بهترین مدل درایو بندی لینوکس برای میزبانی وب کدومه ؟
کل هارد رو روی روت اصلی یا همون / بزاریم
یا
درایو درایو ببندیم
؟
بهترین مدل درایو بندی لینوکس برای میزبانی وب کدومه ؟
کل هارد رو روی روت اصلی یا همون / بزاریم
یا
درایو درایو ببندیم
؟
درود
اگر سرورتون 2 تا هارد داره و هدفتون هاستینگ هستش
پیشنهاد میشه دیتا را روی هارد اول Mount نمایید و Mysql و backup را روی هارد دوم Mount کنید
در اینصورت هم سرعت بهتری خواهید داشت چون هارد دیسک ها صرفا درگیر write کردن نخواهند بود هم لود پایین تری خواهید داشت و هنگام بکاپ گیری نیز سرور overload آنچنانین نخواهد کرد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
شما تک هارد در نظر بگیر
هارد 2 ترا داریم
کدوم 2 مدلی که گفتم بهتره ؟
بقیه درایو هارو روی چند گیگ بزارم خوبه ؟
ببینید به صورت عادی شما باید یک میزانی را برای swap معمولا رو برابر میزان رم سرور و یک میزانی را برای root معمولا 100 مگ تعریف کنید. بقیه را به / اختصاصی بدید.
اگر دو هارد دارید که طبق روال پست بالایی انجام بدین
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام و خسته نباشد
از نگاه بنده در صورت استفاده از 2 هارد یا چند هارد استفاده از lvm هنگام نصب است ولی لازم به ذکر است که همیشه سعی کنید بک آپ را به صورت منظم تهیه نمایید.لذا در صورت استفاده از lvm اگر یکی از هارد ها خدای نکرده بسوزد ، کل اطلاعات از بین می رود.
ولی مزیت آن این است که در هر زمان که نیاز به افزایش فضا داشته باشید فقط کافی است به دیتا سنتر بگوید یک هارد جدید به سرور شما اضافه کندو شما آن را به در جایی که خواستید اختصاص دهید.
باز هم تکرار می کنم بک آپ متداوم و استفاده از raid توصیه می شود.
اوستا هاست ارائه دهنده سرویس میزبانی وب و ثبت لحظه ای دامنه ، سرور مجازی
تلفن تماس :۰۲۱۸۸۵۹۰۹۴۱
AvestaHost.com
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
/home رو هم جدا ایجاد کنید.
به نظر من بهترین درایو بندی برای سرور هایی که رید قوی و هاردقوی دارند LVM هست- ولی اگه هارد SAS یا raidخاصی ندارید مانت کردن جداگانه هارد ها بهترین کار هست
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)