سلام
همکاران عزیز اینجا چه کسی غیر از ثبت کننده Resello دامین ثبت میکنه؟ مثلا Name.com یا ...
هزینه ثبت دامین ORG و Net به چه صورته و این که پنل دامین داده میشه یا نه؟
سلام
همکاران عزیز اینجا چه کسی غیر از ثبت کننده Resello دامین ثبت میکنه؟ مثلا Name.com یا ...
هزینه ثبت دامین ORG و Net به چه صورته و این که پنل دامین داده میشه یا نه؟
ما از enom ثبت می کنیم و پنلش از WHMCS هستش.
من دامینم رو میخواستم انتقال بدم only domain که نشد
دلیلش هم ریسیل کلوب اجازه نداد
اگه خواستی یه اکانت تو سایتشون دارم که 9 دلار شارژ داره اگه خواستی میتونم بهت با تخفیف بدم
ما تو Internet.bs ثبت می کنیم. پنل مستقل نداره اما سایت ما از طریق API به سایت رجیسترار وصل هست و دسترسی کامل دارید و تغییرات شما هم به صورت آنی اعمال میشوند. در ضمن این سرویس دهنده Free Privacy Protect هم داره امکانی که ریسلو نداره و امکان ایجاد child name server هم هست
https://www.karbaran.com/domainchecker.php
الان من یک دامین دارم ، برای هاستینگ هست و فروشگاهم هست ، 27 روز دیگه به تموم شدنش مونده ، میخواستم اسمشو عوض کنم اما بالا اومدن تو گوگل وقت میبره ، اگه این 27 روز تموم شه به صورت آنی از ثبت کننده های دیگه قابل ثبت هست یا مثل irnic باید 1 ماه صبر کنی؟ در resello پنل مدیریت دامین نداریم و نمیتونیم برای دامین chide name server معرفی کنیم
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
دامین us برای فروش هاست و سرور مجازی پیشنهاد میشه؟
دامین us ، دامین کشوری آمریکاست و برای فروش هاست و سرور مجازی زیاد جالب نیست. us معنیش میشه ما و سایت هایی که جنبه خانوادگی دارند بعضا این دامین رو انتخاب می کنند. البته هدف اصلی این دامین شرکت ها و افراد آمریکایی و یا مرتبط با آمریکاست. البته ثبت اون محدودیتی خاصی نداره و هر کسی می تونه ثبت کنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)