سلام
ببنین دوستان من خیلی گشتم ولی هرچی می‌گردم گیج‌تر می‌شم ، چندتا سوال دارم اگه لطف کنید واضح توضیح بدین چیه و شما رو بخدا بحث به مشاجره بین دوستان ختم نشه.
یه خواهشی هم از دوستان دارم ، لطفاً یا توضیح ندن یا اگه می‌دن کمی حوصله کنن کامل توضیح بدن گیجتر از اینی که هستم نشم.

1. بنده اینطوری فکر می‌کنم که vps انگار بنده یه کامپیوتر متصل به شبکه دارم و با استفاده از مجازی سازهایی که شرکت‌ها نصب کرده اند اجازه‌ی استفاده از بخشی از امکانات رو به ما می‌دن انگار یه سیستم رو بین چند نفر تقسیم کردیم (حالا تقسیم کاملا اختصاصی یا اشتراکی) آیا این طرز تفکر درست هست یا نه؟ اگه نه یه توضیحی بدین
  2. بنده برای سایتی که می‌خوام بزنم نیاز به هارد بالا ترافیک بالا و (احتمالاً اینها نیاز به رم بالا هم دارند) دارم مثلاً هارد حداقل ۵۰۰ گیگابایت و ترافیک حدود ۵ ترابایت در ماه آیا vps از عهده‌ی اینکار برمی‌اید؟ چه رمی برای این منظور کفاف می‌ده؟
  3. حالا فرض کنیم که بنده رفتم یه vps خریدم ، آیا مثل هاستی که می‌خریم همه کارش رو مدیران سرور انجام می‌دن و ما فقط اطلاعات رو می‌ریزیم روی فضای تخصیصی به ما یا اینکه نه (این بخش واسم خیلی مبهمه هرچی می‌گردم گیج‌تر می‌شم) مثلاً خودم باید دست به کار بشم و انگار دارم روی کامپیوتر خودم mysql و IIS یا آپاچی و ... نصب کنم؟ اگه اینطوره وضعیت dns ها به چه شکل می‌شه؟ IP چطور؟ آیا نیاز به پنلی مثل سی‌پنل هم هست؟ یا مثل اینکه دارم روی کامپیوتر خودم اطلاعات رو کپی و پیست می‌کنم و دسترسی به همه‌چی دارم نیازی به پنل ندارم؟ آیا چیزهای اضافی باید خریداری بشه یا لایسنس‌هایی باید بخرم تا بتونم از vps استفاده کنم؟ لطفاً این بخش رو خیلی راهنمایی کنید که واقعاً موندم چی به چیه؟
  4. یه سوال مهمی هم هست اینکه در کل برای هاست یا vps یا سرور اختصاصی می‌شه بجای اینکه فایلی رو که مثلا روی صفحه‌ی www.example.ir هست بجای اینکه ابتدا روی کامپیوتر خودمون دانلود کنیم و بعد روی هاست آپلود کنیم مستقیم روی هاست دانلودش کنیم که از شر قیمت گرون اینترنت ایران خلاص بشیم؟ انگار از پهنای باندی که برای هاستمون خریداری کردیم بخشی از اون رو خودمون استفاده کنیم برای دانلود روی هاست؟

امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم ولی یه لطفی کنید بهم توضیح بدین که خیلی واسم مهمه؟