صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )

با سلام و آرزوی توفیق روزافزون برای یکایک شما
    مدت 5 سالی میشه نا چاراً با شرکت رسالت ( پرشین وب ) PersianWeb.com : سرویس دهنده میزبانی وب - ثبت دامنه کار میکنم ، ناچاراً که گفتم این هاستینگ از روز اول که فعالیتشو آغاز کرده بود تمامیه دامینهای مشتریان رو به نام خودش و در پنل خودش در onlinenic.com ثبت میکرد و عملاً دامین روی هاست رو به مشتری تحویل میداد ، بگذریم که تو این 5 سال بارها دفتر شرکت رو عوض کردن ، تلفن ها و حتی پرسنل رو تغییر دادن تا چند مدت پیش که در سرورهای هاستینگشون مشکل بوجود آمد و بیشتر از 1 ماه کلیه سرویس ها Down بودن خوب توجه نمایید 1 ماه!
    حالا ما تو این 1 هفته هر چی زنگ میزنیم چه به شرکت چه به مدیر هاستینگ ( آقای محمدی تلفن ..091218873 ) درخواست کد انتقال دامین و تایید انتقال در ایمیل شرکت ( چون دامین به نام شرکت ثبت شده ) همش جواب سر بالا و بقول خودمون میپیچونن و حتی وسط مکالمه قطع میکنن که کار بسیار زشت و نا پسندیه !!!
    خلاصه کلام سرویس من در حال حاضر 2 ماه time داره و با احتساب اینکه هیچکاری نتونم انجام بدم و منتظر expire شدن دامین و ثبت دوباره در هاستینگ جدیدی کنم باید حداقل 4 ماه صبر کنم من یه قرارداد در سال اول از این شرکت دارم و فیش های بانکی که برای هر سال به حساب مدیرعامل شرکت واریز میکردم . اگه دوستی بتونه کمک کنه ممنونش میشم شاید شمایی که داری این متنو الان میخونی بشناسیشون حتی همکار باشین یا فکری به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی بفرمایید ( هدف من تحت هر شرایطی انتقال دامین و کلاً خروج از این شرکته بی مسئولیته )

2. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    313
    تشکر شده در
    250 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )

دوست عزیز اینکه صبر کنید تا منقضی شه و جای دیگه ای ثبت کنید راه درستی نیست! اگر ایشون تمدید کنن چی؟
    سه تا خط ثابت دارن یعنی الکیه؟
    پرداخت آنلاین بانکی دارند!
    نمیتونند جوابگو نباشند!

4. تعداد تشکر ها از hrv به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )

نقل قول نوشته اصلی توسط hrv نمایش پست ها
    دوست عزیز اینکه صبر کنید تا منقضی شه و جای دیگه ای ثبت کنید راه درستی نیست! اگر ایشون تمدید کنن چی؟
    نمیتونند جوابگو نباشند!
    متاسفانه میتونید بررسی کنید تمام شماره ها دایورت شدن به 1 شماره ، آدرس دفتر رو به هیچ عنوان پاسخ دهنده تلفن به شما نمیده و فقط شما رو پاس میده به شماره همراه که بالا عنوان کردم طرفم اصلاً یا جواب نمیده یا میگه انجام میدم کلاً رو پیچوندنن هر فکری کنی انجام دادم از درخواست های پشتیبانی تا تماس با تمام شماره ها تا ارسال sms باور بفرمایید خیلی ها گول همین شماره ها و ثبت شرکت و ادعاهای خدمات و سوابق رو خوردیم البته بحث من مربوط میشه به 5 تا 6 سال پیش که تجربه امروز رو نداشتم و بخاطر همین وضعه که ناچاراً سالها بخاطر دامین این روند رو ادامه دادم الانم نه بحث بک آپه نه اعتبار مانده هاست فقط دامینم رو تحویلم نمیدن ! مسئله اینه تا حرف انتقال دامین میشه میگن / چشم / بای

6. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    540
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hrv نمایش پست ها
    نمیتونند جوابگو نباشند!

بله دقیقا

تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

قبول دارید تضمین ، امنیت خدمات و محصولات صرفاً مربوط به ثبت شرکت یا سابقه یا تبلیغات نیست ؟

عضو انجمن pc-narmak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    246 پست

اتفاقا" شخصی که نیت کلاه برداری داشته باشه میره شرکت ثبت میکنه دفتر اجاره میکنه میگه خوب کلاه برداری میکنم هزینه اینا همه در میاد البته تعداد خیلی کمی اینجورین ولی خوب هست ولی مطمعن باشید شخصی که دفتر نداره ولی مشتری های راضی داره این داره سعی میکنه تا یکم اعتبار پیدا کرد دفتر بزنه وب سایت هم مثل خونه دوم ادم میمونه به نظر من چه طوریه میخواین خونه اجاره یا بخرید خوب میرید از محل و صاحاب ملک تحقیق میکنید هاستینگ هم نقش صاحاب ملک داره اگر خدایی نکرده باهاش نتونید به نتیجه برسید یا در اخر بیخیال وب سایتتون میشید یا باید هرروز تو مراجع قانونی به امید حل مشکلتون باشید پس پیشگیری بهتر از درمانه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    قبول دارید تضمین ، امنیت خدمات و محصولات صرفاً مربوط به ثبت شرکت یا سابقه یا تبلیغات نیست ؟
    اگر دیگران بهم بدی کردند وظیفه منه که خوبی کنم
    www.discover-trip.ir

تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

موضوع جالبتر شد دقایقی پیش با کلی سماجت که شماره رو پشت سر هم میگرفتم ؛ طرف گوشی رو برداشته میگم تکلیف دامین ما چی شد میگه با کی کار داری میگم مگه اونجا هاستینگ نیست میگه رفتن از اینجا
    کم کم دارم به این نتیجه میرسم سوابق و دارا بودن شرکت و کلی تبلیغات و اسم و رسم هم دلیل بر تایید طرف نیست!

11. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

همچنان منتظر راهکار و راهنمایی دوستان هستم

13. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    139 پست

سلام مثل آب خوردن برو پلیس فتا شکایت کنید حالشون رو بیارن سر جاش

15. تعداد تشکر ها ازsaman-00 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saman-00 نمایش پست ها
    سلام مثل آب خوردن برو پلیس فتا شکایت کنید حالشون رو بیارن سر جاش
    ممنون از راهنمایتون اما گزینه شکایت به فتا رو گذاشتم آخرین گزینه ، اینجا فروشندگان و افراد بنامی وجود دارند و بارها دیدم از طریق روابط و همکاری خیلی از مشکلات رو حل کردن بیشتر به این امید تاپیک رو ایجاد کردم

17. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)