سلام دوستان
من قبلا" میتونستم از کامپیوتر خودم متنی رو copy کنم و تو ویندوز سرور paste کنم ولی چند روزیه دیگه نمیشه، مثلا" قبلا" به راحتی واسه یه لینک دانلود یا... این کارو میکردم اما حالا نمیشه، ممنون میشم اگه اطلاع دارید بگید چطور درست میشه
سلام دوستان
من قبلا" میتونستم از کامپیوتر خودم متنی رو copy کنم و تو ویندوز سرور paste کنم ولی چند روزیه دیگه نمیشه، مثلا" قبلا" به راحتی واسه یه لینک دانلود یا... این کارو میکردم اما حالا نمیشه، ممنون میشم اگه اطلاع دارید بگید چطور درست میشه
توی فایروال تغییری ایجاد کردید ؟
فایر وال رو آف کنید احتمالاً برطرف میشه
HUM ...
قبل از این که ریموت کنید توی ریموت دسکتاپ کلاینت روی Show Option کلیک کنید به تب Local Rsourses برید و مطمئن بشد که تیک Clipboard فعال باشه
HUM ...
یک بار هم کامپوتر هم سرور مجزای را ریوبت کنید جفتشون را درست میشه عزیز
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اگر از فایر وال استفاده میکنید آن را آف کنید و تست کنید.
سرور رو رستارت کنید احتمالا حل میشه
موفق باشید.
بله باید ریبوت بدید سرور مجازی رو درس میشه . بعضی وقتا این مشکل ایجاد میشه
جالبه
عذر خواهی ندیدم پست هارو .
در هر صورت خواستم کمکی کرده باشم .
وارد task manager بشید، از تب processes آیتم rdpclip.exe رو انتخاب کنید و روی end process کلیک کنید.
بعد وارد تب applications بشید روی new task کلیک کنید و بنویسید rdpclip.exe و روی ok کلیک کنید.
جالبه توی این انجمن دوستان وقتی به چنین مشکلی بر می خورند وی پی اس رو ریبوت می کنند؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)