قیمت سرورEx10 بدون هزینه ستاپ اعلام کتید
همراه با فلکسی
30 ای پی
سلام.
350 خوده سرور میشه.
واسه نصب ESXi 5 به کارت شبکه نیاز هست فکر کنم حدودا 80هزینه کارت شبکه بشه.
35 فلکی پک
55 هم 32 تا آی پی
با فلکسی و یک پک 30 تایی و یک پک 14 تایی آی پی چقدر میشه ؟
razavihost
June 15th, 2012, 22:46
سلام سرور ex4 s
با فلکسی و یک پک 30 تایی و یک پک 14 تایی آی پی چقدر میشه ؟
سرور با هزینه ستاپ
147 ماهانه + 147 ستاپ
سرور بدون ستاپ 175 ماهانه
هزینه فلکسی ماهانه 33000
هزینه 30 تا آی پی 51000
هزینه 14 آی پی 28000
mohammad8711
June 15th, 2012, 22:55
سلام
EX4 با سیستم عامل centos با ست آپ کامل و بدون ست آپ چقدر میشه ؟
لیسانس directadmin هم اگر ارائه می کنید قیمتش چقدر میشه ؟
razavihost
June 15th, 2012, 22:59
سلام
EX4 با سیستم عامل centos با ست آپ کامل و بدون ست آپ چقدر میشه ؟
لیسانس directadmin هم اگر ارائه می کنید قیمتش چقدر میشه ؟
با ستاپ بهتون این طوری میدم
125 ماهانه +125 ستاپ
چون اختلاف قیمتی با ex4s نداره قیمت ex4s رو کاهش دادیم و به قیمت ex4 میدیم
بدون ستاپ 175 (ex4s )
هزینه لایسنس هر 4 ماه یک بار دریافت میشه .ماهانه بهتون 15 میدم که 4 ماهش میشه 60 تومن
danitfk
June 16th, 2012, 00:48
چند روز پیش که من میخواستم سرورهتزنر بگیرم با آقای موسوی صحبت کردم , کاملا راهنمایی و توجیه می کنن.
و اعتبار ایشون هم که جای خود داره . :53:
razavihost
June 16th, 2012, 23:01
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3700
HDD : 160 GB * 2
RAM : 1GB
Port : 1 Gbit 5TB
50000 تومن ماهانه موجود هست.
هتزنر
تست پورت پیوست شد
razavihost
June 17th, 2012, 17:00
EX5
CPU : Intel® Core™ i7-920 / i7-930 / i7-950 Processor
RAM : 24G Ram DDR3
Hard : 2 x 750 GB SATA 3 Gb/s HDD
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
ماهانه 145000
تحویل بعد از پرداخت
esxi 5 رایگان
razavihost
June 18th, 2012, 00:34
فروش سرور های بدون ستاپ ادامه دارد.جهت دریافت قیمت پ.خ کنید
Mr_Parham
June 19th, 2012, 12:17
این دیتاسنتر با تورنت مشکل داره ؟
razavihost
June 19th, 2012, 12:26
این دیتاسنتر با تورنت مشکل داره ؟
به سرور های من در این 7 ماهی که دارم واسه فروش عمومی کار میکنم مشکلی نداشته.
2 سالی هست خودم 2تا سرور دارم رویه اونا هم ابیوز تورنت نبوده.
در کل شبکرو اسکن نمیکنن مگه اینگه تحت فشار باشن و کسی شکایت کرده باشه.که این کارو همه دیتاسنتر ها انجام میدن.
Mr_Parham
June 19th, 2012, 12:31
به سرور های من در این 7 ماهی که دارم واسه فروش عمومی کار میکنم مشکلی نداشته.
2 سالی هست خودم 2تا سرور دارم رویه اونا هم ابیوز تورنت نبوده.
در کل شبکرو اسکن نمیکنن مگه اینگه تحت فشار باشن و کسی شکایت کرده باشه.که این کارو همه دیتاسنتر ها انجام میدن.
برای سرور جدید این سایت می خوام
http://www.expressleech.com/
چون دیتاسنتر فعلی مشکل داره با تورنت و سرور دومی هم که داریم کشش تمام فایل های تورنت رو نداره
تعداد تورنت هایی که لیچ میشوند در روز میشه گفت زیاد هستند، حدود 20-60 تا :یی بستگی داره اخر هفته باشه و غیره، اگر می تونید تضمین کنید اذیتمون نمی کنند یکی سفارش بدم الان
razavihost
June 19th, 2012, 12:52
ExpressLeech - Easy way to share your files (http://www.expressleech.com/)
چون دیتاسنتر فعلی مشکل داره با تورنت و سرور دومی هم که داریم کشش تمام فایل های تورنت رو نداره
تعداد تورنت هایی که لیچ میشوند در روز میشه گفت زیاد هستند، حدود 20-60 تا :یی بستگی داره اخر هفته باشه و غیره، اگر می تونید تضمین کنید اذیتمون نمی کنند یکی سفارش بدم الان
در حجم بالا تست نکردم .نمیتونم تضمین 100% بدم .چون اختمال شکایت هست.
میخواید یک ماه تست کنید اگه ب مشکلی نخوردین تمدید کنید.
razavihost
June 19th, 2012, 13:03
ExpressLeech - Easy way to share your files (http://www.expressleech.com/)
به دیتا سنتر تیکت کردم تا بینم چی میگن چون داخل قوانین من چیزی ندیدم گمونم.
Mr_Parham
June 19th, 2012, 13:11
به دیتا سنتر تیکت کردم تا بینم چی میگن چون داخل قوانین من چیزی ندیدم گمونم.
ممنون
Ethan
June 19th, 2012, 16:07
جناب رضوی عزیز.
می خواستم بدونم شما که تجربه کار با هتزنر رو دارید Dedicated Server EX10 که پردازشگر i7 3930k داره و 64 گیگ رم آیا قابلیت نصب ESXi 5 رو داره و می تونه براحتی تعداد 60 یا 70 vps رو با رم 512 جوابگو باشه؟
razavihost
June 19th, 2012, 16:11
جناب رضوی عزیز.
می خواستم بدونم شما که تجربه کار با هتزنر رو دارید Dedicated Server EX10 که پردازشگر i7 3930k داره و 64 گیگ رم آیا قابلیت نصب ESXi 5 رو داره و می تونه براحتی تعداد 60 یا 70 vps رو با رم 512 جوابگو باشه؟
موسوی هستم
سلام این سرور واسه نصب esxi نیاز به کارت شبکه داره.
مورد بعدی هم به استفاده کار برانتون بستگی داره .
واسه اکانتینگ بیشتر از این هارو جواب میده.
البته میگم باز هم به کار بر بستگی داره که چه استفاده هایی داشته باشه.
Ethan
June 19th, 2012, 16:21
سپاس از جوابتون.
منظورتون از کارت شبکه چیه؟ همون انتخاب KVM مگه نیست؟
در رابطه با استفاده کاربران همه برای کارهای اکانتینگ هستند !! :-p
razavihost
June 19th, 2012, 16:28
سپاس از جوابتون.
منظورتون از کارت شبکه چیه؟ همون انتخاب KVM مگه نیست؟
در رابطه با استفاده کاربران همه برای کارهای اکانتینگ هستند !! :-p
خیر.
esxi کارت شبکه سرور نمیشناسه. و باید براش کارت شبکه جدا قرار بدیم که هزینش 73000 میشه
واسه تعداد بیشتر از حدی که خودتون گفتین جواب میده چون اکانتینگ زیاد فشاری رویه هارد نداره.
Ethan
June 19th, 2012, 16:41
درسته.
این کارت شبکه کجای پلان های سرور هست؟آلان من دارم پلان های هتزنر رو نگاه می کنم.و قبلا هم از Support سوال کردم گفتن برای نصب esxi کافیه توی کامن های اضافه بما اطلاع بدید که می خواید ESXi نصب کنید.که اونها LARA رو فعال می کنند و 25 یورو میگیرن.
چیزی غیر از اینه؟
راهنمایی بفرمایید.
razavihost
June 19th, 2012, 17:37
درسته.
این کارت شبکه کجای پلان های سرور هست؟آلان من دارم پلان های هتزنر رو نگاه می کنم.و قبلا هم از Support سوال کردم گفتن برای نصب esxi کافیه توی کامن های اضافه بما اطلاع بدید که می خواید ESXi نصب کنید.که اونها LARA رو فعال می کنند و 25 یورو میگیرن.
چیزی غیر از اینه؟
راهنمایی بفرمایید.
بله با هم فرق داره.اون هزینه واسه نصب esxi هست که بهتون گفتن. اما واسه نصبش باید حتما سخت افزار مورد نیاز فراهم بشه که فقط رویه این نوع سرور نیاز به این کارت شبکه هست.
Ethan
June 19th, 2012, 18:30
خوب بعد اونها دارند این سخت افزار رو یا ما باید بفرستیم؟
razavihost
June 19th, 2012, 18:30
خوب بعد اونها دارند این سخت افزار رو یا ما باید بفرستیم؟
خودشون دارن.
razavihost
June 21st, 2012, 10:22
فروش سرور های اختصاصی بدون ستاپ همچنان ادامه دارد.
reza008
June 25th, 2012, 02:25
سلام
سرور ex4s با 16 تا ایپی چقدر در میاد؟
اصلا بدون ستاپ هست یا با ستاپ؟!
آخه یه جا زدین بدون ستاپ یه جا میگین با ستاپ!
razavihost
June 25th, 2012, 12:35
سلام
سرور ex4s با 16 تا ایپی چقدر در میاد؟
اصلا بدون ستاپ هست یا با ستاپ؟!
آخه یه جا زدین بدون ستاپ یه جا میگین با ستاپ!
سلام.ما سرور هارو بدون هزینه ستاپ میفروشیم.
این سرور ها کلا ستاپ دارن.
پ.خ شد
razavihost
June 26th, 2012, 23:35
با سلام خدمت دوستان گرامی.تو این مدتی که سرور از این دیتا سنتر به فروش رسوندیم 2 مورد داشتیم که سرور مشکل داشته از بحث سخت افزاری که بار ها دیتا سنتر تست کرده و گفته مشکلی نبوده.البته شاید برداشت مشتری این بوده که سخت افزار مشکل داره.این وسط باز خواست از من بوده ! مورد دیگه هم که مثل روز روشن هست این سرور ها کلاپشتیبانی نرم افزاری نداره و دیتا سنتر با تست خودش که میزنه سخت افزارو پشتیبانی میده.اما این مدت در این مورد کم نذاشتیم و واسه هر سروری ما پشتیبان نرم افزاری بدون هیچ چشم داشتی داشتیم.اما بعضی ها طور برخورد میکنن که دیتا سنتر از ما هست و هر کاری که بخوایم میتونیم انجام بدیم.
من وظیفم فقط پرداخت هست و پشتیبانی در حدی که دیتا سنتر بده رو میتونم بدم نه اینکه بیام بیشتر از این ادعا کنم.
دیگه رویه سرورها پشتیبانی نرم افزاری رایگان نداریم.فقط میتونید وقتی سرور سفارش میدین اون تیک ادانس که مربوط به پشتیبانی نرم افزاری هست رو بزنید و من دربست در خدمت شما هستم حتی شده خرج هم براش میکنم.(هزینه این ادانس ماهانه 60000 تومن هست)
تاکید مینکم که پرداخت سرور ها با منه.خرابی سرور به من نیست که من جر این موردو بکشم به دوشم.همین نرخ ارز که ضربه میزنه بسه.
مورد بعدی اینکه تا امروز هرچی آی پی قفل میشد من شخصا واسه اون آی پی مینشستم فرم رو پر میکردم اسکن میکردم و واسه دیتاسنتر ارسال میکردم.که این مورد هم به عهده خریدار نه من.
دیگه ایم مورد به عهده خودتون هست و باید اقدامات لازم رو انجام بدین.
مورد بعدی این که من به خراسانی ها کلا سرور نمیدم.لطفا درخواست سرور نکنید.فکر میکنن که همه چی از اوناست ناسلامتی من خودم از خراسانم.چاقو که دسته خودشو که نمیبره که !(منظور استان خراسان هست)
اگر هم کسی از این عمل کرد ناراحت هست ستاپ سرور به نرخ روز تقدیم کنه و منتقل کنه.
mr-secret
June 27th, 2012, 02:39
سلام ، دوستان من از اقای موسوی نه سرور داشتم نه وی پی اس ولی هر دفعه که سوالی ازشون داشتم یا کمکی ازشون خواستم با اینکه هیچ منفعتی برای ایشون نداشته جوابگوی بنده بودن و منو راهنمایی کردن، من از نظر اخلاق ، پشتیبانی،تجربه، کاملا ایشون رو تایید میکنم در حالی که خود من اگر کسی از من سرویسی نداشته باشه حاضر نیستم مثل اقای موسوی جوابگو باشم مثل خیلی دوستان که در این انجمن هستند امیدوارم که بتونم اخلاق اقای موسی رو داشته باشم و همینطور بقیه دوستان
با سپاس
Ethan
June 27th, 2012, 03:27
درود.
چیزی غیر از این نیست.
جعبه پیام خصوصی من پر هست از سوالات من و جواب های ایشون که با حوصله و صبر تمام بدون کوچکترین چشم داشت من رو یاری کردند.
دانش، کیفیت خدمات و اخلاقشون صددرصد تایید میشه:113:
razavihost
June 27th, 2012, 17:21
3 عدد سرور تحویل شد .
ahmadreza1372
June 30th, 2012, 15:58
3 عدد سرور تحویل شد .
با عرض سلام و خسته نباشید . استاد موسوی این 3 تا سرور برا من بینشون هست یا نه ؟؟؟ :114:
ahmadreza1372
July 1st, 2012, 18:54
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
جناب موسوی 5 روزی میشه بنده سفارش دادم اما شما می فرمایید 32 تا ip ندادن منم که به جز تیکت دسرسی به شما ندارم به خدا تمام user هام شاکی شدن خواهشاً پیگیری کنید ممنون می شم
با تشکر عطاردی
saeed_m27
July 1st, 2012, 19:06
عزیز از طریق پرتال پیگیری کنید فکر کنم بهتر باشه چون من دیشب تیکت کردم جواب دادند شاید نرسند بیان انجمن ولی اونجا پاسخگو خواهند بود
porya_spy
July 1st, 2012, 20:54
معمولا سرور رو 24 ساعته تحویل میدن اگه مشکلی از طرف دیتا سنتر نباشه
ahmadreza1372
July 2nd, 2012, 12:45
معمولا سرور رو 24 ساعته تحویل میدن اگه مشکلی از طرف دیتا سنتر نباشه
عزیز از طریق پرتال پیگیری کنید فکر کنم بهتر باشه چون من دیشب تیکت کردم جواب دادند شاید نرسند بیان انجمن ولی اونجا پاسخگو خواهند بود
با عرض سلام بله من منظورم از تیکت همون تیکت از طریق پرتال بود اما همکارشون پاسخگو بودن گفتن میان جناب موسوی
در کل حمل بر بی ادبی نشه چون ایشون پیشه همه دیگه شناخته شده هستند شاید کاری پیش اومده براشون .
یا حق
razavihost
July 2nd, 2012, 14:25
با عرض سلام بله من منظورم از تیکت همون تیکت از طریق پرتال بود اما همکارشون پاسخگو بودن گفتن میان جناب موسوی
در کل حمل بر بی ادبی نشه چون ایشون پیشه همه دیگه شناخته شده هستند شاید کاری پیش اومده براشون .
یا حق
سلام.بابت تاخیر من از شما عذر میخوام اما برای من یه مشکلی پیش امد که یک هفته ای به نت دست رسی نداشتم کلا یه وسیله ارتباطی یک طرفه داشتم که تما نمشد به جایی بر قرار کرد.سرور شما آماده هست لطفا از طریق سیستم پشتیبانی تیکت رو به روز کنید تا سرور تحویل بدم.
بابت تاخیر بهتون یک تخیف در ماه اول میدم.در تیکیت دز ارتباط باشید.
من شرمندم باز هم.اگه ضرری به شما رسیده من این مورد رو قبول میکنم.
razavihost
July 2nd, 2012, 14:26
فروش سرور همچنان پابرجاست
ahmadreza1372
July 2nd, 2012, 14:28
سلام.بابت تاخیر من از شما عذر میخوام اما برای من یه مشکلی پیش امد که یک هفته ای به نت دست رسی نداشتم کلا یه وسیله ارتباطی یک طرفه داشتم که تما نمشد به جایی بر قرار کرد.سرور شما آماده هست لطفا از طریق سیستم پشتیبانی تیکت رو به روز کنید تا سرور تحویل بدم.
من شرمندم باز هم.اگه ضرری به شما رسیده من این مورد رو قبول میکنم.
ممنون از لطفتون
razavihost
July 2nd, 2012, 16:35
2 عدد سرور ex5 موجود هست آماده تحویل
razavihost
July 2nd, 2012, 17:00
یورو به نرخ روز 2700 تومان 1391/04/12
نمایش تمام محصولات (http://portal.routervps.biz/cart.php?gid=1)
بدون ستاپ || (0-0) هزار تومان
EX 6S بدون هزینه ستاپ
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 32 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise
به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان برآن شدیم که به سزوز های اختصاصی تخفیف اعمال کنیم.شرخ تخفیفات
کد : shaban6 : این تخفیف دوره ای بوده و هر ماه اعمال می شود فقط سرور اختصاصی ( 6 % )
کد : shaban10 : این تخفیف فقط برای ماه اول اعمال می شود بر روی تمام موارد اعمال میشود سرور و افزونه ها ( 10 % )
ERfan.Taleghani
July 4th, 2012, 12:21
سلام. سید جان روی این هتزنر یک مجازی ساز رایگان نمیشه نصب کرد که دو تا وی پی اس رو بکشه ؟
razavihost
July 4th, 2012, 12:27
روی سرور های ex4 به بعد به احتمال 70% رایگان نص میشه.
اما ex5 نه
ERfan.Taleghani
July 4th, 2012, 13:44
یک عدد سرور x5 از ایشون خریداری شد و تحویل داده شد . با تشکر از رضوی هاست عزیز
alborzdata
July 4th, 2012, 15:44
ایشون تایید میشن خیلی با معرفت و متین هستن 3 ماهه سرویس دارم بدون مشکل استفاده میکنم
razavihost
July 5th, 2012, 01:48
یک عدد EX4S با 32 آی پی و ESXi رایگان آماده تحویل موجود هست.
babelirani
July 5th, 2012, 02:00
یک عدد EX4S با 32 آی پی و ESXi رایگان آماده تحویل موجود هست.
با سلام Ip ها روی سرور هستن حتما " ؟
قیمت ؟
razavihost
July 5th, 2012, 02:09
برای ماه بله.بخواهید میشه کنسل کرد اما هزینه آی پی دریافت میشه.چون پول آی پی هارو دادیم با 32 آی پی میفروشیم
قیمت با ستاپ 59+59 تمدید 59
بدون ستاپ هم 79 ماهانه
فلکسی 15
32 آی پی هم 22.50 Euro
یورو امروز هم 2700
razavihost
July 6th, 2012, 23:55
2عدد ex4s ویک عدد ex5 موجود هست.
razavihost
July 7th, 2012, 09:17
سلام دوستان در مورد الحاقات و قیمت ها زیاد سوال می پرسن.
قیمت های من با سایت خوده دیتا سنتر یکی هست.
شما فقط به قیمت یورو روز که اعلام میشه ضرب کنیدش.
یرور امروز 2700
Flexi Pack 15 Euro
29/ 5,40 Euro
28/ 11,20 Euro
27/ 22,50 Euro
26/ 43,40 Euro
25/ 81,90 Euro
24/ 152,40 Euro
Gbit-Port 39 Euro
Windows Server 2008 R2 Web Edition 15 Euro
Windows Server 2008 R2 Standard Edition 25 Euro
razavihost
July 7th, 2012, 13:50
2 عدد ex4s و یک عدد ex10 موجود هست
آماده تحویل بعد از پرداخت.
قیمت یورو به امروز 2650
razavihost
July 8th, 2012, 12:17
یک عدد سرور ex4s بدون ستاپ موجود هست 79 یورو.
و تا اطلاع ثانویه فروش بدون ستاپ نداریم فروش سرور با هزینه ستاپ همچنان ادامه دارد.
razavihost
July 9th, 2012, 01:10
فروش ویژه با پرداخت هزینه ستاپ به مدت 10 روز با تخفیف 15% و تخفیف 7%
کد تخفیف : 15 (فقط فاکتور اول) تاریخ اعتبار کد 20/07/2012
کد تخفیف : 7 (ماه اول و تمدید) تاریخ اعتبار کد 15/07/2012
EX 6S
یک عدد سرور دیروز خریداری شد امیدپارم که زود تحویل بدن البته دیروز صحبت امروز صبح برای تحویل بود
razavihost
July 9th, 2012, 14:24
یک عدد سرور دیروز خریداری شد امیدپارم که زود تحویل بدن البته دیروز صحبت امروز صبح برای تحویل بود
سلام در حال نصب و تنظیمات اولیه هستم تحویل میشه.
razavihost
July 9th, 2012, 23:25
4 عدد سرور امروز تحویل شد
razavihost
July 12th, 2012, 09:56
3عدد دیگز امروز تحویل شد
tizparvaz
July 12th, 2012, 10:06
سلام در حال نصب و تنظیمات اولیه هستم تحویل میشه.
سرورو فردای اون روز کامل تحویل گرفتیم تا الان ککه مشکلی نبوده کیفیت هم راضی کنندست
porya_spy
July 12th, 2012, 12:03
اقای موسوی نمیخواین مشکل سرور مارو حل کنید ؟
به خدا دیگه نمیدونم جواب مشتری رو چی بدم
razavihost
July 12th, 2012, 12:12
porya_spy (http://www.webhostingtalk.ir/member/34232/) یه طوری میگین که اصلا کتری نکردم.کولی من باهاشون صحبت کردن میگن با تعویض قطعرو به شرط تست انجام میدن میگن دوباره تست میکنیم اگه مشکل داشت تعویض میشه.در صورتی که یک بار تست کردن و مشکلی نداشته.
و خودشون میگن که این سخت افزار با esxi مشکل نداره و تست شده که به خودتون هم دادم متنشو
69 یورو میگیرن کلا سرور تعویض میکنن.میخواین این کارو کنم؟
porya_spy
July 12th, 2012, 12:15
porya_spy (http://www.webhostingtalk.ir/member/34232/) یه طوری میگین که اصلا کتری نکردم.کولی من باهاشون صحبت کردن میگن با تعویض قطعرو به شرط تست انجام میدن میگن دوباره تست میکنیم اگه مشکل داشت تعویض میشه.در صورتی که یک بار تست کردن و مشکلی نداشته.
و خودشون میگن که این سخت افزار با esxi مشکل نداره و تست شده که به خودتون هم دادم متنشو
69 یورو میگیرن کلا سرور تعویض میکنن.میخواین این کارو کنم؟
داداش من حرف شما صحیح
گناه من چیه؟ چه گناهی کردم که سرور یک هفته گرفتم 2 روز کار کرده ؟ من تا الان 350 ضرر کردم دیگه نمیتونم پولی بابت کاری که نکردم پرداخت کنم
اینجا جای این بحث ها نیست یا توی یاهو جواب بدین یا گوشیتونو جواب بدین
باتشکر
razavihost
July 12th, 2012, 12:22
من همچنان پیگیرش هستم.
چون این موضوع واسه من بدتر هست.
razavihost
July 12th, 2012, 12:44
با سلام خدمت دوستان گرامی.تو این مدتی که سرور از این دیتا سنتر به فروش رسوندیم 2 مورد داشتیم که سرور مشکل داشته از بحث سخت افزاری که بار ها دیتا سنتر تست کرده و گفته مشکلی نبوده.البته شاید برداشت مشتری این بوده که سخت افزار مشکل داره.این وسط باز خواست از من بوده ! مورد دیگه هم که مثل روز روشن هست این سرور ها کلاپشتیبانی نرم افزاری نداره و دیتا سنتر با تست خودش که میزنه سخت افزارو پشتیبانی میده.اما این مدت در این مورد کم نذاشتیم و واسه هر سروری ما پشتیبان نرم افزاری بدون هیچ چشم داشتی داشتیم.اما بعضی ها طور برخورد میکنن که دیتا سنتر از ما هست و هر کاری که بخوایم میتونیم انجام بدیم.
من وظیفم فقط پرداخت هست و پشتیبانی در حدی که دیتا سنتر بده رو میتونم بدم نه اینکه بیام بیشتر از این ادعا کنم.
دیگه رویه سرورها پشتیبانی نرم افزاری رایگان نداریم.فقط میتونید وقتی سرور سفارش میدین اون تیک ادانس که مربوط به پشتیبانی نرم افزاری هست رو بزنید و من دربست در خدمت شما هستم حتی شده خرج هم براش میکنم.(هزینه این ادانس ماهانه 60000 تومن هست)
تاکید مینکم که پرداخت سرور ها با منه.خرابی سرور به من نیست که من جر این موردو بکشم به دوشم.همین نرخ ارز که ضربه میزنه بسه.
مورد بعدی اینکه تا امروز هرچی آی پی قفل میشد من شخصا واسه اون آی پی مینشستم فرم رو پر میکردم اسکن میکردم و واسه دیتاسنتر ارسال میکردم.که این مورد هم به عهده خریدار نه من.
دیگه ایم مورد به عهده خودتون هست و باید اقدامات لازم رو انجام بدین.
مورد بعدی این که من به خراسانی ها کلا سرور نمیدم.لطفا درخواست سرور نکنید.فکر میکنن که همه چی از اوناست ناسلامتی من خودم از خراسانم.چاقو که دسته خودشو که نمیبره که !(منظور استان خراسان هست)
اگر هم کسی از این عمل کرد ناراحت هست ستاپ سرور به نرخ روز تقدیم کنه و منتقل کنه.
دوستان باز مجدد این موضوع داره تکرار میشه.
من دیتاسنتر نیستم که بگم چشم بفرمایین پول
مگه خوده دیتاسنتر باز گشت وجه داره که من زیر بارش برم وفرض کنید خودتون سرور رو مستقیم خریدین و من مشتری شما.شما پول رو به من پس بدین و بعدا از دیتا سنتر بگیرین.
میتونید؟
xoxtroy
July 12th, 2012, 12:51
واقعا متاسفم واسه موسوی. موقع خریدن سرور بفرما و چشم و ...
وقتی سرور به مشکل برمیخوره گوشی رو جواب نمیدن. تیکت جواب نمیدن.
porya_spy
July 12th, 2012, 12:51
دوستان باز مجدد این موضوع داره تکرار میشه.
من دیتاسنتر نیستم که بگم چشم بفرمایین پول
مگه خوده دیتاسنتر باز گشت وجه داره که من زیر بارش برم وفرض کنید خودتون سرور رو مستقیم خریدین و من مشتری شما.شما پول رو به من پس بدین و بعدا از دیتا سنتر بگیرین.
میتونید؟
وقتی کسی کاری رو بر عهده میگیره باید به عواقب اونم فکر کنه
من الان به خاطر اینکه سرور مشکل داشته پول تمامی مشتری هارو پس دادم چون اونا حالیشون نیست دیتاسنتر چی میگه پولشونو میخوان
350 پول مشتری پس دادم 300 هم واسه سرور دادم یعنی من اینجا 750 ضرر کردم اشکال نداره ؟ شما خودتو بذار جای من
شمام با این تفاصیر بهتر بود یه سایت پرداخت ارز راه مینداختین نه فروش سرور
بازم میگم بهتره موضوع بین خودمون حل شه تا اینجا عمومی بشه بعدا مشکلی واسه طرفین پیش نیاد
razavihost
July 12th, 2012, 12:55
واقعا متاسفم واسه موسوی. موقع خریدن سرور بفرما و چشم و ...
وقتی سرور به مشکل برمیخوره گوشی رو جواب نمیدن. تیکت جواب نمیدن.
دوست عزیز من تا جایی که تونستم جواب رو دادم.وقتی دیتا سنتر جواب نمیده من از طرف خودم جوابی بدم که باز توش بمونم رازی میشن؟
یا میگین که این سرور به یکی دیگه بفروشین بعد پول اون به من بدین.
من صد سال سیاه همچین کاری نمیکنم.وقتی سرور مشکل داره چرا باز یکی دیگرو شاکی کنم.توقع دارین واسه این حرفا پشت تل چی بگم که دارین بحث رو به حاشیه میکشین؟
razavihost
July 12th, 2012, 12:59
وقتی کسی کاری رو بر عهده میگیره باید به عواقب اونم فکر کنه
من الان به خاطر اینکه سرور مشکل داشته پول تمامی مشتری هارو پس دادم چون اونا حالیشون نیست دیتاسنتر چی میگه پولشونو میخوان
350 پول مشتری پس دادم 300 هم واسه سرور دادم یعنی من اینجا 750 ضرر کردم اشکال نداره ؟ شما خودتو بذار جای من
شمام با این تفاصیر بهتر بود یه سایت پرداخت ارز راه مینداختین نه فروش سرور
بازم میگم بهتره موضوع بین خودمون حل شه تا اینجا عمومی بشه بعدا مشکلی واسه طرفین پیش نیاد
یعنی منم پولی که به دیتاسنتر دادم از جیبه خودم به شما بدم؟
من خبر داشتم این سرور مشکل داره؟
که بخوام من جر بکشم؟
من تا الان 2تا سرور ex4s و یه سرور ex10 ضرر دادم .
هزینه های سرور به هیچ عنوانی بازگشت نداره چون مستقیم به حساب دیتاسنتر واریز میشه.خودتون واسه سرور مشتری پیدا کنید و بفروشید من شخصا چون نمیخوام مشتریم شاکی باشه کنسل میکنم. هر چند که ستاپ ها ضرر من میشه.اما یک نقر شاکی بهتر از چند نفره.
razavihost
July 12th, 2012, 13:07
درضمن دوستانی که فاکتور های پورت رو پرداخت نکردن و میگن که میریزم الان یک ماه بعدیش داره میرسه و همچنان پرداخت نکردین.
کاری نکنید که من دیگه به هیچ کس اعتماد نکنم.
سرور هارو فرمت میکنم اگه تا شنبه پرداخت نشه.
آقای aminzadeh شما هم بهتر فاکتورو بعد از گذشته 36 روز پرداخت کنید.
majid_4553
July 13th, 2012, 13:50
سلام
اقا قضیه این خرابی سرورها چیه؟ از دیروز باز از کار افتادن. قرار نیست درست بشه؟
porya_spy
July 13th, 2012, 13:56
سرور منم دوباره خراب شده
empratoor
July 13th, 2012, 14:06
درضمن دوستانی که فاکتور های پورت رو پرداخت نکردن و میگن که میریزم الان یک ماه بعدیش داره میرسه و همچنان پرداخت نکردین.
کاری نکنید که من دیگه به هیچ کس اعتماد نکنم.
سرور هارو فرمت میکنم اگه تا شنبه پرداخت نشه.
آقای aminzadeh شما هم بهتر فاکتورو بعد از گذشته 36 روز پرداخت کنید.
برادر اگه توی این خط منظورتون بنده هستم اولا که خودتون هم می دونید که چرا این اشتباه پرداخت صورت گرفته و ارتباطی به بنده نداشت با این حال بنده گفتم مورد نداره پرداخت می کنم گفتین تو 2 تا فاکتور گفتم باشه ولی قرار بر این نیست که فاکتور 90 هزار تومانی که 90 هزار تومان پرداخت کردین رو برام 106 هزار تومان بزنید. تیکت زدم بهتون فاکتور 45 تومنی صادر کنید همون لحظه پرداخت می کردم.
موفق باشید
MagicVps.Com
July 13th, 2012, 16:03
سلام
سرور منم دوباره خراب شده
دوستان شرمنده سوال میکنم کنجکاوشدم بدونم این که میگید سرور خراب شده قضیهاش چی سهت یعنی چه اتفاقی میافته یعنی سرور یک دفعه خراب میشه بعد درست میشه مشکل چیه چه چجیزش خراب میشه مشکل پورت هست یا مشکل سخت افزار یا مورد دیگه ممکنه توضیح بدین
porya_spy
July 13th, 2012, 16:44
دوستان شرمنده سوال میکنم کنجکاوشدم بدونم این که میگید سرور خراب شده قضیهاش چی سهت یعنی چه اتفاقی میافته یعنی سرور یک دفعه خراب میشه بعد درست میشه مشکل چیه چه چجیزش خراب میشه مشکل پورت هست یا مشکل سخت افزار یا مورد دیگه ممکنه توضیح بدین
مشکل اینه که سرور روزی 1 یا 2 بار خاموش میشه وبعد حدود 1 ساعت روشن میشه سرور من الان 10 روزه اینجوره کسیم جوابگو نیست
porya_spy
July 13th, 2012, 16:47
به خدا صدای تمامی مشتری ها در اومده من کلا 10 روزه سرور رو گرفتم همش اینجور بوده
اقای موسوی هم میگه مشکل مربوط به من نیست
ahmadreza1372
July 13th, 2012, 16:54
به خدا صدای تمامی مشتری ها در اومده من کلا 10 روزه سرور رو گرفتم همش اینجور بوده
سلام به همه ی دوستان آقا پوریای گل سرور منم همین مورد داشت جناب موسوی درخواست تست سخت افزاری دادن + esxi چنج دادن الهی شکر 2/3 روزی مورد نداره جناب موسوی هم نمی خواد مشتریش ناراضی باشه دقیقا همون حسی که تو نسبت به مشتریت داری البته من حق بهت می دم چون مشتریهات بهشون بگی از طرف دیتاسنتر قطه تو کتشون نمی ره اما یکم دیگه صبور باش از طریق تیکت با جناب موسوی در ارتباط باش انشاااله مشکلت حل می شه. یا حق
porya_spy
July 13th, 2012, 16:54
متاسفانه گوشیشون رو خاموش کردن جواب تیکت نمیدن تو یاهو جواب نمیدن
به خدا این رسمش نیست
من چه گناهی کردم که از ایشون سرور گرفتم ؟
MagicVps.Com
July 13th, 2012, 16:55
مشکل اینه که سرور روزی 1 یا 2 بار خاموش میشه وبعد حدود 1 ساعت روشن میشه سرور من الان 10 روزه اینجوره کسیم جوابگو نیست
خاموش میشه یا ریوبت میشه اخه اگر خامشو بشه که دیگه روشن نیمشه مگر اینکه کسی روشنشن کنه احتمالا ریوبت میشه که اگر اینطوره ممکنه یکدفعه سرور زیر فشار میریه و ریوبت میشه باری تستس کل سورها خاموش کنید و فقط یه 2تاش روشن بزارید باری 24 ساعت اگر دیدین خاموش و روشن نشد مشخص هست که مشکل داخل یکی از ویپی اس هاتون هست
majid_4553
July 13th, 2012, 16:56
عزیز جان مشکل اینه که از دیروز تا حالا اصلا سرور بالا نمیاد. نه تلفن هم جواب میدن نه تیکت. دیشب هم که کلا در دسترس نبودن.
ahmadreza1372
July 13th, 2012, 16:58
شاید براشون کار پیش اومده یکم صبر کنید ایشالا درست میشه فقط اینو می دونم با کجخلقی کار پیش نمیره
porya_spy
July 13th, 2012, 16:58
سلام به همه ی دوستان آقا پوریای گل سرور منم همین مورد داشت جناب موسوی درخواست تست سخت افزاری دادن + esxi چنج دادن الهی شکر 2/3 روزی مورد نداره جناب موسوی هم نمی خواد مشتریش ناراضی باشه دقیقا همون حسی که تو نسبت به مشتریت داری البته من حق بهت می دم چون مشتریهات بهشون بگی از طرف دیتاسنتر قطه تو کتشون نمی ره اما یکم دیگه صبور باش از طریق تیکت با جناب موسوی در ارتباط باش انشاااله مشکلت حل می شه. یا حق
دوست عزیز 10 روزه این مشکل رو دارم esxi دوباره نصب کردن ولی درست نشد
میگه دیتا سنتر هم تست کرده همه چی سالمه
من خیلی صبور بودم که توی این 10 روز چیزی نگفتم ولی ادم تا یه حدی صبر و تحمل داره
من الان 350 تومن پول مشتری رو پس دادم 300 پول سرور دادم که اقای موسوی میگه کاری نمیتونم بکنم سرور رو کنسل کنید پول رو هم کسی پس نمیده
به نظز شماها من چیکار کنم ؟ شما جای من بودین چیکار میکردین ؟
porya_spy
July 13th, 2012, 17:00
خاموش میشه یا ریوبت میشه اخه اگر خامشو بشه که دیگه روشن نیمشه مگر اینکه کسی روشنشن کنه احتمالا ریوبت میشه که اگر اینطوره ممکنه یکدفعه سرور زیر فشار میریه و ریوبت میشه باری تستس کل سورها خاموش کنید و فقط یه 2تاش روشن بزارید باری 24 ساعت اگر دیدین خاموش و روشن نشد مشخص هست که مشکل داخل یکی از ویپی اس هاتون هست
عزیز هیچ باری رو سرور نیست
کلا تمام وی پی اس ها هم خاموش بوده این مشکل پیش اومده
majid_4553
July 13th, 2012, 17:16
شاید براشون کار پیش اومده یکم صبر کنید ایشالا درست میشه فقط اینو می دونم با کجخلقی کار پیش نمیره
منم چیزی نگفتم فقط اینجا مطرح کردم که زودتر جواب بگیرم گفتم شاید سایت بیان.
همچنان منتظریم که بیان سریعتر سرور رو روشن کنن.
razavihost
July 13th, 2012, 17:24
سلام کدوم سرور از شماست؟
در سایت اعلام کنید که من بدونم مشکل چی هست.
یک سرور به دلیل ناسازگاری تعویض شد.تیکت کنید لطفا اینجا جای پشتیبانی نیست.
razavihost
July 13th, 2012, 17:27
سرور منم دوباره خراب شده
سرور شما خراب نشد.
با هزینه من تعویض شد.اما گفتم هارد هارو تغیر ندن که اطلاعات از بین نره.مشکل از هارد بوئ با هزینه خودتون تعویض میشه.
PerSianSerVerS
July 13th, 2012, 17:27
چرا ایشون چند تا از سرورهاشون به این مشکل خاموش شدن دچار شده؟ شاید کانفیگی چیزی رو اشتباه میزنن.
razavihost
July 13th, 2012, 17:30
عزیز وقتی سرور شما تست شده و دیتاسنتر میگه مشکل نداره من بگم کجاشو تغیر بدن.باید یه مدرکی باشه.
سرور خاموش نمیشه این خطارو نشون میده که وقتی رستارت میشه دوباره بالا میاد.اگه کسی هم راهی داره بگه تا در موارئ بعدی به مشکل نخوریم.
razavihost
July 13th, 2012, 17:32
سلام
واسه سرور مجازی اینجا پست ندین با این کار شما همه فکر میکنن که در کل از ما هست.
پشتیبانی ها در سایت هست نه در اینجا.
razavihost
July 13th, 2012, 17:33
برادر اگه توی این خط منظورتون بنده هستم اولا که خودتون هم می دونید که چرا این اشتباه پرداخت صورت گرفته و ارتباطی به بنده نداشت با این حال بنده گفتم مورد نداره پرداخت می کنم گفتین تو 2 تا فاکتور گفتم باشه ولی قرار بر این نیست که فاکتور 90 هزار تومانی که 90 هزار تومان پرداخت کردین رو برام 106 هزار تومان بزنید. تیکت زدم بهتون فاکتور 45 تومنی صادر کنید همون لحظه پرداخت می کردم.
موفق باشید
من باید یاد اوری کنم که کنسل کنم یا شما؟
razavihost
July 13th, 2012, 17:35
چرا ایشون چند تا از سرورهاشون به این مشکل خاموش شدن دچار شده؟ شاید کانفیگی چیزی رو اشتباه میزنن.
چندتا نیست یکدونه بود که تعویض شده.
razavihost
July 13th, 2012, 17:37
از سایت بهتر نتیجه میگیرین یا اینجا!
این مواردو تیکت کنید.
porya_spy
July 13th, 2012, 17:52
خب اقای موسوی همین عکسی که الان گذاشتین رو برای دیتا سنتر ارسال کنید
100% مشکل از قطعات هست یا خراب هستن یا سازگار نیستند
razavihost
July 13th, 2012, 17:56
خب اقای موسوی همین عکسی که الان گذاشتین رو برای دیتا سنتر ارسال کنید
100% مشکل از قطعات هست یا خراب هستن یا سازگار نیستند
هفته پیش این کارو کردم و به دفعاتی که تیکت میکردم اینون هم اتچ میکردم.
در کل الان با سخت افزار جدید استارت شده.تست کنیدش
porya_spy
July 13th, 2012, 17:59
هفته پیش این کارو کردم و به دفعاتی که تیکت میکردم اینون هم اتچ میکردم.
در کل الان با سخت افزار جدید استارت شده.تست کنیدش
سرور اصلی روشن شده ولی وی پی اس ها روشن نمیشن
razavihost
July 13th, 2012, 18:08
سرور اصلی روشن شده ولی وی پی اس ها روشن نمیشن
تیکت جواب داده شده.
دوستان میخوان من تیکت هارو به اینجا جابجا کنم و پشتیبانی ها با ایت پست باشه؟
majid_4553
July 13th, 2012, 18:16
سلام کدوم سرور از شماست؟
در سایت اعلام کنید که من بدونم مشکل چی هست.
یک سرور به دلیل ناسازگاری تعویض شد.تیکت کنید لطفا اینجا جای پشتیبانی نیست.
واسه سرور مجازی اینجا پست ندین با این کار شما همه فکر میکنن که در کل از ما هست.
پشتیبانی ها در سایت هست نه در اینجا.
از سایت بهتر نتیجه میگیرین یا اینجا!
این مواردو تیکت کنید.
جناب 3 بار پست منو نقل قول کردید. اما یه بار هم کفایت میکنه. در مورد اینجا پست زدن چون من دیرز چندتا تیکت زدم و همچنین چندبار باهاتون تماس گرفتم جوابی ندادید اومدم دیدم دوستان اینجا مطرح کردن منم مطرح کردم اگه نه هر مشکلی هم بوده من فقط تیکت زدم تا الان.
razavihost
July 13th, 2012, 18:56
جناب 3 بار پست منو نقل قول کردید. اما یه بار هم کفایت میکنه. در مورد اینجا پست زدن چون من دیرز چندتا تیکت زدم و همچنین چندبار باهاتون تماس گرفتم جوابی ندادید اومدم دیدم دوستان اینجا مطرح کردن منم مطرح کردم اگه نه هر مشکلی هم بوده من فقط تیکت زدم تا الان.
اینجا پست سرور اختصاصی هست.
razavihost
July 13th, 2012, 19:18
یک عدد ex10 موجود هست آماده تحویل.
esxi رایگان
129 یورو ماهانه
یورو 2700 تومن
porya_spy
July 13th, 2012, 19:52
اقای موسوی چرا هارد سرور رو فرمت کردین ؟
من الان جواب مشتری هامو چی بدم ؟
شما چرا اینجور میکنید ؟
این لج بازیا چیه اخه؟
من اطلاعات مشتری هامو میخوام شما موظف هستین جوابگو باشین
razavihost
July 13th, 2012, 20:12
اقای موسوی چرا هارد سرور رو فرمت کردین ؟
من الان جواب مشتری هامو چی بدم ؟
شما چرا اینجور میکنید ؟
این لج بازیا چیه اخه؟
من اطلاعات مشتری هامو میخوام شما موظف هستین جوابگو باشین
لج بازی کدومه !
من گفتم esxi رو مجدد نصب میکنم و ریه هارد اول نصب کردم.
هارد اول خالی بود تست کردم.هاردو 2 اطلاعات داشت و من کاریش نداشتم.
میشه سایت و بخش پشتیبانی رو با وب هاستینگ تالک اشتباه نگیرین؟
و این که هم دارین منو خراب میکنید و هم من یه ستاپ و یه هزینه تغیر سرور ضرر خوردم.میخویان هزینرو پس بدم که شما از من راحت بشین؟
porya_spy
July 13th, 2012, 20:15
لج بازی کدومه !
من گفتم esxi رو مجدد نصب میکنم و ریه هارد اول نصب کردم.
هارد اول خالی بود تست کردم.هاردو 2 اطلاعات داشت و من کاریش نداشتم.
میشه سایت و بخش پشتیبانی رو با وب هاستینگ تالک اشتباه نگیرین؟
و این که هم دارین منو خراب میکنید و هم من یه ستاپ و یه هزینه تغیر سرور ضرر خوردم.میخویان هزینرو پس بدم که شما از من راحت بشین؟
من چرا باید شما رو خراب کنم اخه؟ مگه مریضم؟
شما هارد 2 رو فرمت کردین هارد 1 فرمت نشده
تمامی وی پی اس ها روی هارد 2 بودن
برین نگاه کنید متوجه میشین
ServerDL.com
July 13th, 2012, 20:23
خوب آقای رضوی شما که مجبور نیستید اینجا جواب کاربر رو بدید !!!!
تیکتی در بخش پشتیبانی برای کاربرتون ایجاد کنید ! و پست های اضافه را حذف نمایید !
از ظهر 10 تا پست نامربوط به موضوع این تاپیک به ایمیل من آماده !!
موفق باشید .
porya_spy
July 13th, 2012, 20:25
خوب آقای رضوی شما که مجبور نیستید اینجا جواب کاربر رو بدید !!!!
تیکتی در بخش پشتیبانی برای کاربرتون ایجاد کنید ! و پست های اضافه را حذف نمایید !
از ظهر 10 تا پست نامربوط به موضوع این تاپیک به ایمیل من آماده !!
موفق باشید .
شما لطفا دخالت نکنید
وقتی شما در جریات هیچی نیستید بهتره صحبت نکنید
دوست بی ادب من حرف بدی نزدم !! شما هستی که در جریان نیستی باید بدونید این تاپیک موضوع چی هست !!!
لطفا ادب را رعایت کنید !
من مخاطبم جناب رضوی بود !
من در تاپیک آقای رضوی به دلیل آفرهای خوبشون مشترک شدم !!!
نه در تاپیک پشتیبانی ایشون !!
پس حرمت خودتو عزیزم نگه دار !!
منم دیگه اینجا حرفی نمیزنم که دیگران فکر کنن من قصد تخریب شما رو دارم
شما خودت بهتر میدونی تو این مدت چقدر احترام شما رو نگه داشتم
دوست عزیز من اگه نباشم که اینجا هم جواب نمیدم.وقتی میام میبینم هر دوجا پاسخ دادن.هم باید اینجا جواب بدم هم تیکت.گاهی هم کل کل میشه من از یکیش یادم میشه .پس دیگه اینجا پست ندین.الویت پاسخ به تیکت هست.
empratoor
July 13th, 2012, 20:53
من باید یاد اوری کنم که کنسل کنم یا شما؟
من که حرفی ندارم آقای موسوی :دی
کارتون تایید میشه و مشکل خاصی نداشتیم تا الان با شما و سروری که ازتون داریم ،اینم موردی نیست که بخواد مشکل ساز باشه.
موفق باشید
razavihost
July 13th, 2012, 20:55
من که حرفی ندارم آقای موسوی :دی
کارتون تایید میشه و مشکل خاصی نداشتیم تا الان با شما و سروری که ازتون داریم ،اینم موردی نیست که بخواد مشکل ساز باشه.
موفق باشید
آقا از من ناراحت نشین یه مقدار فشار بود.شرمنده اگر موردی بود.
razavihost
July 15th, 2012, 02:39
یورو 2700
فروش با ستاپ 50 %
EX 6S با 50% هزینه ستاپ
EX4 S با 50% هزینه ستاپ
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Processor
RAM : 32G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
یک سرور Ex5 دارم که وی ام وار روش نصب هست و همینطور 5 تا آی پی داره ! این روهم بگم که پردازنده Core i7 950 هستش .قیمت 152 هزار تومان است . 4 روز هم هست که استارت خورده ! جهت خرید سرور با آقای موسوی در تماس باشید . بنده یک سرور Ex10 از ایشون دارم تهیه می کنم
reeza
July 17th, 2012, 22:16
من یک سرور ازآقای موسوی دارم
انسان شریفی هستند
razavihost
July 18th, 2012, 01:30
EX10
CPU : Intel® Core™ i7-3930K Hexacore
RAM : 64G Ram DDR3
Port : 1Gbps Port
با ستاپ 150 تومن به فروش میرسد
razavihost
July 18th, 2012, 20:37
چهار عدد سرور تحویل شد
CityKala.net
July 18th, 2012, 21:04
EX10
CPU : Intel® Core™ i7-3930K Hexacore
RAM : 64G Ram DDR3
Port : 1Gbps Port
با ستاپ 150 تومن به فروش میرسد
جمعا با هزینه فلکسی پک + 16 آی پی + خودشو ستاپش = قیمت ؟
ممنون
razavihost
July 18th, 2012, 21:19
جمعا با هزینه فلکسی پک + 16 آی پی + خودشو ستاپش = قیمت ؟
ممنون
سلام
تمدید این سرور 11 میلادر هر ماه هست. الان 8 روز گذشته این هرینه رو از هزینه ماهانه سرور کسر میکنم.که هزینش 78480
تمدید این سرور ماهی 294300 هست که مبلغ بالا کسر میشه.
هزینه 16 تا ip و فلکسی پک میشه 70794
در کل میشه
215820+150000+70794
واسه الان.
razavihost
July 19th, 2012, 01:58
به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر این شدیم که به کاربران جدید تخفیف ویژه دهیم.
بر رویه کلیه سرور های اختصاصی با ستاپ کامل 8% تخفیف همیشگی اعمال میشود
کد تخفیف : ramezan
لینک سفارش سرورها (http://portal.routervps.biz/cart.php?gid=1)
این تخفیف شامل تخفیف در هزینه ستاپ ماهانه و فلکسی پک میشود
razavihost
July 19th, 2012, 09:03
دو عدد سرور با تخفیف سفارش داده شد از دئستان تشکر میکنم :-*
razavihost
July 19th, 2012, 17:13
تا فردا اگر فاکتور های پرداخت نشده سرور ها پرداخت نشه من اطلاعات کامل یوزرو اینجا میزارم تا دوستان دیگه هم مواظب باشن گول نخورن
razavihost
July 20th, 2012, 22:24
یک عدد ex5 با esxi رایگان موجود هست
59 یورو
هر یورو 2600 تومن
اماده تحویل
توجه کنید ! آقای موسوی گفتند ! سرور آمادست فقط باید انتقال بدن!(:|
1009645
July 23rd, 2012, 11:12
درود
بنده هم ار آقای نیک شاپوری vps خریدم و منتظر آقای موسوی هستیم :110:
dr.dragon
July 23rd, 2012, 11:12
سلام آقای نیکشاپوری شما چرا تا وقتی سرور نداری به ما vps فروختی؟
SeDaBloG
July 23rd, 2012, 11:13
کلی سفارش پیش آقای نیکشاپوری دارم هنوز تحویل ندادن ! به همین علت تحویل ندادن سرور آقای موسوی
Nevertime7
July 23rd, 2012, 11:33
دوستان من از شما عذر میخوام!
ولی!
شنبه :
routervpscom: in ex10 hanoz ok nashode
routervpscom: daram roosh win nasb mikonam
routervpscom: ok beshe tahvilet midam aziz
یک شنبه :
Amir.Sianor: dada faghat in ke emshab 100% e?
routervpscom: enshalah
Nevertime7
July 23rd, 2012, 11:36
به تاریخ تیکت ها توجه کنید!! :58:
732273237324
Nevertime7
July 23rd, 2012, 11:51
دوستان راه حل نشون بدن!
مرسی!:79:
razavihost
July 23rd, 2012, 11:57
دوستان راه حل نشون بدن!
مرسی!:79:
سلام دوست عزیز
من به شما نگفتم که طرف ok تخلیه نداده؟
شما گفتی فدای سرت فرمت کن بده.
من گفتم بایت صبر کنم که ok بده و من پول بک کنم
گفتین نه باشه من از شما میخوام.
فرمت کنم خسارت رو میدین تا الان من ok کنمش.اینجا بهگردن بگیرن تا من تا 5مین دیگه بدم.
من به شما گفتم بک بدم که از جتی دیگه بگیرین عصر جمعه.پس حجت تمام بوده به این موضوع
جواب رو در یاهو داده بودم عصر جمعه
... مگه دوبار حرف بزنم.
از این به بعد یاهو نمیام چون همه هم تیکت میزنن باز یاهو هم همون میپرسن من باید هم یاهو جواب بدم هم تیکت؟
Nevertime7
July 23rd, 2012, 11:59
آقای موسوی!
من چند بار به شما pm دادم؟!
شما 1 بار به من گفتید جمعه؟
خودتون مشتری های منو ببینید!
خدایی ، شما جای خودتون و جای من بزارین!
کسی که 2 روز نه تیکت جواب میده! نه یاهو نه موبایل!
خدایی شما چیکار میکردید!
razavihost
July 23rd, 2012, 12:00
دوستان من از شما عذر میخوام!
ولی!
شنبه :
routervpscom: in ex10 hanoz ok nashode
routervpscom: daram roosh win nasb mikonam
routervpscom: ok beshe tahvilet midam aziz
یک شنبه :
Amir.Sianor: dada faghat in ke emshab 100% e?
routervpscom: enshalah
چرا همه پی ام هارو قرار ندادین؟
بزارم همشو؟
razavihost
July 23rd, 2012, 12:02
درود
بنده هم ار آقای نیک شاپوری vps خریدم و منتظر آقای موسوی هستیم :110:
سلام آقای نیکشاپوری شما چرا تا وقتی سرور نداری به ما vps فروختی؟
کلی سفارش پیش آقای نیکشاپوری دارم هنوز تحویل ندادن ! به همین علت تحویل ندادن سرور آقای موسوی
شما ها چند سالتون هست؟
این پست از کیه ؟
من معذرت میخوام در پست آقای نیکشاپور تاپیک فروش زدم
razavihost
July 23rd, 2012, 12:04
آقای موسوی!
من چند بار به شما pm دادم؟!
شما 1 بار به من گفتید جمعه؟
خودتون مشتری های منو ببینید!
خدایی ، شما جای خودتون و جای من بزارین!
کسی که 2 روز نه تیکت جواب میده! نه یاهو نه موبایل!
خدایی شما چیکار میکردید!
من به شما گفتم شرمندم و پول پس بدم که از جای دیگه بخرین.
اما گفتین نه.
شما تضمین بده که جبران خسارت کنی من الان میدمش.
Nevertime7
July 23rd, 2012, 12:04
میدونم!
منم گفتم! PM نمیدم تا آماده شه!
و گفتم پس ساعت 5:30 منتظرم!
خب! پول و که اصلا نمیخوام بک بخوره! چون من به اندازه کافی معطل شدم!:-b
بعد از 3/4 روز این جوابتونه؟
Nevertime7
July 23rd, 2012, 12:06
اگر امکان داره ! یاهو آنلاین شید!
تا نه آبروی من بره ! و نه آبروی شما!
razavihost
July 23rd, 2012, 12:09
میدونم!
منم گفتم! PM نمیدم تا آماده شه!
و گفتم پس ساعت 5:30 منتظرم!
خب! پول و که اصلا نمیخوام بک بخوره! چون من به اندازه کافی معطل شدم!:-b
بعد از 3/4 روز این جوابتونه؟
این جواب من نیست چیزی هست که شما میخواهید.
من عصر همون روز بابایت بک گفتم خودتون اصرار داشتین !
Nevertime7
July 23rd, 2012, 12:12
منم میگم !
خودم خواستم که پول دستتون بمونه!
اما شما گفتین حد اکثر شنبه ظهر!
شما اگر - یاهو / تیکت / تل - جواب میدادی... من هیچوقت نمیومدم به خودم هیچین جارتی بدم اینجا تاپیک بدم!
اگر حرف منو قبول ندارید! دلیل بیارین!
razavihost
July 23rd, 2012, 12:15
منم میگم !
خودم خواستم که پول دستتون بمونه!
اما شما گفتین حد اکثر شنبه ظهر!
شما اگر - یاهو / تیکت / تل - جواب میدادی... من هیچوقت نمیومدم به خودم هیچین جارتی بدم اینجا تاپیک بدم!
اگر حرف منو قبول ندارید! دلیل بیارین!
من نگفتم باید صبر کنم ok بده طرف.
دوست عزیز شماره حساب اعلام کنید من بک بدم الان.
شما به من 224 خوردی دادین.
من بابت خسارت شما 245 هزار بک میدم که حرفی نباشه.
دیگه حرفی ندارم.
Nevertime7
July 23rd, 2012, 12:19
این یعنی اینکه از سرور خبری نیست!=;
اوکی ! ممنون از لطفتون! که جلوی همه اینجوری ضایه میکنید!
خودتون هم دیدید! جمعه که pm دادین! من 15 دقیقه بعد ! واریز کردم!
پس من به اون سرور نیاز داشتم! تا پول !
و اصلا از این حرکت شما خوشم نیومد!
اینهمه منو معطل کردید ! اما اشکالی نداره!
حرفی ندارم! [بدرود] [خدا کریمه]
Nevertime7
July 23rd, 2012, 12:26
شما ها چند سالتون هست؟
این پست از کیه ؟
من معذرت میخوام در پست آقای نیکشاپور تاپیک فروش زدم
ادمین محترم! آیپی های کسانی که پست دادند رو قرار بده!
pluscenter
July 23rd, 2012, 12:47
سلام جناب موسوی عطاردی ام لطف کنید جواب تیکت بدین ممنون می شم
Nevertime7
July 23rd, 2012, 15:55
درود دوستان،
من از حرفی که زدم پشیمونم! :((
من خیلی عذر میخوام از آقای موسوی!
امیدوارم منو ببخشن!
راستی تون مشتری ها! دوست های خودم بودن! :d
50% پول و داده بودن :d
آقای موسوی من از شما عذر میخوام! :79:
و از همه ی دوستان دیگه!:79:
Nevertime7
July 25th, 2012, 11:18
سلام ،
من از آقای موسوی همونطور که تو تاپیک خود آقای موسوی گفته بودم!
یک عدد سرور از ایشون خریداری کردم روز جمعه!
اما ایشون نه تیکت جوب میدن! نه یاهو و نه موبایل!
من از شما درخواست دارم که تکلیف من و معلوم کنید!
و یا تا آخر امروز پولرو بک بده + خسارت یا سرور و تحویل بده!
اگر که هیچ | من از طریق فتا اقدام کنم!
================================================
یعنی آقای موسوی دیگه شورشو در آورده!:62:
Nevertime7
July 25th, 2012, 11:20
فتا هم آشنا دارم ، و حداکثر 48 ساعته رسیدگی میشه
1995 623 0915
ابن خط هم اگر آقای موسوی بخواد آدرس دقیق منزل هم براشون تیکت میکنم!
==================
×××صبر هم حدی داره×××
Nevertime7
July 25th, 2012, 11:26
در غیر اینصورت امروز
آدرس منزل
کد ملی
کد شناس نامه
نام پدر
و
اطلاعات کامل فردی از ایشون در چند سایت بزرگ منتشر میشه ;)
Mr_Parham
July 25th, 2012, 11:35
در غیر اینصورت امروز
آدرس منزل
کد ملی
کد شناس نامه
نام پدر
و
اطلاعات شخصی فردی رو شما اگر بدون اجازه ی اون فرد شما اگر منتشر کنید ایشون می تونند از شما شکایت کنند، بعد هم این همه کاربر از ایشون سرور گرفتند مشکلی نداشتند، شما هم کمی صبر داشته باشید انشالله مشکلتون رو حل می کنند دوست عزیز
Nevertime7
July 25th, 2012, 11:39
منم دوست دارم شکایت کنه!
Nevertime7
July 25th, 2012, 11:40
مشخصات فردی برای خود ایشون تیکت شد!
تا ببنیم خدا چی میخواد ;)=;
ERfan.Taleghani
July 25th, 2012, 11:50
دوست عزیز بنده عرفان طالقانی هستم و از دوستان صمیمی آقای موسوی. شما اطلاعات ایشون رو پخش کنید ببینید بنده چطور با شما برخورد خواهم کرد . میتونید از طریق پلیس فتا هم پیگیر باشید و بهشون بگید که پسر حاج صادق طالقانی این حرف رو زده ! چند روز هست هزینه سرور رو دادید درست . ولی چرا مشتری های دیگه همچین مشکلی ندارند. حتما یک وضعی پیش آمده که کار به اینجا رسیده و حتما هم در حال رفع موضوع هستند. سرور شما دست بنده هست . من یک سرور دیگر از ایشون تهیه کردم و سرور قبلی که x5 هست رو تحویل دادم پریروز. ولی هنوز آی پی به ایشون تحویل نداده بودند. که منتظر بودن آی پی هارو کامل تحویل بدند. ایشون هم این دو روز درگیر یک موضوعی هستند که مرتفع شده . اگر شما همان مشتری x5 هستید ایمیلتون رو بفرمائید اطلاعاتش رو کامل براتون ارسال کنم
porya_spy
July 25th, 2012, 12:28
اقای موسوی تایید میشن 100%
ERfan.Taleghani
July 25th, 2012, 12:31
مشکل حل شد !
Nevertime7
July 25th, 2012, 12:31
سرور دریافت شد!
بدرود...
saeed_m27
July 25th, 2012, 13:26
در غیر اینصورت امروز
آدرس منزل
کد ملی
کد شناس نامه
نام پدر
و
دوست عزیز این مدل رفتار ها در شان شما نیست شما 1% فکر کن این بنده خدا آدمه و مشکل براش پیش بیاد حالا طرف باید بره جای درک متقابل شکایت کنه فکر کردین برین فتا باید چجوری مشکل رو بیان کنید مثلا میگید تاخیر داشتند اومدم شکایت ؟!! فکر میکنی جوابت رو بده آشناتون و پیگیر بشه؟!! باید بگم نه
ایشون شخص شریفی هستند و الحق با وژدان کار میکنند و این رو بدون ریا میگم شخص محترم و آبروداری هستند پس نکنید از این کارا با آبروی مردم بازی نکنید خوب ایشون خارج از توانش داره سرویس میده که جای تقدیر داره بدون هیچ چشم داشتی اونوقت شما میایین شکایت فتا رو مطرح میکنید ؟!! مشکلات زیاده ایشون هم دست تنها هستند پس صبوری کنید و بزارید روال کار طی بشه ایشون هم دیتا سنتر نیستند رابط شما با دیتا سنتر هستند پس توقعات خارج از توان ایشون رو مطرح نکنید باید دیتا سنتر سرور رو تحویل بده که بتونه تحویل شما بده نتیجتا زود به قاضی نرید و از روی عصبانیت تصمیم نگیرید ... موفق باشید
Nevertime7
July 25th, 2012, 13:29
منم گفتم مشکل حل شد !
تشکر!=;
babelirani
July 25th, 2012, 13:52
منم گفتم مشکل حل شد !
تشکر!=;
جالب واقعا" شما چیزی به اسم شخصیت کاری ندارید
یک بچه 10 -12 ساله هستید که فقط میخواید با تهدید کارتون رو پیش ببرید
متاسفم واستون
razavihost
July 25th, 2012, 13:57
عزیز من دو روزه اینترنتم قطع شده از مخابرات.بعشدم من ایرانسلم روشن و اونرو همه تماس میگرین شما کی تماس گرفتی؟
یه نکته بگم که من عموم در فتا کار میکنه چاغو دسته خودشو نمی بره.رفت آمد هم زیاد دارم دور باطل نزن.اینفو esxi رو که دوستان به شما دادن تیکت کنید تا من روترو کانفیگ کنم.
ERfan.Taleghani
July 25th, 2012, 13:59
اینجا همه فتا باز شدند جدیدا. ای بابا . سید بجور ببین یک سرور ex4s خالی نداری برای یکی از دوستام میخوام
razavihost
July 25th, 2012, 14:00
در غیر اینصورت امروز
آدرس منزل
کد ملی
کد شناس نامه
نام پدر
و
اینجا همه فتا باز شدند جدیدا. ای بابا . سید بجور ببین یک سرور ex4s خالی نداری برای یکی از دوستام میخوام
با ستاپ میخواد یا بدون ستاپ؟
ERfan.Taleghani
July 25th, 2012, 14:03
بدون ست آپ
razavihost
July 25th, 2012, 14:05
بدون ست آپ
تا شب اس میدم بینم کنسلی دارم یا نه
da6276
July 26th, 2012, 02:18
لطفا قیمت 4s با هزینه ستاپ برای ماه اول
و ماههای بعد رو اعلام کنید
razavihost
July 26th, 2012, 02:22
لطفا قیمت 4s با هزینه ستاپ برای ماه اول
و ماههای بعد رو اعلام کنید
پ.خ شد
razavihost
July 26th, 2012, 11:42
یک عدد سرور ex10 بدون ستاپ ماهانه 109 یورو موجود است
مجازی سازی سیتریکس
pluscenter
July 26th, 2012, 18:59
ضمن عرض سلام و خسته نباشد خدمت جناب موسوی و کلیه دوستان
ضمن احترامه شدیدی که نسبت به آقای موسوی قائلم اما متاسفانه مجبور به مطرح کردن این موضوع شدم :|
والا ما 1ماه پیش از جناب موسوی سرور esx4s گرفتیم هزینه به مبلغ 245 تومن در تاریخ 27/06/2012 پرداخت شد همون موقع بود که بگفتهی تیم ساپرت سایتشون خانوم احمدی فرمودن آقای موسوی مسافرت هستن و این شد که من 3 روز متل آی پی و سرور شدم.بدز 3 روز جناب موسوی عزیز برگشتن و پاسخ بندرو دادن. بدز گذشته چند روز دیگه : ) سرانجام در تاریخ 02/07/2012 یعنی 5روز بعد از پرداخت سرور به من تحویل داده شد. پس از طرح این موضوع در wht جناب موسوی فرمودند : ((((( سلام.بابت تاخیر من از شما عذر میخوام اما برای من یه مشکلی پیش امد که یک هفته ای به نت دست رسی نداشتم کلا یه وسیله ارتباطی یک طرفه داشتم که تما نمشد به جایی بر قرار کرد.سرور شما آماده هست لطفا از طریق سیستم پشتیبانی تیکت رو به روز کنید تا سرور تحویل بدم.
من شرمندم باز هم.اگه ضرری به شما رسیده من این مورد رو قبول میکنم ))))
من هم به قسمت تیمت رفتم و جناب موسوی ضمن تحویل سرور گفتن 25 تومن ما بقی پرداخت بشه من هم گفتم شما که فرمودید خسارت و تخفیف میدید ایشون فرمودند :
lafz omadam :D
takhfif dadm
ghast dashtam bishtar bedam ama euro in hafte bad jor geron shod.dastam bastast.enshalah bad ha
لفظ اومدم :| :|
من هم ما بقی رو پرداخت کردم :| تاریخ 04/07/2012 کل ددیکت قطع شد این بود شروعی برای فوش خوردن اینجانب از کل user هام.
تاریخ 06/07/2012 سرور وصل و دوباره در همون روز مجددا قطع شد.
07/07/2012 سرور رفت زیره تست سخت افزاری.
08/07/2012 سرور قطع شد دوباره و جناب موسوی فرمودند esxi تویض بشه.
به دلیل سوختن پاور ویپی اس ساتشنون وی ام ویر روز 11/07/2012 تویض شد.
تاریخ 11/07/2012 روتر اشتباه ست شده بود و وی پی اس ها remot نداشتند (ساعت 22:10)
13/07/2012 فرمودند هارد عوض بشه مشکل حل می شه من گفتم مگه وی ام ویر ریختید ok نشد گفت وی دی اسو ببرید زیره فشار.
14/07/2012 سرور دوباره down شد.
14/07/2012 ساعت 19 این جمله ای بود که من گفتم : man bekhoda bekhoda bekhodas shomaro dark mikonam agha sina ama tamame useram dg yavash yavash daran fosham midan
14/07/2012 ساعت 21 گفتن اطلاعات ببرید رو hdd 2 دیتاسنتر خودش می خواد vmware چنج بده !!!!!!!!!!!!!!!!
15/07/2012 گفته ی آقای موسوی : ino ta 2shanbe ok mikonam 100%
shoma faghat harde avalo khali kon keman ino be ye natije beresonam
15/07/2012 جناب موسوی : salam,dc esxi nasb karde alan man login konam bebinam chi be chi hast etela midamet
!!!!! 16/07/2012 !!!!! سرور مشخصات جدیدش داده شد.
18/08/2012 سرور دوباره down شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19/08/2012 جناب موسوی فرمودند هارد چنج بشه =============> اطلاعات کل user ها پر ولی باز من گفتم بهتر از هیچیه و ok دادم .
19/08/2012 کل ددیکت چنج شد و متظر kvm شدم.
21 تازه جواب تیکت منو دادن که می خوان روتر کانفیگ کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
حالا من میرم میبینم تو سایت ایشون یه فاکتور صادر شده که پول ددیکتدو بدم :| :| آخه جناب موسوی عزیز من چه پولی باید بشما بدم بد تیکت دادم به ایشون که فلانو بیسار می گن :|
بد ایشون می گن : mozo kamelan roshane,servera dar tarikhe roze khodesh pay mishe ,va roze bad age pay nashe vagozar mishe.mitonid post bedin va omomi konid ,ta shafaf sazi beshe
دوستان شما جایه من بودید چیکار می کردید منی که جز احترام گذاشتن به ایشون کار دیگه نکردم حتی وقتی نبودن بعضی از روزا دوستانی گلگی داشتن تو فوروم من ازشون حمایت کردم :| بخدا این انصاف نیست من حتی از user هام پول نگرفتم هیچ کلی فوش خوردم :| به خدا آقای موسوی عزیز داداشه من این پولا خوردن نداره بخصوص که الان داری زندگی مشترک تشکیل می دی با من این کارو کردی ولی با دیگران نکن
دوستانیم که صحت کلیه حرفای من می خوان متلع شن اینم پیج کلیه تیکت های من : Router VPS . COM - مشاهده تیکت (http://www.pluscenter.in/routervps.html)
حرجای حرف های منم اشتبا بود جناب موسوی اصلاح کنید.
pluscenter
July 26th, 2012, 19:22
دوستانی که همیشه میومدن طرف آقای موسوی رو میگرفتن کجان :| :-|
pluscenter
July 26th, 2012, 20:03
راستی جناب موسوی امضاتونم وقت کردین عوض کنید چون دیگه بهتون نمی یاد :^o:^
به خدا هم اعتقاد داشته باشید. اول ببینید خودتون اعتقاد دارید یا نه ؟؟؟!؟!؟!؟!!!!!
danitfk
July 26th, 2012, 21:02
دوستانی که همیشه میومدن طرف آقای موسوی رو میگرفتن کجان :| :-|
....
چی بگم والا ؛ از یه طرف nevertime7 و شما که آقای موسوی رو معرفی کردم داستان پیش اومد ..!
pluscenter
July 26th, 2012, 21:04
....
چی بگم والا ؛ از یه طرف nevertime7 و شما که آقای موسوی رو معرفی کردم داستان پیش اومد ..!
مشکل از طرف منوتو نیست داداشه گلم مشکل اینه که ما به همه زود اعتماد می کنیم
S1N4
July 26th, 2012, 21:25
مشکل از طرف منوتو نیست داداشه گلم مشکل اینه که ما به همه زود اعتماد می کنیم
دوست عزیز،همیشه مشکل پیش میاد.توی این بحث هم اعتماد اولین نقشو داره یعنی شما اگه اعتماد نکنی اصلا کارت پیش نمیره.
امیدوارم مشکلتون حل بشه،موفق باشید
pluscenter
July 26th, 2012, 21:53
دوست عزیز،همیشه مشکل پیش میاد.توی این بحث هم اعتماد اولین نقشو داره یعنی شما اگه اعتماد نکنی اصلا کارت پیش نمیره.
امیدوارم مشکلتون حل بشه،موفق باشید
خدا از زبونت بشنوه دادا اما انشاالله تو شرایط من قرار نگیری که نظرت عوض می شه !!
S1N4
July 26th, 2012, 22:27
خدا از زبونت بشنوه دادا اما انشاالله تو شرایط من قرار نگیری که نظرت عوض می شه !!
تو شرایط شما هم بودم و شاید بدتر از شرایط شما ولی بازم کاری نتونستم بکنم
موفق باشی عزیز
pluscenter
July 27th, 2012, 00:22
تو شرایط شما هم بودم و شاید بدتر از شرایط شما ولی بازم کاری نتونستم بکنم
موفق باشی عزیز
یعنی اینقد نامرد و بی معرفت زیاد شده !!!!! انشاالله شما هم موفق باشی :63:
razavihost
July 28th, 2012, 01:44
یعنی اینقد نامرد و بی معرفت زیاد شده !!!!! انشاالله شما هم موفق باشی :63:
kheyli jalebe man be shoma too faktor ip ke takhfif dadm hamon aval
10 toman bod takhfif,mage ye server cheghad sod dare mikhastin takhfif 99% bedam?
Nokte badi mage man polo gereftam ke be man migin male mardom khor?pol alan daste datacentere!
Nokte badi khodetono jaye man bezarin server ba carte etebari mikharin setup midin vahazine maho,az bade etefagh server ba esxi moshkel dare !ajaba bad shansi pish miyad vay man chi kar konam koli setup vase in server dadam daste moshtariye in !vay in hamash restart mikone va moshtari sakiye ,chi kar mikoni?bikhiyale etebaret mishi migi gore babaye moshtari az dobare be ye esme dige shoro mikonam.
Ya miyay migi baba in bad bakht koli moshtari dare,abero man be darak ama in ke az 0 shoro karde chi ! Va alave bar setup server miyay hanoz 12 roz ham nashode 69 euro dige pol midi ke servero bedone hich bahanee avaz konan va moshkelo bartarf koni.age servero khodeton kharide bodin ke dashtin dobare 69 euro bedin vase server avaz konanesh?
Ya bikhial in mahesh mishodin cancel mikardinesh va yek server jadid migereftin va ham pole setup midadin ham pole tamdid pole ip va hat flexi.
Man chi kar kardam baraton?
Pol inaro hamasho gereftam?
Joz in ke goftam datacenter tarikhe servero taghir nemide ke man bekham bedam.bad kardam ?
Man male mardom khoram?
Bazi vaghta harfayee mizanin ke man reghbati be tamdid server peyda nemikonam,hata man pole in server haro ghati polaye khoda nemikonam va ta alan chanta intori shode va joda negaheshon midaram,
az hame ozr mikham fingilish meveshtam chon ba mobile hastam va farsi support nemikone
razavihost
July 28th, 2012, 02:08
Intel® Core™ i7-950 Quad-Core
24GB DDR 3 RAM
2x 750 GB SATA 3 Gb/s HD
Port : 100Mbit
رنج 16 تايي IP
50 euro قميت سرور ماهانه
15 euro قيمت فلكسي
11.22 euro قيمت ip
قيمت يرور امروز 2650
(50+15+11.22)*2650
ماهانه 201983 تومن
razavihost
July 29th, 2012, 04:30
24GB DDR 3 RAM
2x 750 GB SATA 3 Gb/s HD
رنج 16 تايي IP
50 euro قميت سرور ماهانه
15 euro قيمت فلكسي
11.22 euro قيمت ip
قيمت يرور امروز 2650
(50+15+11.22)*2650
ماهانه 201983 تومن
این سرور با ESXi رایگان هست
pluscenter
July 29th, 2012, 09:47
kheyli jalebe man be shoma too faktor ip ke takhfif dadm hamon aval
10 toman bod takhfif,mage ye server cheghad sod dare mikhastin takhfif 99% bedam?
Nokte badi mage man polo gereftam ke be man migin male mardom khor?pol alan daste datacentere!
Nokte badi khodetono jaye man bezarin server ba carte etebari mikharin setup midin vahazine maho,az bade etefagh server ba esxi moshkel dare !ajaba bad shansi pish miyad vay man chi kar konam koli setup vase in server dadam daste moshtariye in !vay in hamash restart mikone va moshtari sakiye ,chi kar mikoni?bikhiyale etebaret mishi migi gore babaye moshtari az dobare be ye esme dige shoro mikonam.
Ya miyay migi baba in bad bakht koli moshtari dare,abero man be darak ama in ke az 0 shoro karde chi ! Va alave bar setup server miyay hanoz 12 roz ham nashode 69 euro dige pol midi ke servero bedone hich bahanee avaz konan va moshkelo bartarf koni.age servero khodeton kharide bodin ke dashtin dobare 69 euro bedin vase server avaz konanesh?
Ya bikhial in mahesh mishodin cancel mikardinesh va yek server jadid migereftin va ham pole setup midadin ham pole tamdid pole ip va hat flexi.
Man chi kar kardam baraton?
Pol inaro hamasho gereftam?
Joz in ke goftam datacenter tarikhe servero taghir nemide ke man bekham bedam.bad kardam ?
Man male mardom khoram?
Bazi vaghta harfayee mizanin ke man reghbati be tamdid server peyda nemikonam,hata man pole in server haro ghati polaye khoda nemikonam va ta alan chanta intori shode va joda negaheshon midaram,
az hame ozr mikham fingilish meveshtam chon ba mobile hastam va farsi support nemikone
سلام جناب موسوی عزیز خودتون می دونید حرف من حرف تخفیف نبود و باز هم خودتون می دونید من براچی از دست شما ناراحت شدم وقتی فاکتور صادر شد اومدم به شما گفتم آخرش من از مشتری هام اینقد قطی سرور زیاد بوده پول نگرفتم هزینه سرور نصف کنید نصف اول می دن نصف بعد :| شما برگشتی گفتی : mozo kamelan roshane,servera dar tarikhe roze khodesh pay mishe ,va roze bad age pay nashe vagozar mishe
انصافا شما جای من بودی بت فشار نمی اومد ؟؟؟؟
الانم طبق صحبتی که با شما شد لطف کردید هزینرو برا اولین پراخت نصف کردید و من ازتون ممنونم اگر کودورتیم پیش اومده من از طرف خودم ازر می خوام :)
Optis2005
July 29th, 2012, 13:36
قیمت 4s رو با 8 عدد آیپی برای ماه اول و ماههای بعد میخواستم
ERfan.Taleghani
July 29th, 2012, 13:57
یک 4s آماده هست + 1 گیگابیت پورت + Vmware که نصب هست و همینطور پردازنده 3.4 گیگاهرتزی ex10 بر روی این سرور به صورت پیشفرض = ماهانه 200 هزار تومان . در صورت نیاز میتونید اعلام کنید. سرور آماده هستش .
razavihost
July 29th, 2012, 14:39
سلام جناب موسوی عزیز خودتون می دونید حرف من حرف تخفیف نبود و باز هم خودتون می دونید من براچی از دست شما ناراحت شدم وقتی فاکتور صادر شد اومدم به شما گفتم آخرش من از مشتری هام اینقد قطی سرور زیاد بوده پول نگرفتم هزینه سرور نصف کنید نصف اول می دن نصف بعد :| شما برگشتی گفتی : mozo kamelan roshane,servera dar tarikhe roze khodesh pay mishe ,va roze bad age pay nashe vagozar mishe
انصافا شما جای من بودی بت فشار نمی اومد ؟؟؟؟
الانم طبق صحبتی که با شما شد لطف کردید هزینرو برا اولین پراخت نصف کردید و من ازتون ممنونم اگر کودورتیم پیش اومده من از طرف خودم ازر می خوام :)
بعد از دوهفته که از تعویض سرور گذشته بود به من گفتین که تاریخ سرور به تاریخ تعویض تغییر بدین کفتین کلا دو روزه که داره به خوبی کار میکنه یعنی 10 رو هیچ؟
من به شما گفتم تاریخرو نمیتونم تغییر بدم گفتین من ندار بدم نمیدم و این که مال مردوم نخورین و نماز روزه قبوا نیست....
بعد از همه این حرفا شما گفتین پس دو فاتور بشه.
یک بار دیگه شما چت هار که با هم داشتیم رو خلاصه جا هایی که بن نفع شما بوده بزارین من کل آرشیورو میزام و دیگه آبرو داری میکنم.
حتی گفتین که من نمیام عمومی کنم و آبرو داری میکنم و در وب هاستینگ چیزی نمیگم.
گفتم بگین چون من تقصیری ندارم که ترس داشته باشم.
razavihost
July 29th, 2012, 14:42
قیمت 4s رو با 8 عدد آیپی برای ماه اول و ماههای بعد میخواستم
پخ شد
pluscenter
July 29th, 2012, 18:11
بعد از دوهفته که از تعویض سرور گذشته بود به من گفتین که تاریخ سرور به تاریخ تعویض تغییر بدین کفتین کلا دو روزه که داره به خوبی کار میکنه یعنی 10 رو هیچ؟
من به شما گفتم تاریخرو نمیتونم تغییر بدم گفتین من ندار بدم نمیدم و این که مال مردوم نخورین و نماز روزه قبوا نیست....
بعد از همه این حرفا شما گفتین پس دو فاتور بشه.
یک بار دیگه شما چت هار که با هم داشتیم رو خلاصه جا هایی که بن نفع شما بوده بزارین من کل آرشیورو میزام و دیگه آبرو داری میکنم. ( من لینک کل تیکتارم گذاشتم )
حتی گفتین که من نمیام عمومی کنم و آبرو داری میکنم و در وب هاستینگ چیزی نمیگم. ( این حرفو من زدم ؟؟؟!!!! )
گفتم بگین چون من تقصیری ندارم که ترس داشته باشم. ( شما این حرفو زدید ؟؟!! )
آقای موسوی عزیز اصلاً شما درست می گی من هم هیچ حقی ایم وسط نداشتم چون دیگه اینقد با اینو اون سروکله زدم رمقی برام نمونده برای جروبحث تو پست قبلا عرض کردن اگه کدورتی پیش اومده من از طرف خودم معظرت می خوام :)
mariean
July 29th, 2012, 18:15
یک 4s آماده هست + 1 گیگابیت پورت + Vmware که نصب هست و همینطور پردازنده 3.4 گیگاهرتزی ex10 بر روی این سرور به صورت پیشفرض = ماهانه 200 هزار تومان . در صورت نیاز میتونید اعلام کنید. سرور آماده هستش .
با سلام
این ex4s هست یا 10 ؟
یعنی چی پردازنده 10 روشه ؟
razavihost
July 29th, 2012, 20:42
24GB DDR 3 RAM
2x 750 GB SATA 3 Gb/s HD
IP : 1 Singel IP + Subnet /28
flexi
ماهانه 201983 تومن
روتر و esxi رایگان
ERfan.Taleghani
July 30th, 2012, 09:43
Intel® Core™ i7-3930K Hexa-Core
64GB DDR 3 RAM
2x 3000 GB SATA 3 Gb/s HD
Port : 1000Mbit
IP : 1 Singel IP + Subnet /28
flexi
ماهانه 380 هزار تومن
روتر و XenCitrix رایگان
www.Routervps.com
pourya74
July 30th, 2012, 14:15
با سلام . آقای موسوی تایید میشن ازشون 2 تا سرور دارم کاملا راضی هستم . اما پشتیبانیشون از 100 نمره میدم 85 .
porya_spy
July 30th, 2012, 23:37
سلام
اقای موسوی این سرور ما نمیخواد روشن شه ؟ 48 ساعت گذشت
توی این ماه کلا 5 روز سرور درست کار کرده این چه وضعشه اخه ؟
razavihost
July 31st, 2012, 08:24
سلام
اقای موسوی این سرور ما نمیخواد روشن شه ؟ 48 ساعت گذشت
توی این ماه کلا 5 روز سرور درست کار کرده این چه وضعشه اخه ؟
سرور شما بابت ابیوز بسته شده!
من نبستم.
شما کی میخواین بفهمین که به اینجا ربطی نداره.
ahmadreza1372
August 3rd, 2012, 23:07
جناب موسوی ممنون می شم جواب تیکت بدید
babelirani
August 3rd, 2012, 23:52
جناب موسوی ممنون می شم جواب تیکت بدید
ایشون بیش از یک روز هست که جوابی به من هم ندادن
با نهایت احترام بنده تایپیک توی بخش انتقاد میزنم
ahmadreza1372
August 3rd, 2012, 23:57
ایشون بیش از یک روز هست که جوابی به من هم ندادن
با نهایت احترام بنده تایپیک توی بخش انتقاد میزنم
به نظر من صبر کنید بهتره با این کار به جایی نمی رسیم
babelirani
August 4th, 2012, 00:05
به نظر من صبر کنید بهتره با این کار به جایی نمی رسیم
دوست عزیز بنده سرور خریدم الان هر 24 ساعت یک بار دان میشه هر بار بعد از 24 ساعت میان درست میکنن
با اینکه پشتیبانی ایشون خوب بود و مشکلی هم نداشت و اتفاقان تو تاپیک از ایشون تشکر هم کرده بودم چند روز پیش یکدفعه یکی از سرور ها به دلیل پورت اسکن :)) بسته شد . هر چقدر تیکت و اس ام اس و زنگ زدم به جایی نرسیدم . بعد 48 ساعت دان تایم درست شد . جالب اینجاس اصلا رو سرور برنامه ای یا کاری نکردم فقط اکانتینگ که ایشون بستند :x
babelirani
August 4th, 2012, 16:57
دوستان عزیز بنده یه تایپیک توی بخش انتقاد زدم واسه خدمات ایشون اگه تایید شد ممنون میشم دوستان اونجا پست هاشون رو بزارن
tizparvaz
August 4th, 2012, 17:20
دوستان عزیز بنده یه تایپیک توی بخش انتقاد زدم واسه خدمات ایشون اگه تایید شد ممنون میشم دوستان اونجا پست هاشون رو بزارن
:62:
تاپیک انتقادی واسه شمما سرور میشه ؟ یا رضایت مشتری میشه ؟ یا باعث میشه کاری از پیش ببری ؟ دلت خوشه ها بشین دعا کن برگرده جواب بده
babelirani
August 4th, 2012, 17:22
:62:
تاپیک انتقادی واسه شمما سرور میشه ؟ یا رضایت مشتری میشه ؟ یا باعث میشه کاری از پیش ببری ؟ دلت خوشه ها بشین دعا کن برگرده جواب بده
واسه من هیچکدوم از اینایی که شما گفتید نمیشه دعا که نمیکنم چون ابروم خیلی بیشتر از اینا رفته ولی حداقل با این کار 2 نفر دیگم ازشون سرور نمیگرن تا به وضع ما دچار بشن
Mihan-VPS
August 4th, 2012, 18:24
آقا ما که یه هفتست با ایشون آشنا شدیم و یه سرور گرفتیم واقعا پشتیبانیشون نسبت به کسای دیگه ایی که باشون کار کردم فوق العاده ضعیفه !!!
آنلاین هستن داخل انجمن و .. ولی عجیبه جواب تیکت ها رو فوق العاده دیر میدن یا اصلا جواب نمیدن !!!
Mihan-VPS
August 4th, 2012, 18:25
خواهشا جواب تیکت ها رو بدین تا مجبور نشیم داخل انجمن عمومی کنیم چون با این اوضاع راه دیگه ایی وجود نداره !!!
babelirani
August 4th, 2012, 18:28
خواهشا جواب تیکت ها رو بدین تا مجبور نشیم داخل انجمن عمومی کنیم چون راه دیگه ایی وجود نداره !!!
جالبه من فکر میکردم چون سرور من مشکل داره فقط حواب من رو نمیدن ایشون همین 2 ساعت پیش اومدن انجمن
7562
ولی نه توی تاپیک جواب میدن نه توی سایت
vp_server
August 4th, 2012, 19:02
خواهشا جواب تیکت ها رو بدین تا مجبور نشیم داخل انجمن عمومی کنیم چون با این اوضاع راه دیگه ایی وجود نداره !!!
الانم خیلی خصوصی بیان نشده!!!
مشکل واسشون پیش اومده جایی هستن ساعت 8 میان
پشتیبانی شون از خیلی از کسایی که ادعاشون میشه و با هر انتقادی سرور میبندن بهتره!
صبر داشته باش میاد جواب میده
Mihan-VPS
August 4th, 2012, 19:09
شما اگه جای ما بودی خیلی زودتر عمومی میکردی و انتقاد شدیدتری میکردی الان یه هفته کامله که این وضعیت وجود داره .. الانم دیگه صبر مشتریامون تموم شده! میتونم بپرسم شما چطور ازشون خبر گرفتی ؟!
vp_server
August 4th, 2012, 19:16
شما فکر میکنی فقط خودت مشکل داری
مشکل ما رو تو بخش انتقادات نخونده بودی که بعد مجبور به حذفش شدیم!؟
نه 1 هفته نه 1 ماه!!! 2 ماه مشکل داشتیم
آخرش چی شد؟!مشکل ما برطرف شد؟!
اقای موسوی هم دیتاسنتر ندارن !
یه جورایی پرداخت ارز رو واسه شما انجام میدن
فکر میکنی خودشون ضرر نکردن؟!
ایشون کسی هم نیست که فرار کنه!
میاد
به جای اینکه بیای تو تایپیک فروش انتقاد کنی و باعث جوگیر شدن چند نفر دیگه بشی و چند نفر دیگه هم بیان از این فرصت سوء استفاده کنن-->> صبر کن
razavihost
August 4th, 2012, 19:48
جالبه من فکر میکردم چون سرور من مشکل داره فقط حواب من رو نمیدن ایشون همین 2 ساعت پیش اومدن انجمن
این من ظهر امدیم دیدم اینجارو چون دوستم گفته که باز دارن شلوغ میکنن من چون درگیر حواله ایو دوره بودم فقط خوندم و دیدم جز صحبت های بیربط چیزی نیست و جوابی ندادم.
من دو بار هست که نتم از طرف مخابرات 5 شنبه و جمعه مشکل میخوره و لینک ندارم.تا حالا هیچ کدوم شما با این مشکل مواجه شدین؟
دیگه اینجا من نه پست میدم نه هیج جوابی به کسی میدم.امیر جان این پست رو به درخواست من ببند.
تیکت هارو من تا سحر که بیدارم جواب میدم صبوری کنید تا به همه رسیدگی بشه.
یه نکته مهم که داره اینجا اسم من خراب میشه این که سرور شما مشکل ابیوز داره و بستن من باید جواب بدم یا شما که نمیتونید سرور رو مدیریت کنید؟
2تا سرور رو فقط واسه ddos فقط بستن.یعنی نمیتونید هر جند ساعت روترو یه نگاه کنید که نرافیک بالا ارسال نکنه؟
به این ماه عزیز سخت نیست !
اگر هم این سرور هارو بدون این که ما به شما فرم ابیوز رو ندادیم بستن واسه این بوده که ddos هارو به روتر های خوده هتزنر زدن هتزنر هم الان داره میگه سرور کنسل کنید چون ما بازش نمیکنیم.نمیخوام دلتون خالی بشه صحبت هایی شده به باز کردنش فقط به این تعطیلات رسیدیم.
پست ندین دیگه اینجا
امیر یا مدیران دیگه به درخواست خودم ببندین
porya_spy
August 4th, 2012, 20:40
من یه سرور Ex4s گرفتم توی 1 ماه کلا 5 روز روشن بود و هر بار به یه دلیل 1 هفته بسته میشد
عاقبتشم از دست دادن تمام مشتریا و پول سرور بود که منو بیچاره کرد
اقای موسوی هم اصلا واسشون مهم نیست این چیزا ایشون کارمزد خودشو میگیری هیچ ضرری هم شامل ایشون نمیشه فقط این وسط ما بیچاره میشیم
ERfan.Taleghani
August 4th, 2012, 20:49
چند ماه از ایشون سرور دارم ! حتی تورنت هم میزنم ! تورنتی که هتزنر فوق العاده روش حساسه ! اسپم هم تا حدی می زنم ! ولی اصولی. شما مشکلتون این هست که میخواد فقط یک مشتری روش بیارید بالا و زحمت هیچی رو به خودتون نمیدید. تمام مشکلات شما هم سمت آماتور بودن شما هست . نخ سوزن جناب آقای با.... !
لطفا تاپیک فروش رو الکی خراب نکنید.
دوستانی که میخوان از ایشون سرویس تهیه کنند فکر کنم دلیل منطقی تری برای رد کردن درخواستشون احتیاج داشته باشند ! موفق باشید. جناب موسوی شما هم خسته نباشید !
rpserver
August 4th, 2012, 21:00
جناب موسوی از همه لحاظ مورد تایید هستند .
فکر میکنم ، وقتی دوستان به مقدار کافی آشنایی ندارند با مباحث سرور و مجازی سازی ، بهتر هست سرور اختصاصی تهیه نکنند !
سرویس ها بصورت سلف منیج ارائه میشه ، بهتر هست با آشنایی تهیه بفرمایید .
در هر حالت . فکر نمیکنم تخریب در تاپیک فروش یا ارسال تاپیک انتقاد برای چند ساعت در دسترس نبودن جناب موسوی کار درستی باشه !
ایشون ، طی مدتی که توی انجمن بودند تا الان ، واقعا کارشون حرف نداشته و مشتریانشون راضی بودند .
بجز دوستانی که آشنایی کافی با مسائل سرور و روتر نداشتند و به مشکل اساسی برخوردند .
اصولا ، دیتاسنتر هتزنر ، میطلبد که شما آشنایی کافی با موارد و مسائل مربوط به سرور رو داشته باشید وگرنه به مشکل اساسی بر میخورید .
موفق باشید
babelirani
August 4th, 2012, 21:04
وای خداوندا همه دارن میگن ما بلد نیستیم
آشنایی با سرور نداریم
ابیوز میاد زیر حمله DDos هستیم آقای موسوی منتظر جواب خودتون توی تیکت ها هستم چون اگه خودتون واسه مشکل سرور بنده یک دلیل پیدا کردید بنده همینجا ازتون عذرخواهی میکنم
بنده قصد تخریب هیچکس رو ندارم ولی اگه سرور شما هم روزی 1 بار دان بشه به صورتی که خود آقای موسوی تا الان هیچ دلیلی براش پیدا نکرده اونوقت میدونم که چجوری برخورد میکنید
با تشکر اینجا جای این حرف دیگه نیست منتظر جواب در تیکت هستیم
razavihost
August 4th, 2012, 21:26
من یه سرور Ex4s گرفتم توی 1 ماه کلا 5 روز روشن بود و هر بار به یه دلیل 1 هفته بسته میشد
عاقبتشم از دست دادن تمام مشتریا و پول سرور بود که منو بیچاره کرد
اقای موسوی هم اصلا واسشون مهم نیست این چیزا ایشون کارمزد خودشو میگیری هیچ ضرری هم شامل ایشون نمیشه فقط این وسط ما بیچاره میشیم
نمدینم دیگه واسه شما باید چی کار میکرئم که نکردم.
خدا وکیلی بعد از این که من هزینه تعویض سرور رو دادم 13 روز گذشت و حتی یک بار سرور مشکلی نداشته .روز هارو چطوری حساب میکنید که میگین 5 روز.برفرض هم 5 روز جواب ابیوز شمارو باید من بدم؟
میتونید پینگ بگیرین آی پی اصلی سرور که بسته هست و باز نکردن سرور ضرر من رو شما میدین که شما باعث ابیوز شدین؟
razavihost
August 4th, 2012, 21:38
چرا توجیح نیستین که حتی باز کردن ip به عهده من نیست و باید خودتون باز کنید اما تا الان من خودم شخصا این کارو کردم.
دلیلش هم این بوده که وفتی ip های قفل پنل بالا بره دیگه ip تحویل نیمدن واسه سرور های دیگه یا حتی همون سرور
الان چند نفر هستن ip سفارش دادن اما دیتا سنتر هم ip نمیده چون تا دلتون بخواد قفل شده هست.
من از این به بعد هر رنج که بیتشر از 3تا ip قفل داشته باشه رو کنسل میکنم.ابن رو به عنوان قانون در سایت لحاظ میکنم ضرر ip با خودتون هست.
هر کس هم میخواد جدید مشتری بشه این قانون هست براش هر کس هم که مشتری هست و نمیخواد قبول کنه ستاپ بده منتقل کنه.
ahmadreza1372
August 4th, 2012, 21:45
آقا سینا :| شما می گید از طریق تیکت من خودمو ج...... دادم جواب نمی دید ممنون می شم جواب تیکت بدید
یا حق
razavihost
August 4th, 2012, 21:49
آقا سینا :| شما می گید از طریق تیکت من خودمو ج...... دادم جواب نمی دید ممنون می شم جواب تیکت بدید
یا حق
بار ها بهتون گفتم که روتر رو رستارت کنید با کانفیگ جدید خوده خوده روتر آی پی رو میبنده و با رستارت مشکل حل میشه.
ahmadreza1372
August 4th, 2012, 21:53
بار ها بهتون گفتم که روتر رو رستارت کنید با کانفیگ جدید خوده خوده روتر آی پی رو میبنده و با رستارت مشکل حل میشه.
این حرفتون نشون می ده شما با من لج کردید حتی تیکتو کامل نمی خونید
من عرض کردم بدونی که به من abuse اومدرو بدید می بینم ip block شده :| این انصافه ؟
babelirani
August 4th, 2012, 21:57
اقای موسوی خودتونم دیدید که مشکل واقعا" از طرف من نبود
بنده هم هیچوقت تا امروز شمارو مسئول نمیدونستم ولی یک بارم نشد که اینجوری جواب بنده رو بدید
امیدوارم تا فردا حداقل جواب بگیرم که سرور بنده مشکلش حل میشه یا نه
razavihost
August 4th, 2012, 21:59
این حرفتون نشون می ده شما با من لج کردید حتی تیکتو کامل نمی خونید
من عرض کردم بدونی که به من abuse اومدرو بدید می بینم ip block شده :| این انصافه ؟
اکثر ابیوز هارو دادمتون اگر هم ابیوزی نبوده بدون اطلاع بسته شده ddos زدن که دیتا سنتر لطف میکنه که بدون ابیوز مبنده
من چه لجی با مشتری میتونم داشته باشم !
اگه لج دشتم که من نمیگقتم فاکتور رو به تدریج بده !
razavihost
August 4th, 2012, 22:01
اقای موسوی خودتونم دیدید که مشکل واقعا" از طرف من نبود
بنده هم هیچوقت تا امروز شمارو مسئول نمیدونستم ولی یک بارم نشد که اینجوری جواب بنده رو بدید
امیدوارم تا فردا حداقل جواب بگیرم که سرور بنده مشکلش حل میشه یا نه
دوست دارین من از طرف دیتا سنتر چی بگم خوب !
من بهشون 8 روز درگیرم تاریخ تیکت ها هم که مشخص هس و میبینید که دیر به دیر جواب دادن.
میخواین پاشم برم آلمان؟
ahmadreza1372
August 4th, 2012, 22:05
اکثر ابیوز هارو دادمتون اگر هم ابیوزی نبوده بدون اطلاع بسته شده ddos زدن که دیتا سنتر لطف میکنه که بدون ابیوز مبنده
من چه لجی با مشتری میتونم داشته باشم !
اگه لج دشتم که من نمیگقتم فاکتور رو به تدریج بده !
تو آقایی شما که شکی نیست من میرم افطار کنم میام لطفا از طریق تیکت جواب بدید ممنون می شم :)
babelirani
August 4th, 2012, 22:06
دوست دارین من از طرف دیتا سنتر چی بگم خوب !
من بهشون 8 روز درگیرم تاریخ تیکت ها هم که مشخص هس و میبینید که دیر به دیر جواب دادن.
میخواین پاشم برم آلمان؟
بنده هچین حرفی نزدم
ولی بنده در جریان نبودم که شما از پریروز که جوابی به بنده ندادید دنبال سرور هستید
razavihost
August 4th, 2012, 22:35
بنده هچین حرفی نزدم
ولی بنده در جریان نبودم که شما از پریروز که جوابی به بنده ندادید دنبال سرور هستید
من اگر هم دیر جواب بدم اینه که دیتا سنتر چیزی به من نگفته و شما هر بار که میگفتی که سرور از کار افتاده من مورد رو دوباره به دیتاسنتر به روز میکردم که اون چون تیکته دیگه باز بود می بستنش.
من وقتی به تیکت جواب میدم که دستم پر باشه نه این که بیام با حرف الکی یه جواب بدم بد دیتاسنتر یه چیزه دیگه یا کار دیگه انجام بده باز مشکل بشه دوتا !
porya_spy
August 4th, 2012, 23:44
چرا توجیح نیستین که حتی باز کردن ip به عهده من نیست و باید خودتون باز کنید اما تا الان من خودم شخصا این کارو کردم.
دلیلش هم این بوده که وفتی ip های قفل پنل بالا بره دیگه ip تحویل نیمدن واسه سرور های دیگه یا حتی همون سرور
الان چند نفر هستن ip سفارش دادن اما دیتا سنتر هم ip نمیده چون تا دلتون بخواد قفل شده هست.
من از این به بعد هر رنج که بیتشر از 3تا ip قفل داشته باشه رو کنسل میکنم.ابن رو به عنوان قانون در سایت لحاظ میکنم ضرر ip با خودتون هست.
هر کس هم میخواد جدید مشتری بشه این قانون هست براش هر کس هم که مشتری هست و نمیخواد قبول کنه ستاپ بده منتقل کنه.
من که ایپوزی ندیدم و دریافت نکردم مشکل بازم از طرف شما هست که ارسال نکردین ایبوز رو
درضمن اون ایپی که میگین ddos داشته کلا 1 بار یهش ریموت شدن و ویندوز کاملا خالی بود حتی یه دانلود منجر هم روش نصب نشده بود نمیدونم چطور ddos کردن
razavihost
August 5th, 2012, 00:10
من که ایپوزی ندیدم و دریافت نکردم مشکل بازم از طرف شما هست که ارسال نکردین ایبوز رو
درضمن اون ایپی که میگین ddos داشته کلا 1 بار یهش ریموت شدن و ویندوز کاملا خالی بود حتی یه دانلود منجر هم روش نصب نشده بود نمیدونم چطور ddos کردن
در هر صورت به ابن دلیل بسته شده و الان یک هفته بیشتر که سرور رو هوا هست و حتی این ماه رو هم ما پرداهت کردیم بابت هزینش!
astro.alireza
August 5th, 2012, 00:24
دوست عزیز شما که اطلاعتش رو ندارید واسه چی وارد این کار می شید؟
من طرز تیکت زدن شما رو دیدم واقعا خنده ام گرفت که چه قدر اعتماد به نفس دارید. شما هنوز بلد نیستید یه جمله کامل انگلیسی سرهم کنید بعد اومدید سرور اختصاصی می دید؟ حتما باید فحشتون داد؟ بی سوادی شما یه طرف عدم شناخت نا توانایی های خودتون هم یه طرف!
من سرور رو تازه تمدید کرده بودم که بی سوادی و بی کفایتی شما باعث شد بسته بشه. من از هزینه سرور گذشتم و الان یه سرور جدید خریدم و ۱۵ روز به مشتریام هم سرور مجانی می دم. همه این هزینه ها رو می زنم به حسابتون واسه اون دنیا!
بیچاره هتزنر دیده با چه آدمی طرفه گفته یه کاری کنم شرش کم شه بره.
تاپیک مربوط به بی سوادی شما رو هم توی بخش مربوطه ثبت کردم که منتظر تایید مدیران محترم هست. شما رو تا از این انجمن با اوردنگی بیرون نندازم بی خیال نمی شم
در ضمن شکایتی هم از طرف یکی از مشتریان حقوقی ما به دلیل اهمیت بالای اطلاعاتشون بر علیه شما در حال تنظیم هست. توصیه من اینه که سریعا کل پنل خودتون رو به یکی از افراد با تجربه واگذار کنید تا سرورهاتون باز بشه و کار به جاهای باریک نکشه.
razavihost
August 5th, 2012, 11:30
سلام خدمت همکاران عزیز. من از یه شخص دیگه سرور گرفتم ایشون گفتند نمیتونن ادامه بدن انتقال دادن پپنلان بنده خدا ما هم نمیدونیم چیکار کنیم نه انلاین هستن نه مارو میشناسن اصلا الان هارد اضاف میخوایم چه کنیم ؟ تمدید سرور
سرور هم عوض کنیم مشتری صداش در میاد بعد ما زشت میشیم نه ایشون !!! لطفا در اولین فرصت با من تماس بگیرید.مرسی
شما همین الان تیکت کن تا بهت کئ انتقال بدم .تا ظهر وفت داری.
razavihost
August 5th, 2012, 11:33
دوست عزیز شما که اطلاعتش رو ندارید واسه چی وارد این کار می شید؟
من طرز تیکت زدن شما رو دیدم واقعا خنده ام گرفت که چه قدر اعتماد به نفس دارید. شما هنوز بلد نیستید یه جمله کامل انگلیسی سرهم کنید بعد اومدید سرور اختصاصی می دید؟ حتما باید فحشتون داد؟ بی سوادی شما یه طرف عدم شناخت نا توانایی های خودتون هم یه طرف!
من سرور رو تازه تمدید کرده بودم که بی سوادی و بی کفایتی شما باعث شد بسته بشه. من از هزینه سرور گذشتم و الان یه سرور جدید خریدم و ۱۵ روز به مشتریام هم سرور مجانی می دم. همه این هزینه ها رو می زنم به حسابتون واسه اون دنیا!
بیچاره هتزنر دیده با چه آدمی طرفه گفته یه کاری کنم شرش کم شه بره.
تاپیک مربوط به بی سوادی شما رو هم توی بخش مربوطه ثبت کردم که منتظر تایید مدیران محترم هست. شما رو تا از این انجمن با اوردنگی بیرون نندازم بی خیال نمی شم
در ضمن شکایتی هم از طرف یکی از مشتریان حقوقی ما به دلیل اهمیت بالای اطلاعاتشون بر علیه شما در حال تنظیم هست. توصیه من اینه که سریعا کل پنل خودتون رو به یکی از افراد با تجربه واگذار کنید تا سرورهاتون باز بشه و کار به جاهای باریک نکشه.
شما اینطور فکر کن.
به خاطر سرور شما و یک دیگه از همین دوستان whm نه به من سرور میدن نه آی پی.
اگه دوشنبه باز کردن که بهتر اگه نه دوتا سرورو کنسل میکنم چون واسه بقیه نمیتونیم خدمات بدم.
سرور شمارو من 3 بار کد انتقال دادم اما انگار نه انگار ثبتش نکردین.
ابیوز هم که زدین .
من ازیتون عذر میخوام.
razavihost
August 7th, 2012, 15:23
فروش با ستاپ 50 %
EX 6S با 50% هزینه ستاپ
EX4 S با 50% هزینه ستاپ
EX4 S بدون هزینه ستاپ
هنوز پشتیبانی های بی دریغ آقای موسوی یادمون نرفته :53: ;)
razavihost
August 7th, 2012, 15:59
ماشالله هرکی ازتون خریده راضی بوده :))
دیگه هرکس بد استفاده بکنه از سرور به مشکل میخوره
reeza
August 7th, 2012, 17:58
من خیلی راضی هستم
ممنون آقای موسوی
razavihost
August 8th, 2012, 01:02
دو عدد سرور ex4s بدوم ستاپ آماده است.
بدوم ستاپ 79 یورو
تحویل فردا ساعت 3 بعد ازظهر
alborzdata
August 8th, 2012, 11:40
آقا جانه من بیا یاهو کارت دارم دیگه داری .. . . .. 8-| (سرور یه ساعت دان شده جواب نمیدید ؟ )
razavihost
August 8th, 2012, 11:43
سلام
هستم واسه سرور خود من هم همین مشکل هست دارم برسی میکنم.در حال مکاتبه هستم
razavihost
August 8th, 2012, 11:53
آقا جانه من بیا یاهو کارت دارم دیگه داری .. . . .. 8-| (سرور یه ساعت دان شده جواب نمیدید ؟ )
Error was detected at 08/08/2012 11:19:14 AM:
نیم ساعت نشده !
یک ساعت !
صبر کنید تا ببینم مشکل چی هست
mersen
August 8th, 2012, 11:54
سرور من هم داون شده ، لطفا نتیجه رو به من هم اطلاع بدید.
Nevertime7
August 8th, 2012, 11:55
مال منم دان شد :(( 8-|
hamedmousazadeh
August 8th, 2012, 12:05
(Maintenance work on 2. Robot nameserver (robotns2.second-ns.de
Due to maintenance work the 2. Robot nameserver (robotns2.second-ns.de) will not be available from 8 August 2012, 10:30 pm to 9 August 2012, 7:30 am.
Your domains will certainly be reachable during the maintenance work because the other two Robot nameservers (ns1.first-ns.de und robotns3.second-ns.com) are be available.
If you start a domain order for a .de domain during the maintenance work the order will be rejected with an error message regarding the 2. Robot nameserver. In this case you should start a domain update after the maintenance work.
vatandl.net
August 8th, 2012, 12:07
تقصیر ایشون نیست
کل دیتاسنتر فک کنم ویروسی شده:d
ERfan.Taleghani
August 8th, 2012, 12:10
مثل اینکه همه منتظر اند یک مشکلی پیش بیاد به ابوالفضل گیر بدن ! اون سایتش و با پرتال پشتیبانی رو برای فامیل من که راه ننداخته ! الکی تاپیک رو زود میاید شلوغ می کنید !
kingserver
August 8th, 2012, 12:11
سرور من هم دان شده
منتظر هستم
reeza
August 8th, 2012, 12:12
آقای موسوی لطفا مارو در جریان آخرین نتایج قرار بدین
دوستان لطفا صبور باشند
ممنون
razavihost
August 8th, 2012, 12:19
مثل اینکه همه منتظر اند یک مشکلی پیش بیاد به ابوالفضل گیر بدن ! اون سایتش و با پرتال پشتیبانی رو برای فامیل من که راه ننداخته ! الکی تاپیک رو زود میاید شلوغ می کنید !
عرفان جان سایتم هم رویه همین سرور بوده.در حال حاضر صبر کنید تا بفهمم چرا اینط.ری شده.نه جواب تیکت میدن نه تل
صبر پیشه کنید لطفا تا من یکجا متمرکز بشم
tizparvaz
August 8th, 2012, 12:26
عرفان جان سایتم هم رویه همین سرور بوده.در حال حاضر صبر کنید تا بفهمم چرا اینط.ری شده.نه جواب تیکت میدن نه تل
صبر پیشه کنید لطفا تا من یکجا متمرکز بشم
این پیغامی که تو ربات نشون میده میگه در حال انجام تعمیراتیم اما طول این مدت سرور شما قطع نخواهد بود و با تغییر دی ان اس به .. .. سرور شما در دسترس خواهد بود شاید قضیه همین باشه
pishtazweb
August 8th, 2012, 12:51
این مشکل مطمئنا نمیتونه از طرف دیتا سنتر باشه
چون دیتا سنتر تمام برنامه تعمیرات و... را اعلام میکنه
تا حالا 1:15 دقیقه دان تایم بدون هیچ دلیل منطقی
ahmadreza1372
August 8th, 2012, 12:57
سلام جناب موسوی namesero از robotns2.second-ns.de تغییر بدید به robotns3.second-ns.de یا robotns1.second-ns.de مشکل برطرف می شه
یا حق
mersen
August 8th, 2012, 13:00
خودمون الان می تونیم این تغییر رو بدیم از robot؟ کسی امتحان کرده؟
pishtazweb
August 8th, 2012, 13:01
سلام جناب موسوی namesero از robotns2.second-ns.de تغییر بدید به robotns3.second-ns.de یا robotns1.second-ns.de مشکل برطرف می شه
یا حق
بنده نیز همین احتمال میدهم
چون تمام سرورهای هتزنر اپ هستند و مطمئنا این مورد به دلیل بی توجهی انجام نشده است و این مشکل به وجود آمده است
pishtazweb
August 8th, 2012, 13:02
خودمون الان می تونیم این تغییر رو بدیم از robot؟ کسی امتحان کرده؟
متاسفانه ربوت برای بنده باز نمی شود
خطا یوزر نیم و پسورد میده