سلام.من با سرور مجازیم iis نصب کردم و به ساب دامینم وصله.برای خودم بالا میاد ساب دامین با فایل هایی که تو wwwroot هستش برای بعضیا نمیاد.
لطفا کمک کنید.
سلام.من با سرور مجازیم iis نصب کردم و به ساب دامینم وصله.برای خودم بالا میاد ساب دامین با فایل هایی که تو wwwroot هستش برای بعضیا نمیاد.
لطفا کمک کنید.
احتمالا هوز آیپی بر روی ساب دامین ست نشده است . باید کمی صبر کنید !
- انجمن
- بخش فروش
- درخواست سرویس
- درخواست سرور مجازی
- مشکل در iis !! کمک کنید
![]()
ببین اون دوستان اصلا دامین اصلی رو میبینند؟
nsloolup کنند ببینند رو چه dns دارند میگیرند
و اینکه ping ساب دومین رو روی چی میگیرند
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
درود
آدرس ساب دامین رو پ.خ کنید تا بررسی کنم
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام.
چند تا احتمال میتونه داشته باشه. یکیش اینه که Dns server درست جواب نمیده. یا تنظیمات رکورد ها درست نیست. لطفاً اطلاعات بیشتر بدید بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)