و فرمودند که سرور ها رو باز می کنند.

7703

only-only
August 10th, 2012, 12:46
دیدیت گفتم دلم روشنه اخه نیست ما سیدیم

reeza
August 10th, 2012, 12:47
به سلامتی مشکل بر طرف شد
اگر اینجا حرفی زده شد که نباید
رفتاری شد که نباید
همه سعی کنند که همینجا بمونه و فراموش شه چون همش بر اثر فشارهای روانی شدید روی دوستان بوده
امیدوارم دیگه از این قبیل مشکلات پیش نیاد

routervps
August 10th, 2012, 12:48
عزیزان کجا در میرین من به امید شما ها به آقای خسروی قول دادم امروز جور کنم !

hadiweb.ir
August 10th, 2012, 12:48
صلوات { اللهم صل الا محمد و آل محمد }

دوستان تبریک

ahmadreza1372
August 10th, 2012, 12:50
دوستان سرور ها باز شدن.

آقا سینا خسته نباشید
اگه میشه سایتو بیارید بالا که من ip سرورو بردارم ممنون

only-only
به نظر من این تاپیک رو کلا مدیریت حذف کنه به خوبی و خوشی مشکل حل شد

routervps
خبر خوش

خانم Anja از هتزنر تماس طی یک از رسیدن وجه خبر دادند و فرمودند که سرور ها رو باز می کنند.

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/7703-hetzner-de-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AA%D8%B2%D9%86%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%BE-2012-08-10-12-47-19-png

در حال صحبت هستم ببینم که کدم مورد بوده که به نتیجه رسیده .

alborzdata
August 10th, 2012, 12:51
خدا سرور های ما رو آزاد کرد !

موسوی نبودی ببینی هتزنر سرور ها رو باز کرد

pardishosting
August 10th, 2012, 12:51
عزیزان کجا در میرین من به امید شما ها به آقای خسروی قول دادم امروز جور کنم !

این پرداخت اقای خسروی بود که باز شد ؟

nasa_de
August 10th, 2012, 12:54
در حال صحبت هستم ببینم که کدم مورد بوده که به نتیجه رسیده .

شما صحبت نکنید بهتر هست، آبروی ایرانی ها رو بردید اونجا، حواله رسیده چون پرداخت های سایر دوستان هم اکی شده. اگر فقط شما بودید نه به ما اطلاع می دادند و نه فاکتور ما رو Paid می زدند.

routervps
August 10th, 2012, 12:55

قرار شد تا یک ساعت دیگه با موجودی مستر اعلام کنن بعد از استعلام موجودی همه چیز مشخص میشه.
چون ایشون با بخش مالی در تلاش بود تا الان دستی فاکتور از مستر کسر بشه.
تا 60مین دیگه نتیجه اعلام میشه

routervps
August 10th, 2012, 12:56
شما صحبت نکنید بهتر هست، آبروی ایرانی ها رو بردید اونجا، حواله رسیده چون پرداخت های سایر دوستان هم اکی شده. اگر فقط شما بودید نه به ما اطلاع می دادند و نه فاکتور ما رو Paid می زدند.

بهتر دور برنداری.:-w

fathipours1
August 10th, 2012, 12:56
ای کاش مدیران تاپیک رو از صفحه 80 به بعد پاکسازی میکردن .

routervps
August 10th, 2012, 12:59

شما جمع حوالهات به اندازه حواله 1 هر ماه من نمیشه باز واسه من دور برندار .
مدیرانمن دوتا یوزر دارم در این سایت دوتشو ببندین
razavihost
routervps

این پست رو هم تا زمانی که من با دوستانی که کمک کردن تسویه میکنم باز باشه بعد از اون اطلاع میدم ببندینش.

nasa_de
August 10th, 2012, 13:03

حواله آقای خسروی نبوده، ایمیلی که از خانم Anja Herzog گرفتیم و همینطور پرداخت سایر فاکتور ها در این حواله این مسئله رو اثبات میکنه.

ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 13:04
سید درست صحبت کن با این آقای بیگی. دوتاتون پیش من عزیزید ! مشکل رفع شده. تا ساعتی دیگر همم علوم میشه پول از کجا رفته به حساب . ولی فکر کنم در نهایت آقای بیگی انجام وظیفه کردند و پول درست توی حساب دیتا سنتر نشسته

routervps
August 10th, 2012, 13:04
حواله آقای خسروی نبوده، ایمیلی که از خانم Anja Herzog گرفتیم و همینطور پرداخت سایر فاکتور ها در این حواله این مسئله رو اثبات میکنه.

دوست عزیز صبر کنید تا من موجودی مستر رو بگیرم بعد خودم اعلام میکنم.من حتی به حواله های قبلی هم اعتماد ندارم میترسم اون ها هم بک بخوره
صبر کنید فعلا

nasa_de
August 10th, 2012, 13:06
سید درست صحبت کن با این آقای بیگیو دوتاتون پیش من عزیزید ! مشکل رفع شده. تا ساعتی دیگر همم علوم میشه پول از کجا رفته به حساب . ولی فکر کنم در نهایت آقای بیگی انجام وظیفه کردند و پول درست توی حساب دیتا سنتر نشسته

اثبات این قضیه برای بنده بسیار راحت هست، استعلام یک فرم از بانک و پابلیک کردن آن که روز دوشنبه هفته آینده انجام خواهم داد.
متاسفانه هدف از اول کامل مشخص بود. نوع ادبیات و ... هم که مشخص هست، من روز شنبه در این مورد تصمیم گیری خواهم کرد.

routervps
August 10th, 2012, 13:06
شما جمع حوالهات به اندازه حواله 1 هر ماه من نمیشه باز واسه من دور برندار .
مدیرانمن دوتا یوزر دارم در این سایت دوتشو ببندین
razavihost
routervps

این پست رو هم تا زمانی که من با دوستانی که کمک کردن تسویه میکنم باز باشه بعد از اون اطلاع میدم ببندینش.

اینجا من پست رو ختم کردم.
دیگه کسی پست نده
حتی کسانی که کمک کردن تا من اعلام کنم و در این مورد تایپیک میدم

amiry
August 10th, 2012, 13:30
سلام
جناب بیگی فاکتور های ما مثل همیشه و بدون مشکل پرداخت شده با تشکر از شما و زحماتی که میدیم .

اثبات این قضیه برای بنده بسیار راحت هست، استعلام یک فرم از بانک و پابلیک کردن آن که روز دوشنبه هفته آینده انجام خواهم داد.
متاسفانه هدف از اول کامل مشخص بود. نوع ادبیات و ... هم که مشخص هست، من روز شنبه در این مورد تصمیم گیری خواهم کرد.

nasa_de
August 10th, 2012, 14:07
دوست عزیز صبر کنید تا من موجودی مستر رو بگیرم بعد خودم اعلام میکنم.من حتی به حواله های قبلی هم اعتماد ندارم میترسم اون ها هم بک بخوره
صبر کنید فعلا

اونها هم؟!
این حواله ای که بنده برای شما زدم اگر بک خورده بود که الان کل سرور ها دوباره بسته بود.
واقعا من نمیدونم با کدوم منطق دارید صحبت میکنید.
از آنجایی که حواله های در حواله های قبلی هم به اصرار خودتون قدرالسهمی حواله زدید این حواله ها و فاکتور های دیگری در آن نیز بوده است، این حواله بک نخواهد شد.

routervps
August 10th, 2012, 14:10
اونها هم؟!
این حواله ای که بنده برای شما زدم اگر بک خورده بود که الان کل سرور ها دوباره بسته بود.
واقعا من نمیدونم با کدوم منطق دارید صحبت میکنید.
از آنجایی که حواله های در حواله های قبلی هم به اصرار خودتون قدرالسهمی حواله زدید این حواله ها و فاکتور های دیگری در آن نیز بوده است، این حواله بک نخواهد شد.

من با منطق صحبت میکنم که صبر کنید تا من دقیق بدونم از کجا خورده.چرا عجله دارین !
من عجله داشتم شما خون سرد بودی میگفتی فردا باید پیگیری بشه من خون دل میخورم چیزی نمیگفتم.
اما این دفعه شما صبر کنید

nasa_de
August 10th, 2012, 14:13
من با منطق صحبت میکنم که صبر کنید تا من دقیق بدونم از کجا خورده.چرا عجله دارین !
من عجله داشتم شما خون سرد بودی میگفتی فردا باید پیگیری بشه من خون دل میخورم چیزی نمیگفتم.
اما این دفعه شما صبر کنید

بنده الان هم خونسردم، چون کارم به درستی انجام شده، این مورد واضح و مبرهن هست.
شما هستید که الان دارید با هتزنر برای Back زدن حواله دارید تلاش میکنید و میخواهد این حواله به مشکل بخوره.
مسئولیت تمامی عواقب این کار از این پس به عهده شماست. چرا که من فرم Trace حواله رو روز دوشنبه با باز شدن بانک ها در دوبی قرار بدم تا معلوم بشه چه شخصی قصد داشت در حاشیه کار بکنه.

routervps
August 10th, 2012, 14:17
بنده الان هم خونسردم، چون کارم به درستی انجام شده، این مورد واضح و مبرهن هست.
شما هستید که الان دارید با هتزنر برای Back زدن حواله دارید تلاش میکنید و میخواهد این حواله به مشکل بخوره.
مسئولیت تمامی عواقب این کار از این پس به عهده شماست. چرا که من فرم Trace حواله رو روز دوشنبه با باز شدن بانک ها در دوبی قرار بدم تا معلوم بشه چه شخصی قصد داشت در حاشیه کار بکنه.

بیبن من صبرم حدی داره من فقط تیکت زدم که بدونم طبق کدوم رفرنس آی دی کسر شده.
بهتر دیگه تا زمانی که من اعلام میکنم پست ندین چون ممکنه دوستان فکر بد کنن.
من خودم پیگیرش هستم و اگر از شما بود در تایپیکت پرداخت رو تایید میکنم و از خجالت شما درمیام.
لطفا پست ندین اینجا به حد کافی شلوغ هست

nasa_de
August 10th, 2012, 14:25
بیبن من صبرم حدی داره من فقط تیکت زدم که بدونم طبق کدوم رفرنس آی دی کسر شده.
بهتر دیگه تا زمانی که من اعلام میکنم پست ندین چون ممکنه دوستان فکر بد کنن.
من خودم پیگیرش هستم و اگر از شما بود در تایپیکت پرداخت رو تایید میکنم و از خجالت شما درمیام.
لطفا پست ندین اینجا به حد کافی شلوغ هست

من اجازه نمیدم افرادی همچون شما با اعتبارم بازی کنید.
بنده همین الان با خانم Anja صحبت کردم، عذر خواهی کردم به خاطر تمامی ایمیل ها، و تیکت ها و تماس ها. ایشون اکسپت کردند که حواله بانکی به دستشون رسیده.
فکر بد؟ شما خواستید با اعتبارم بازی کنید چیزی که من اجازه به شخصی نمیدم در این مورد و در این مورد همون طور که عرض کردم دوشنبه بعد از مدارک کافی تصمیم گیری خواهم کرد.

routervps
August 10th, 2012, 14:34
من اجازه نمیدم افرادی همچون شما با اعتبارم بازی کنید.
بنده همین الان با خانم Anja صحبت کردم، عذر خواهی کردم به خاطر تمامی ایمیل ها، و تیکت ها و تماس ها. ایشون اکسپت کردند که حواله بانکی به دستشون رسیده.
فکر بد؟ شما خواستید با اعتبارم بازی کنید چیزی که من اجازه به شخصی نمیدم در این مورد و در این مورد همون طور که عرض کردم دوشنبه بعد از مدارک کافی تصمیم گیری خواهم کرد.

شما میتونید صبرو تعریف کنید؟
بحث اعتبار یعنی من اعتبار نداشتم و ندارم؟
ادامه ندین تا به من اطلاعات یدن بعد در موردش صحبت میکنیم

nasa_de
August 10th, 2012, 14:40
شما میتونید صبرو تعریف کنید؟
بحث اعتبار یعنی من اعتبار نداشتم و ندارم؟
ادامه ندین تا به من اطلاعات یدن بعد در موردش صحبت میکنیم
صبر اون چیزی هست که شما ندارید، روز دوشنبه به هنگام حواله به شما عرض شد که حواله تا یک هفته کاری به دست هتزنر خواهد رسید، قبض هم به شما تقدیم نمیشه، اما
1:شما یک هفته کاری صبر نکردید،
2:اصرار به دریافت قبض داشتید،
3:وقتی اون رو گرفتید باز هم منکر تمامی قضایا شدید.

routervps
August 10th, 2012, 18:28
دوستان اعتبار ازکارت مستر کسر شده باید هزینه تکمیل بشه کسی هست کمک کنه؟عرفان هزینه ex 10 فلکسی و آیپی رو بده به این ماه عزیز قرض کردم براش

routervps
August 10th, 2012, 18:34
صبر اون چیزی هست که شما ندارید، روز دوشنبه به هنگام حواله به شما عرض شد که حواله تا یک هفته کاری به دست هتزنر خواهد رسید، قبض هم به شما تقدیم نمیشه، اما
1:شما یک هفته کاری صبر نکردید،
2:اصرار به دریافت قبض داشتید،
3:وقتی اون رو گرفتید باز هم منکر تمامی قضایا شدید.

من فارسی تایپ میکنم!
دوشنبه مدارک رو میدم
چون امروز با دیتاسنتر زیاد درگیر شدیم نمیشد شفاف کرد موضوع رو
با پی سی آن بشم گفتمان میکنیم
در حاضر درخواست سکوت دارم

nasa_de
August 10th, 2012, 19:03
من فارسی تایپ میکنم!
دوشنبه مدارک رو میدم
چون امروز با دیتاسنتر زیاد درگیر شدیم نمیشد شفاف کرد موضوع رو
با پی سی آن بشم گفتمان میکنیم
در حاضر درخواست سکوت دارم

خودتون هم میدونید هیچ مدرکی بابت این کارتون ندارید. چون بنده از بخش Billing هتزنر استعلام کرده و مدرک معتبری بابت این کار دارم.
من مدارکم رو به مدیران ارسال کردم.
جدا از همه اینها دوستانی که در این حواله قدرالسهم شدند همه فاکتور هاشون پرداخت شده.

دوستانی که از باز شدن سرور های آقای موسوی توسط حواله ای که بنده انجام دادم شک یا شبهه ای دارند میتونند شماره فاکتور ایشان که در اون قبض پابلیک شده رو با استعلام تلفنی از هتزنر شکشون رو برطرف کنند.

routervps
August 10th, 2012, 19:10
M
خودتون هم میدونید هیچ مدرکی بابت این کارتون ندارید. چون بنده از بخش billing هتزنر استعلام کرده و مدرک معتبری بابت این کار دارم.
من مدارکم رو به مدیران ارسال کردم.
جدا از همه اینها دوستانی که در این حواله قدرالسهم شدند همه فاکتور هاشون پرداخت شده.

دوستانی که از باز شدن سرور های آقای موسوی توسط حواله ای که بنده انجام دادم شک یا شبهه ای دارند میتونند شماره فاکتور ایشان که در اون قبض پابلیک شده رو با استعلام تلفنی از هتزنر شکشون رو برطرف کنند.
گیرم که حواله باشه گفتم دوشنبه
الان از مستر هم کسر شده دوشنبه روشن میشن

nasa_de
August 10th, 2012, 19:13
M
گیرم که حواله باشه گفتم دوشنبه
الان از مستر هم کسر شده دوشنبه روشن میشن

گیرم خیر، 100%، چون همونطور که عرض کردم من مدرک کافی برای اثبات ادعام دارم. که به مدیران هم ارائه کردم که فرمودند تا شب رسیدگی میشه.

اینکه از مستر هم کم شده به بنده هیچ مربوط نیست، چون بنده به تعهداتم عمل کردم، بگید یا ریفاند کنند یا براتون دیپوزیت بزنند، جواب سوال بسیار ساده هست.

redhat10
August 10th, 2012, 19:16
واقعا دیگه این موضوع جای این همه جنجال نداره
باید از nasa_de (http://www.webhostingtalk.ir/member/8427/) متشکر بود که در این دو روز پیگیر بود و همچنین آقای موسوی
و از این همه همکار فهیم که به جای جنجال سعی کردند تا مشکل را حل کنند

nasa_de
August 10th, 2012, 19:23
واقعا دیگه این موضوع جای این همه جنجال نداره
باید از nasa_de (http://www.webhostingtalk.ir/member/8427/) متشکر بود که در این دو روز پیگیر بود و همچنین آقای موسوی
و از این همه همکار فهیم که به جای جنجال سعی کردند تا مشکل را حل کنند

با سلام،
جناب نمایش مشخصات: redhat10 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/11556/) واقعا بنده قصد جنجال ندارم، من از این ناراحتم که چرا باید در مورد کاری که به درستی انجام دادم مورد ناسزا و فحش و افترا قرار بگیرم در این چند روز، آیا اگر شما جای بنده بودید ناراحت نمی شدید. ایشون حالا میان میگن Invoice از طریق مستر کارت پرداخت شده، امری که خود من استعلام کردم و از بخش Billing هتزنر استعلام کردم این موضوع رو که از طریق حواله پرداخت شده.

ایشون به شدت دارند با اعتبار بنده بازی می کنند و این چیزی نیست که هر شخصی بتونه از کنارش رد بشه.

routervps
August 10th, 2012, 19:34
با سلام،
جناب نمایش مشخصات: redhat10 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/11556/) واقعا بنده قصد جنجال ندارم، من از این ناراحتم که چرا باید در مورد کاری که به درستی انجام دادم مورد ناسزا و فحش و افترا قرار بگیرم در این چند روز، آیا اگر شما جای بنده بودید ناراحت نمی شدید. ایشون حالا میان میگن Invoice از طریق مستر کارت پرداخت شده، امری که خود مناستعلام کردم و از بخش Billing هتزنر استعلام کردم این موضوع رو که از طریق حواله پرداخت شده.

ایشون به شدت دارند با اعتبار بنده بازی می کنند و این چیزی نیست که هر شخصی بتونه از کنارش رد بشه.

من به شماتماس میگیرم من با شما دعوا ندارم در دعوا هم حلوا پخش نمیکنن
هرچی بود صبح تموم شد بهتر چیزی نباشه دیگه

nasa_de
August 10th, 2012, 19:36
من به شماتماس میگیرم من با شما دعوا ندارم در دعوا هم حلوا پخش نمیکنن
هرچی بود صبح تموم شد بهتر چیزی نباشه دیگه

من دفاع از اعتبارم رو به حساب دعوا نمیگذارم چون این در شان بنده نیست.
اما بسیار دلخورم که چرا مسئولیت کار خودتون رو به عهده بنده می اندازید.
من در مورد این کار فردا تصمیم میگیرم.

tizparvaz
August 10th, 2012, 19:40
آقای موسوی منتظر تماس شما هستم
(محمدی)
لطفا زودتر
ممنون

AvalinHost
August 10th, 2012, 19:58
آقای موسوی بنده میدونم که شما انسان شریفی هستین ولی خدایی یک لحظه به این فکر کنید که اشتباه از شما باشه و بی جهت به آقای بیگی تهمت زده باشید. در این روز عزیز که پرونده همه ماها امضا میشه به دور از انسانیت هست که بخوایم با آبروی هم بازی کنیم.
در اون حواله ای که آقای بیگی ارسال کردن بنده هم سهیم بودم و مبلغ فاکتور بنده 741 یورو بوده و امروز صبح در پنل بنده pay شد.

pardishosting
August 10th, 2012, 20:18
آقای موسوی بنده میدونم که شما انسان شریفی هستین ولی خدایی یک لحظه به این فکر کنید که اشتباه از شما باشه و بی جهت به آقای بیگی تهمت زده باشید. در این روز عزیز که پرونده همه ماها امضا میشه به دور از انسانیت هست که بخوایم با آبروی هم بازی کنیم.
در اون حواله ای که آقای بیگی ارسال کردن بنده هم سهیم بودم و مبلغ فاکتور بنده 741 یورو بوده و امروز صبح در پنل بنده pay شد.

پس چرا سرویس شما بسته نشده ؟
اقایان یه جای کار بدجوری می لنگه ....

AvalinHost
August 10th, 2012, 20:21

فکر میکنم آقای موسوی یه خطای محاسباتی در پرداخت فاکتورهاشون انجام دادن و مقداری فاکتور رو دیر پرداخت کردن و به همین دلیل دیتاسنتر سرورها رو lock کرد.
این موضوع ممکن هست برای هر شخصی پیش بیاد و از شانس بد ایشون همه موارد دست به دست هم دادن.

tizparvaz
August 10th, 2012, 20:55
آقای موسوی نهایت تا فردا یا به من بگید کی زنگ بزنم یا تماس بگیرید
ممنون

nasa_de
August 10th, 2012, 22:12

متاسفانه ایشون امروز دیتاسنتر هتزنر رو به ستوه آوردند، اصرار دارند که حواله ای رو که زدیم از طرف دیتاسنتر، Refund بشه، و دارند مشکل ایجاد می کنند. سعی دارند اینطور القا بکنند که سرور های ایشون از راه دیگری پرداخت شده و دارند هزینه جمع می کنند تا بعد از اینکه موفق شدند حواله رو با جنجال Refund کنند هزینه رو از طریق Credit Card به هتزنر پرداخت بکنند، قبض رو هم برای این کار میخواستند تا بگن حواله از خودشون بوده و ایشون بودند که حواله رو زدند، اما از آنجایی که مواردی در قبض رو سانسور کرده بودیم نتونستند ثابت بکنند که حواله از طرف ایشون بوده، من در تماسی که با بخش Billing هتزنر داشتم این موارد رو شنیدم و واقعا تاسف خوردم که چرا باید کاری کرد که حقوق سایر ایرانی ها و اعتبارشون رو در تجارت بین المللی خدشه دار کرد.
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.

pardishosting
August 10th, 2012, 22:20
اگر صحبت های شما حقیقت داشته باشه (قصد جسارت ندارم ؛ به طور کلی می گم) اقای موسوری دارند کار رو خراب تر می کنند.
حالا که قضیه به هر حال تموم شده ، این قدر کش دادن نداره. بالاخره من می دونم دیتاسنتر ها تا یه جایی صبر دارند و در نهایت به کاربر پردردسر سرویس نمی دند و عذرش رو می خواند.

itjavani
August 10th, 2012, 22:21
متاسفانه ایشون امروز دیتاسنتر هتزنر رو به ستوه آوردند، اصرار دارند که حواله ای رو که زدیم از طرف دیتاسنتر، Refund بشه، و دارند مشکل ایجاد می کنند. سعی دارند اینطور القا بکنند که سرور های ایشون از راه دیگری پرداخت شده و دارند هزینه جمع می کنند تا بعد از اینکه موفق شدند حواله رو با جنجال Refund کنند هزینه رو از طریق Credit Card به هتزنر پرداخت بکنند، قبض رو هم برای این کار میخواستند تا بگن حواله از خودشون بوده و ایشون بودند که حواله رو زدند، اما از آنجایی که مواردی در قبض رو سانسور کرده بودیم نتونستند ثابت بکنند که حواله از طرف ایشون بوده، من در تماسی که با بخش Billing هتزنر داشتم این موارد رو شنیدم و واقعا تاسف خوردم که چرا باید کاری کرد که حقوق سایر ایرانی ها و اعتبارشون رو در تجارت بین المللی خدشه دار کرد.
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.

ببخشید ولی این موضوع به من مربوط نیست! واسه من جای سوال هست که چرا ایشون میخوان حواله ریفاند بخوره و از کردیت پرداخت بکنند؟
هر جور دارم حساب میکنم این کار ضرر مالی به خودشون و باقی افرادی که سهمی در آن حواله داشتند هست و همینطور بازگشت حواله برای خود آقای بیگی نیز دردسر ساز هست! و هیچ نفعی حتی برای آقای موسوی هم نخواهد داشت :-؟؟
مگر اینکه برنامه ی دیگه ای در کار باشه! تا اینجا به نظر من با تمام احترامی که به آقای موسوی قائل هستم و با آقای بیگی هم حتی یکبار هم باهم ارتباطی نداشتیم ولی حق رو تا به اینجای قضیه به آقای بیگی میدم!

nasa_de
August 10th, 2012, 22:34
اگر صحبت های شما حقیقت داشته باشه (قصد جسارت ندارم ؛ به طور کلی می گم) اقای موسوری دارند کار رو خراب تر می کنند.
حالا که قضیه به هر حال تموم شده ، این قدر کش دادن نداره. بالاخره من می دونم دیتاسنتر ها تا یه جایی صبر دارند و در نهایت به کاربر پردردسر سرویس نمی دند و عذرش رو می خواند.

جناب pardishosting (http://www.webhostingtalk.ir/member/17/) اطلاع ندارم تا به حال افتخار داشتم پرداخت شما رو انجام بدم یا خیر، اما دوستانی که بنده رو می شناسند به خصوص آن دسته که همشهری هستند و به شرکت هم تشریف آودند اطلاع دارند، بنده عرایضم رو بدون سند و مدرک نمی گم، عرضم هم دو تا نمیشه، چون لازمه کار صرافی این هست. اما برای عرایضم سند دارم از دیتا سنتر که ایشون با این قبض خیلی براشون دردسر ایجاد کرده، اونها تایید کردند که این Invoice از طریق حواله پرداخت شده، منتها بنده چوب این رو خوردم که حق رو به مشتری های قدر السهم در حواله می دادم که اجازه ندم اسیبی بهشون برسه چون ممکن بود سرور های اونها هم Down بشه.
همانطور که مشاهده می کنید هیچ یک از دوستان بنده که در این حواله شراکت داشتند همچنین بنده به مشکل نخورده بودند.
دیشب تا ساعت 1:00 بامداد تماس دوستانی رو جواب می دادم که مشتری ایشون بودند حتی همانهایی که افترا به بنده گفتند.
در پایان این رو عرض کنم که این حق بنده نبود.

kingxerxes
August 10th, 2012, 23:44
من توی این قضیه نه سرور خریده بودم و نه تا حالا با اقای بیگی معامله کردم
اما یک سری قوانین را بدونید بد نیست
المان ایران نیست که اگر 4میلیون پول توی حساب بود بگیم الان کارت به کارت میکنیم کشور های اروپایی چون المان همه حساب ها چک میشه و برای پرداخت مدارکی میخواد
حواله 100% از طریق این اقا انجام شده و از مستر کارت 100% امکان ندارد به چند دلیل که اقای موسوی شاید ندونن اما احتمالا دوستانی که مستقیم از هتزنر یا جای دیگر خریده باشن میدونند و 100% بیشتر شما دوستان این موضوع را میدونید
کارت های اعتباری دو حالت دارند
1-کریدیت کارت: که شما هر قدر خرید کنید اندازه اعتبارتون در بانک اخر ماه پرداخت میکنید
2-دبیت کارت : که به اندازه شارژ کارتتون میتونید خرید کنید
اما هتزنر برای اینکه از مستر کارت یا ویزا پرداخت کنه باید اون مستر کارت یا ویزا به نام خود شخص باشه + عکس مستر کارت را هم میخوان و مدارک دیگری
و این موضوع که من صبح به هتزنر بگم از این حساب پرداخت میکنم این مشخصات اونها هم کم کنند امکان ندارد چون باید خیلی مدارک ارسال کرد
بنده حقیر فقط یک سرور خریدم از هتزنر و با مستر کارت پرداخت کردم و همه مراحل که گفتم انجام شده

اقای موسوی یک پیشنهاد برادرانه به شما به عنوان بردار کوچک تر : کمی اطلاعات پیدا کن بعد صحبت کن من خودم پیام خصوصی به شما دادم گفتم از طریق مستر میشه اما شرایط را نپرسیدی
و موضوع دیگر شما که نه شرکت ثبت شده دارید و نه هیچ گونه شخصیت حقوقی بهتر هست داخل محیط مجازی زیاد فروش نکنید چون طبق قوانین باید حداقل یک شرکت ثبت کننده توی این موضوع داشته باشید
و جوابگو باشید نه اینکه تا مشکل پیش میاد گوشی را خاموش کنید
باز هم از همه دوستان معذرت میخوام که دخالت بیجا کردم و من از همه شکا نوب تر و کوچک ترم اما از پست اول تا الان را پیگیر بودم و میخوندم
با تشکر فراوان

ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 00:10
دوستان بنده امروز طی تماسی که با دیتا سنتر هتزنر داشتم اعلام کردند که هزینه حواله خورده و حواله تائید شده ! و به هیچ عنوان مستر کارتی تایید نشده بوده از طرف دیتا سنتر که از حساب اون مستر کارت پول کم بشه. به هرخال. دوستان شماره فاکتور هست می تونم بدم بهتون شماره های هتزنر هم هست. می تونید تماس بگیرید و واقعیت امر رو جویا بشید. یا علی

routervps
August 11th, 2012, 00:16
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم
مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.
ببین آدم محترم الکی جو سازی نکن صبح فقط دوست آقای خسرو مستر اد کرده بود و تیکت کرد که از مستر کم کردن وهیچ ستوهی نیست اگر سوتهی بوده شما باعث شدین
من کی درمورد ریفاند صبت کردم آدم حسابی،اگر فاکتور شما رسیده باشه باید من بستان کار بشم اما نشدم
دوشنبه این مورد رو از طریق اقای خسروی پیگیر میشم چوم تجربش از شما بیشتره
تا ایمجا موضوع روشنه پس تا دوشمبه صبر کنید وقهرمان بازی در نیارین
وقتی اجماع کردیم با دوستان کجا بودین!
من کلا نمیخوام زیراب بزنم اما با دوست آقای خسروی میتونم کارهای زیادی کنم اما به این موارد کاری ندارم
لپ مطلب که دوشنبه هم شما پیگیر بستان کار شدن من بشو چون تیکتی که در ایمیل من هست دالبر این هست که از مستر کسر شده

nasa_de
August 11th, 2012, 00:22
ببین آدم محترم الکی جو سازی نکن صبح فقط دوست آقای خسرو مستر اد کرده بود و تیکت کرد که از مستر کم کردن وهیچ ستوهی نیست اگر سوتهی بوده شما باعث شدین
من کی درمورد ریفاند صبت کردم آدم حسابی،اگر فاکتور شما رسیده باشه باید من بستان کار بشم اما نشدم
دوشنبه این مورد رو از طریق اقای خسروی پیگیر میشم چوم تجربش از شما بیشتره
تا ایمجا موضوع روشنه پس تا دوشمبه صبر کنید وقهرمان بازی در نیارین
وقتی اجماع کردیم با دوستان کجا بودین!
من کلا نمیخوام زیراب بزنم اما با دوست آقای خسروی میتونم کارهای زیادی کنم اما به این موارد کاری ندارم
لپ مطلب که دوشنبه هم شما پیگیر بستان کار شدن من بشو چون تیکتی که در ایمیل من هست دالبر این هست که از مستر کسر شده

تمامی موارد که عرض شده با مدرک هست، اینکه پرداخت دیگری داشتید به بنده هیچ ارتباطی نداره، چون بنده کارم رو به نحو احسن انجام دادم و ریفاندی هم در کار نخواهد بود.
این مورد رو از روز Down بودن سرور های شما عرض کردم و در موردش از این به بعد به پست اشاره خواهم کرد.

vp_server
August 11th, 2012, 00:33
دوستان بنده امروز طی تماسی که با دیتا سنتر هتزنر داشتم اعلام کردند که هزینه حواله خورده و حواله تائید شده ! و به هیچ عنوان مستر کارتی تایید نشده بوده از طرف دیتا سنتر که از حساب اون مستر کارت پول کم بشه. به هرخال. دوستان شماره فاکتور هست می تونم بدم بهتون شماره های هتزنر هم هست. می تونید تماس بگیرید و واقعیت امر رو جویا بشید. یا علی
عجب دیتاسنتری این هتزنر
کلن هر کی بیاد راجع به حواله سوال کنه جوابشو میده
یادم باشه منم یک تماسی برقرار کنم!!!

m3hdi
August 11th, 2012, 00:35
تمامی موارد که عرض شده با مدرک هست، اینکه پرداخت دیگری داشتید به بنده هیچ ارتباطی نداره، چون بنده کارم رو به نحو احسن انجام دادم و ریفاندی هم در کار نخواهد بود.
این مورد رو از روز Down بودن سرور های شما عرض کردم و در موردش از این به بعد به پست اشاره خواهم کرد.
جناب بیگی مشکل این دوستمون برطرف شده و شفاف سازی که برای بعضی ها باید انجام میشد شده
توصیه می کنم خودتون رو درگیر نکنید ، شما اشکالی در کارتون نبوده که بخواهید خودتون رو ناراحت کنید
قضیه همچین پیچیده هم نبوده ، اشکالی بوده که به نظر بنده بهتر هست این دوستمون بپذیره که حالا به هر دلیلی پیش اومده ، به هرحال فضای مجازی این اتفاقات رو در بر داره و چاره کار فقط و فقط تجربه هست

nasa_de
August 11th, 2012, 00:45
جناب بیگی مشکل این دوستمون برطرف شده و شفاف سازی که برای بعضی ها باید انجام میشد شده
توصیه می کنم خودتون رو درگیر نکنید ، شما اشکالی در کارتون نبوده که بخواهید خودتون رو ناراحت کنید
قضیه همچین پیچیده هم نبوده ، اشکالی بوده که به نظر بنده بهتر هست این دوستمون بپذیره که حالا به هر دلیلی پیش اومده ، به هرحال فضای مجازی این اتفاقات رو در بر داره و چاره کار فقط و فقط تجربه هست

چیزی که بنده رو ناراحت میکنه بهانه جویی های مکرر ایشون هست،
اول گفتند حواله نزده شده،
دوم گفتند قبض بدید،
سوم گفتند قبض نا خوانا هست،
چهارم هم که الان میگن من یک مستر کارت از شخصی گرفتم و Add کردم و Invoice از اون دبیت شده، با اینکه به محض Unlock شدن سرور ها ایمیلی از هتزنر به بنده ارسال شد که بنده هم همون موقع با مدرک پست زدم در تاپیک.

routervps
August 11th, 2012, 00:51

شما اول پول سرور رو بده
دوم همین شما ها هستین که دیتاسنترو به ستوه میارین
من گفتم که پول از مستر هم کسر شده و باید دوشمبه جویا بشم پس سکوت کنید و به کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید
این قد هم تلفن بازی در نیارین که باز مشکل درست نشه از طرف دیتاسنتر آقای بیگی و دوست آقای خسروی تماس میگیره کافی هست

nasa_de
August 11th, 2012, 00:59
شما اول پول سرور رو بده
دوم همین شما ها هستین که دیتاسنترو به ستوه میارین
من گفتم که پول از مستر هم کسر شده و باید دوشمبه جویا بشم پس سکوت کنید و به کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید
این قد هم تلفن بازی در نیارین که باز مشکل درست نشه از طرف دیتاسنتر آقای بیگی و دوست آقای خسروی تماس میگیره کافی هست

من دیگه تماسی نخواهم گرفت جناب موسوی، بنده کارم امروز صبح با باز شدن سرور های شما به پایان رسید، اون قبضی هم که پابلیک کردید، برای اثبات اینکه مقداری از حواله برای شما بوده کافی هست، آنچه که مسلم هست حواله به دیتاسنتر هتزنر رسیده، Invoice شما هم از اون طریق پرداخت شده ونه کارت اعتباری، اگر از کارت اعتباری هم کم کردن این مشکل به بنده هیچ ربطی نخواهد داشت، میتونید درخواست بدید تا ریفاند بشه به کارت که از 3 الی 15 روز کاری بسته به نوع حساب و بانک های واسطه به حساب متصل به اون کردیت کارت واریز خواهد شد.

routervps
August 11th, 2012, 01:07
من دیگه تماسی نخواهم گرفت جناب موسوی، بنده کارم امروز صبح با باز شدن سرور های شما به پایان رسید، اون قبضی هم که پابلیک کردید، برای اثبات اینکه مقداری از حواله برای شما بوده کافی هست، آنچه که مسلم هست حواله به دیتاسنتر هتزنر رسیده، Invoice شما هم از اون طریق پرداخت شده ونه کارت اعتباری، اگر از کارت اعتباری هم کم کردن این مشکل به بنده هیچ ربطی نخواهد داشت، میتونید درخواست بدید تا ریفاند بشه به کارت که از 3 الی 15 روز کاری بسته به نوع حساب و بانک های واسطه به حساب متصل به اون کردیت کارت واریز خواهد شد.

برعکس شما باید اون حواله رو کامل به من بدی تا من دوشنبه بتونم پیگیر پول بشم چه مستر چه حواله،

vistaperes
August 11th, 2012, 01:09
معلوم هست مشکل از کی بوده فکر کنم همه متوجه شدن

Golpahost
August 11th, 2012, 01:11
برعکس شما باید اون حواله رو کامل به من بدی تا من دوشنبه بتونم پیگیر پول بشم چه مستر چه حواله،
واقعا خجالت نمیکشید؟ پول از طریق حواله رسیده حالا دنبال پول هستی از مردم بگیری بیشتر داشته باشی؟ مگر مسخره بازیه که مستر کارت اد شده مگه ایرانه؟
حق داری جایی زندگی میکنی که تا حالا از اینها ندیدی من که ازت سرور ندارم الان اگر داشتم با یک شکایت از شما و نداشتم شرکت شما کاری میکردم که دیگه اینجوری کلاهبرداری نکنی

vp_server
August 11th, 2012, 01:12
جناب موسوی عزیز
اصلا شما قبول داری که ایشون حواله ای رو واریز کرده یا نه؟
جواب این سوال مهمه!
اگه واریز شده باشه که یعنی آقای بیگی کارش رو انجام داده! حالا بحث دیر رسیدنش جداست!
حالا چه با پرداخت شما سرور باز شده باشه په پرداخت ایشون ------------>>فرقی هم نمیکنه
کار ایشون پرداخت وجه بوده که کارشون رو انجام دادن

nasa_de
August 11th, 2012, 01:12

من مشخصاتی که مربوط به شماست رو ایمیل کردم، بیشتر از این هیچ موردی به شما تعلق نخواهد گرفت. مشکلتون رو خودتون باید حل کنید، بنده عهده دار مشکلات شما نیستم چون : http://www.webhostingtalk.ir/f11/41170/index120.html#post513384

routervps
August 11th, 2012, 01:13
معلوم هست مشکل از کی بوده فکر کنم همه متوجه شدن

کی بوده؟
به خدا خوده من قاطی کردم

Golpahost
August 11th, 2012, 01:13
دوستان پیشنهاد میکنم همه دوستانی که از این اقا خرید کردند یک تاپیک بزنند من شخصا دنبال کارشون میفتم و از طریق همه شما به دلیل معامله غیر قانونی این اقا شکایت میکنم.من فردا با دوستان در پلیس فتا مشورت میکنم که واقعا بفهمم یک ادم 22 ساله که هیچ مدرکی نداره شرکتی نداره واقعا میتونه بیاد اینطور معامله کنه و کلاهبرداری یا نه؟

vp_server
August 11th, 2012, 01:17
واقعا خجالت نمیکشید؟ پول از طریق حواله رسیده حالا دنبال پول هستی از مردم بگیری بیشتر داشته باشی؟ مگر مسخره بازیه که مستر کارت اد شده مگه ایرانه؟
حق داری جایی زندگی میکنی که تا حالا از اینها ندیدی من که ازت سرور ندارم الان اگر داشتم با یک شکایت از شما و نداشتم شرکت شما کاری میکردم که دیگه اینجوری کلاهبرداری نکنی
دوست عزیز اگه خورده حساب شخصی دارید لطف کنید با همون یوزر اصلیتون بیاین پست بدید!!
نه اینکه برید یوزر جدید بسازید و از ترس بن شدن از واژه ی کلاهبرداری استفاده کنید
جناب موسوی آدم شریفی هستن و اینجور حرف زدن ها از اعتبارشون کم نمیکنه!
مورد بعدی هم اینه که دنبال آشوب نباش!مشکل حل شده!به جای مردم تصمیم نگیر

routervps
August 11th, 2012, 01:23
بهتر تا دوشنبه همه سکوت کنیم
من پول دوبارو رو به آقای خسروی دادم ایشون هم فرد معطمدی هست وآقای بیگى
باید دوشنبه بشه که دیتاسنتر تایید کن حرف این عزیزان
از اول بحث دارم میگم تا دوشنبه صبر کنید اما انگار من مع*** حرف زدم
اگر هم دوشنبه آقای خسروی دروغ گفته بود من از ایشون شاکی میشم اگر هم کسه دیگه دروغ گفته باشه از همن کس
اما الان آقای بگیرو من اعداق!م کنم بعد دوشنبه بگم زمده بشو!
تا دوشنبهفصبر کنید به هرچه اعتقاد دارین
این قد هم سره پیاز نشین زنگ بزنید دیتاسنتر وکارو خرابتر کنید

fathipours1
August 11th, 2012, 01:25
کاش میشد هر دو طرف تا دوشنبه پست ندن! !!

جناب موسوی لطفا ادامه نده ، دوشنبه مدارکی که گیر اوردی رو بزار ، الان بحث رو الکی گرم میکنید !

routervps
August 11th, 2012, 01:28
دوستان پیشنهاد میکنم همه دوستانی که از این اقا خرید کردند یک تاپیک بزنند من شخصا دنبال کارشون میفتم و از طریق همه شما به دلیل معامله غیر قانونی این اقا شکایت میکنم.من فردا با دوستان در پلیس فتا مشورت میکنم که واقعا بفهمم یک ادم 22 ساله که هیچ مدرکی نداره شرکتی نداره واقعا میتونه بیاد اینطور معامله کنه و کلاهبرداری یا نه؟

زمانی که سرورها بسته شد کجا بودی حال که باز شده باز شاکی شدی
نزار بگم که این مشکل عمدی بوده تا کار دیگران باز سکه بشه
حالا که دیدن حل شده باز دارین دور برمیدارین که کاره دیگه کنید

nasa_de
بهتر تا دوشنبه همه سکوت کنیم
من پول دوبارو رو به آقای خسروی دادم ایشون هم فرد معطمدی هست وآقای بیگى
باید دوشنبه بشه که دیتاسنتر تایید کن حرف این عزیزان
از اول بحث دارم میگم تا دوشنبه صبر کنید اما انگار من مع*** حرف زدم
اگر هم دوشنبه آقای خسروی دروغ گفته بود من از ایشون شاکی میشم اگر هم کسه دیگه دروغ گفته باشه از همن کس
اما الان آقای بگیرو من اعداق!م کنم بعد دوشنبه بگم زمده بشو!
تا دوشنبهفصبر کنید به هرچه اعتقاد دارین
این قد هم سره پیاز نشین زنگ بزنید دیتاسنتر وکارو خرابتر کنید

من فقط مدارک رو اینجا پابلیک نکردم چون بر خلاف سیاست حفظ اسرار ما هست، همچنین کار انسانی هم نیست، اما به مدیران کاملا ایمیل شده.
اگر حواله انجام نشده بود، فاکتور های سایر دوستان هم پرداخت شده تگ نمیخوردن.

j4b3r
همه ش رو خوندم!
پشنهاد به مدیران
این تاپیک رو تا 2 شنبه ببندید

pardishosting
August 11th, 2012, 01:30
الان که می بینم ، اقای موسوی و بیگی فعلا مشکلی ندارند. و هر دومنتظر هستند تا دوشنبه .
این وسط یه عده کاربر می ان خودشون رو نخود آش می کنند و زنگ می زنند و پست می دند.
از مدیران خواهش می کنم این تایپیک رو ببندند. این اقایون هم مشکلشون رو با هم حل کنند ، این حالت عمومی اصلا خوب نیست.

vp_server
August 11th, 2012, 01:31
جناب موسوی عزیز
قضیه رو کش نده! همینجا تمومش کن!تو این قضیه اعتبار خیلی ها زیر سوال رفته!فقط شما نیستی
واقع بین باش
هرکس باید اشتباه خودشو قبول کنه
با مدارکی که آقای بیگی ارائه دادن حداقل میشه اینو برداشت کرد که پول رو واریز کردن
یعنی کارشون رو انجام دادن
حالا این صبر کردن تا دوشنبه یعنی چی!!!مهم این نیست که پول شما سرور رو باز کرد یا ایشون
مهم اینه که الان سرور ها بازه و آقای بیگی هزینه رو واریز کردن
تا دیروز داشتید دعا میکردید که سرور ها باز بشه سکته نکنید!!
حالا که باز شده دارید دباره بحث راه میندازید----->>1 گروه هم میان این وسط استفاده میکنند!
درسته از اعتبارتون کم شد!!درسته از اعتبار خیلی های دیگه کم شد
حالا هم به جای کش دادن قضیه دنبال جبران کردن باشید نه اینکه باز از اعتبار چند نفر دیگه کم کنید!
جناب موسوی خدا رو حداقل شکر کنید که قضیه تموم شد مشتری هاتون بحث رو ادامه ندادند!!!!!!!!!!
حرفم منطقی نیست!؟؟؟؟!

routervps
August 11th, 2012, 01:32
میخوام امشبو با آرامش سر به بالش بزارم دوشبه خواب نداشتم دیگه از الان تا دوشنبه جواب هچ کسو نمیدم
اگر عرفان پول رو دبه نمیکر این بلا سرم نمیومد پول سرور و آی پی چی شد پس؟

tizparvaz
August 11th, 2012, 01:37
آقای موسوی هنوز دورو ورت خلوت نشده یه ساعت به من بگو که گوشیتو جواب میدی بهت زنگ بزنم کار دارم برادر چرا خوب اینطوری کینی از صبحه که من 5 دیقه باهات حرف دارم کی زنگ بزنم رسما الافمون کردی ؟

nasa_de
August 11th, 2012, 01:42
الان که می بینم ، اقای موسوی و بیگی فعلا مشکلی ندارند. و هر دومنتظر هستند تا دوشنبه .
این وسط یه عده کاربر می ان خودشون رو نخود آش می کنند و زنگ می زنند و پست می دند.
از مدیران خواهش می کنم این تایپیک رو ببندند. این اقایون هم مشکلشون رو با هم حل کنند ، این حالت عمومی اصلا خوب نیست.

با سلام،
بنده واقعا دیگه حرفی برای گفتن ندارم هر شخصی منطقی باشه متوجه خواهد شد مشکل از کجاست، همون طور که دیدید الان دارم پست هام رو در جواب ایشون لینک میکنم، کار بنده پرداخت بوده، طبق همون قبض و استعلام از دیتا سنتر و پرداخت Invoice از طریق حواله انجام شده، سرور های ایشون هم باز شده.
واقعا نمیدونم دیگه چه بهانه ای هست و چرا اینقدر ایشون دارن فرافکنی می کنند.

ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 01:48
بله دیگه. باید هم سر من خراب شه !

سرور x5 رو سفارش زدم 162 تومان. پرداخت کردم. بعد از 10 روز گفتی یک ex10 هست 3 روزش گذشته یکی مخواست براش تمدید کردی. طرف نخواست سرورو. گفتم بذار بگذره کسی نخواست من ورش میدارم. سرور 4 روز گذشت تا زن سیتریکس روش نصب شد. یک هفتش گذشتو گفتی کلا 309 تومان پات درومده. من سرور اکس 5 رو به یکی از دوستام دادم ایشون هم 215 تومان با فلکسی و غیره به شما پرداخت کرد ! پس تا اینجا من یک مبلغی دادم. اون روز هم تماس گرفتید من 50 تومان براتون کارت به کارت کردم. دوباره بهت گفتم ! بعد از 4 روز گفتم فلانی. یک اکس 4 برام بگیر. مشتری هم داشتی برای این رد کن بره. به درد من نمیخوره. بعد از اون گفتی فلانه بهمانه حالا کاری ندارم. میخوای تقصیر کارو بندازی گردن من کاری ندارم. گفتم برام آی پی بگیر. بعد از چند روز گفتی آی پی اومد با فلکسی. به من که چیزی ندادی. تیکتشک نیست ! خلاصه. گفتم آقا جون ورش دار نمیخوام این رو. مشتری هم براش پیدا کردم که پروندیش .

کلا بگذریم. الان به خاطر 200 تومان فاکتورو حواله شما برگشت خورد به قول شما ؟ سرور رو من صد بار گفتم مشتری اومد رد کن بره ! ولی هیچ کسی نیومد دنبالش ! بازم بگذریم. آقای بیگی گفتند شما 900 کم داشتید بار اول. این به من چه ! به احترام دوستیمون دیگه ادامه نمیدم. اگر هم به شما بدهکارم سر موقع پرداخت می کنم 200 تارو ! که اونم راضی نیستم. شبت بخیر. ایشالا خوب بخوابی. امیدوارم مسائل کاری و با ... قاطی نکنی . خوب میدونی چی میگم. شب بخیر !

vp_server
August 11th, 2012, 01:59
دوستان خواهش میکنم ازتون دیگه پست ندید
بحث رو ادامه ندید
برید به فکر جبران کردن باشید تا تهمت زدن و اعتبار کم کردن بیشتر!
هر چی بوده دیگه تموم شده
تا دوشنبه صبر کردن هم راهیه واسه کش دادن موضوع
فکر کنم کاملا همگی از همه چیز خبردار شدن!
حرف منطقی همونی بود که تو پست قبلی زدم

بیشتر از این تخریب نکنید
امیدوارم دیگه دوستان پست ندن و قضیه رو همینجا تمومش کنن

smartieuser
August 11th, 2012, 12:14
سلام

من یک طرف این موضوع هستم ولی هنوز دلیل این همه بحث و این همه ارائه مدرک و غیره رو نمیفهمم. موضوع از چیزی که فکر میکنید ساده تر هست
من حتی نمیفههم اصلا اینکه مشکل از کجا حل شده چرا این قدر مهم شده واسه آقای بیگی و آقای موسوی.

جریان خیلی ساده است !

طبق اعلام مشکلی که توسط آقای موسوی به بنده شد من سریعا گروه همکارم که شامل دوستان خارجی و ایرانی هست رو رو کنار هم جمع کردم و موضوع رو اعلام کردم بهشون.
برنامه ریزی شد که ما برای حل این مشکل ابتدا سریعا پول رو به دست هتزنر برسونیم تا سرورها باز بشه و با توجه به برخی ارتباطاتی که داریم سند ارائه شده توسط آقای بیگی رو هم به نتیجه برسونیم.
متاسفانه امکان ارائه اطلاعات بیشتر در این یک مورد مقدور نیست. در مورد اینکه از کارت کسر شده و یا حواله رسیده زیاد برای من شخص من مهم نیست و خدا رو شکر میکنم که مشکل پیش اومده حل شده.

دوستانی که تا حالا با من کار کردند میدونند پشت یوزرهامون می ایستیم و کمکشون میکنیم. الان هم از همه دوستان خواهش میکنم کمی صبور باشند.

اگر سوالی هست از شخص بنده لطفا به صورت پیام خصوصی در ارتباط باشید.

با احترام
محمد خسروی

nasa_de
August 11th, 2012, 14:01
سلام

من یک طرف این موضوع هستم ولی هنوز دلیل این همه بحث و این همه ارائه مدرک و غیره رو نمیفهمم. موضوع از چیزی که فکر میکنید ساده تر هست
من حتی نمیفههم اصلا اینکه مشکل از کجا حل شده چرا این قدر مهم شده واسه آقای بیگی و آقای موسوی.

جریان خیلی ساده است !

طبق اعلام مشکلی که توسط آقای موسوی به بنده شد من سریعا گروه همکارم که شامل دوستان خارجی و ایرانی هست رو رو کنار هم جمع کردم و موضوع رو اعلام کردم بهشون.
برنامه ریزی شد که ما برای حل این مشکل ابتدا سریعا پول رو به دست هتزنر برسونیم تا سرورها باز بشه و با توجه به برخی ارتباطاتی که داریم سند ارائه شده توسط آقای بیگی رو هم به نتیجه برسونیم.
متاسفانه امکان ارائه اطلاعات بیشتر در این یک مورد مقدور نیست. در مورد اینکه از کارت کسر شده و یا حواله رسیده زیاد برای من شخص من مهم نیست و خدا رو شکر میکنم که مشکل پیش اومده حل شده.

دوستانی که تا حالا با من کار کردند میدونند پشت یوزرهامون می ایستیم و کمکشون میکنیم. الان هم از همه دوستان خواهش میکنم کمی صبور باشند.

اگر سوالی هست از شخص بنده لطفا به صورت پیام خصوصی در ارتباط باشید.

با احترام
محمد خسروی

با سلام،
امروز طی یک تماس تلفنی مشکلات بین بنده و جناب موسوی بیان و حل شد،
وجه اگر از کارت کسر شده باشه، در پنل اینترنتی بانک نشان خواهد داد که میتوان تماسی با دیتاسنتر داشته و تقاضای ریفاند یا دیپوزیت آن را کرد. موردی که به راحتی حل شدنی هست.

vistaperes
August 16th, 2012, 21:30
قصد اسپم ندارم

خدا شفا بده

routervps
August 17th, 2012, 21:31
سلام
بعد از گذشت يک هفته از بسته شدن server ها درخواسته ما به datacenter جهت اين که چی باعث شد که باز بشن و اين سؤال رو من به کرات سؤال کردم که آخرش چی بود که اين ها باز شدن.
datacenter اعلام کرد که حواله بوده و مستر کارت کار نکرده حتی واسه فاکتر دوره 15 که دورزه پيش بود هم جواب نداد.
دوسته آقای خسروی ميگفت که پرداخت ها با دايرک دبيت انجام شده.
اما اينو هم datacenter تاييد نکرد.و گفت که حواله بوده باز.
هنوز من دارم تحقيق ميکنم ببينم که داستان چيه که گريبان گيره من شده .
در مورده کمکی که دوستان به من کردن لطفاً به email من شماره حساب بدن تا در هفته جديد من از خجالته هم در بيام
ممنون
email : sina.moosavi.a@gmail.com
شماره کارتی که به حساب من ریختین بدین که باز سوءتفاهم نشه.

routervps
August 17th, 2012, 21:32
راستی یادم رفت که من از آقای بیگی عذرخواهی کنم و هر کاری واسه جبران از دستم بر بیاد انجام میدم میدونم که جبرانش سخته.

routervps
August 17th, 2012, 21:33
نکته بعدی من دیگه با این یوزر بالا نمیام تا یوزر اصلی من از بن خارج بشه و دیگه دگران نگن که من مولتی یوزر میام بالا.

razavihost
August 18th, 2012, 03:18
بله دیگه. باید هم سر من خراب شه !

سرور x5 رو سفارش زدم 162 تومان. پرداخت کردم. بعد از 10 روز گفتی یک ex10 هست 3 روزش گذشته یکی مخواست براش تمدید کردی. طرف نخواست سرورو. گفتم بذار بگذره کسی نخواست من ورش میدارم. سرور 4 روز گذشت تا زن سیتریکس روش نصب شد. یک هفتش گذشتو گفتی کلا 309 تومان پات درومده. من سرور اکس 5 رو به یکی از دوستام دادم ایشون هم 215 تومان با فلکسی و غیره به شما پرداخت کرد ! پس تا اینجا من یک مبلغی دادم. اون روز هم تماس گرفتید من 50 تومان براتون کارت به کارت کردم. دوباره بهت گفتم ! بعد از 4 روز گفتم فلانی. یک اکس 4 برام بگیر. مشتری هم داشتی برای این رد کن بره. به درد من نمیخوره. بعد از اون گفتی فلانه بهمانه حالا کاری ندارم. میخوای تقصیر کارو بندازی گردن من کاری ندارم. گفتم برام آی پی بگیر. بعد از چند روز گفتی آی پی اومد با فلکسی. به من که چیزی ندادی. تیکتشک نیست ! خلاصه. گفتم آقا جون ورش دار نمیخوام این رو. مشتری هم براش پیدا کردم که پروندیش .

کلا بگذریم. الان به خاطر 200 تومان فاکتورو حواله شما برگشت خورد به قول شما ؟ سرور رو من صد بار گفتم مشتری اومد رد کن بره ! ولی هیچ کسی نیومد دنبالش ! بازم بگذریم. آقای بیگی گفتند شما 900 کم داشتید بار اول. این به من چه ! به احترام دوستیمون دیگه ادامه نمیدم. اگر هم به شما بدهکارم سر موقع پرداخت می کنم 200 تارو ! که اونم راضی نیستم. شبت بخیر. ایشالا خوب بخوابی. امیدوارم مسائل کاری و با ... قاطی نکنی . خوب میدونی چی میگم. شب بخیر !

جالبه تمام این موارد رو من از فاکتورتون کسر کردم و یه فاکتور 78 یورو شد!
بعد هم گفتین روش آی پی میخوام من هم دیدم پول سرور ندادین امدم با خودم فکر کدم که اینو هم نمیده و گفتم که گیرم 50 تومن بده که فقط هزینه فلکس پک شد اون پول
در کل موفق باشین انشاالله.
ما گذشتیم چو رود

razavihost
August 18th, 2012, 03:19
از مدیران خواهش دارم که این پست رو پاک سازی کنید تا من بتونم نه مثل قبل اما کمرنگتر فعالیت داشته باشم.
ممنون

razavihost
August 18th, 2012, 04:46
سلام به کلیه کاربران.
آدرس پورتال به این آدرس تغییر کرده از این به بعد از این آدرس استفاده کنید.

پورتال (http://www.iranvps.com/index.php)

AvalinHost
August 18th, 2012, 18:21
راستی یادم رفت که من از آقای بیگی عذرخواهی کنم و هر کاری واسه جبران از دستم بر بیاد انجام میدم میدونم که جبرانش سخته.

بازهم حداقل اونقدر مرد هستی که عذر خواهی کردی.
موفق باشی.

razavihost
August 19th, 2012, 07:25
باسلام
به مناسبت فرارسیدن این عید عزیز به کلیه سفارشات دروز دوشنبه و سه شنبه 15 %تخفیف ماه اول ارائه میشود.
این تخفیف بر روی کلیه موارد حتی فلکسی و آی پی ها اعمال میشود
کد تخفیف : fetr
iranvps - سبد خرید (http://www.iranvps.com/cart.php?gid=1)
پرقدرت تر از قبل زیر مجموعه شرکت گذرگاه جهانی

MagicVps.Com
August 19th, 2012, 13:05
پرقدرت تر از قبل زیر مجموعه شرکت گذرگاه جهانی

عزیز یه توضیحی در این مورد میدین یعنی شرکت گذرگاه جهانی این مورد تایید میکنه و در صورت بروز هرگونه مشکل یا موارد پیش اماده شرکت گذرگاه هم مسول هست

با تشکر

razavihost
August 19th, 2012, 13:12
عزیز یه توضیحی در این مورد میدین یعنی شرکت گذرگاه جهانی این مورد تایید میکنه و در صورت بروز هرگونه مشکل یا موارد پیش اماده شرکت گذرگاه هم مسول هست

با تشکر

تمام سرور ها به پنل گذرگاه انتقال داده شده.
سایت هم به اسم این شرکت هست و تمام سایت های من به iranvps - سبد خرید (http://www.iranvps.com/cart.php?gid=1) ختم میشه.

reza*
August 19th, 2012, 23:57
باز شدید مثل قبل ؟
زیر مجموعه ی گذرگاه ؟!

razavihost
August 20th, 2012, 00:17
باز شدید مثل قبل ؟
زیر مجموعه ی گذرگاه ؟!

IranVps.com - مرکز تخصصی ارائه سرورهای مجازی | ایران وی پی اس (http://whois.domaintools.com/iranvps.com)
بهتر از قبل.

razavihost
August 20th, 2012, 10:10
دو عدد ex4s آمده تحویل.
ستاپ 59 یورو
ماهانه 59 یورو

بدون ستاپ 79 یورو

برای ماه اول 15% تخفیف در سفارش اعمال میشود

با احترام ابوالفضل موسوی

razavihost
August 21st, 2012, 11:09
با سلام
برای بعضی از دوستان اين موضوع بد برداشت شده که کليه server ها به فروش رفته به شرکت گذرگاه جهانی .
خير اين طور نيست ما نه سروری و نه user رو فروختيم بلکه با شرکت همکار شديم و ديگه زيره نظره شرکت اصلی کار ميکنيم و حتی من با حفظ سمتی که جهت پشتيبانی ها داشتم همچنان هستم و قست ندارم که از کار کناره گيری کنم
اتفاقی هم که افتاد امکان داشت واسه هر کسی بيفته و شکر خدا مشکل حل شد.
این موضوع از اونجایی منشع میگیره که بعضی از دوستان امدن موش دوندن که شما شرکت نیستی و نباید فروش کلای مجازی داشته باشی.(یکی نبود بگه خودتون دارین)شماره شرکت هارو استعلام که بگیری میبینی شماره جواز بقالی رو به جای شماره شرکت ثبت کردن.
در کل دوستان نگران ادامه کار نباشند من هستم.
نکته آخر ما به دوستان دیگه هم داریم همکاری هایی انجام میدیم که به زودی همه میفهمن.
اگه توجه کنید از مشهد چند نفر هستن که اینجا دارن فعالیت میکنن با بهم یپوستن این چند نفر میشه خیلی کارها انجام داد!

در هر صورت نگران هیچ چیزی نباشید و مطمئن تر از قبل به کار و فروشتون ادامه بدین

dicaprio_4244
August 27th, 2012, 12:05
جریان چیه تو عنوان گفتید بدون هزینه ستاپ ولی تو پست هزینه ستاپ رو هم نوشتید؟؟؟ حالا آخر هزینه داره یا نه؟؟؟

masterphp
August 27th, 2012, 17:38
سرور کنسل شده ex4s دارین هزینه ست آپ ندم؟

j4b3r
August 27th, 2012, 17:55
سرور کنسل شده ex4s دارین هزینه ست آپ ندم؟

عزیز به این تاپیک مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f11/56702/
موفق باشید:53:

masterphp
August 27th, 2012, 18:41
عزیز به این تاپیک مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f11/56702/

با ستاپی که ستاپش قبلا پرداخت شده باشه من دیگه پرداخت نکنم منظورم بود

j4b3r
August 27th, 2012, 18:57
با ستاپی که ستاپش قبلا پرداخت شده باشه من دیگه پرداخت نکنم منظورم بود

من منظور شما رو متوجه شدم عزیز.
ولی این تاپیک دیگه تعطیل شده. شما باید درخواستتون رو در تاپیک جدید آقای موسوی مطرح کنید:
فستیوال فروش شرکت گذرگاه جهانی (http://www.webhostingtalk.ir/f11/56702)

razavihost
August 27th, 2012, 22:55
جریان چیه تو عنوان گفتید بدون هزینه ستاپ ولی تو پست هزینه ستاپ رو هم نوشتید؟؟؟ حالا آخر هزینه داره یا نه؟؟؟

سلام
یه مدت بود که بدون ستاپ نمیدادیم
اما الان در یک پست جدید اقدام کردیم .
سه حالت داره
حالت اول این که ستاپ کامل بدین
حالت دوم نصف ستاپ میدین
حالت سوم کلا ستاپ نمیدین

کدوم حالت رو میخواین؟

khaf_0
February 18th, 2013, 00:22
با سلام خدمت دوستان عزیر آیا دامین های takvps.net و routervps.com متعلق به شماست؟ . . . . . . . TakVps ID yahoo: mohsen_mo83 09357148563 Routervps , Dedicated Server , Virtual private server (VPS) , روتر وی پی اس , سرور اختصاصی , سرور مجازی (http://routervps.com) مدیر فروش : ابوالفضل موسوی شماره تماس : 1995 623 0915 3005 697 0936 6614382 0551 Email : sina.moosavi.a@gmail.com و Portal Home | Para Server PARASERVER (http://paraserver.net) Yahoo : routervpscom آمده ام که بمانم موسوی : 09366973005 برای من جالب بود،برای شما چطور؟

razavihost
February 18th, 2013, 00:32
با سلام خدمت دوستان عزیر آیا دامین های takvps.net
در پنل من هست ولی محسن موسوی داره باهاش کار میکنه . فروختم دامنه رو
من موسوی علی آبادی هستم و در خراسان رضوی اما این آقا محسن در شیراز
09357148563
این هم شمارش هست میتونید زنگ بزنید
سماره من هم 09366973005 هست.
ابوالفضل موسوی علی آبادی
درضمن هر کسی واسه خودش جدا کار میکنه.
مشکلی هست؟

جالبیش کجای تا ما هم بدونیم؟