دورد
از یک سایت خاص یک سری ورودی به سایتم دارم میخوام هر وردی که این سایت به من میده سایت رو بهش نشون نده و یک پیج یا متنی خاصی که مد نظرم هست براش نشون داده بشه از cms وردپرس استفاده میکنم
لطفا اگه راهی هست راهنمایی کنید
دورد
از یک سایت خاص یک سری ورودی به سایتم دارم میخوام هر وردی که این سایت به من میده سایت رو بهش نشون نده و یک پیج یا متنی خاصی که مد نظرم هست براش نشون داده بشه از cms وردپرس استفاده میکنم
لطفا اگه راهی هست راهنمایی کنید
سلام
برای این کار کد زیر را در فایل functions.php قالب قرار دهید :
به جای domain1.com تا domain3.com دامنه هایی که می خواهید مسدود کنید را بنویسید می تونید با گذاشتن یه ویرگول دیگه دامنه های دیگه هم اضافه کنید و اگر فقط یه دامنه هست که می خواید مسدود کنید می تونید دو دامنه دیگه را پاک کنید و به جای Google هم آدرس صفحه ای که می خواهید به ورودی های آن سایت نمایش داده شود را بنویسید.کد PHP:
<?phpfunction domain_visitor(){ $ref = $_SERVER['HTTP_REFERER']; $SE = array('domain1.com', 'domain2.com' 'domain3.com'); foreach ($SE as $source) { if (strpos($ref,$source)!==false) { //Redirect visitor to another page. header('Location: www.google.com'); } }}add_action('wp_head', 'domain_visitor');?>
امیدوارم این کد بتونه کمکتون کنه.
ببخشید کد بد آمد می تونید فایل کد را دانلود کنید.
کد:<?phpfunction domain_visitor(){ $ref = $_SERVER['HTTP_REFERER']; $SE = array('domain1.com', 'domain2.com' 'domain3.com'); foreach ($SE as $source) { if (strpos($ref,$source)!==false) { //Redirect visitor to another page. header('Location: www.google.com'); } } } add_action('wp_head', 'domain_visitor'); ?>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)