سلام
قبلا یکی ازبچه اینو کامل توضیح داده بود اما الان نمیتونم پیداش کنم
فک کنم رو ویسنتر اینکارومیکرد
1-چگونه پهنای باند مصرفی هر وی پی اس رو میشه دید؟
2- چگونه میشه این پهنای باند محدود کرد ؟
سلام
قبلا یکی ازبچه اینو کامل توضیح داده بود اما الان نمیتونم پیداش کنم
فک کنم رو ویسنتر اینکارومیکرد
1-چگونه پهنای باند مصرفی هر وی پی اس رو میشه دید؟
2- چگونه میشه این پهنای باند محدود کرد ؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
up
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
با سلام
توسط میکروتیک میتوانید این کار را انجام بدهید
با سپاس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
هم با میکروتیک میشه هم با network spooling تو esxi هم برای ریپورت ماهانه میتوان از vecenter نیز استفاده کرد
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
نرم افزارهای زیادی به صورت کامل esxi رو ماتینور میکنند
همچنین با استفاده از vswitch خود esxi به همراه یکی از نرم افزارهای network flow میتونید این کار رو انجام بدید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اگه یکی از دوستان اموزش کامشو بزارن یا لینک بدن ممنون میشم
خیلی گشتم نبود
با روتر میکروتیک قابل محدودیت گذاشتن هست
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
سلام
در این تاپیک دیدم گفته شده با وی سوئیچ میشه ترافیک هر وی پی اس را کنترول کرد این مشکل عمده من در بعضی از سرور های اختصاصی است می شه یک توضیح بهتر بدید
چون من میخوام سرور های مجازی که میفروشم کنترول ترافیک کنم ولی نمیتونم و به همین دلیل در بعضی از سرور های اختصاصی به مشکل ترافیک میخورم و اخر ماه باید هزینه اضافی ترافیک بدم
اگر راهنمایی کنید متشکر میشم
حالا با وی سوئیچ یا روش دیگر البته با میکروتیک تست کردم هر جا میزاشتم سریعا به من ایمیل میزدن میگفتن این ای پی داره شبکه ما را خراب میکنه و به عنوان اسپم میشناختن
پس از روش میکروتیک روش مناسبی نیسد
با تشکر و عذر خواهی از استارتر
سلام . این پست رو نگاهی بندازید
http://www.webhostingtalk.ir/f65/91770/index2.html#post876046
مرسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)