باز آقای بیگی من رو به ساعت یک تا دو موکل کرد.و الان به من تماس گرفت که من تمام تلاشمو کردم که سرور هارو باز کنن اما نکردن.
من اولین حواله رو که با ایشون زدم گفتن که من نهایت 48 ساعت میرسونم حواله رو این حرفو که الان زدم به من گفتن چرا حرف تو دهن من میزارین نشون به اون نشون من به شما نگفتم که من میخوام خوشخساب باشم در هتزنر و شما گفتین که من این رو اوکی میکنم و ما باخساب هایی که داریم این امرو محیا میکنم.
پس چی بود که الان 3 روزه هست نرسیده بعد میگین که خانوم آنجا گفته باید ما پول رو رویت کنیم در حسابون .چطور دیگران با مشخصات حواله میتونن مشکل رو حل کنن اما خواله من و شمارو قبول نمیکنن که میگن فقط پول باید تو حساب باشه! امدیم حواله به دست دیتا سنتر تا 10 روز هم نرسید
تا 10 روزه بسته باشن؟
من به شما نگفتم که نمیخوام مثل دوست دیگه بشم؟شما گفتی ایشون که صراف نبوده که از خمو چم کار آشنا باشه که اینطوری نشه و من صرافم و راه های زیادی رو بلدم کدو راه به من الان جواب داد جز راه صبر!
صبر حد نداره ؟
صبر مثل ترافیک سرور حد داره و بعد از اون سر میره.
شما حواله زیدن؟
اسکن حواله رو بدین به من.من این حق رو دارم که حواله رو ببینم حتی اگر هم به دیتا سنتر نرسه (http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/index83.html#post511702)
babelirani
August 9th, 2012, 13:30
باز آقای بیگی من رو به ساعت یک تا دو موکل کرد.و الان به من تماس گرفت که من تمام تلاشمو کردم که سرور هارو باز کنن اما نکردن.
من اولین حواله رو که با ایشون زدم گفتن که من نهایت 48 ساعت میرسونم حواله رو این حرفو که الان زدم به من گفتن چرا حرف تو دهن من میزارین نشون به اون نشون من به شما نگفتم که من میخوام خوشخساب باشم در هتزنر و شما گفتین که من این رو اوکی میکنم و ما باخساب هایی که داریم این امرو محیا میکنم.
پس چی بود که الان 3 روزه هست نرسیده بعد میگین که خانوم آنجا گفته باید ما پول رو رویت کنیم در حسابون .چطور دیگران با مشخصات حواله میتونن مشکل رو حل کنن اما خواله من و شمارو قبول نمیکنن که میگن فقط پول باید تو حساب باشه!
شما حواله زیدن؟
اسکن حواله رو بدین به من.من این حق رو دارم که حواله رو ببینم حتی اگر هم به دیتا سنتر نرسه
پس یعنی سرور ها باز نمیشه ؟ و این از لطف آقای بیگی هستن
razavihost
August 9th, 2012, 13:35
پس یعنی سرور ها باز نمیشه ؟ و این از لطف آقای بیگی هستن
به درخواست خوشون و احترامی که بشون دارم من پستشون رو به چالش نمکشم.ولی من هم مثل شما میتونم شاکی خصوصی بشم.
atash009
August 9th, 2012, 13:37
اقای موسوی هر چند شاید اینجور تیکتی زده باشین - ولی خب تیکت بزنید بگید سرور هایی که هزینه اش رو پرداخت کردین رو به مدت 24 ساعت باز کنند تا حواله برسه - اینجوری که نمیشه امروز هم انگار قصد باز کردن ندارن - شرایط رو واسشون توضیح بدهید بکید چقدر مشتری دارید - تعداد کمی هم که سرور ندارید هزینه اضافی به جز پهنای باند هم که واسه اونها ندارند چون همه سرور ها فعالعند - من تیکیت زدم گفتند اون ای پی مال شما است واسه همین شما باید اقدام کنید - تمام ابروم پیش کاربرام رفت , اعصاب چند هزار نفر خورد شده
شما خودتون سفت و سختتر پیگیری کنید نه به امید حواله نشستید
pishtazweb
August 9th, 2012, 13:37
اقا یعنی چی باز نمیشه به همین راحتی؟
تو رو خدا اینجوری برخورد نکنید
اقا بیا سرور منو منتقل کن من 2 روز پی پرداخت کردم اما باز هزینه میدم تا بعد با هم صحبت کنیم
تو رو خدا بیا این کارو بکن
babelirani
August 9th, 2012, 13:39
به درخواست خوشون و احترامی که بشون دارم من پستشون رو به چالش نمکشم.ولی من هم مثل شما میتونم شاکی خصوصی بشم.
بنده هم نه پست شمارو به چالش میکشم نه چیزی نه کسی رو
ولی اگه اینجوری باشه و هنوز حواله ای نرسیده بشاه یعنی سروری باز نخواهد شد امروز و این یعنی 2 روز دان بودن سرور ها و این یعنی برباد رفتن تمام آبروی بنده
من الان به مشتری ها چی بگم ؟ بگم حواله نرسیده ؟ میگن خوب میخواستید چند روز زودتر بفرستید ؟
آقای موسی در 10 روز گذشته 4 روز سرور بنده خاموش بود در حالی که در 4 ماه قبلش کلا" 2 ساعت دان تایم داشتم
الان شما میگید بازم منتظر باشیم تا حواله برسه یا نرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
tizparvaz
August 9th, 2012, 13:43
اول متاسفم واسه خودم که از شما سرور گرفتم با اینکه خیلیا گفتن پشتیبانیتون صفر هست
دوم متاسفم واسه شما که حاضر نشدید با یکم صرف پول بیشتر حوالتونو از طریق یه صرافی معتبر انجام بدید
سوم متاسفم که مجبورم منتظر بمونم سرور باز بشه چون بک آپ ندارم از سرویسا و همه هم مشتریای من سایت هستند و بک آپ میخوان وگرنه منتظر نمیشدم
چهارم از آقای بیگی خواهش میکنم هر کار حتی اضافه بر حالت عادی هم هست انجام بدن تا سرورا زودتر راه بیوفته نمیدونم اگر همه با ارسال فلان حواله درست میشه الان هر مدرکی که واسه پرداخت دارید بهشون ارسال کنید ممنون میشیم
razavihost
August 9th, 2012, 13:46
اول متاسفم واسه خودم که از شما سرور گرفتم با اینکه خیلیا گفتن پشتیبانیتون صفر هست
دوم متاسفم واسه شما که حاضر نشدید با یکم صرف پول بیشتر حوالتونو از طریق یه صرافی معتبر انجام بدید
سوم متاسفم که مجبورم منتظر بمونم سرور باز بشه چون بک آپ ندارم از سرویسا و همه هم مشتریای من سایت هستند و بک آپ میخوان وگرنه منتظر نمیشدم
چهارم از آقای بیگی خواهش میکنم هر کار حتی اضافه بر حالت عادی هم هست انجام بدن تا سرورا زودتر راه بیوفته نمیدونم اگر همه با ارسال فلان حواله درست میشه الان هر مدرکی که واسه پرداخت دارید بهشون ارسال کنید ممنون میشیم
عزیز من این حواله رو با هر یورو 2695 زدم از هر صرافی گرون تر .من دونبال ارزونی نبودم دونبال این بودم که زود برسه همینطور که چند حواله دیگرو زود زدن اما این 3 روز به طول انجامیده
_ice_
August 9th, 2012, 13:47
لطفا یکی بگه پایان ساعت کار آلمان به وقت ما چند میشه ؟
که اگه سرور تا اون موقع اوکی نشد واسه سرور دیگه اقدام کنیم
لطفا راهنمایی کنید
pishtazweb
August 9th, 2012, 13:48
عزیز من این حواله رو با هر یورو 2695 زدم از هر صرافی گرون تر .من دونبال ارزونی نبودم دونبال این بودم که زود برسه همینطور که چند حواله دیگرو زود زدن اما این 3 روز به طول انجامیده
اقا حواله در بدترین حالت 3 روزه میرسه
مگه میشه نرسه
بیا اقا جواب ما رو بده کار ما راه بیفته
razavihost
August 9th, 2012, 13:48
در پست آقای بیگی کسی پست نده.
من اینجا اعلام میکنم اسکن حواله میخوام.
دوستم در آلمان قرار بره دیتاسنتر حضوری و مدرک میخواد
babelirani
August 9th, 2012, 13:51
تا اونجایی که بنده از پست های ایشون دیدم هیچی به شما نخواهند داد
حالا دلیل این کارشون چیه ؟ خدا میدونه
reeza
August 9th, 2012, 13:51
لطفا یکی بگه پایان ساعت کار آلمان به وقت ما چند میشه ؟
که اگه سرور تا اون موقع اوکی نشد واسه سرور دیگه اقدام کنیم
لطفا راهنمایی کنید
تا ساعت 4 بوقت ایران گویا
ولی اونطور که آقای بیگی میگن الان تعطیل شده
babelirani
August 9th, 2012, 13:54
تا ساعت 4 بوقت ایران گویا
ولی اونطور که آقای بیگی میگن الان تعطیل شده
اون پستی که شما نقل قول کردید مال 12 ساعت پیش بود
تا اونجایی هم که بنده اطلاع دارم این بخش فعلا" تا ساعت 4.30 کار میکنه
pishtazweb
August 9th, 2012, 13:54
اقا شما کلا 2ساعت وقت دارید امروز
babelirani
August 9th, 2012, 13:59
واقعا" چه جالب شده این وضع سرور های ما
کار مشتری های ما گیر ماست
کار ما گیر آقای موسوی هستش
کار آقای موسوی گیر آقای بیگی هست
کار آقای بیگی گیر گرفتن حواله هستش
و در کل این داستان ادامه دارد
redhat10
August 9th, 2012, 14:02
واقعا در شرایطی که میشه با صرافی حواله زد چرا باید با یک منبع نامعتبر این کارو کرد
razavihost
August 9th, 2012, 14:03
دو بار کارشون رو به نحواحسنت انجام دادن اما این دفعه رقم فاکتور بالا بود .کوتاهی بزرگی بود که ابن اتفاق افتاد
sniper000man
August 9th, 2012, 14:07
واقعا در شرایطی که میشه با صرافی حواله زد چرا باید با یک منبع نامعتبر این کارو کرد
دوست عزیز اقای بیگی ادم شریفی هستن و تایید شده تمام بچه های این انجمن هستن
babelirani
August 9th, 2012, 14:07
با سلام،
شما نمیتونید هم کاری داشته باشید، چون همه موارد قبل از ارسال حواله به شمات تذکر داده شده، من همان اول عرض کردم که از 10 دقیقه تا یک هفته حواله شما به دیتا سنتر خواهد رسید. اگر خیلی نگران حواله بودید میتونستید حواله رو به صورت انفرادی انجام بدید که قبضش رو هم تقدیم کنم. من فایل های صوتی شما رو برای اثبات همه موارد نگه داشتم جناب موسوی، لطفا قصور و کوتاهی خودتون در موارد عرض شده رو به گردن شخص دیگری نیاندازید. دفعه قبلی که به موقع حواله زدید آیا سرور های شما بلاک شده بود؟ خیر، اینفعه چرا بلاک شده؟ این سوالی هست که باید از خودتون بپرسید.
اسکن به هیچ وجه به شما داده نخواهد شد مگر اینکه افرادی که در این حواله قدرالسهم هستند بتونید رضایتشون رو جلب کنید و به بنده ایمیل بزنند بابت این کار + عذر خواهی به خاطر تمامی فرافکنی هایی که دارید انجام میدید.
هیزنه حواله به هیچ وجه مسترد نمیگردد چرا که قصوری متوجه ما نیست.
بدون شرح
Ariatat
August 9th, 2012, 14:13
اسکن به هیچ وجه به شما داده نخواهد شد مگر اینکه افرادی که در این حواله قدرالسهم هستند بتونید رضایتشون رو جلب کنید و به بنده ایمیل بزنند بابت این کار + عذر خواهی به خاطر تمامی فرافکنی هایی که دارید انجام میدید.
هیزنه حواله به هیچ وجه مسترد نمیگردد چرا که قصوری متوجه ما نیست.
بدون شرح
یعنی کلا سرور رفت هوا دیگه؟ (:|
من عمرا به همچین فردی ایمیل بدم!
akbarzadeh
August 9th, 2012, 14:14
آقای موسوی عزیز، من تا به امروز با شما کار کردم، بعد از این هم خدا بخواد با هم کار میکنیم. اتفاق هم پیش میاد. شخصا هیچ مشکلی ندارم و این وضعیت به وجود آمده رو درک میکنم.
فقط به این نکته اشاره میکنم که از لحظه ای که سرور قطع شد تا الان چشم روی هم نگذاشتم. و فکر میکنم تقریبا پاسخگوی حداقل 300 نفر بودم ، اما سوال اساسی این هست که خسارت این مشتری های من رو چه کسی به عهده میگیره؟ از توان من که خارجه دوست عزیز.
razavihost
August 9th, 2012, 14:15
با این حواله کی مشترک بوده ؟
هرکس مشترک بوده به من یا برادر بیگی امیل بده تا این اسکن رو بدن
Ariatat
August 9th, 2012, 14:16
آقای موسوی عزیز، من تا به امروز با شما کار کردم، بعد از این هم خدا بخواد با هم کار میکنیم. اتفاق هم پیش میاد. شخصا هیچ مشکلی ندارم و این وضعیت به وجود آمده رو درک میکنم.
فقط به این نکته اشاره میکنم که از لحظه ای که سرور قطع شد تا الان چشم روی هم نگذاشتم. و فکر میکنم تقریبا پاسخگوی حداقل 300 نفر بودم ، اما سوال اساسی این هست که خسارت این مشتری های من رو چه کسی به عهده میگیره؟ از توان من که خارجه دوست عزیز.
منم ، نمینونم خسارت بدم! الان 300 تومن سرور خریدم ! 1 ماه رایگان به مشتری دارم خدمات میدم!
nasa_de
August 9th, 2012, 14:19
متاسفانه اینجا فضای اینترنتی هست و شما میتونید به خودتون اجازه بدید که هر شخصی رو نا معتبر بنامید.
روز چهارشنبه 02 اگوست با ایشون تماس گرفتیم که فردا حواله خواهیم زد، اگر فردا واریز کنید 35 یورو و در غیر این صورت 70 الی 80 یورو کامزد خواهید پرداخت. ایشون گفتن بنده 700-800 تومان موجودی کم دارم در حسابم و و من ساعت 11 فردا زنگ میزنم، ساعت 13 فرداش که پنجشنبه بود تماس گرفتند و گفتن موجودی رو نتونستم اکی کنم، من با هماهنگی سایر دوستان تنظیم کردم تا هزینه حواله رو روز شنبه 04 اگوست بگیرم و روز دوشنبه 06 آگوست در اولین زمان پرداخت بشه، روز شنبه هزینه ها در دو مرحله توسط ایشون واریز شد،حتی مبلغی موجودی کم داشتن حدودا ۴۰۰ تومن که من گفتم تا فردا ظهر واریز کنید که تا عصر همان روز واریز کردند. قبلا از حواله من همیشه به ایشون عرض کردم که باید حواله انفرادی بزنید تا بتونید قبض رو دریافت کنید.
هم اکنون هم بنده به عنوان پرداخت کننده هیچ مسئولیتی رو در مورد سرور ها نمیپذیرم چون بنده سرور به شخصی ارائه نکردم از این پنل. مسئولیت پرداخت به عهده بنده هست که من عرض کردم از ۱۰ دقیقه تا یک هفته کاری زمان خواهد برد.
akbarzadeh
August 9th, 2012, 14:19
این برادر بیگی عزیز ، یه ریگی توی کفشش هست که آره ، وگرنه آدم عاقل وقتی بیاد این تاپیک رو ببینه ، و مشاهده کنه که بسیاری از کاربرا لنگ یه اسکن مدرک هستند ، سعی میکنه یه کمکی بکنه، نه این که سنگ جلوی پای آدم بندازه. برادر بیگی عزیز ، خسته نباشید خدا قوت ، خیر سرت هموطنی!
(جدای از اینکه شاید ایشون پیش خودش فکر کنه که الان داره دو دو تارو چهار تا میشماره ، ولی بعضی وقتا باید 3 یا 5 بشمری دوست عزیز)
razavihost
August 9th, 2012, 14:21
من پستم رو در اینجا رزرو میکنم، تا چند دقیقه دیگه ادیت میشه و شفاف سازی خواهد شد.
نیاز با شفاف سازی اصلا نیست وقتی من به دیتا سنتر حواله رو بدم خوب !
چرا خودتون رو اذیت میکنید.
من داره کم کمک باورم میشه که خواله کجا بود !
RoobinaServer
August 9th, 2012, 14:21
یعنی کلا سرور رفت هوا دیگه؟ (:|
من عمرا به همچین فردی ایمیل بدم!
تا جناب موسوی هست پشتتون سرورتون هوا نمیره ... فرصت بدید به ایشون مشکلات رفع بشه
منظورشون از ایمیل زدن شما نبودید کسایی که مثل جناب موسوی چند سرور دارن و حوالشون با ایشون یکی بوده
اجازه بدن که جناب موسوی مشخصات حواله اون ها رو تو اسکن ببینه
منظور اینه ...
یا حق
akbarzadeh
August 9th, 2012, 14:22
با این حواله کی مشترک بوده ؟
هرکس مشترک بوده به من یا برادر بیگی امیل بده تا این اسکن رو بدن
من فکر کنم هستم. و شما برای من امین محصوب میشید آقا جان
razavihost
August 9th, 2012, 14:22
> Dear Hetzner Online Billing department,
>
> Hello,
>
> As i request server unblocking on phone, i sent your requested information.
>
> Sender Name: ANCOR OVERSEAS FZC
> Reception Token number: 1189
> Reference NO: 00106081200189
> CARD NO: 6702195123
> Trade License: 7000511
> Date: AUG - 06 - 2012 on 03:55:42
> Authorized By: MUH_AHMED
>
> Thanks
من با اینا میخوام چی کار کنم وقتی واسه من تیکت کردین؟
این کجاش سند هست.
hamedmousazadeh
August 9th, 2012, 14:27
این بیگی چقدر پر رو هست واقعا که .............. شیطونه می گه .........
vistaperes
August 9th, 2012, 14:32
بازم که بن شدن ایشون دلیلش چیه؟
pishtazweb
August 9th, 2012, 14:32
اقا خواهش مکینم یکم شرایط ما را درک کنید
اقای بیگی لطفا اگر براتون مقدوره فاکتور حواله بدید تا کار جماعتی راه بیفته این مورد بنده از طرف تمام افراد در این موضوع از شما درخواست میکنم
اقای موسوی بیا این سرور ار منتقل کن
اخه چرا انجام نمیدی
بابا بدبختمون کردی
pardishosting
August 9th, 2012, 14:33
یعنی واقعا مدیران اینجا نوبر هستند.
کافیه یکی حرف بزنه سریع بن بشه ...
routervps
August 9th, 2012, 14:35
چون من میخواستم بعد دو روز ببینم این حواله به کجا رسیده بن شدم.
در کل من تا فردا به کسی که حواله زده وقت میدم.
بهتر همه چیز با رفتار خوش حل بشه همین طور که من حتی به آقای بیگی از شما کمتر نگفتم.
شما سریع به من این حواله رو امیل کنید که دیتاسنتر بسته نشه
routervps
August 9th, 2012, 14:37
12:5 دقیقه به وقت اونجا
_ice_
August 9th, 2012, 14:37
اه چرا بن میکنید
تو رو خدا بعد از حل این مشکلات بن کنید !!!
من دیگه روم نمیشه با یوزرام حرف یزنم :|
vistaperes
August 9th, 2012, 14:38
عجب وضعی شده واقعا ایشون نمیبینن این همه آدم منتظر یه اسکن ایشون هستن :|
اصلا حواله صورت گرفته؟
Ariatat
August 9th, 2012, 14:38
سرور چی میشه؟
trex
August 9th, 2012, 14:39
من از آرنا گرفتم.منو پاس میده اینجا و به جای درست جواب دادن اینجوری جواب می ده
ما یکی دو تا مشتری نداریم که حفظ باشیم یوزر اونها رو !
اول بهتره فکر کنید بعد بفرمایید چیزی رو
شما هم مثل دیگران منتظر بمانید با مشکل حل شه
هیچ کاری از دست ما ساخته نیست در مورد این سرور چرا که از سمت ما نیست
برید با صرافی دبی سلام و علیک و بعد جنگ و دعوا کنید
موفق باشید
من دیگه عمرا از این بگیرم
pishtazweb
August 9th, 2012, 14:40
چون من میخواستم بعد دو روز ببینم این حواله به کجا رسیده بن شدم.
در کل من تا فردا به کسی که حواله زده وقت میدم.
بهتر همه چیز با رفتار خوش حل بشه همین طور که من حتی به آقای بیگی از شما کمتر نگفتم.
شما سریع به من این حواله رو امیل کنید که دیتاسنتر بسته نشه
اقا فردا چیه؟
بابا چرا تلفن را جواب نمیدی
routervps
عجب وضعی شده واقعا ایشون نمیبینن این همه آدم منتظر یه اسکن ایشون هستن :|
اصلا حواله صورت گرفته؟
انشاالله که صورت گرفته تا الان من بد بینانه به داستان فکر نکردم.چون اگه صورت نگرفته باشه آفای بیگی باید ضرر بیشتری رو بدوش بگیره.
akbarzadeh
آقای موسی ، این جناب آقای بیگی در حال حاضر فقط با شما طرف حساب هست ، و قادر به درک این نیست که شما با چند ده نفر و هر کدوم از اونها هم با چند ده نفر دیگه طرف حساب هستند. روی همین حساب فکر نمیکنم ملایمت به خرج دادن در چنین شرایطی راه حل مناسبی باشه.
m3hdi
این بیگی چقدر پر رو هست واقعا که .............. شیطونه می گه .........
یعنی واقعا مدیران اینجا نوبر هستند.
کافیه یکی حرف بزنه سریع بن بشه ...
حرف زدن الکی منجر به بن شدن میشه دوست عزیز
دوستانی که بدون هیچ اطلاعی دارن اظهار نظر می کنن و صرفا توسط واسطه های ایرانی سرور اختصاصی میخرن و خیلی هم از کارشون راضی بودن باید این موارد رو از اول در نظر می گرفتند
شخصی که مسئولیت این همه سرور اختصاصی رو به عهده میگره باید از لحاظ پرداخت مستقل عمل کنه ، باید بتونه حضور فیزیکی در دیتاسنتر داشته باشه ، کار که اصولی نباشه این موارد هم پیش میاد
من شخصی رو تایید یا رد نمی کنم چطور ماه ها پرداخت درست جناب بیگی نادیده گرفته میشه و یک بار مشکل این طور واکنش داره ؟!
بالاخره شخصی که روزانه ده ها پرداخت انجام میده هر لحظه ممکنه در خطر باشه ، این اتفاقات همه جا پیش می آید ، کسی که بخواد از کارش مطمئن باشه باید فکر راه های بهتری باشه
موفق باشید
atash009
August 9th, 2012, 14:43
خدایی این مدیران اینجا چجور تصمیم می گیرین:62: - چرا بنش کردید اخه - همه از هر طرف دارم به ما فشار میارن - نمی بنید کار چه تعداد ادم گیر ایشونه - تنها را ارتباطی ما با ایشون هم که فقط همینجاست - نه موبایل جواب می دن نه ........
pardishosting
August 9th, 2012, 14:45
چه حرف زدن الکی ؟ یه کم حوصله و سعه صدر هم چیز خوبیه که مدیران ندارند.
اقای موسوی خیلی مقصر هستند ولی دلیل نمی شه اقای بیگی سر لج بشینه ...
akbarzadeh
دوستانی که بدون هیچ اطلاعی دارن اظهار نظر می کنن و صرفا توسط واسطه های ایرانی سرور اختصاصی میخرن و خیلی هم از کارشون راضی بودن باید این موارد رو از اول در نظر می گرفتند
شخصی که مسئولیت این همه سرور اختصاصی رو به عهده میگره باید از لحاظ پرداخت مستقل عمل کنه ، باید بتونه حضور فیزیکی در دیتاسنتر داشته باشه ، کار که اصولی نباشه این موارد هم پیش میاد
من شخصی رو تایید یا رد نمی کنم چطور ماه ها پرداخت درست جناب بیگی نادیده گرفته میشه و یک بار مشکل این طور واکنش داره ؟!
بالاخره شخصی که روزانه ده ها پرداخت انجام میده هر لحظه ممکنه در خطر باشه ، این اتفاقات همه جا پیش می آید ، کسی که بخواد از کارش مطمئن باشه باید فکر راه های بهتری باشه
موفق باشید
دوست عزیز ، یه بیوگرافی از خودت بده ببینیم کی هستی شما، اصلا خبر داری چی به چیه، 90% برو بچه هایی که دارن سرور اختصاصی و مجازی میگیرن برای اینکه یه جورایی خرج دانشگاهشون رو در بیارن. اگه اینقدر داشتیم که بریمو بیایم مگه مرض داشتیم اینجا اعصاب خودمون رو خورد کنیم. 1001 کی کار بهتر هست که با دردسر کمتر درآمد بیشتر هم داره.
یکم دانشجویی فکر کن
Ariatat
موفق باشید
عجب...
خوب میشه شما ! سهم مشتری های مارو بدین؟
20 نفریم هر کدون 300 به بالا هزینه کردیم!
شما به هر نفر 100 تومن میدی؟
babelirani
August 9th, 2012, 14:47
اقای بیگی دارن فرمول بمب اتم رو لو میدن
دوستان کم اعتراض کنید خوب انتشار این فرمول خیلی خیلی از لحاظ امنیتی مشکل داره
پای fbi ، سازمان سیا ، پلیس بین الملی ، شبکه های تروریستی رو خواهشا" نکشید وسط بزارید در خفا این فرمول بمونه
Ariatat
August 9th, 2012, 14:47
آقای بیگی شما هم دوستاتو جمع نکن بیار اینجا پست بدن !
Ariatat
August 9th, 2012, 14:49
یکی رو سایتش چت روم بیار بالا ! همه بریم با هم حرف بزنیم [ادمین سرورها]
من بیارم بالا؟
حد اقل همه باهم - هم فکری میکنیم!
akbarzadeh
August 9th, 2012, 14:51
یکی رو سایتش چت روم بیار بالا ! همه بریم با هم حرف بزنیم [ادمین سرورها]
من بیارم بالا؟
دوست عزیز تمامی مطالب اینجا مکتوب باشه ، تا عبرتی باشه برای آیندگان فکر میکنم بهتر باشه!
m3hdi
دوست عزیز ، یه بیوگرافی از خودت بده ببینیم کی هستی شما، اصلا خبر داری چی به چیه، 90% برو بچه هایی که دارن سرور اختصاصی و مجازی میگیرن برای اینکه یه جورایی خرج دانشگاهشون رو در بیارن. اگه اینقدر داشتیم که بریمو بیایم مگه مرض داشتیم اینجا اعصاب خودمون رو خورد کنیم. 1001 کی کار بهتر هست که با دردسر کمتر درآمد بیشتر هم داره.
یکم دانشجویی فکر کن
دوست عزیز این حرفه برای کسب در آمدی نیست که شما شهریه دانشگاه هتون رو بدید
علم و تجربه و دانش نیازه تا بشه سرویس دهنده خوبی بود اگر به همین آسونی بود که ...
توصیه می کنم افراد جدیدی که می خوان شروع به کار کنن برن دنبال همون 1001 کار بهتر
عجب...
خوب میشه شما ! سهم مشتری های مارو بدین؟
20 نفریم هر کدون 300 به بالا هزینه کردیم!
شما به هر نفر 100 تومن میدی؟
من مسئول نیستم ، از نظر من در درجه اول خود خریدارن مسئولند
امیدوارم این مشکل هرچه زودتر حل بشه
babelirani
آقای بیگی شما هم دوستاتو جمع نکن بیار اینجا پست بدن !
دوست عزیز شما با بنده اید ؟
pishtazweb
August 9th, 2012, 14:52
متاسفانه ما داریم چوب بی خردی شخص دیر و البته بی خردی خودمون را میخوریم
امیدورام با ارائه فاکتور مشکل حل بشه
mersen
August 9th, 2012, 14:53
مشتری های من که دیگه عمرا vps هاشون رو برای ماه دیگه تمدید نمی کنن! این یعنی همش ضرر! اگه سرور ها 20 تا هم باشنو هر کدوم فقط 20 مشتری داشته باشن الان 420 نفر گیره این حواله هستن! واقعا نمی دونم این چه گره کوریه که باز نمی شه!
Ariatat
August 9th, 2012, 14:54
دوست عزیز شما با بنده اید ؟
نه m3hdi (http://www.webhostingtalk.ir/member/13141/)
> Dear Hetzner Online Billing department,
>
> Hello,
>
> As i request server unblocking on phone, i sent your requested information.
>
> Sender Name: ANCOR OVERSEAS FZC
> Reception Token number: 1189
> Reference NO: 00106081200189
> CARD NO: 6702195123
> Trade License: 7000511
> Date: AUG - 06 - 2012 on 03:55:42
> Authorized By: MUH_AHMED
>
> Thanks
من با اینا میخوام چی کار کنم وقتی واسه من تیکت کردین؟
این کجاش سند هست.
Sender Name و بانک ارسال کننده و تاریخ ارسال حواله رو بدین بهشون کافیه
babelirani
August 9th, 2012, 15:01
متاسفانه اینجا فضای اینترنتی هست و شما میتونید به خودتون اجازه بدید که هر شخصی رو نا معتبر بنامید.
روز چهارشنبه 02 اگوست با ایشون تماس گرفتیم که فردا حواله خواهیم زد، اگر فردا واریز کنید 35 یورو و در غیر این صورت 70 الی 80 یورو کامزد خواهید پرداخت. ایشون گفتن بنده 700-800 تومان موجودی کم دارم در حسابم و و من ساعت 11 فردا زنگ میزنم، ساعت 13 فرداش که پنجشنبه بود تماس گرفتند و گفتن موجودی رو نتونستم اکی کنم، من با هماهنگی سایر دوستان تنظیم کردم تا هزینه حواله رو روز شنبه 04 اگوست بگیرم و روز دوشنبه 06 آگوست در اولین زمان پرداخت بشه، روز شنبه هزینه ها در دو مرحله توسط ایشون واریز شد،حتی مبلغی موجودی کم داشتن حدودا ۴۰۰ تومن که من گفتم تا فردا ظهر واریز کنید که تا عصر همان روز واریز کردند. قبلا از حواله من همیشه به ایشون عرض کردم که باید حواله انفرادی بزنید تا بتونید قبض رو دریافت کنید.
هم اکنون هم بنده به عنوان پرداخت کننده هیچ مسئولیتی رو در مورد سرور ها نمیپذیرم چون بنده سرور به شخصی ارائه نکردم از این پنل. مسئولیت پرداخت به عهده بنده هست که من عرض کردم از ۱۰ دقیقه تا یک هفته کاری زمان خواهد برد.
ببین اینجا ما دیدیم که مشکل از طرف خود آقای موسوی هم بودخ
ولی آخه مرد حسابی شما این همه رو نمیبینی لنگ یه حواله هستن ؟
البته حقم داری کاریم نداشته باشی این همه یوزر گیر شمان میتونی بشینی خیلی راحت زندگیتو بکنی بعدم بگی ........... همشون به من چه
اره داداش من خیلی خوشحال باش که ابروی این همه رو بردی
Ariatat
August 9th, 2012, 15:01
دوست عزیز شما الان که دارید حواله هارو | پس مشکل مارو حل کنید! زشته به خدا! :)
خواهشا" اقای موسوی این کارو انجام بدید ایشون خودشون تو کار پرداخت ارزی هستن
شاید فرجی شد
_ice_
August 9th, 2012, 15:03
یعنی ما تا 1 هفته صبر کنیم ؟!
nasa_de
August 9th, 2012, 15:05
سلام جناب،
این موارد در این تیکت موجوده، متاسفانه ایشون میخوان قصور خودشون رو به عهده نگیرند.
دوستان یعنی بنده از ایشون خرید نکنم ؟ این جور که بوش میاد 8-|
routervps
ببنید من 280 تومن دیگه موند که بعد از برگشت خوردن بود که زدم واسه روزه 3 شنبه !
و اون 400 که میگین به احتساب 3میلون 400 زدم که 400 دیگرو من ساعت 3 به حساب شما زدم.پس مبلغ اولیه اوکی شد در همون روز
میمونه به برگشت حواله که من واسه هر یورو 185 تومن دیگه به شما مجداد واریز کردم که 170 تومن رو فرداش زدم و 100 رو روز بعدش چون گفتم ندارم.
نکته بعدی من از شما 1495 یورو خریدم دلیل نمیشه که من مجداد هزینه افزایش رو بدم چون شما همون روز به نرخ 2510 تومن ازتون یورو خرید کردم.اما باز هم من هیچی نگفتم و با نرخ 2695 زدم.
بهتر لج نکنید چون با لج بازی اعتبار دوتمون از بین میره من که اعتباری ندارم دیگه نگران شمام الان
هرکی اینجا پست داده حذف کنه همین الان
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/index84.html
Ariatat
یعنی ما تا 1 هفته صبر کنیم ؟!
تازه بعد از یک هفته صبر کردن اگر سرور و نبدندن شانس اوردیم!
و هفته ی بعدش هم باید 2 باره پول سرور رو پرداخت کنیم!#-o
pardishosting
August 9th, 2012, 15:08
از دو حالت خارج نیست ، یا پرداخت انجام شده یا نشده !
اگر شده چرا همکاری جهت پیگیری دیتاسنتر نمی کنید.
اگر نشده بفرمایید نشده.
ملت علاف شما نیستند.
جناب بیگی شاید شما بگید به من مربوط نیست ، ولی اعتبار خود شما هم همچین کم زیر سوال نرفته.
routervps
August 9th, 2012, 15:09
هرکی اینجا پست داده حذف کنه همین الان:x
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار (http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/index84.html)
Ariatat
August 9th, 2012, 15:10
ببنید من 280 تومن دیگه موند که بعد از برگشت خوردن بود که زدم واسه روزه 3 شنبه !
و اون 400 که میگین به احتساب 3میلون 400 زدم که 400 دیگرو من ساعت 3 به حساب شما زدم.پس مبلغ اولیه اوکی شد در همون روز
میمونه به برگشت حواله که من واسه هر یورو 185 تومن دیگه به شما مجداد واریز کردم که 170 تومن رو فرداش زدم و 100 رو روز بعدش چون گفتم ندارم.
نکته بعدی من از شما 1495 یورو خریدم دلیل نمیشه که من مجداد هزینه افزایش رو بدم چون شما همون روز به نرخ 2510 تومن ازتون یورو خرید کردم.اما باز هم من هیچی نگفتم و با نرخ 2695 زدم.
بهتر لج نکنید چون با لج بازی اعتبار دوتمون از بین میره من که اعتباری ندارم دیگه نگران شمام الان
هرکی اینجا پست داده حذف کنه همین الان
آقای موسوی اعتبار شما همیشه پیش کاربرا محفوظ هست!
routervps
August 9th, 2012, 15:10
میبنید مشتری نیومده پرید!8-|:x
babelirani
August 9th, 2012, 15:11
هرکی اینجا پست داده حذف کنه همین الان:x
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار (http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/index84.html)
عزیز حذف کردیم به احترام شما
ولی فقط 1 ساعت و نیم وقت هست تا سرور ها باز بشن یا برن واسه فردا
routervps
August 9th, 2012, 15:13
آقای موسوی اعتبار شما همیشه پیش کاربرا محفوظ هست!
حذف کنید و شخص سوم را در میان نگذارید
چون ما با هم دعوا نداریم و دوست هستیم
_ice_
August 9th, 2012, 15:15
امیدوارم مشکل با گفتگو حل شه :)
nasa_de
از دو حالت خارج نیست ، یا پرداخت انجام شده یا نشده !
اگر شده چرا همکاری جهت پیگیری دیتاسنتر نمی کنید.
اگر نشده بفرمایید نشده.
ملت علاف شما نیستند.
جناب بیگی شاید شما بگید به من مربوط نیست ، ولی اعتبار خود شما هم همچین کم زیر سوال نرفته.
با سلام،
مدارک رو به هتزنر مستقیما ارسال کردیم. ما بابت اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم چون کار ما به نحو احسن انجام شده. ما بابت این کار چند بار با دیتا سنتر تماس گفتیم میتونید اون لینکی که تقدیم کردم رو مشاهده کنید. ما نسبت به کاربران جناب موسوی بی تفاوت نیستیم چطور که در قبال افرادی که براشون پرداخت رو در این حواله زدیم بی تفاوت نبودیم و نخواستیم اطلاعاتشون رو دست شخص دیگری بدیم. ما به ایشون عرض کردیم که اگر میخوان قبض حواله رو بگیرند باید حواله رو به صورت انفرادی بزنند که کارمزدش 8 یورو هست ایشون هم قبول کردند.
Ariatat
سپهر تو فعلا ریسلرتو نگه دار!
Ariatat
August 9th, 2012, 15:17
با سلام،
مدارک رو به هتزنر مستقیما ارسال کردیم. ما بابت اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم چون کار ما به نحو احسن انجام شده. ما بابت این کار چند بار با دیتا سنتر تماس گفتیم میتونید اون لینکی که تقدیم کردم رو مشاهده کنید. ما نسبت به کاربران جناب موسوی بی تفاوت نیستیم چطور که در قبال افرادی که براشون پرداخت رو در این حواله زدیم بی تفاوت نبودیم و نخواستیم اطلاعاتشون رو دست شخص دیگری بدیم. ما به ایشون عرض کردیم که اگر میخوان قبض حواله رو بگیرند باید حواله رو به صورت انفرادی بزنند که کارمزدش 8 یورو هست ایشون هم قبول کردند.
من میخواستم پی پاللمو شارژ کتم از طریق شما!
اما فکر نکنم فرد قابل اعتمادی باشید....#-o
vistaperes
August 9th, 2012, 15:17
با سلام،
شما به جای اینکه به ما چیزی بدین به آقای موسوی بدین البته اگه پرداخت ....
منتظریم
babelirani
August 9th, 2012, 15:18
با سلام،
شما که همه مدارک رو ارسال کردید اینجوری که میگید پس این چه وضعیه ؟
واقعا" برای 8 یورو دارید این کار رو میکنید ؟ اگه اینجوری بنده حاظرم همین الان 8 یورو بدم ولی اسکن حواله به آقای موسوی تحویل داده بشه ما از این بلاتکلیفی در بیایم
hosinaa
August 9th, 2012, 15:18
چراا ما ایرانی ها کسی که داره اتیش میگیره روش نفت میریزیم اون از خسروی این از موسوی و بقیه دوستان
اگر بنا به این باشه شما باید هر ما سرورهاتون انقتل بدید این ور اونور
دوستان کمی صبر مشکل شما رو حل میکنه
بنده هم نه فامیلشون هستم نه دوست
یکی عین خود شما که سرور المان قطع شده اکر نمیخوام میرم جای دیکه میگیرم اگر میخوام صبر میکنم این همه تاپیک برای چی هست؟ مشکل حل میکنه؟
خواهشن کمی صبر داشته باشید
تو این شرایط ایشون Banned هم شدند لطفا ادامه ندید 8-|
اگر مشکل از هزینه دارند یا غیره کمک کنیم اوک بشه
این راهش نیست بخدا........
routervps
August 9th, 2012, 15:19
من میخواستم پی پاللمو شارژ کتم از طریق شما!
اما فکر نکنم فرد قابل اعتمادی باشید....#-o
عزیز به دلیل نواسنات ارز دیر رسیده دلیل به این نیست که شما اینطور برداشت کنید
vatandl.net
August 9th, 2012, 15:19
آقا کوتاه بیا
این بدبخت ها یکسره تو تایپیک هستن که مشکلشون حل بشه
کلی زیر فشارن
alborzdata
August 9th, 2012, 15:20
آقای موسوی اگر تا ساعت 4 امروز سرور باز شد که هیچ و الله از مراجع زیر صلاح جهت پیگیری ضرر خود اقدام میکنم !
با همه احترامی که من نسبت به شماداشتم اما با این مشکلات و بچه بازی ها فکر نکنم هفته دیگه هم به سرور و اطلاعاتمون دست پیدا کنیم!
یکی میگه تو این تاپیک پیگیر باش ! یگی میگه تاپیک پاک کن ! یکی بن میکنه ! یکی فحش میده این چه وضعشه با دهن روزه میام اینجا این بلا ها رو سرمون میارین کسی نمیگه ماست من ترشه !
کاش شهامت داشتید میومدید معذرت خواهی میکردید به جز توهین و به هم پریدن ما که چیزی ندیدم! والا از دیروز فقط گفتم شرمنده ام این همه مشتری که رفت به درک , آبروم هم رفت که دیگه بر نمیگرده به خاطر ....
babelirani
August 9th, 2012, 15:20
آقای بیگی تمام کاربران در تاپیک شما هر پستی زدن پاک کردن به احترام حرف آقای موسوی و همچنین به خاطر اینکه به اعتبار شما لطمه نخوره
خواهشا" شما هم بخاطر اینکه کمتر به اعتبار ما و آقای موسوی لطمه بخوره این اسکن حواله رو بدید به ایشون
babelirani
August 9th, 2012, 15:22
آقای موسوی اگر تا ساعت 4 امروز سرور باز شد که هیچ و الله از مراجع زیر صلاح جهت پیگیری ضرر خود اقدام میکنم !
با همه احترامی که من نسبت به شماداشتم اما با این مشکلات و بچه بازی ها فکر نکنم هفته دیگه هم به سرور و اطلاعاتمون دست پیدا کنیم!
یکی میگه تو این تاپیک پیگیر باش ! یگی میگه تاپیک پاک کن ! یکی بن میکنه ! یکی فحش میده این چه وضعشه با دهن روزه میام اینجا این بلا ها رو سرمون میارین کسی نمیگه ماست من ترشه !
کاش شهامت داشتید میومدید معذرت خواهی میکردید به جز توهین و به هم پریدن ما که چیزی ندیدم! والا از دیروز فقط گفتم شرمنده ام این همه مشتری که رفت به درک , آبروم هم رفت که دیگه بر نمیگرده به خاطر ....
عزیز همه میخوایم موضوع رو خطم به خیر کنیم شما میای تهدید میکنی ؟
بابا ایول ایشون خودش از صبح اینجاست هرچیم گفتیم هرکیم بی احترامی کرده کوچکترین حرفی نزده حالا شما میخوای شکایت کنی ؟
_ice_
August 9th, 2012, 15:23
آقای بیگی اگه اسکن رو به آقای موسوی دادید اینجا اطلاع بدید که کاربران هم در جریان باشند و بدونن از این به بعد طرف حسابشون کیه !
مرسی
routervps
August 9th, 2012, 15:24
شما که همه مدارک رو ارسال کردید اینجوری که میگید پس این چه وضعیه ؟
واقعا" برای 8 یورو دارید این کار رو میکنید ؟ اگه اینجوری بنده حاظرم همین الان 8 یورو بدم ولی اسکن حواله به آقای موسوی تحویل داده بشه ما از این بلاتکلیفی در بیایم
80 یورو که به نسبت به جای دیگه خیلی فرق داشت.
به من میگفتن که گروهی جودتر میرسه اما الان حرف تغیر کرده.
دوستان خواهش دارم فقط در پست من پست بدین و اینجا پست ندین
routervps
August 9th, 2012, 15:25
عزیز همه میخوایم موضوع رو خطم به خیر کنیم شما میای تهدید میکنی ؟
بابا ایول ایشون خودش از صبح اینجاست هرچیم گفتیم هرکیم بی احترامی کرده کوچکترین حرفی نزده حالا شما میخوای شکایت کنی ؟
ایشون حق داره.
اما من در دفاع چی بگم جز این که حواله دیر رسیده!
routervps
August 9th, 2012, 15:29
اینجا هر کس پست زده حذف کنه به این ماه مبارک دارم قسم میدمتون
pishtazweb
August 9th, 2012, 15:36
بنده از طریق وکیل شرکت از فردا صبح پیگیر شکایت میشم
و شکایت را تا اخر پیگیری میکنم تا خسارت اعتبار بنده و مشتریان بنده به صورت کامل از ایشان دریافت شود
اقای موسوی شما وظیفه داشتید حواله را در زمان مقرر ارسال کنید و مسئول تمام خسارات بنده هستید.
بنده دیگه پستی در این تاپیک نمیزنم روال را از طریق قانونی پیگیری میکنیم.
_ice_
August 9th, 2012, 15:37
قسم رو بییخال
کار به کجا رسیده الان ؟
دقیقا منتظر چی هستید ؟
گفتن اول پستا رو پاک کن بعد اسکن میدن بهتون ؟
routervps
August 9th, 2012, 15:40
قسم رو بییخال
کار به کجا رسیده الان ؟
دقیقا منتظر چی هستید ؟
گفتن اول پستا رو پاک کن بعد اسکن میدن بهتون ؟
خیر نمیخوام کار به لج بازی بکشه چون بدتر میشه.
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/index84.html#post511856
این رو با ایمیل خودسون ارسال کردن که هیچ چیزی الان روشن نیست که چی هست و این bernd maurer کی هست که براش ارسال کردن
routervps
August 9th, 2012, 15:42
بنده از طریق وکیل شرکت از فردا صبح پیگیر شکایت میشم
و شکایت را تا اخر پیگیری میکنم تا خسارت اعتبار بنده و مشتریان بنده به صورت کامل از ایشان دریافت شود
اقای موسوی شما وظیفه داشتید حواله را در زمان مقرر ارسال کنید و مسئول تمام خسارات بنده هستید.
بنده دیگه پستی در این تاپیک نمیزنم روال را از طریق قانونی پیگیری میکنیم.
حواله در تایم خودش ارسال شده.و کوتاهی صورت نگرفته.من در خدمت شما هستم
فردا جمعه هست
pishtazweb
August 9th, 2012, 15:45
حواله در تایم خودش ارسال شده.و کوتاهی صورت نگرفته.من در خدمت شما هستم
فردا جمعه هست
مشکلی نیست شنبه
جواب پاسخ سربالاتون هم داده میشه
routervps
August 9th, 2012, 15:46
مشکلی نیست شنبه
جواب پاسخ سربالاتون هم داده میشه
جواب ها شفاف هست اگر خواله روزه دوشنبه ارسال نشده باشه چی؟
اون وفت کی مقصر هست؟
pishtazweb
August 9th, 2012, 15:51
جواب ها شفاف هست اگر خواله روزه دوشنبه ارسال نشده باشه چی؟
اون وفت کی مقصر هست؟
در هر صورت شما طرف قرار داد ما هستید و ما مسئول نحوه حواله شما نیستیم
همین الان هم چند فر در پیغام خصوصی اعلام کردند که در شکایت با بنده همراه خواهند شد
tizparvaz
August 9th, 2012, 15:52
15 دقیقه دیگه سرور نیاد بالا مونده واسه 3 روز دیگه همین الان یکی از مشتریام که میتونم از لحاظ اعتبار و کارهای آینده اندازه کل مبلغ حوالتون واسه من ارزش داشت گفت اگر تا فردا سرور بالا نیاد شمارو به خی مارو به سلامت (تازه اگر بهش بک آپ بدم ندم که واویلاست)
در این شرایط اگر تا فردا سرورا بالا نیاد وضع شما بدتر از اینی خواهد شد که الان هست ، اما اگر بیاد بالا خداییش من یکی حاضرم پول بیشتر بدم ماهانه
من از شما ممنونم که تا الان پاسخگو بودید و اینم منکر نشید که حوالرو دیر زدید شما 3 روز دیتر از موعد فاکتور حواله زدید
hadiweb.ir
August 9th, 2012, 15:57
سرور ها بالا اومد منم خبر کنید . خسته شدم . شاید بیش از 300 بار این پیج رو ریفرش کردم #-o
hamedmousazadeh
August 9th, 2012, 15:58
ببینید همه این مشکلات از آقای موسوی است . و خود آقای موسوی باید حل کنه .
routervps
August 9th, 2012, 15:59
15 دقیقه دیگه سرور نیاد بالا مونده واسه 3 روز دیگه همین الان یکی از مشتریام که میتونم از لحاظ اعتبار و کارهای آینده اندازه کل مبلغ حوالتون واسه من ارزش داشت گفت اگر تا فردا سرور بالا نیاد شمارو به خی مارو به سلامت (تازه اگر بهش بک آپ بدم ندم که واویلاست)
در این شرایط اگر تا فردا سرورا بالا نیاد وضع شما بدتر از اینی خواهد شد که الان هست ، اما اگر بیاد بالا خداییش من یکی حاضرم پول بیشتر بدم ماهانه
من از شما ممنونم که تا الان پاسخگو بودید و اینم منکر نشید که حوالرو دیر زدید شما 3 روز دیتر از موعد فاکتور حواله زدید
هر حواله تا 10روز زمان داره یعنی تا فردا عملا هیچ دیرکردی نبوده اما این که بستن و هیچ نیجه ای ایجاد نشده نمیدونم چی هست.الان من دقیق حواله رو ندیدم
و برام سوال هست که جز شماره فاکتور دوستان چیزه دیگه نیست توش خوب
من میخوام با اون شماره فاکتور ها چی کار کنم.میشه از این ماجرا برداشت های زیادی کرد
یک نمونش این که شاید افرادی خواستن که من رو خراب کنن ب این که حواله دیر برسه .
موارد های دیگه هم هست که در موردش صحبت نکنیم بهتره چون کلا ما با هم هیچ دشمنی نداریم. الان واسه من همچنان سوال هست که یک تصویر کوچک که فقط خط تیره هاش از همه بیشتر مشخص هست به چه درد میخوره که عکس رو نشون دادین تا این bernd maurer کیه که به او ارسال شده
routervps
August 9th, 2012, 16:03
در هر صورت شما طرف قرار داد ما هستید و ما مسئول نحوه حواله شما نیستیم
همین الان هم چند فر در پیغام خصوصی اعلام کردند که در شکایت با بنده همراه خواهند شد
فرمایش شما متین اما اگه با شکایت کار حل میشد من زود تر شکایت میکردم
nasa_de
August 9th, 2012, 16:05
آقای بیگی تمام کاربران در تاپیک شما هر پستی زدن پاک کردن به احترام حرف آقای موسوی و همچنین به خاطر اینکه به اعتبار شما لطمه نخوره
خواهشا" شما هم بخاطر اینکه کمتر به اعتبار ما و آقای موسوی لطمه بخوره این اسکن حواله رو بدید به ایشون
بنده خودم عمدا quote میکنم که موارد عنوان شده شما در تاپیک بمونه.
ما در مورد اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم، متاسفانه ایشون میخوان تقصیر رو به گردن بنده بندازند، اما بعد از رسیدن حواله من از این اقدامات چشم پوشی نخواهم کرد.
اسکن حواله رم من در پستی که عرض شد گفتم که چطور میتونم تقدیم کنم اما متاسفانه فقط به حاشیه فکر میکنند دیگران و به فکر حل این مسئله نیستند چون راه ایمیل هست و تلفن که هیچ کدام از دوستان این راه ها رو امتحان نکردند و فقط پست دادند و تهدید و ناسزا گفتن اما همانطور که عرض کردم منتظرم این موضوع رو حل کنم در استپ بعدی بعد از حل این موضوع به این عنوان ها خواهم پرداخت چون که اعتبارمون رو از هر چیزی بیشتر دوست داریم. چطور شده این تعداد پرداخت رو انجام دادیم به مشکل بر نخوردیم اما حالا حواله ایشون به مشکل خورده.
hamedmousazadeh
August 9th, 2012, 16:05
آقای موسوی طرح اصلی مسئله را شما می خواهید بشورید . آقای موسوی بالا و پایین بیایی و هر چی بگی مشکل از شما هست و خودتان باید حل کنید.
redhat10
August 9th, 2012, 16:06
قصد جسارت یا تخریب نیست
بنده در جریان کامل این حواله هستم زمانب که فرموده بودید ظاهرا 72 ساعت بوده البته در بار دومی که حواله زده شده بار اول که به خاطر مشکل شما برگشت خورده بود و یا این طور بیان شده بود
مشکل اصلی تهیه از مرجعی است که جایی برای پیگیری ندارد
بله بنده هم شما را باعث این مشکل نمیدونم
اما وقتی قرار هست حواله با 150 تومان هزینه بالاتر در هر یورو و 30 یورو هم هزینه زده شود چرا باید از یک شخص با این شرایط خرید کرد
در مورد سرور ها هم همینطور 4 -5 ماه پیش هم همین داشتان پیش اومد برای یکی از همکارا قبلشم واسه یکی دیگه از هم کارا
به هر حال حواله ای که زدید نرسیده و فکر هم نمیکنم دیگه رسیدنش به درد کسی بخوره
nasa_de
August 9th, 2012, 16:10
قصد جسارت یا تخریب نیست
بنده در جریان کامل این حواله هستم زمانب که فرموده بودید ظاهرا 72 ساعت بوده البته در بار دومی که حواله زده شده بار اول که به خاطر مشکل شما برگشت خورده بود و یا این طور بیان شده بود
مشکل اصلی تهیه از مرجعی است که جایی برای پیگیری ندارد
بله بنده هم شما را باعث این مشکل نمیدونم
اما وقتی قرار هست حواله با 150 تومان هزینه بالاتر در هر یورو و 30 یورو هم هزینه زده شود چرا باید از یک شخص با این شرایط خرید کرد
در مورد سرور ها هم همینطور 4 -5 ماه پیش هم همین داشتان پیش اومد برای یکی از همکارا قبلشم واسه یکی دیگه از هم کارا
به هر حال حواله ای که زدید نرسیده و فکر هم نمیکنم دیگه رسیدنش به درد کسی بخوره
بنده نمیدونم این برگشت حواله رو چه شخصی به شما اعلام کرده اما از این به بعد میخوام از دوستان برای اینکه از صحت گفته های بنده مطلع بشند با خود بنده تماس بگیرند نه از ایشون بشنود حرف های ما رو.
اینکه نرسیده به عهده بنده نیست بنده زمان رسیدن حواله رو از 10 دقیقه تا یک هفته کاری رو اعلام کردم ایشون باید تصمیم بگیرند با بنده حواله بزنن یا خیر، ایشون این راه رو انتخاب کردند و نباید مشکلی باشه چون من خلاف قولم عمل نکردم.
اینکه ایشون از شما قبلا سرور میگرفتند و مشتری شما هستند و شما هم میخواهید از ایشون حمایت کنید برای بنده جای تقدیر جا داره.
routervps
August 9th, 2012, 16:12
بنده خودم عمدا quote میکنم که موارد عنوان شده شما در تاپیک بمونه.
ما در مورد اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم، متاسفانه ایشون میخوان تقصیر رو به گردن بنده بندازند، اما بعد از رسیدن حواله من از این اقدامات چشم پوشی نخواهم کرد.
اسکن حواله رم من در پستی که عرض شد گفتم که چطور میتونم تقدیم کنم اما متاسفانه فقط به حاشیه فکر میکنند دیگران و به فکر حل این مسئله نیستند چون راه ایمیل هست و تلفن که هیچ کدام از دوستان این راه ها رو امتحان نکردند و فقط پست دادند و تهدید و ناسزا گفتن اما همانطور که عرض کردم منتظرم این موضوع رو حل کنم در استپ بعدی بعد از حل این موضوع به این عنوان ها خواهم پرداخت چون که اعتبارمون رو از هر چیزی بیشتر دوست داریم. چطور شده این تعداد پرداخت رو انجام دادیم به مشکل بر نخوردیم اما حالا حواله ایشون به مشکل خورده.
من گفتم که حواله رو بدین من ایمیل کنم.الان اون تصور کوچک شده چی رو نشون میده؟
در مورد اعتبار هم بگم که این اتفاق از کوتاهی من بوده که شنبه پول دادم ؟
شما دوشنبه زدی
من داشتم روز 5 شنبه پول جور میکردم که تماس گرفتین واسه بلا رفتن قیمت یورو صبر میکنیم شنبه بزنیم (من نمیخوام کار کش پیدا کنه آخه چرا اینطوری میکنید )
بزارین همه چیز به خوبی حل بشه من ب اون شماره هم که دادین تماس گرفتم و اوکی داد لطفا بدین اسکن رو چون زمان داره میگزره.
routervps
August 9th, 2012, 16:16
تصویر الان به دست من رسید حواله روز دوشنبه ارسال شده اما الان تمام موارد مهم که میتونه کار ساز باشه مات شده.
من دیگه الا بریدم که چی کار کنم !
شما فقط شماره فاکتور رو مات کنید به بقیه چی کار دارین !
من مگه میخوام چه غلطی کنم با اونا.
routervps
August 9th, 2012, 16:20
الان داخل این فرم سندرش مشخص نیست
tizparvaz
August 9th, 2012, 16:20
هر حواله تا 10روز زمان داره یعنی تا فردا عملا هیچ دیرکردی نبوده اما این که بستن و هیچ نیجه ای ایجاد نشده نمیدونم چی هست.الان من دقیق حواله رو ندیدم
و برام سوال هست که جز شماره فاکتور دوستان چیزه دیگه نیست توش خوب
من میخوام با اون شماره فاکتور ها چی کار کنم.میشه از این ماجرا برداشت های زیادی کرد
یک نمونش این که شاید افرادی خواستن که من رو خراب کنن ب این که حواله دیر برسه .
موارد های دیگه هم هست که در موردش صحبت نکنیم بهتره چون کلا ما با هم هیچ دشمنی نداریم. الان واسه من همچنان سوال هست که یک تصویر کوچک که فقط خط تیره هاش از همه بیشتر مشخص هست به چه درد میخوره که عکس رو نشون دادین تا این bernd maurer کیه که به او ارسال شده
شمام مثه خیلی از پستای این تاپیک که فقط سرشار از بچه بازیه بچه بازی نکن برادر من کوتاهی از شما بوده چرا گردن بقیه میندازی ؟ شما 1 جو برنمه ریزی واسه پرداختت نداشتی - شما 3 روز دیر پرداخت کردی - 10 روز مهلت نیست 3 روز مهلته که شما اون سه روز رو تو دیر حواله زدن به باد دادی رفته الانم تو بهترین حالت فردا حواله شما به دست دیتاسنتر میرسه اگر بهش رسیدگی کنن و سرورارو بیارن بالا که هیچی جای شکر داره نیارن میشه 5 شنبه و عملا 7 روز از مدت زمانی که مهلت معمول هست میگذره (سه روز مهلت پرداخت میدن - 7 روز ساسپند نگه میدارن ) و امروزم که عمرا اتفاقی بیوفته چون الان اونجا دیگه همه دارن خدافظی میکنن میرن منزل جمعه سرور بالا نیاد میره واسه دوشنبه
3 (کوتاهی شما )+ 3 (رسیدن حواله ) +1 (رسیدگی دیتاسنتر ) + 2 (شنبه + یک شنبه تعطیلی ) = 9 روز تمام
دیتاسنتر بعد از 10 روز دیرکرد پرداخت تمام سرورهارو پاک میکنه موفق باشید
جمعه سرور بالا نیاد 10 روز تمام و همه چی ترمینیت میشه
routervps
August 9th, 2012, 16:38
شمام مثه خیلی از پستای این تاپیک که فقط سرشار از بچه بازیه بچه بازی نکن برادر من کوتاهی از شما بوده چرا گردن بقیه میندازی ؟ شما 1 جو برنمه ریزی واسه پرداختت نداشتی - شما 3 روز دیر پرداخت کردی - 10 روز مهلت نیست 3 روز مهلته که شما اون سه روز رو تو دیر حواله زدن به باد دادی رفته الانم تو بهترین حالت فردا حواله شما به دست دیتاسنتر میرسه اگر بهش رسیدگی کنن و سرورارو بیارن بالا که هیچی جای شکر داره نیارن میشه 5 شنبه و عملا 7 روز از مدت زمانی که مهلت معمول هست میگذره (سه روز مهلت پرداخت میدن - 7 روز ساسپند نگه میدارن ) و امروزم که عمرا اتفاقی بیوفته چون الان اونجا دیگه همه دارن خدافظی میکنن میرن منزل جمعه سرور بالا نیاد میره واسه دوشنبه
3 (کوتاهی شما )+ 3 (رسیدن حواله ) +1 (رسیدگی دیتاسنتر ) + 2 (شنبه + یک شنبه تعطیلی ) = 9 روز تمام
جو سازه نشه این اتفاق رخ نمیده
من الان دارم از خنده میمیرم که نصف خواله به نام من خورده و بعد من باید از افرادی حواله هاشون 1/3 حواله من نبوده اجازه میگرفتم !
این کلاس کاری منو کشته.
سریع تصویر حواله رو با اطلاعات ارسال کننده به من بدین چون فقط یه مبلغ مشخص هست و شماره فاکتور من
از من به عنوان یول بگه اگه راست میگه ح.اله از کی بوده چی بگم به این وفتی همشو مات کردین؟
پاسخ بدین آقای بیگی .
من در حواله که با شما زدم بیشترین کار مزد رو دادم !
80 بورو اگه باشه 30 یور من دادم و به جز من 4 نفر دیگه هم زدن اونا هم هر کدوم 30 یور کار مزد داده باشن !!! چی میشه !!
nasa_de
August 9th, 2012, 16:39
من گفتم که حواله رو بدین من ایمیل کنم.الان اون تصور کوچک شده چی رو نشون میده؟
در مورد اعتبار هم بگم که این اتفاق از کوتاهی من بوده که شنبه پول دادم ؟
شما دوشنبه زدی
من داشتم روز 5 شنبه پول جور میکردم که تماس گرفتین واسه بلا رفتن قیمت یورو صبر میکنیم شنبه بزنیم (من نمیخوام کار کش پیدا کنه آخه چرا اینطوری میکنید )
بزارین همه چیز به خوبی حل بشه من ب اون شماره هم که دادین تماس گرفتم و اوکی داد لطفا بدین اسکن رو چون زمان داره میگزره.
مشخصات به شما ارسال شد.
مشخصات فرستنده هم به خوبی مشخص هست، نمیتونید در این مورد ادعایی داشته باشید چرا که کاملا واضح و مبرهن هست.
من شنبه هم به شما عرض کردم که روز دوشنبه حواله زده میشه.
باز هم عرض میکنم نمیتونید این قصور رو به عهده بنده بندازید مدارک بیشتر رو پس از افطار در تاپیکم قرار میدم.
routervps
August 9th, 2012, 16:43
مشخصات به شما ارسال شد.
مشخصات فرستنده هم به خوبی مشخص هست، نمیتونید در این مورد ادعایی داشته باشید چرا که کاملا واضح و مبرهن هست.
من شنبه هم به شما عرض کردم که روز دوشنبه حواله زده میشه.
باز هم عرض میکنم نمیتونید این قصور رو به عهده بنده بندازید مدارک بیشتر رو پس از افطار در تاپیکم قرار میدم.
درسته که بیشترین کبلغ مال من باشه بعد بیام التماس کنم که به من بدین این در صوریتی که اونایی که هزینشون کمتر از 300 یورو بوده؟
این قصور منه !!!!
دست بر دارین خواهشا این قدر از زیر بار این مورد شونه خالی نکنید.
atash009
August 9th, 2012, 16:44
اگه اطلاعات من پاک بشه ازشون شکایت می کنم و مطمئن باشن باید خسارت 10-20 میلیونی بدن
routervps
August 9th, 2012, 16:46
اگه اطلاعات من پاک بشه ازشون شکایت می کنم و مطمئن باشن باید خسارت 10-20 میلیونی بدن
با هم این کارو میکنیم چون من شاکی هستم باری اسن حواله !
چیزی پاک نمیشه
nasa_de
تصویر الان به دست من رسید حواله روز دوشنبه ارسال شده اما الان تمام موارد مهم که میتونه کار ساز باشه مات شده.
من دیگه الا بریدم که چی کار کنم !
شما فقط شماره فاکتور رو مات کنید به بقیه چی کار دارین !
من مگه میخوام چه غلطی کنم با اونا.
موارد مات شده، اینوویس نامبر دیگران هست که به خواسته خودشون مات شده.
در قسمت Customer Detail میتونید موارد رو پیدا کنید.
بهانه شما قبض بود که اون رو هم به لطف خدا و همچنین همکاری دوستان ارسال کردم.
tizparvaz
سرورا دان شده ملت دنبال مقصرن
آقا قصور از من
من مقصر
من دیر حواله زدم
منم دیر پرداخت کردم
خوب چی شد سرورا اومد بالا ؟
@آقای بیگی
شما لطف کنید به همه ما این لطفرو بکنید من چند تاپیک قبلم گفتم هر مدرکی که ثابت میکنه پرداخت انجام شده در اختیار آقای موسوی بذارید که اینکار زودتر حل بشه
همه ما میدونیم شما نقشت فقط پرداخت بوده که کارتونرو به خوبی انجام دادید پس اینجا اعتبار شما به هیچ وجه خچه دار نمیشه فقط شما یه لطفی بکن هر مدرکی بابت پرداخت هست به آقای موسوی بده که به دیتاسنتر بده و این موضوع تموم بشه
هر مدرکی هست نه هر مدرکی لازمه
tizparvaz
August 9th, 2012, 16:47
اگر اطلاعات این سرور پاک بشه من کلا باید اینکارو ببوسم بذارم کنار
mersen
August 9th, 2012, 16:48
چرا آقای بیگی و آقای موسوی اینجا حرف می زنید؟ مگه شماره موبایل همدیگرو ندارید؟ این چه کاریه؟ وقت هدر می ره فقط. تقصیر هرکسی که هست فعلا مشکل رو حل کنید بعدش به حساب همدیگه برسین لطفا! ما چه گناهی کردیم آخه؟ زنگ بزنین لطفا!
redhat10
August 9th, 2012, 16:49
اینکه ایشون از شما قبلا سرور میگرفتند و مشتری شما هستند و شما هم میخواهید از ایشون حمایت کنید برای بنده جای تقدیر جا داره.
موضوع حمایت نیست ایشون رقیب ما در فروش سرور هستند و مشکلات هر کسی که تو زمینه ای که ما کار میکنیم کار میکنه مشکل ما هم هست
همین طور که مشکل همکارای باعث بوجود اوردن مشکل برای ما هم شد
البته این مشکل قبلا اتفاق افتاده باز هم میفته و زمان میبره تا تجربه روی انتخاب های همکارا تاثیر بزاره در مورد انتخاب سرور فروشنده و یا رابط مالی
به هر حال امیدواریم این مشکل هم سریع تر حل بشه
nasa_de
August 9th, 2012, 16:49
با هم این کارو میکنیم چون من شاکی هستم باری اسن حواله !
چیزی پاک نمیشه
فایل های صوتی شما رو داریم آقای موسوی، مطمئنا این کار رو بکنید چون بار ما برای این کار کمتر خواهد شد چون به شما اعلام شده روز دوشنبه که حواله رو تا یک هفته کاری میرسه به دستشون. اگر با شما طی نمیشد حق داشتید این مورد رو انکار کنید. من برای افرادی چون شما هست که رو گوشی تمام مکالمه ها رو نگه میدارم و ارشیو میکنم.
nasa_de
August 9th, 2012, 16:52
چرا آقای بیگی و آقای موسوی اینجا حرف می زنید؟ مگه شماره موبایل همدیگرو ندارید؟ این چه کاریه؟ وقت هدر می ره فقط. تقصیر هرکسی که هست فعلا مشکل رو حل کنید بعدش به حساب همدیگه برسین لطفا! ما چه گناهی کردیم آخه؟ زنگ بزنین لطفا!
بله، دقیقا، منتها ایشون به گوشی خودشون جواب نمیدند و دوست دارن در تاپیک جواب بدن به این علت که فکر می کنند با این کار میتونند بنده رو مقصر جلوه بدن. حواله سایر دوستان هم بدون مشکل انجلم میشه، ایشون کافی هست کلاه خودشون رو قاضی کنند.
routervps
August 9th, 2012, 16:55
بله، دقیقا، منتها ایشون به گوشی خودشون جواب نمیدند و دوست دارن در تاپیک جواب بدن به این علت که فکر می کنند با این کار میتونند بنده رو مقصر جلوه بدن. حواله سایر دوستان هم بدون مشکل انجلم میشه، ایشون کافی هست کلاه خودشون رو قاضی کنند.
شما همون طوری که میگین شماره فاکتور هارو مات کن.چرا مشخصات ارسال کننده رو مات کردی که من نتونم ثابت کنم چیزیرو!
4119570 برای من بک کنید من میخوام دوباره حواله بزنم.
vistaperes
August 9th, 2012, 16:56
شما مدارکی که ایشون لازم دارن بدین بعدا بشینین با هم در مورد صدای ضبط شدتون صحبت کنین صدای همدیگرو بزارین :|
nasa_de
August 9th, 2012, 16:57
سرورا دان شده ملت دنبال مقصرن
آقا قصور از من
من مقصر
من دیر حواله زدم
منم دیر پرداخت کردم
خوب چی شد سرورا اومد بالا ؟
@آقای بیگی
شما لطف کنید به همه ما این لطفرو بکنید من چند تاپیک قبلم گفتم هر مدرکی که ثابت میکنه پرداخت انجام شده در اختیار آقای موسوی بذارید که اینکار زودتر حل بشه
همه ما میدونیم شما نقشت فقط پرداخت بوده که کارتونرو به خوبی انجام دادید پس اینجا اعتبار شما به هیچ وجه خچه دار نمیشه فقط شما یه لطفی بکن هر مدرکی بابت پرداخت هست به آقای موسوی بده که به دیتاسنتر بده و این موضوع تموم بشه
هر مدرکی هست نه هر مدرکی لازمه
سلام،
بنده مدارک رو ارائه کردم.
7692
Ariatat
August 9th, 2012, 16:57
:-? پول ما هم بک بزنید!
pardishosting
August 9th, 2012, 16:58
واقعا لایق بدترین حرف ها هستید.
حدود 1000 نفر و بیشتر معطل بچه بازی دو نفر هستند.
انگار نه انگار ....
nasa_de
August 9th, 2012, 16:59
شما مدارکی که ایشون لازم دارن بدین بعدا بشینین با هم در مورد صدای ضبط شدتون صحبت کنین صدای همدیگرو بزارین :|
بعد از اینکه مشتریان ما اعلام کردند که رضایت دارن با حذف Invoice number اونها قبض رو ارسال کنیم، ارسال کردم.
من بهانه دست هیچ شخص نمیدم با اعتبارم بازی کنه.
s.w.a.t
باسلام
واقعا از دوستان بعید هستش!
گره ایی که با دست میشه دارید با دندون باز میکنید؟!
آقای بیگی شما که میفرمایید که مشخصات حواله سایر دوستان را mark گرفته ایید در آن عکسی که گذاشتید به هر دیتاسنتری ارائه کنید قبول نخواهد کرد به دلیل کفیت پایین عکس. شما از همان عکسی که قرار داده اید یک اسکن با کیفیت تر بگیرید و برای ایشون ارسال کنید تا برای دیتاسنتر ارسال کنند و این قضیه بیش از این ادامه پیدا نکند سر کاری که میشود در عرض 30ثانیه انجام داد.
موفق باشید
atash009
این قدر روی سرو کله هم بالا نرید - اول سرور های ما رو درست کنید بعدش هر کار میخواهید انجان دهید - اقای موسوی شما خیلی دارید کوتاهی می کنید - اقای بیگی سما هم لطفا همکاری کنید یه ملت علاف شدن - با هم تماس بگیرید تا امرو سرور ها برگرده - فردا خیلی دیره - یه عده واقعا شکایت می کنند - انوقت واسه همه دردسر میشه - برید مشکل ذو فعل حل کنید بعدش بگید تقصیر کی بود من فقط سرورم رو می خوام
alborzdata
August 9th, 2012, 17:00
به جای کمک کردن به این همه یوزر که الان زندگی و آبروشون رو هواست دارید واسه هم کور کوری میخونید ! واقعا متاسفام که با این چنین شخصیت هایی کار کردم !
الان بهتره اول مشکل این سرور ها حل بشه بعد صدا ضبط کنید هرجا دوست دارید بذارید والا کار و زندگی این چند صد یوزر به شما بستگی داره !
pardishosting
August 9th, 2012, 17:01
اعتبار با صبر و حوصله به وجود می اد. نه با کل کل ...
شما اعتبارت به اندازه کافی خراب شده .. دلیلش هم عدم همکاری هست.
هیچ کس نمی گه شما کوتاهی کردید اما این برخورد شما که برای این همه ادم ارزش قائل نیستید خودش کافی بود.
routervps
August 9th, 2012, 17:02
باسلام
آقای بیگی شما که میفرمایید که مشخصات حواله سایر دوستان را mark گرفته ایید در آن عکسی که گذاشتید به هر دیتاسنتری ارائه کنید قبول نخواهد کرد به دلیل کفیت پایین عکس. شما از همان عکسی که قرار داده اید یک اسکن با کیفیت تر بگیرید و برای ایشون ارسال کنید تا برای دیتاسنتر ارسال کنند و این قضیه بیش از این ادامه پیدا نکند سر کاری که میشود در عرض 30ثانیه انجام داد.
موفق باشید
یوزر دیگه منو باز کنید.
الان واسه من جای سوال داره که با این حواله من میخوام چی کار کنم.
این جز یه مبلغ و شماره فاکتور من جیزی نداره !
در مورد نحوه کارمزد ها هم توضیح بدین چرا من باید اجازه دیگران رو بگیرم وقتی بیشترین مبلغ رو زدم
nasa_de
August 9th, 2012, 17:04
شما همون طوری که میگین شماره فاکتور هارو مات کن.چرا مشخصات ارسال کننده رو مات کردی که من نتونم ثابت کنم چیزیرو!
4119570 برای من بک کنید من میخوام دوباره حواله بزنم.
وقتی حواله زدید، به شما عرض شد فاکتور از روز دوشنبه از ده دقیقه تا یک هفته دیگه به حساب هتزنر خواهد رسید.
من مدارک رو ارسال کردم(همان روز به هتزنر و امروز هم به شما) و دیگه جایی برای بهونه شما نمیبینم.
مواردی رو که میگید مات شده رو هم به ایمیل یکی از مدیران ارسال میکنم تا ایشون بفرمایند که مات هست یا واضح.
به جای این حرفها لطفا مشکل مشتریانتون رو رسیدگی کنید.
به گوشی بنده هم جواب نمی دید تا مشکل رو برطرف بکنید.
tizparvaz
August 9th, 2012, 17:05
واقعا لایق بدترین حرف ها هستید.
حدود 1000 نفر و بیشتر معطل بچه بازی دو نفر هستند.
انگار نه انگار ....
حرف ایشون عین حرف منه
خوشم میاد اقای موسوی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده به راحتی میگن بک بزنید دوباره حواله کنیم الان انقد عصبی هستم که فقط شانس آوردی تهران نیستی آخه مرتیکه حواله ای که انجام شده اثباتش چند روز زمان میبره تو میخوای دوباره بفرستی که چه ... بکنی آخه پیگیر شو موضوعرو حل کن
دستت لای در گیر کرده میگی قفلشو عوض کنید ایتالیایی بذارید !!!
با زبون خوش پیگیر شده بودی تا حالا مدارک لازم دستت بود سیاست واسه همیجا ها خوبه
babelirani
August 9th, 2012, 17:06
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (27 کاربران و 2 مهمان ها)
اقای بگیی غیر از خودتون الان 25 نفر منتظر حل شدن این وضع هستن
این عکسی که واسه آقای موسوی ارسال کردید به بنده هم میدادید واقعا" قبول نمیکردم دیگه چه برسه به دیتاسنتر بدید
واقعا" واسه لج کردنتون متاسفم متاسف
شما درست میگید من مقصر دیر پرداخت کردم
من مقصر که حواله رو گروهی پرداخت کردم
آقا من مقصر تو رو به خدا به حق این روزهای عزیز بیا و این کارو انجام بده
آخه با این که میخوای کار رو بندازی سر آقای موسوی اعتبار کی برمیگرده ؟؟؟؟
nasa_de
اعتبار با صبر و حوصله به وجود می اد. نه با کل کل ...
شما اعتبارت به اندازه کافی خراب شده .. دلیلش هم عدم همکاری هست.
هیچ کس نمی گه شما کوتاهی کردید اما این برخورد شما که برای این همه ادم ارزش قائل نیستید خودش کافی بود.
جناب موارد ذکر شده به قول شما کل کل نیست، بلکه اینکه ایشون میخواد فرا فکنی کنه. من کوتاهی نکردم و نمیکنمو اما وقتی مشتری راضی نیست شماره فاکتورش رو این آقا بدونه من چرا باید این قبض رو به اشون بدم در حالی که گفته شده اگر قبض میخواهید باید حواله رو شخصی بزنید.
tizparvaz
وقتی حواله زدید، به شما عرض شد فاکتور از روز دوشنبه از ده دقیقه تا یک هفته دیگه به حساب هتزنر خواهد رسید.
من مدارک رو ارسال کردم(همان روز به هتزنر و امروز هم به شما) و دیگه جایی برای بهونه شما نمیبینم.
مواردی رو که میگید مات شده رو هم به ایمیل یکی از مدیران ارسال میکنم تا ایشون بفرمایند که مات هست یا واضح.
آقای بیگی همه میدونیم اینا قصه است داستان چیز دیگست ایشون دیر حواله زده مشکل فقط از همین نشئت میگیره
routervps
August 9th, 2012, 17:07
شما جز این که در مورد قصور در پشت تل بگین چیزه دیگه نمیگین.فقط موارد دست به دست هم دادن که اعتبار من بره زیره سوال.
چرا ایو حواله لعنتی رو شفاف به من نمیدیدن؟
من که بیشترین سهم در این حواله رو دارم باید باز اجازه دیگرا رو بگیرم
vistaperes
August 9th, 2012, 17:09
جناب موارد ذکر شده به قول شما کل کل نیست، بلکه اینکه ایشون میخواد فرا فکنی کنه. من کوتاهی نکردم و نمیکنمو اما وقتی مشتری راضی نیست شماره فاکتورش رو این آقا بدونه من چرا باید این قبض رو به اشون بدم در حالی که گفته شده اگر قبض میخواهید باید حواله رو شخصی بزنید.
باشه حق باشما
بگیر حواله شفاف بدین تموم بشه ماجرا بعدا برین با هم کل کل کنین قصور قصور کنین
بس کنین دیگه اه
pardishosting
می خواید من شماره اینویس های خودم به دیتاسنتر رو ارشیو کنم اینجا بذارم ؟ این حرف ها چیه .
1000 نفر معطل این هستند که یکی می خواد شماره اینویسش دیده نشه ؟ کی می خواد حالا ببینه شما و اقای موسوی ...
Ariatat
آقای موسوی پول + خسارت رو بک کنید!
هرکی موافقه تائید کنه!
من دارم کارای شکایت و تنظیم میکنم!
شما هم دلتو به فامیلت خوش نکن!
همرو الاف خودت کردی!x-(
nasa_de
August 9th, 2012, 17:10
یوزر دیگه منو باز کنید.
الان واسه من جای سوال داره که با این حواله من میخوام چی کار کنم.
این جز یه مبلغ و شماره فاکتور من جیزی نداره !
در مورد نحوه کارمزد ها هم توضیح بدین چرا من باید اجازه دیگران رو بگیرم وقتی بیشترین مبلغ رو زدم
ما برای این مورد قبض رو نمیدادیم دست شما، موارد سانسور شده مشخصات دیگر مشتریان بود که به گفته خودشون باشد حذف میشد تا به شما این قبض رو تحویل می دادم.
در این مورد بعدا تصمیم خواهم گرفت.
=================================
حال اگر کمی اطلاعات در زمینه حواله داشتید، و به گفته های بنده دقت می کردید من عرض کردم که در قسمت Customer Detail زده شده مشخصات حواله. که اینها هم کاملا مشخص هست. Invoice Number شما هم اونجا مشخص هست.
بهانه نیارید لطفا.
routervps
August 9th, 2012, 17:10
آقای بیگی همه میدونیم اینا قصه است داستان چیز دیگست ایشون دیر حواله زده مشکل فقط از همین نشئت میگیره
چنان دیر هم نبوده.
در حال حاضر طی صحبت هایی که شده این حواله مورد تائید امنیتی دیتا سنتر نشده.فقط من ایون شفاف میخوام
nasa_de
August 9th, 2012, 17:12
می خواید من شماره اینویس های خودم به دیتاسنتر رو ارشیو کنم اینجا بذارم ؟ این حرف ها چیه .
1000 نفر معطل این هستند که یکی می خواد شماره اینویسش دیده نشه ؟ کی می خواد حالا ببینه شما و اقای موسوی ...
وقتی به ایشون میگیم قبض رو به هیچ شخص نمیدیم، ایشون میاد اینجا پابلیک میکنه. من به هیچ عنوان اطلاعات مشتریانم رو در اختیار شخص دیگه ای قرار نمیدم. مطمئنم ایشون حتی قبض رو ارسال نکرده که بگن قبول میکنه یا خیر، چون الان با هتزنر تماس تلفنی گرفتم. متاسفانه ایشون نه تنها با اعتبار مشتریان و بنده بلکه با اعتبار سایر ایرانی ها نزد هتزنر هم بازی میکنه.
این خاله زنک بازی ها رو تمومش کنید - الان دیتا سنتر بسته شده ؟ ساعت 2:45 برلین تا کی باز بوده؟
مار باش با کیا درایم کار می کنیم:102:
babelirani
August 9th, 2012, 17:15
وقتی به ایشون میگیم قبض رو به هیچ شخص نمیدیم، ایشون میاد اینجا پابلیک میکنه. من به هیچ عنوان اطلاعات مشتریانم رو در اختیار شخص دیگه ای قرار نمیدم. مطمئنم ایشون حتی قبض رو ارسال نکرده که بگن قبول میکنه یا خیر، چون الان با هتزنر تماس تلفنی گرفتم. متاسفانه ایشون نه تنها با اعتبار مشتریان و بنده بلکه با اعتبار سایر ایرانی ها نزد هتزنر هم بازی میکنه.
اخه مرد حسابی
خدایا چی بگم اون عکس رو کی قبول میکنه ؟
مگه همه از پشت کوه اومدیم آقای s.w.a.t هم خودشون سال هاست تو این کاره تایید کرد که اون عکس هیچ دیتاسنتری قبول نمیکنه
آخه اطلاعات مشتری های شما به چه درد ایشون میخوره
pardishosting
August 9th, 2012, 17:16
این طور که معلومه ... کار بیخ داره ... به نظر هم نمی اد درست بشه.
اگر این اقایان با هم همکاری کنند 4 - 5 روز زمان می بره.
با توجه به عدم همکاری با سرور ها خداحافظی کنید.
واقعا نمی شه خوشبین بود.
only-only
August 9th, 2012, 17:16
ای بابا حواله رو با کیفیت بالا براشون ارسال کنید کلی کاربر الافا اعتبار همه داره زیر سوال میره
babelirani
August 9th, 2012, 17:17
این طور که معلومه ... کار بیخ داره ... به نظر هم نمی اد درست بشه.
اگر این اقایان با هم همکاری کنند 4 - 5 روز زمان می بره.
با توجه به عدم همکاری با سرور ها خداحافظی کنید.
واقعا نمی شه خوشبین بود.
با چه سروری خداحاظی کنم تمام اطلاعات بنده روی این سرور بوده
اگه دستم نیاد کلا" بدبخت میشم
Ariatat
August 9th, 2012, 17:17
250 هزار تومن من رو پس بدید!
دارم شکایت تنظیم میکنم! شما هم هیچ کاری نمیتونی بکنی
routervps
August 9th, 2012, 17:18
آقای موسوی ارسال کردین؟ اگه کردین سند بزارین ببینیم
بله ارسال شد اما این تاید نشده چون هیچیش مشخص نیست
nasa_de
August 9th, 2012, 17:18
ای بابا حواله رو با کیفیت بالا براشون ارسال کنید کلی کاربر الافا اعتبار همه داره زیر سوال میره
جناب اینها بهانه هست،
قبض 1735*1200 هست، وضوح به اندازی کافی هست.
مواردی که مربوز به سایر مشتریان هست فقط به خواست خودشون حذف شده.
باسلام
موفق باشید
ما فرض رو بر این میگیریم که حواله بلوک شده و پس گرفتین تا شب پول تو حساب من باشه تا من مجداد حواله بزنم.
دیگه همکاری نکردنتون حدی داره
pardishosting
August 9th, 2012, 17:21
من خودم هر ماه 100 تا 150 یورو پرداختم رو با تاخیر 20 روزه به دیتاسنترر می دم. قبلش هم اطلاع می دم مشکلی پیش نمی اد.
کلا من بعید می دونم این مشکل فقط به دلیل تاخیر پرداخت باشه ... مسئله بیخ داره و متاسفانه اقایون نه همکاری می کنند و نه مسئولیت رو قبول می کنند و نه واقعیت رو می گند .
عجب گیری کردیم آقا اونایی که با قلم سیا گرفتی صاف بده بذار بفرسته تموم بشه سرورا بیاد بالا فردا نیاد میره واسه 3 روز دیگه ترو قران بس کنید اون حواله لعنتی رو بفرستید واسه ایشون که خودتونرو از گود ماجرا خارج کنید ببینیم دیگه چه بهونه ای هست به خدا سایتای حساس رو سرور وگرنه بیخیال میشدیم به خدا اگه بره واسه بعد شنبه و یک شنبه سرورا پاک میشن آقا بده بهش بذار ما از این بدبختیو استرس بیایم بیرون
nasa_de
August 9th, 2012, 17:23
باسلام
موفق باشید
جناب تاجدینی،
مشکل دیتا سنتر این نیست، دیتاسنتر این قبض رو قبول کرده، ایمیلش رو هم هست که من بعد از افطار برای شما ارسال خواهم کرد.
ارادتمند
nasa_de
August 9th, 2012, 17:25
ما فرض رو بر این میگیریم که حواله بلوک شده و پس گرفتین تا شب پول تو حساب من باشه تا من مجداد حواله بزنم.
دیگه همکاری نکردنتون حدی داره
حرفهاتون اینقدر بی منطق هست که جواب ندم.
در صورتی که بلوک شده بود مشتریان دیگه هم به این مشکل دچار می شدند.
pardishosting
August 9th, 2012, 17:26
خوب برادر من ، مشکلش چیه ؟
nasa_de
August 9th, 2012, 17:27
عجب گیری کردیم آقا اونایی که با قلم سیا گرفتی صاف بده بذار بفرسته تموم بشه سرورا بیاد بالا فردا نیاد میره واسه 3 روز دیگه ترو قران بس کنید اون حواله لعنتی رو بفرستید واسه ایشون که خودتونرو از گود ماجرا خارج کنید ببینیم دیگه چه بهونه ای هست به خدا سایتای حساس رو سرور وگرنه بیخیال میشدیم به خدا اگه بره واسه بعد شنبه و یک شنبه سرورا پاک میشن آقا بده بهش بذار ما از این بدبختیو استرس بیایم بیرون
جناب برای اینکار اجازه سایر مشتریان هم لازمه، با این کاری که کردند و قبض رو پابلیک کردند فکر نکنم کسی بخواد این کار رو انجام بده. من با ایشون تماس میگیرم ولی ایشون به گوشی جواب نمیده، من شماره مشتریان قدرالسهم در این حواله رو دادم، اگر مشتریان راضی بودند چشم من اون ور هم قرار میدم.
routervps
حرف ایشون عین حرف منه
خوشم میاد اقای موسوی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده به راحتی میگن بک بزنید دوباره حواله کنیم الان انقد عصبی هستم که فقط شانس آوردی تهران نیستی آخه مرتیکه حواله ای که انجام شده اثباتش چند روز زمان میبره تو میخوای دوباره بفرستی که چه ... بکنی آخه پیگیر شو موضوعرو حل کن
دستت لای در گیر کرده میگی قفلشو عوض کنید ایتالیایی بذارید !!!
با زبون خوش پیگیر شده بودی تا حالا مدارک لازم دستت بود سیاست واسه همیجا ها خوبه
اکه دوست من سرور ها کی از دست رس خارج شده؟
من کی فشار آوردم
من که از اول با آقای بیگی به خوبی رفتار کردم پری روز به من گفت که فرا باید با دیتا سنتر صحبت کنم گفتم یعنی 24 قطع باشن !
خونسرد گفتن بله من دم نزدم.
آخه باز امروز هم باز نشد شما باشی باز هم دم نمیزنی؟
شما جای من . اینجا شما پست بده .وقتی میبینی که بیشترین مبلغ رو زدی بعد به خاطر حواله های 300 یورو کمتر یک رو بابات اجازه الاف بودی سوزت نمیگیره؟
که واسه هر شماره حواله هم 30 یورو کارمزد باشه میشه 150 یورو نه 80 یورو
اگه 150 یورو کارمزد باشه که حواله نزده تو حساب هتزنر هست.
روزه شنبه 1495 یورو میخری باز فرداش بیای پول افزایش رو هم بدی!
vistaperes
جناب اینها بهانه هست،
قبض 1735*1200 هست، وضوح به اندازی کافی هست.
مواردی که مربوز به سایر مشتریان هست فقط به خواست خودشون حذف شده.
ایشون که ارسال کردن
مثل اینکه کار شما بیخ داره و فقط تهمت میزنین
طی این تماسی که داشتین دقیقا گفتن ایشون ارسال نکردن؟ یا اون فایل ضمیمه که ایشون ارسال مردن جعلیه؟
مردم منتظر خودت کردی چی بشه؟
babelirani
August 9th, 2012, 17:28
ما نفهمیدیم دقیقا" الان تقصیر چی هست ولی هر چی هست کلا" ابرو و حسیت ما نابود شد همین و بس
ممنون از دوستانی که این کارو کردن لطف کردید امیدوارم بتونید پیش وجدان خودتون راضی باشی
سخنم با هیچکس نیست هرکسی که واقعا" مشکل از طرف ایشون هستش با اونم امیدوارم وجدانش راضی به این همه سرگردانی باشه
nasa_de
August 9th, 2012, 17:31
اکه دوست من سرور ها کی از دست رس خارج شده؟
من کی فشار آوردم
من که از اول با آقای بیگی به خوبی رفتار کردم پری روز به من گفت که فرا باید با دیتا سنتر صحبت کنم گفتم یعنی 24 قطع باشن !
خونسرد گفتن بله من دم نزدم.
آخه باز امروز هم باز نشد شما باشی باز هم دم نمیزنی؟
شما جای من . اینجا شما پست بده .وقتی میبینی که بیشترین مبلغ رو زدی بعد به خاطر حواله های 300 یورو کمتر یک رو بابات اجازه الاف بودی سوزت نمیگیره؟
که واسه هر شماره حواله هم 30 یورو کارمزد باشه میشه 150 یورو نه 80 یورو
اگه 150 یورو کارمزد باشه که حواله نزده تو حساب هتزنر هست.
روزه شنبه 1495 یورو میخری باز فرداش بیای پول افزایش رو هم بدی!
به فرض من بابت این حواله یک میلیارد سود کردم، این موردی نیست که شما در موردش تصمیم بگیرید.
Ariatat
من فکر نکنم از این به بعد کسی از آقای موسوی چیزی بخره...
پول منو بده !
چون من دارم اقدام میکنم! :113:
pishtazweb
تو ایمیل گفتن تا وقتی حواله نرسه ما باز نمیکنیم
با فاکتور اینا کاری ندارند باید پول بره تو حسابشون بعد سرور را باز کنند
pardishosting
August 9th, 2012, 17:34
من فکر نکنم از این به بعد کسی از آقای موسوی چیزی بخره پول منو بده !
شما چرا تهدید می کنی ... شنبه اینکار رو انجام بده.
routervps
August 9th, 2012, 17:35
به فرض من بابت این حواله یک میلیارد سود کردم، این موردی نیست که شما در موردش تصمیم بگیرید.
یعنی شما از روش هم خورده باشی باید طوری میزدی که به مشکل نخوره
من از شما بابات این کم کاری شکایت نمیکنم اما میگم این رفع کنید شما باز میگی حواله ها 7 روز هم طول میکشه.
من چقدر دیگه بدم که حواله برسه؟
که از من رازی باشی؟
یا اینکه هزینه بک بدین تا من با مستر یا ویزای کسی پای کنم .
babelirani
August 9th, 2012, 17:36
من فکر نکنم از این به بعد کسی از آقای موسوی چیزی بخره...
پول منو بده !
داداش جون عزیزت ولمون کن 250 هزار ضرر کردی بعضی ها دارن 10-20 میلیون ضرر میکنن مثل شما نیست بس کن
only-only
August 9th, 2012, 17:38
تو ایمیل گفتن تا وقتی حواله نرسه ما باز نمیکنیم
با فاکتور اینا کاری ندارند باید پول بره تو حسابشون بعد سرور را باز کنند
خوب پس این پول لامصب کجا گیر کرده ؟
nasa_de
August 9th, 2012, 17:39
یعنی شما از روش هم خورده باشی باید طوری میزدی که به مشکل نخوره
من از شما بابات این کم کاری شکایت نمیکنم اما میگم این رفع کنید شما باز میگی حواله ها 7 روز هم طول میکشه.
من چقدر دیگه بدم که حواله برسه؟
که از من رازی باشی؟
یا اینکه هزینه بک بدین تا من با مستر یا ویزای کسی پای کنم .
آقای y برادرش تصادف میکنه و تا 30 دقیقه دیگه باید ببرتش بیمارستان، 29 دقیقه صبر میکنه دقیقه آخر میبره و دکتر میگه متاسفم برادرتون فوت کرد. مقصر دکتر نیست آقای y دیر به دکتر مراجعه کرده. من روز دوشنبه عرض کردم حواله تا یک هفته کاری به دیتاسنتر میرسه، نه کار رو انجام ندادم و نه بدقول شدم و حرفم دوتا شده که مقصر باشم.
pardishosting
August 9th, 2012, 17:40
اقای بیگی می گن پول رسیده ولی مشکل چیز دیگه هست.
ولی نمی گن مشکل چی هست .
امروز هم تموم شد ...
ما که فقط یک dns روی سرور داشتیم ابرومون رفت پیش کاربر ها ... وای به حال بقیه.
tizparvaz
آقای موسوی آقای بیگی میگن مشکل حواله نیست و دیتاسنتر حوالرو پذیرفته ایمیل هم کرده
پس مشکل دیگه چیه !!!
@بیگی
آقای بیگی پس مشکل کار کجاست ؟
babelirani
شما که نمیدونی پول وقتی میخواد وارد کشور المان بشه یه قیف دارن اول باید پول رو از اونجا رد کنن
حالا پوله یحتمل در وسط قیف گیر کرده و چون الان ساعت تعطیلی اونجاست کسی نمیتونه فشار بده پول رو تا از قیف رد بشه
شما خودتو ناراحت نکن مشکل قیف اوناست وگرنه این دو دوست که هردشون بی مشکلن
vistaperes
August 9th, 2012, 17:41
کسی نگفته شما بدقولی کردین :| حالا به هم کمک کنین این مشکل رفع بشه نه اینکه همه بیچاره کنین واسه بچه بازیتون
nasa_de
August 9th, 2012, 17:43
جایی گیر نکرده، داره روند عادی رو طی میکنه.
hamedmousazadeh
همه مشکلات زیر سر همین موسوی است . این مردیکه باید حواسش بود که فاکتور جداگانه می گرفت الان هم که این جوری شده داره قر می ده . موسوی تمومش کن این بازی ها رو .
واقعا خیلی اقده ای هستی و می خواهی تو اینجا همه خواهش کنند و تو .............. /
routervps
کسی هست کمک کنه که مبلغ حواله رو دوباره جور کنیم که با میتر یا ویزا پرداخت بشه؟
من 1.2 میلیو دارم الان
Ariatat
August 9th, 2012, 17:44
شما چرا تهدید می کنی ... شنبه اینکار رو انجام بده.
امروز پولم و میخوام بدون خسارت - خسارت بخوره تو سرم! پول من و پس بده چون همین الان 7 نفر تو یاهو کنفرانس داریم در مورد شکایت میحرفیم!
تا قبل افطار تو حسابم نباشه شخصا اقدام میکنم! دوستان هم پشتم هستن!
میخوام شخصا از آقای بیگی خرید کنم! چون طبق صحبتی که با ایشون داشتم!
ایشون واقعا فرد محترمی هستن!...
تا بعد افطار بدرود!
babelirani
August 9th, 2012, 17:44
nasa_de شما کل حرفت اینه که ایشون دیرپرداخت کردن پس مشکل از پرداخت دیر ایشون هستش
بابا مشکل از من بنده کوچیک شما بنده مخصلش شما بیا کار مارو راه بنداز حداقل اگه جناب عالی میدونی مشکل سرور چیه بابا بگو ببینیم چیه سرکار نباشیم
pishtazweb
August 9th, 2012, 17:45
اقای موسوی بیا فاکتور سرور ها را جدا کن من پول سرور به صورت ویزا کارت میدم شما پرداخت کنید تا سرور باز بشه
خواهش میکنم اقای موسوی
babelirani
August 9th, 2012, 17:45
من 1.2 میلیو دارم الان
چقد کم دارید ؟
routervps
August 9th, 2012, 17:46
اینو پیگیر میشین که الان کجاست ؟
میشه همچین چیزی؟
pishtazweb
من 1.2 میلیو دارم الان
سلام
جواب تلفن من بده اشنا دارم
09356942290
hamedmousazadeh
موسوی خیلی پر رو هستی خجالت هم نمی کشی و می گی که پول رو جمع آوری کنیم و ..........
babelirani
August 9th, 2012, 17:47
امروز پولم و میخوام بدون خسارت - خسارت بخوره تو سرم! پول من و پس بده چون همین الان 7 نفر تو یاهو کنفرانس داریم در مورد شکایت میحرفیم!
تا قبل افطار تو حسابم نباشه شخصا اقدام میکنم! دوستان هم پشتم هستن!
میخوام شخصا از آقای بیگی خرید کنم! چون طبق صحبتی که با ایشون داشتم!
ایشون واقعا فرد محترمی هستن!...
تا بعد افطار بدرود!
ببین برید هر 7 نفرتون شکایت کنید فقط دیگه تو این تاپیک نیا شما
اقای بیگی هم اگه میخواستن مشکل مارو رفع کنن به شما نمیگفتن بیا از خودم بگیر بهت میدم
routervps
سلام
جواب تلفن من بده اشنا دارم
09356942290
تماس میگیرم
only-only
شما که نمیدونی پول وقتی میخواد وارد کشور المان بشه یه قیف دارن اول باید پول رو از اونجا رد کنن
حالا پوله یحتمل در وسط قیف گیر کرده و چون الان ساعت تعطیلی اونجاست کسی نمیتونه فشار بده پول رو تا از قیف رد بشه
شما خودتو ناراحت نکن مشکل قیف اوناست وگرنه این دو دوست که هردشون بی مشکلن
خوب اگه پول بعد قیف جای گیر میکرد حق با شما بود باید آلمانیا یجوری مکش میکرد که پولو دریافت کنند
ولی چون الان پول تو قیف گیر کرده باید همین دو دوست محترم فشار بیارن تا پول از قیف رد بشه
babelirani
August 9th, 2012, 17:48
دقیقا" همون بحث قیف ایناست باور کن
Ariatat
من 1.2 میلیو دارم الان
250 تومن منو برگردون!
AlborzData - pishtazweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/22/) و 3 نفر دیگه که خواستن PR8 بمونن!
مشکل من امروز حل نشه از تمام قدرتم استفاده میکنم!
همون بلایی که سر ارتباط 7 اوردم - 3 سال از نت محروم شد! + 2 میل جریمه
دلتو به فامیلت خوش نکن!
پولم و امروز میخوام!
routervps
موسوی خیلی پر رو هستی خجالت هم نمی کشی و می گی که پول رو جمع آوری کنیم و ..........
وقتی حواله قبلی نرسیده چاره جز این نیست که این مورد رو به صورت فورس حل کرد چه با پور رویی چه با تهدید و شکایت.
ما با هم دوشمنیم یا میخوایم مشکل حل بشه؟
routervps
August 9th, 2012, 17:50
چقد کم دارید ؟
مبلغ حواله 1495.09 یورو هست.
تا الان 1میلیون 200 جور کردم گوشیم هم واسه فروش گذاستم اگه فروش بره که گمون نمیکنم به این صرعت این اتفاق رخ بده
چیزی که 100% هست 1.2 میلون
Ariatat
ببین برید هر 7 نفرتون شکایت کنید فقط دیگه تو این تاپیک نیا شما
اقای بیگی هم اگه میخواستن مشکل مارو رفع کنن به شما نمیگفتن بیا از خودم بگیر بهت میدم
آقای بیگی نگفت - من دارم از ایشون ویزا کارت میگیرم! به هرحال!
امروز پولمو میخوام!
nasa_de
nasa_de شما کل حرفت اینه که ایشون دیرپرداخت کردن پس مشکل از پرداخت دیر ایشون هستش
بابا مشکل از من بنده کوچیک شما بنده مخصلش شما بیا کار مارو راه بنداز حداقل اگه جناب عالی میدونی مشکل سرور چیه بابا بگو ببینیم چیه سرکار نباشیم
شما وقتی حواله ساتنا میزنید، احتمال داره پول فردای اون رو برسه به حساب مقصد، در این موقعیت هر چه با بانک تماس بگیرید بی فایده هست چون روند رو داره طی میکنه، حالا اینجا هم همینطوره اقدامی که بشه این حواله زودتر به مقصد برسه نیست.
babelirani
August 9th, 2012, 17:51
خوب اگه پول بعد قیف جای گیر میکرد حق با شما بود باید آلمانیا یجوری مکش میکرد که پولو دریافت کنند
ولی چون الان پول تو قیف گیر کرده باید همین دو دوست محترم فشار بیارن تا پول از قیف رد بشه
متاسفانه آقای بیگی که میگه پول ما ول کردیم حالا دیگه فشارش با آقای موسوی هستش
آقای موسوی میگه جای دقیق فشار رو به من بگید نمیدونم
آقای بیگی میگه من دیگه فرستادم نمیتونن جای فشار رو بگم چون احیانا" سازمان سیا ایشون رو تهدید کرده که اگه این کارو کنن تمام دوستان که پول با آقای موسوی پرداخت کردن ترور خواهند کرد
حالام که آقای موسوی میخواد نوش دارو بعد از مرگ سهراب بده و پول رو دوباره حواله این قیفه کنه
pardishosting
August 9th, 2012, 17:54
متاسفانه آقای بیگی که میگه پول ما ول کردیم حالا دیگه فشارش با آقای موسوی هستش
آقای موسوی میگه جای دقیق فشار رو به من بگید نمیدونم
آقای بیگی میگه من دیگه فرستادم نمیتونن جای فشار رو بگم چون احیانا" سازمان سیا ایشون رو تهدید کرده که اگه این کارو کنن تمام دوستان که پول با آقای موسوی پرداخت کردن ترور خواهند کرد
حالام که آقای موسوی میخواد نوش دارو بعد از مرگ سهراب بده و پول رو دوباره حواله این قیفه کنه
بنده خدا این قدر بهت فشار اومده قاطی کردی ...
حق هم داری ...
tizparvaz
August 9th, 2012, 17:55
من 1.2 میلیو دارم الان
برادر من مشکل با حواله دوباره حل نمیشه هر بار حواله شما 3 روز زمان میبره
babelirani
August 9th, 2012, 17:55
بنده خدا این قدر بهت فشار اومده قاطی کردی ...
حق هم داری ...
اگه دقیقا" به 400 نفر از دیروز بگی شرمندم معذرت میخوام اونام اون چیزی که لایق هیچکس نیست بارت کنن دقیقا" بهم حق میدی
babelirani
August 9th, 2012, 17:56
اگه سریعا" به حساب دیتاسنتر برسه سرور هارو باز میکنه 3 روز زمان نمیخواد
routervps
August 9th, 2012, 17:56
با ویزا و مستر همون زمان نهایت 10 مین یعدش پای میشه.
babelirani
August 9th, 2012, 17:57
250 تومن منو برگردون!
AlborzData - pishtazweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/22/) و 3 نفر دیگه که خواستن PR8 بمونن!
مشکل من امروز حل نشه از تمام قدرتم استفاده میکنم!
همون بلایی که سر ارتباط 7 اوردم - 3 سال از نت محروم شد! + 2 میل جریمه
دلتو به فامیلت خوش نکن!
پولم و امروز میخوام!
باش تا صبح دولتت بدمد
Ariatat
August 9th, 2012, 17:58
داداش جون عزیزت ولمون کن 250 هزار ضرر کردی بعضی ها دارن 10-20 میلیون ضرر میکنن مثل شما نیست بس کن
منم میدونم دارن ضرر میکنن!
فقط میخوام ثابت کنم! پول منو نمیتونه بده | چه برسه به اونا!
tizparvaz
August 9th, 2012, 17:58
اگه سریعا" به حساب دیتاسنتر برسه سرور هارو باز میکنه 3 روز زمان نمیخواد
شمام یچی میگیا خوب تا بره به حسابشون سه روز وقت میخواد دیگه
tizparvaz
August 9th, 2012, 17:59
بعد پولی که واسه این ماه دادیم چی میشه ؟
الان چقدر دیگه باید بدید ؟
tizparvaz
August 9th, 2012, 18:01
موندم چرا وقتی میدونی اینطوریه از اول همین کارو نکردی
routervps
August 9th, 2012, 18:01
دوستان من الان ارسال های پست رو نگاه میکنم اینفدر یوزر نداشتم .
دوستان میشه دعوا نکنید و با هم اجماع داشته باشیم؟
pedramdead
August 9th, 2012, 18:02
اگه دقیقا" به 400 نفر از دیروز بگی شرمندم معذرت میخوام اونام اون چیزی که لایق هیچکس نیست بارت کنن دقیقا" بهم حق میدی
واقعا" جای شکرش باقیه که شما مرد هستی و میمونی و با مشترهات حرف میزنی
اما ارنا وب مرد همین کارم نیست....
routervps
August 9th, 2012, 18:03
بعد پولی که واسه این ماه دادیم چی میشه ؟
الان چقدر دیگه باید بدید ؟
مبلغ که آقای بیگی زدن در پنل بستان کار میشیم.و از بین نمیره.
tizparvaz
August 9th, 2012, 18:05
آقا الان چقد باید بدی ؟ از اول پست من و سه نفر دیگه گفتیم حاضریم هزینه بدیم من سر حرفم هستم اون 2 نفر دیگه هم بیان ببینیم چقد باید بدیم و تکلیف پولی که اول دادیم چی میشه
pardishosting
August 9th, 2012, 18:07
4ملیون کل مبلغ هست.
3 ملیون کم داریم.
مبلغ کمی نیست.
Ariatat
منم میدم!
سهم منم حساب کنید!
با این که دل خوشی ندارم!
به خاطر بقیه حاظرم / پی کنم
only-only
مگه آرنا وب شماره موبایل داره ؟
routervps
August 9th, 2012, 18:08
آقا الان چقد باید بدی ؟ از اول پست من و سه نفر دیگه گفتیم حاضریم هزینه بدیم من سر حرفم هستم اون 2 نفر دیگه هم بیان ببینیم چقد باید بدیم و تکلیف پولی که اول دادیم چی میشه
1495.09 یورو
حالا باید ببینیم که کی با مستر میزنه اینجا
babelirani
August 9th, 2012, 18:11
دوست عزیز ما باید این کارو انجام بدیم چون بنده خدا ها اینقد پول به ما دادن و باید چوابگو باشیم حتی اگه از کوره در برن
دیگه آرنا وب به ما مربوط نیست ایشون سیاست کاری خودشون رو دارن
1495.09 یورو
بنده الان پول زیادی توی دست و بالم نیست ولی میتونم 300 تومنی بدم
کمه ولی دیگه همین هست ببخشید
Ariatat
August 9th, 2012, 18:13
تا 500 تومن میدم
pedramdead
مگه آرنا وب شماره موبایل داره ؟
من شماره خاستم نداد به من
جواب پیام سایت و یاهو هم نمیدن
آدم کثیفی هستن کلا"..
routervps
دوست عزیز ما باید این کارو انجام بدیم چون بنده خدا ها اینقد پول به ما دادن و باید چوابگو باشیم حتی اگه از کوره در برن
دیگه آرنا وب به ما مربوط نیست ایشون سیاست کاری خودشون رو دارن
بنده الان پول زیادی توی دست و بالم نیست ولی میتونم 300 تومنی بدم
کمه ولی دیگه همین هست ببخشید
lمیشه 1.5 تا الان.
مستر کاران کیا هستن من الان دارم دنبال میگردم.
nars_Vps1
August 9th, 2012, 18:14
1495.09 یورو
بابا من دیروز دادم !!!
routervps
August 9th, 2012, 18:15
تا 500 تومن میدم
2 میلیون.
CmanDesign
August 9th, 2012, 18:20
والا من به این موضوع ربط خاصی ندارم ، اما ناراحت هستم از اینکه همکارم دچار مشکل شده ، اینطور هم که معلومه آقای بیگی هم مقصر نیستند ایشون رو بخوبی میشناسم و آدم مورد اعتمادی هستند . به هر حال من این مشکل برای خودمم پیش اومده .. پیشنهاد میکنم همه ی شرکت ها به آقای موسوی تا جایی که میتونند کمک بکنند یه روز هم خود ما دچار مشکل میشیم . من 200 تومن در حال حاضر داخل حساب بی استفاده دارم ، میتونم کمک بکنم هر چند مبلغ کمی هست .
tizparvaz
August 9th, 2012, 18:22
1495.09 یورو
خسته نباشید شما هنوز نمیدونی با کی میخوای پی کنی
4ملیون کل مبلغ هست.
3 ملیون کم داریم.
مبلغ کمی نیست.
واقعا مبلغ کمی نیست فک نمیکنم کسایی که بخوان پول بدن هم زیاد باشن تازه ایشون میگه این پول الان تو دیتاسنتر شارژ میشه پس بدرد من نمیخوره
مورد بعد حتی اگر سی ثانیه هم زمان ببره که پول بعدی پی بشه باید تا فردا صبر کنیم چون الان کارمندای دی سی وجود ندارن اصلا
vatandl.net
August 9th, 2012, 18:24
تا فردا صبر کنید بهتر از اینه که تا 2 شنبه 3 شنبه صبر کنید
routervps
August 9th, 2012, 18:24
خسته نباشید شما هنوز نمیدونی با کی میخوای پی کنی
واقعا مبلغ کمی نیست فک نمیکنم کسایی که بخوان پول بدن هم زیاد باشن تازه ایشون میگه این پول الان تو دیتاسنتر شارژ میشه پس بدرد من نمیخوره
مورد بعد حتی اگر سی ثانیه هم زمان ببره که پول بعدی پی بشه باید تا فردا صبر کنیم چون الان کارمندای دی سی وجود ندارن اصلا
با آقای خسروی صحبت هایی شده و قرار شد تا چند ساعت دیگه خبر بده
routervps
August 9th, 2012, 18:27
والا من به این موضوع ربط خاصی ندارم ، اما ناراحت هستم از اینکه همکارم دچار مشکل شده ، اینطور هم که معلومه آقای بیگی هم مقصر نیستند ایشون رو بخوبی میشناسم و آدم مورد اعتمادی هستند . به هر حال من این مشکل برای خودمم پیش اومده .. پیشنهاد میکنم همه ی شرکت ها به آقای موسوی تا جایی که میتونند کمک بکنند یه روز هم خود ما دچار مشکل میشیم . من 200 تومن در حال حاضر داخل حساب بی استفاده دارم ، میتونم کمک بکنم هر چند مبلغ کمی هست .
من از شما واقعا ممنونم .نمیدنم چطوری جبران کنم.
tizparvaz
August 9th, 2012, 18:29
آقا هرکی اطلاعاتشو مشتریاشو دوستداره بیاد شارژ یک ماه دیگشرو بده که ایشون با مستر بزنه سرورا حداقل فردا باز بشه اون پول قبلیم میشه شارژ ماه دیگش
هرکی حاضر بده اعلام کنه من به شخصه حاضرم شارژ ماه دیگمرو الان بدم البته باید آقای موسوی برام فاکتور دستی امضا کنه + کپی کارت ملیش بفرسته در این صورت حاضرم شارژ ماه بعدرو هم بدم
routervps
August 9th, 2012, 18:31
آقا هرکی اطلاعاتشو مشتریاشو دوستداره بیاد شارژ یک ماه دیگشرو بده که ایشون با مستر بزنه سرورا حداقل فردا باز بشه اون پول قبلیم میشه شارژ ماه دیگش
هرکی حاضر بده اعلام کنه من به شخصه حاضرم شارژ ماه دیگمرو الان بدم البته باید آقای موسوی برام فاکتور دستی امضا کنه + کپی کارت ملیش بفرسته در این صورت حاضرم شارژ ماه بعدرو هم بدم
کسی اعتماد نمیکنه که این کارو کنه باید خارج از اینجا اقدام کنم.دعا کنید فقط این شب عزیزه واسه همه
pedramsistani
والا منم حاضرم
ERfan.Taleghani
سلام. طی تماسی که با دیتا سنتر گرفتیم اینا میگند که مبلغ باید روز 2 آگوست پرداخت میشه که متاسفانه 10 آگوست پرداخت شده . و این زمان کمی نیست . دوما اینکه حواله ای که به حساب این دیتا سنتر شده باید سورس پول ها مشخص بشه. چون توی بعضی کشور ها مثل آلمان قانون پول شویی وجود داره و خیلی براشون مهم هست که پول ها از کجا آمده و این مبلغ هم مبلغ کمی نیست. ماه های گذشته 4 5 روز زمان کافی بوده برای اکی شدن این وجه ولی الان سر بزنگاه هست. بهترین کار این هست که یک ویزا کارت معتبر پیدا کنیم. ویزا کارت اعتباری نباشه و معتبر باشه.
دوستانی که هزینه سرور هاشون رو دادن یک ماه دیگه هم بدند. پولشون جای دوری نمیره. درسته کمی فشار میاد ولی بهتر از این هست که ( دیتا سنتر میگه ما 48 ساعت آینده این وجه اکی نیشه دیتا پاک میشه و سرور ها فرمت میشند ) .
ابوالفضل جان 200 تومان تو کارتم هست. روی منم میتونی روی این وجه حساب کنی .
دوستان . همگی کمک کنید این مشکل رو رفع کنیم اینجوری ممکنه کمی بهتون فشار بیاد ولی خیلی بهتر هست. آقای موسوی شما دنبال یک کسی باشید که ویزا معتبر داشته باشه . دوستان دیگه هم اینجا موجودی قابل پرداختشون رو اعلام کنند ایشالا این وجه جور بشه
Ariatat
August 9th, 2012, 18:32
عزیز من مگه چقدر هست که اینقدر مدرک میخوای؟
pedramsistani
August 9th, 2012, 18:32
کسی اعتماد نمیکنه که این کارو کنه باید خارج از اینجا اقدام کنم.دعا کنید فقط این شب عزیزه واسه همه
یعنی شبی احتمال باز شدن سرور ها هستش؟
pardishosting
August 9th, 2012, 18:35
امروز تازه 9 ام هست.
only-only
August 9th, 2012, 18:36
بچه ها بیایین یه کمکی بکنین مشکل حل بشه
ERfan.Taleghani
August 9th, 2012, 18:37
امروز تازه 9 ام هست.
سلام. پشت من رو بخونید و اگر موافقید نظرتون رو اعلام کنید. اون هم در مورد پرداخت وجه عزیزم
tizparvaz
August 9th, 2012, 18:37
عزیز من مگه چقدر هست که اینقدر مدرک میخوای؟
اولین باری که انقدر الکی خرید کردم همین بار بوده که انقدر به مشکل خوردم
شمام جای ما باشی صفت کار میکنی اومدیمو ماه دیگه هم ایشون پول کم آورد ما که ضامن پر کردن حساب ایشون نیستیم شمایی که میخوای بری از ایشون شکایت کنی اصلا مدرک داری یه سری مسائل نباید باز بشه شمام اجازه بده من بازش نکنم من به شرط بالا حاضرم شارز ماه بعدمرو بدم سرور
Ex4s + 32 ip
کم پولی نیست
Arna
August 9th, 2012, 18:41
من از آرنا وب هاست گرفتم هیچ پیداش نیست آقای ارنا وب شما هم بیا یه کمکی بکن مشکل حل بشه
101مین پست اسپم شما هم مبارک
پاسخی خوبی در پ.خ واستون ارسال شد
اما جهت اطلاعتون اینجا هم میگم:
ما هر کاری از دستمون بر میاد انجام میدیم
ولی بدونید:
1. کلید اصلی رفع این مشکل دست بنده و دیگر همکاران نیست
2. فقط شما و یه صد نفر دیگه نیستید که منتظرید ( البته ظاهرا ! ) ، به جرعت میتونم بگم بیشتر از یک هزار نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم درگیر مشکلن
پس بهتره خودتونو بیشتر از اونا فرض نکنید
ضمنن پوزش از جناب موسوی بخاطر پست بنده در اینجا، ان شالله بعد از رفع مشکل حذف خواهد شد
با تشکر
در پناه حق
babelirani
August 9th, 2012, 18:42
آقای موسوی بنده بهتون اعتماد دارم ولی واقعا" 300تومن بیشتر نیست اگه بدرتون خورد پ.خ بدید تا واستون واریز کنم
routervps
August 9th, 2012, 18:44
آقای موسوی بنده بهتون اعتماد دارم ولی واقعا" 300تومن بیشتر نیست اگه بدرتون خورد پ.خ بدید تا واستون واریز کنم
شما لطف داری
دم دست باشه تا اطلاع بدم. ممنون واقعا
vp_server
دوستان من paypal دارم میشه باهاش پرداخت کرد؟
tizparvaz
جناب آرنا که آنلاینم هستی شما گفتی با پول دو تا سرورت شرکت مارو میخری (چند وقت پیش) بیا اینجا شارز ماهه دیگتو بده بذار مشکل حل بشه
routervps
August 9th, 2012, 18:45
دوستان من paypal دارم میشه باهاش پرداخت کرد؟
نه باید کارت اعتباری فیزیکی باشه
Ariatat
August 9th, 2012, 18:45
منو و عرفان هم 700 تومن میدیم!
tizparvaz
August 9th, 2012, 18:46
آقای موسوی اگر شرط منرو قبول داری منم 200 تومان حساب کن اگر نه که هیچی
Arna
ابوالفضل جان 200 تومان تو کارتم هست. روی منم میتونی روی این وجه حساب کنی .
دوستان . همگی کمک کنید این مشکل رو رفع کنیم اینجوری ممکنه کمی بهتون فشار بیاد ولی خیلی بهتر هست. آقای موسوی شما دنبال یک کسی باشید که ویزا معتبر داشته باشه . دوستان دیگه هم اینجا موجودی قابل پرداختشون رو اعلام کنند ایشالا این وجه جور بشه
اگر مشکل از 36 ساعت آینده حل نشد ( که ان شالله حل خواهد شد )، سعی میکنیم حداقل نصف مبلغ رو تهیه و خدمت جناب موسوی تقدیم کنیم
ERfan.Taleghani
دوستان عزیز یک سرور در راید کال من اکی کردم. اگر همگی مایل هستید یک اکانت به هر یوزر بدم اونجا راحت با همدیگه در ارتباط باشید . اینجا بیخود داره شلوغ میشه
pedramdead
August 9th, 2012, 18:47
101مین پست اسپم شما هم مبارک
پاسخی خوبی در پ.خ واستون ارسال شد
اما جهت اطلاعتون اینجا هم میگم:
ما هر کاری از دستمون بر میاد انجام میدیم
ولی بدونید:
1. کلید اصلی رفع این مشکل دست بنده و دیگر همکاران نیست
2. فقط شما و یه صد نفر دیگه نیستید که منتظرید ( البته ظاهرا ! ) ، به جرعت میتونم بگم بیشتر از یک هزار نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم درگیر مشکلن
پس بهتره خودتونو بیشتر از اونا فرض نکنید
ضمنن پوزش از جناب موسوی بخاطر پست بنده در اینجا، ان شالله بعد از رفع مشکل حذف خواهد شد
با تشکر
در پناه حق
شما برای من این تاپیک رو ارسال کردی//
شما که این همه ادعا داری با کمال پرئیی هم جواب میدی
لطف کن شمارتو برای من پیام بده
vp_server
August 9th, 2012, 18:48
اگر مشکل از 36 ساعت آینده حل نشد ( که ان شالله حل خواهد شد )، سعی میکنیم حداقل نصف مبلغ رو تهیه و خدمت جناب موسوی تقدیم کنیم
زحمت کشیدی داداش 36 ساعته دیگه میخوره به شنبه یکشنبه
میگفتی پول نمیدم سنگینتر بود
babelirani
August 9th, 2012, 18:50
آقای موسوی دوستان زحمت کشیدن و 1 میلیون جور کردن شماهم خودت 1.2 داریم امیدوارم بقیه پول هرجوری شده جور بشه
routervps
August 9th, 2012, 18:50
من هر شرطی قبول دارم
این شماره حساب : 0302400726000
شماره کارت : 6037991159986052
به نام ابوالفضل موسوی
هرکس هرچی زد اینجا اعلام کنه تا من موجودی به دقیقیه اعلام کنم تا به مبلغ مورد نظر برسیم.
کماکان منتظر یاریه سبزتان هستیم
موجودی کنون به ریال ١٢,١٠٤,١٩٢
Arna
August 9th, 2012, 18:51
زحمت کشیدی داداش 36 ساعته دیگه میخوره به شنبه یکشنبه
میگفتی پول نمیدم سنگینتر بود
1. مبلغ، مبلغ کمی نیست
2. باید دید شرایط در چه وضعی پیش میره