سلام من از سایتم بکاب گرفتم و اون رو روی هاستم انتقال دادم اما نمی تونم اون رو ریستور کنم می شه یک نفر کمکم کنه؟
سلام من از سایتم بکاب گرفتم و اون رو روی هاستم انتقال دادم اما نمی تونم اون رو ریستور کنم می شه یک نفر کمکم کنه؟
با سلام
دوست عزیز شما اگر از جای هاست گرفتید خودتون نمی تونید ریستور کنید باید بدید ادمین این کار رو براتون انجام بده![]()
کنترل پنل تون چی هست؟ چرا نمی تونید؟چه خطایی میده؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
من کل فایل فول بکاب رو آپلود کردم حالا چیکار کنم؟
فول بک اپ رو خودتون نمیتونین ریستور کنید باید بدین مدیر سرور ریستور کنه
یا میتونید بازش کنید این فایل فشرده روووو فایلهاشو بردارین از توش بریزین پوشه پابلیک
دیتابیس هم باید جدا از توس برداری توی پی چی پی می ادمین ریستور کنی
دسترسی شما در چقدر است ؟
یوزر یا رسیلر یا مدیر سرور ؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
به نظر من از نرم افزاری مانند mysql dumper استفاده کنید برای بکاپ گرفتن و ریستور کردن تا مشکلات این چنینی برای شما پیش نیاد
با تشکر
رسیلر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)