-
April 12th, 2010, 20:03
عضو دائم
نقد و بررسی xlhost
سلام به همه دوستان WHT . .
من قصد خرید 2 سرور از این دیتاسنتر را دارم که برای ساختن VPS از آن استفاده می کنم
پس در درجه اول پایداری 100% برای من مهم هست .
به معنی قطعی نداشتن و عدم خاموش کردن سرور در شرایط خاص .
یعنی اگه یکی از کاربران SPAM کرد یا DOS/DDOS و یا از این قبیل که خلاف حساب می شود ، در جا سرور را خاموش نکند . به ویندوز کرکی و اسکریپت هایی مثل Vbulletin o IPB و WHMCS گیر نده .
وارز در حد اسکریپت . آن طور که شنیدم 3 بار در مجموع در مورد خلاف ها سرور را خاموش نمیکند البته به این شرط که در هر بار اخطار به اخطار رسیدگی کنی و برطرف کنی .
بعد از 3 بار هم سرور خاموش میشه و 30 دلار جریمه .
خوب این شرایط خیلی بده برای من . در OVH برای هر IP اخطار میاد و آن IP بلاک میشه . این خیلی بهتره تا این شرایط
عده هم میگه این 3 اخطار برای هر IP هست . که در این صورت خیلی خیلی بهتره . و عالی میشه .
از نظر قیمت و .. هم بررسی کردم و مشکلی نیست . از نظر لاین و سرعت هم بررسی کردم مشکلی نداره
اما همه ترس و شک و تردیدم از این ساسپند کردن هاست . نظر شما چیه ؟ در ضمن می خوام از کسی که
نمایندگی فروشش رو داره بخرم این هم میدانم که به هیچ کسی نمایندگی ندادند اما چون زیاد خرید کردن
حرفشون برش داره و در این مواقع به کمک آدم میاد
آیا به نظر شما این دیتاسنتری هست که برای چند ماه مثلا 4 ماه ازش استفاده کرد و به دلیل از این قبیل اذیت ها آدم مجبور به فرار نباشه ؟
سرور من اینه . یعنی 2 تا می خوام ازش بخرم برای VPS های لینوکس و ویندوز
Core 2 Quad Q6600
4GB DDR2 RAM
500GB HDD
2000GB Transfer
5IP
قیمت : 99 هزار تومان
Dedicated Servers - Bargain Bin
قرار شده که هارد دیسک رو جدید بندازند و MainBoard رو هم چیزی بندازند که قابل ارتقا به 8 گیگ رم باشه
نظر شما چیه ؟
از خیلی ها شنیدم که هارد دیسک های XLHOST میسوزه . آیا اینطوره ؟ آیا بک آپ برای این مشکل دارند که جاگزین کنند و بک آپ جدید باشه ؟
خلاصه برادر من هرچی ازش میدونی بگو ،
با تشکر فراوان
-
-
April 12th, 2010 20:03
# ADS
-
April 12th, 2010, 20:09
عضو انجمن
پاسخ : نقد و بررسی xlhost
سلام
XLhost به وارز گیر نمیده ! و میتونید به راحتی روش ویندوز سرور بزنید
از کی شنیدن که هارد سرور میسوزه ؟
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
-
April 12th, 2010, 20:31
عضو دائم
والا برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد که هارد سرورش سوخت و کلی از اطلاعاتش از بین رفت .
در مورد این اخطار ها ، شما نظری ندارید ؟ جریانش چه طوریه ؟ چند دفعه اخطار می دند ، برای کل سرور یا هر ip ؟
-
-
April 12th, 2010, 20:33
عضو انجمن
سلام
یک بار هارد ما هم سوخت ولی پشتیبان داشتیم.
بهتره به خودشون ایمیل کنید
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
-
-
April 12th, 2010, 20:48
عضو دائم
بعد هارد شما که سوخت ، اطلاعات رو خود شما بک آپ داشتید ، و یا اینکه اونا بک آپ داشتند ؟
در مورد اخطار ها نظر ندارید ؟ اطلاعی ندارید ؟
-
-
April 12th, 2010, 20:55
عضو انجمن
سلام
نه بابا خودم داشتم
رو SPAm حساس هستند
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
-
-
April 12th, 2010, 21:39
-
-
April 12th, 2010, 22:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Cyber-DL
والا برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد که هارد سرورش سوخت و کلی از اطلاعاتش از بین رفت .
خب رید Raid رو برای همین وقتا درست کردند ، کلا در سرور های هاستینگ حتما باید از رید استفاده کرد ، گرچه مقداری هزینه رو بالا میبره ولی واقعا ارزش داره !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
April 12th, 2010, 23:25
عضو انجمن
همه چیزش خوب هست !
ولی روی ریپوزت اسپم حساس هستند ! (تا 3 باز مشکلی نیست ، بیشتر بشه ، جریمه میکنند ولی ... نگرانش نباشید)
-
-
April 13th, 2010, 01:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iranihost
همه چیزش خوب هست !
ولی روی ریپوزت اسپم حساس هستند ! (تا 3 باز مشکلی نیست ، بیشتر بشه ، جریمه میکنند ولی ... نگرانش نباشید)
3 بار برای هر ip و یا برای کل سرور ؟
-