سلام
چطوری میتونم از mysql یه هاست دیگه استفاده کنم البته هاستی که mysql داره کنترل پانل DirectAdmin داره و هاستی که mysql نداره کنترل پانل اون cPanel هست
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
چطوری میتونم از mysql یه هاست دیگه استفاده کنم البته هاستی که mysql داره کنترل پانل DirectAdmin داره و هاستی که mysql نداره کنترل پانل اون cPanel هست
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اگه سرور رو بجای localhost آیپی سرور قبلی بزنید و یوزر پسورد و دیتابیس اون هاست کار میکنه؟
یه گزینه هم توی cpanel هست تقریبا به اسم ریموت اس کیو ال...
من این کا رو میکنم ولی کار نمیکنه سه تا هاست دارم که یکیش mysql نداره و میخوام از mysql هاست ها دیگه استفاده بکنم ولی ارور میده و میگه نمیتونه به دیتابیس نصب بشه
توی ریموت اس کیو ال هم آی پی هاست رو وارد میکنم ولی فرقی نمیکنه
منم بیشتر به حالت سوالی پرسیدم!
حقیقتش نه تا حالا اینکار رو کردم نه نیازم شده بوده اصلا.
منتظریم تا اساتید جواب بدن...
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سروری که میخواید روش کانکت بشید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)