نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: فروش سایت نقد و بررسی - دامنه فوق العاده reviewZ.ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,603
    تشکر شده در
    893 پست

پیش فرض فروش سایت نقد و بررسی - دامنه فوق العاده reviewZ.ir

سلام
    این سایت رو 3ماه پیش راه اندازی کردم. قصدم این بود که نقد و بررسی از هر چیزی که توی نت موجوده رو بزارم توی سایت تا یک مرجع خوب و جامع برای این موضوع ایجاد کنم
    سیستم وردپرس هست و قالبش امکانات بسیار زیاد و متفاوتی داره. از طریق پنل تنظیمات پیشرفته ای که براش نوشته شده . قالب رو هم خودم فارسی سازی و راست چین کردم ! اگر هم خریدار سایت تغییری مد نظر داشته براش انجام میشه .

من یهو موج سفارش و پروژه به طرفم سرازیر شد به همین دلیل نتونستم سایت رو آپ نگه دارم . ( الان 5تا نقد و بررسی توی سایت قرار گرفته )
    در حال حاضر هم سه بخش کلی برای نقد و بررسی در نظر گرفته شده: گجت ها - بازی های ویدئویی - سینما و تلویزیون
    هر چندتا هم که بخواید به راحتی و فقط با چند کلیک ساده میتونید به وسیله پنل تنظیمات پیشرفته این قالب ، اصطلاحا minisite اضافه کنید . ( خدایی تعریف نمیکنم. حقیقتا و انصافا امکانات این قالب خیلی کامل و فوق العاده هست. خودم وقتی دیدم کفم بُریده بود)

- برای طرح بندی فوتر سایت، 30 نوع مختلف در نظر گرفته شده که میتونید هرکدومو خواستید انتخاب کنید.
    - تبلیغات هدر و فوتر و بین پست ها (به تعداد بالا) میتونید از طریق پنل اضافه کنید .
    - قالب کاملا رسپانسیو و واکنش گرا هست .
    - 6 طرح و لایوت هم برای نمایش مطالب وجود داره که قابل انتخاب هست از طریق پنل تنظیمات قالب .
    - و کلی امکانات دیگه توی پنل تنظیمات قالب هست مثل تغییر لوگو و لوگوی ورود ادمین و.. که اگه بخوام همه رو اینجا بنویسم از حوصله تاپیک و شما خارج هست..

دامنه 10 ماه دیگه اعتبار داره. دقیقا تا تاریخ 2014-09- 6
    هاست روی پارس پک هست که اعتبارش تا 06/12/2013 هست. ( بعد از فروش اگر خریدار تمایل داشت، هاست تمدید میشه وگرنه بکاپ خدمتشون تقدیم خواهد شد . )
    آدرس :
    reviewz . ir
    دلیل فروش : نمیدونم چی شد یهو 5-6تا سایت با هم راه اندازی کردم که الان اصلا وقت ندارم. همچنین سفارش و پروژه های متفرقه هم امان نمیده برای مدیریت و بروز کردن سایتهام .

سایت فعلا زیاد بازدید و رنک نداره. درآمد هم همچنین!
    فقط به عنوان یک سایت آماده و راه اندازی شده دارم اینو واگذار میکنم. لطفا دوستان کارشناس نیان بگن سایتت فلانه و..

قیمت پایه: 60 هزار تومن !
    اگر سوال و یا موردی بود در خدمت همه هستم .
    با تشکر

2. تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید

3. # ADS

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)