-
September 20th, 2013, 18:05
عضو انجمن
نظرسنجی : آیا از اینترنت مخابرات رضایت دارید ؟
دوستان آیا از اینترنت مخابرات رضایت دارید ؟
بنده خودم خیلی ناراضی هستم .
ای پی های سرور های کشور آمریکا به شدت لیمیت شدند و سایت هایی که بر روی سرور های آمریکا قرار دارند بسیار کند باز می شوند
ویرایش توسط shahab-f : September 20th, 2013 در ساعت 18:07
-
-
September 20th, 2013 18:05
# ADS
-
September 20th, 2013, 18:08
عضو انجمن
پاسخ : نظرسنجی : آیا از اینترنت مخابرات رضایت دارید ؟
سرویس های اینترنت مخابرات در حد متوسط هستند
ما از شرکت هایی نظریر ( maxnet.ir ، shatel.ir ، hamarasystem.net ) خریداری میکنیم و مشکلی نداریم
در کل مخابرات قیمت های خوبی ارایه میدهند نسبت به دیگر شرکت ها
-
-
September 20th, 2013, 18:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bmi
سرویس های اینترنت مخابرات در حد متوسط هستند
ما از شرکت هایی نظریر ( maxnet.ir ، shatel.ir ، hamarasystem.net ) خریداری میکنیم و مشکلی نداریم
در کل مخابرات قیمت های خوبی ارایه میدهند نسبت به دیگر شرکت ها
قیمتشون بخوره تو سرشون .
حتی کیفیتی که ارائه میدن اندازه قیمتی که میگیرن نیست
-
تعداد تشکر ها ازshahab-f به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2013, 18:24
عضو انجمن
سلام
قبلا استفاده میکردم مشکلی نبود کیفیت هم خوب بود
الان ماشالله پشتیبان ها خواب هستند زنگ که میزنی همه خوابن
ویرایش توسط paradiseserver : September 20th, 2013 در ساعت 18:42
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
-
September 20th, 2013, 18:30
عضو انجمن
پشتیبانی بسیار عالیی داره طوری که بعد زنگ زدن به پشتیبانی از کرده ی خودت پشیمون میشی!
همین چند روز پیش زنگ زدم چرا نمی تونم به سرور هام رو کانادا متصل شم از رو سرور ایران متصل میشه و اینترنت خودم چرا دسترسی نداره به آیپی های کانادا!
که گفتند دی ان استون مشکل داره در صورتی که هیچ مشکلی نداشت و بعد باز خط رو بررسی کردند گفتند مودم رو روشن خاموش کنید همه چی درست میشه
این کار رو کردم سرعت دانلودم از 90 به 55 کاهش پیدا کرد و بازم مشکلم حل نشد! زنگ زدم گفتم چرا اینطور شد در جوابی بسیار روشن گفتند هروقت سرعت
دانلودتون زیر 30 بود زنگ بزنید همین الانم زیادی مصرف می کنید (سرعت 512 مخابرات) !
حالا شما خودتون رو جای من بگذارین ببنید وقتی عصبانی هستی از کیفیت و زنگ میزنی مشکل که حل نمیشه هیچ و بدتر خراب می کنن و با کمال احترام میگن
همینی که هست چطور میشه آدم :دی خدا رو شکر یه آشنا پیدا کردیم مشکل رو حل کرد و نتم رو درست کرد ! بخوام مشکلات عجیب غریبی که مخابرات داره بگم
تقریبا چند صفحه ای میشه! کاری هم کردن هیچ شرکت خصوصی ای نتونه منطقه ما اینترنت بده فقط از خودشون بگیریم!
ویرایش توسط InterServer.ir : September 20th, 2013 در ساعت 18:35
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2013, 18:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
پشتیبانی بسیار عالیی داره طوری که بعد زنگ زدن به پشتیبانی از کرده ی خودت پشیمون میشی!
همین چند روز پیش زنگ زدم چرا نمی تونم به سرور هام رو کانادا متصل شم از رو سرور ایران متصل میشه و اینترنت خودم چرا دسترسی نداره به آیپی های کانادا!
که گفتند دی ان استون مشکل داره در صورتی که هیچ مشکلی نداشت و بعد باز خط رو بررسی کردند گفتند مودم رو روشن خاموش کنید همه چی درست میشه
این کار رو کردم سرعت دانلودم از 90 به 55 کاهش پیدا کرد و بازم مشکلم حل نشد! زنگ زدم گفتم چرا اینطور شد در جوابی بسیار روشن گفتند هروقت سرعت
دانلودتون زیر 30 بود زنگ بزنید همین الانم زیادی مصرف می کنید (سرعت 512 مخابرات) !
حالا شما خودتون رو جای من بگذارین ببنید وقتی عصبانی هستی از کیفیت و زنگ میزنی مشکل که حل نمیشه هیچ و بدتر خراب می کنن و با کمال احترام میگن
همینی که هست چطور میشه آدم :دی خدا رو شکر یه آشنا پیدا کردیم مشکل رو حل کرد و نتم رو درست کرد ! بخوام مشکلات عجیب غریبی که مخابرات داره بگم
تقریبا چند صفحه ای میشه! کاری هم کردن هیچ شرکت خصوصی ای نتونه منطقه ما اینترنت بده فقط از خودشون بگیریم!
هیچی کاری بلند نیستند و هیچی نمیدونند
هر مشکلی داشته باشید فقط بلدند بگند از ***** شکن استفاده نمیکنید ؟ یا مودموتونو ریست کنید. دقیقا مثل یه ربات.
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2013, 18:44
بنده 512 دارم اما سرعت دانلودم 256 میزنه اپلود هم 64 تا میزنه کاملا راضی هستم سرعتش واسه من عالیه فوق عالی اندازه 2 مگ دارم ازش میکشم
-
-
September 20th, 2013, 18:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ruhy
بنده 512 دارم اما سرعت دانلودم 256 میزنه اپلود هم 64 تا میزنه کاملا راضی هستم سرعتش واسه من عالیه فوق عالی اندازه 2 مگ دارم ازش میکشم
از کدام استان هستید ؟
-
-
September 20th, 2013, 18:53
عضو انجمن
بندا داشتم وقتی خوبه خیلی خوبه و وقتی بده به شدت بده:دی
-
-
September 20th, 2013, 18:57
عضو انجمن
سلام بن
بنده هم از مخابرات دارم
اما خداوکیلی اینقدر قطعی داره عجیب 1 دقیقه وصله 20 دقیقه قطعه
-
تعداد تشکر ها از medianet به دلیل پست مفید