-
August 14th, 2013, 16:45
عضو دائم
نحو ی صحیح ارسال آفر
سلام
اول از همه تقاضا دارم کسی انتقاد داره اینجا مطرح نکنه و بحث به حاشیه کشیده نشه
دو هفته پیش به استناد این پست اخراج شدم
http://www.webhostingtalk.ir/f13/87657/#post828243
اول به اقای آرایش ایمیل زدم و جناب تاج الدینی فرمودند توسط nomanpour اخراج شدم
به مدیر مربوطه ایمیل زدم پاسخ دادن این پست خلاف قوانین هست
http://www.webhostingtalk.ir/f13/87657/#post828243
بعد دیگه پاسخی ندادند
ایمیل به اقای سیروس هم بی نتیجه بود
سه بار از بخش " تماس با ما" ارتباط برقرار کردم که بی پاسخ موندند
صبر کردم مدت محرومیت تموم شد امروز
البته طبق بررسی هایی که کردم افراد زیادی به این دلیل اخرج شدند
این پست رو ارسال کردم تا یکی از مدیران نحوه ی صحیح ارسال آفر رو اینجا بفرمایند
اگر یکبار آموزش داده بشه نیاز نیست این همه فله ای کاربرا اخراج بشن
کاربران محترم لطفا طوری به حاشیه نکشید که مدیران کلا تاپیک رو حذف کنند
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013 16:45
# ADS
-
August 14th, 2013, 17:01
پاسخ : نحو ی صحیح ارسال آفر
اگر مدیران لطف کننن قوانین رو بصورت کامل موردبازنویسی دقیق تری قرار بدن بهتره!
یک سری موارد هست مثل همین نمونه که ذکر نشده ولی ادم بخاطرش بن میشه
البته شاید اشتباهی صورت گرفته باشه در بعضی از موارد و مدیران سرشون شلوغ باشه برای
پاسخگویی ولی بلاخره یک روز رسیدگی میشه به مشکل
مثلا قوانین امضا رو هم که قبلا من باهاش مشکل دارم بنویسید باید چه جوری باشه که بشه امضا گذاشت
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 17:12
عضو انجمن
ما نیز 15 روز اخراج بودیم به دلیل ارسال آفر
علت رو در ایمیل گفتند شما لینک سایتت رو قرار داده اید و نباید ارجاع بدید
با توجه به اینکه خرید و فروش در پ.خ ممنوع هست این سوال پیش میاد که مشتری از کجا سایت فروشنده رو متوجه بشه
-
تعداد تشکر ها ازmehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 21:07
عضو دائم
سلام
به کادر زرد رنگ بالای فروم مراجعه کنید و روی لینک قوانین سایت کلیک کنید
بند سوم از قوانین اصلی فروم به شکل زیر هست :
سوالات و درخواستهای کاربران باید در همان تاپیک پاسخ داده شود و ارجاع کاربران به یاهو، پیغام خصوصی، سایتهای دیگر و... خلاف قوانین انجمن میباشد
شما اگر آفر می دهید باید اطلاعات آفر رو داخل پست قرار بدید ( از قبیل رم و مقدار هار دیسک و ... )
به طوری که درخواست کننده مجبور نباشه برای اطلاع از آفر ، به سایت شما مراجعه کرده و دوباره به فروم برگردد
اگر هم آموزش و راهنمایی میکنید باید در همان پست مطلب خود را توضیح بدهید و لینک سایت دیگری رو ارسال نفرمایید
بعضی دوستان هم دیده شده که دعوت به صحبت در یاهو و چت میکنند که هم دور از ادب جمعی و هم خلاف قوانین هست
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 21:39
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 22:01
عضو دائم
با تشکر از پاسخ شما
راستش من این قسمت رو تفهیم نشده بودم
سوالات و درخواستهای کاربران باید در همان تاپیک پاسخ داده شود و ارجاع کاربران به یاهو، پیغام خصوصی، سایتهای دیگر و... خلاف قوانین انجمن میباشد
از اون دسته افرادی که صرفا یه آفر رو کپی و زیر تمام درخواست ها ارسال میکنن نبودم
همچنین پاسخ های بی ارتباط نمیدادم
اون پست فقط گفتن افر بذارید و نوع درخواست (رم هارد پردازنده کشور پهنا باند ) مشخص نبود برا همین بنده لینک صفحه ی مشخصات سرویس ها در سایتم رو قرار دادم تا خودشون ببینن و با توجه به نیازشون انتخاب کنن که ظاهرا این کار اشتباه هست
اما انتقاداتی هم به وارده
بجای اینکه این همه در روز اخراج داشته باشیم میشد یه تاپیک مثل این ایجاد کرد و این موارد رو توش آموزش داد که افر باید شامل موارد زیر باشه
رم:
هارد:
پهناباند:
کشور:
پردازنده:
لینک سایت
و....
----------------------------
الان این قانون حقیقتا ابهام داره
گفته شد لینک دادن به سایت های دیگه مجاز نیست
خب پس نباید لینک سایت رو در زیر افر گذاشت
یا در جایی از این قانون نوشته نشده که باید مشخصات دقیق افر باید گفته بشه
-
-
August 14th, 2013, 22:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
با تشکر از پاسخ شما
راستش من این قسمت رو تفهیم نشده بودم
از اون دسته افرادی که صرفا یه آفر رو کپی و زیر تمام درخواست ها ارسال میکنن نبودم
همچنین پاسخ های بی ارتباط نمیدادم
اون پست فقط گفتن افر بذارید و نوع درخواست (رم هارد پردازنده کشور پهنا باند ) مشخص نبود برا همین بنده لینک صفحه ی مشخصات سرویس ها در سایتم رو قرار دادم تا خودشون ببینن و با توجه به نیازشون انتخاب کنن که ظاهرا این کار اشتباه هست
اما انتقاداتی هم به وارده
بجای اینکه این همه در روز اخراج داشته باشیم میشد یه تاپیک مثل این ایجاد کرد و این موارد رو توش آموزش داد که افر باید شامل موارد زیر باشه
رم:
هارد:
پهناباند:
کشور:
پردازنده:
لینک سایت
و....
----------------------------
الان این قانون حقیقتا ابهام داره
گفته شد لینک دادن به سایت های دیگه مجاز نیست
خب پس نباید لینک سایت رو در زیر افر گذاشت
یا در جایی از این قانون نوشته نشده که باید مشخصات دقیق افر باید گفته بشه
با نظر شما موافق هستم و به نظر بنده با توجه بع گنگ بودن قوانین توی این امر مدیران کمی سلیقه ای تصمیم گرفتن و ...
بنده هم تا یازدهم ( به تاریخ میلادی ) بن بودم ( 10 روز )
-
تعداد تشکر ها ازsoheil.zare2006 به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 22:18
عضو دائم
سلام
دقیقاً چرا
مثلاً منی که درخواست سرویس دارم
با مشخصات خاص و یک حدود قیمت و یک سری کشور و دیتاسنتر خاص
شما یا هر شخص دیگه ای می تونه با توجه به نیاز بنده به صورت دقیق سخت افزار را معرفی کنه با قیمت دقیق
بعد در صورتی که نیاز به توضیحات خاص هم هست ارائه کنه تا بعداً کاربر دچار سوء تفاهم نشه
در نهایت هم برای خرید لینک سایت به کاربر ارائه شود
چرا که بدون لینک خرید امکان خرید وجود ندارد
اما اینکه من به خودم زحمت نوشتم چند خط توضیحات دقیق ندم و فقط لینک سایت به کاربر بدم که بره تو سایت من و بین کلی پنل و ... گم بشه یا لینک یک تاپیک دیگه بدم و با این سرعت بسیار پایین اینترنت بخواد هی اینطرف اونطرف بره درست نیست
پس از همون اول مشخصات دقیق و اطلاعات تکمیلی را درون یک پست قرار میدیم و برای کاربر ارسال میکنیم
اینطوری کاربر هم در کمترین زمان می تونه بین درخواست های درست و حسابی تصمیم نهایی را بگیره
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 22:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
دقیقاً چرا
مثلاً منی که درخواست سرویس دارم
با مشخصات خاص و یک حدود قیمت و یک سری کشور و دیتاسنتر خاص
شما یا هر شخص دیگه ای می تونه با توجه به نیاز بنده به صورت دقیق سخت افزار را معرفی کنه با قیمت دقیق
بعد در صورتی که نیاز به توضیحات خاص هم هست ارائه کنه تا بعداً کاربر دچار سوء تفاهم نشه
در نهایت هم برای خرید لینک سایت به کاربر ارائه شود
چرا که بدون لینک خرید امکان خرید وجود ندارد
اما اینکه من به خودم زحمت نوشتم چند خط توضیحات دقیق ندم و فقط لینک سایت به کاربر بدم که بره تو سایت من و بین کلی پنل و ... گم بشه یا لینک یک تاپیک دیگه بدم و با این سرعت بسیار پایین اینترنت بخواد هی اینطرف اونطرف بره درست نیست
پس از همون اول مشخصات دقیق و اطلاعات تکمیلی را درون یک پست قرار میدیم و برای کاربر ارسال میکنیم
اینطوری کاربر هم در کمترین زمان می تونه بین درخواست های درست و حسابی تصمیم نهایی را بگیره
موفق باشی
حرف شما کاملا درسته و بنده هم قبولش دارم
حرفم اینه از قبل وقتی انتظارات مدیران به کاربران تفهیم بشه این موارد رو شاهد نخواهیم بود
یه پست اطلاع رسانی کلا 5 دقیقه هم وقت مدیران رو نخواهد گرفت
-
-
August 15th, 2013, 02:14
یادم رفت این رو بنویسم دیده شده همه میان به یک سوال جواب یکسان میدن کاشششششششششش این رو رعایت کنه
مثلا یکی میاد میگه اس اس اچ نمیتونم بگم یکی میاد میگه برو فایروال رو چگ کن پرتش باز باشه
بعدش همه میان همین رو میگن نصف تاپیک ها همینجور ی هست و دیتابیس اینجوری پرازاشغال میشه
یک قانون بزارین برای اینجوری چیزا فکر کنم خیلی خوب شه
یک قانون بزارین که اگر کسی جواب چیزی رو داد کس دیگه ای جق نداره مثل همون جواب رو بده ببینین چقدر کیفیت و سرعت سایت میره بالا و دیتابیسم نفس راحتی می کشه
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید