با سلام و آرزوی توفیق روزافزون برای یکایک شما
مدت 5 سالی میشه نا چاراً با شرکت رسالت ( پرشین وب ) PersianWeb.com : سرویس دهنده میزبانی وب - ثبت دامنه کار میکنم ، ناچاراً که گفتم این هاستینگ از روز اول که فعالیتشو آغاز کرده بود تمامیه دامینهای مشتریان رو به نام خودش و در پنل خودش در onlinenic.com ثبت میکرد و عملاً دامین روی هاست رو به مشتری تحویل میداد ، بگذریم که تو این 5 سال بارها دفتر شرکت رو عوض کردن ، تلفن ها و حتی پرسنل رو تغییر دادن تا چند مدت پیش که در سرورهای هاستینگشون مشکل بوجود آمد و بیشتر از 1 ماه کلیه سرویس ها Down بودن خوب توجه نمایید 1 ماه!
حالا ما تو این 1 هفته هر چی زنگ میزنیم چه به شرکت چه به مدیر هاستینگ ( آقای محمدی تلفن ..091218873 ) درخواست کد انتقال دامین و تایید انتقال در ایمیل شرکت ( چون دامین به نام شرکت ثبت شده ) همش جواب سر بالا و بقول خودمون میپیچونن و حتی وسط مکالمه قطع میکنن که کار بسیار زشت و نا پسندیه !!!
خلاصه کلام سرویس من در حال حاضر 2 ماه time داره و با احتساب اینکه هیچکاری نتونم انجام بدم و منتظر expire شدن دامین و ثبت دوباره در هاستینگ جدیدی کنم باید حداقل 4 ماه صبر کنم من یه قرارداد در سال اول از این شرکت دارم و فیش های بانکی که برای هر سال به حساب مدیرعامل شرکت واریز میکردم . اگه دوستی بتونه کمک کنه ممنونش میشم شاید شمایی که داری این متنو الان میخونی بشناسیشون حتی همکار باشین یا فکری به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی بفرمایید ( هدف من تحت هر شرایطی انتقال دامین و کلاً خروج از این شرکته بی مسئولیته )![]()