سلام
من يك سرور مجازي دارم لطفا راها وتنظيمات كه موجب استفاده بهينه و حداقل از رم ميشه رو بفرماييد همچنين عوامل استفاده زياد و چه سايتهايي باعث استفاده زياد ميشن و چگونه ميشه ديد چه سايتي بيشتر رم ميخوره
سلام
من يك سرور مجازي دارم لطفا راها وتنظيمات كه موجب استفاده بهينه و حداقل از رم ميشه رو بفرماييد همچنين عوامل استفاده زياد و چه سايتهايي باعث استفاده زياد ميشن و چگونه ميشه ديد چه سايتي بيشتر رم ميخوره
باید suexec و suphp نصب کنی!
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
سلام
اقا ممنون لطف كن اموزش هم بده كامل و فارسي يك دنيا ممنون
دوست عزیز ایشون راهنمایی کردند ، شما میتونید با یه جستجوی ساده روش نصب رو پیدا کنید،( به انگلیسی) و فکر نمیکنم کامل فارسی کسی بیاد توضیح بده، چون چیزی نداره، در حد انگلیسی ساده هست کلمات به کار برده شده در آموزشهای موجود در اینترنت.
سلام
خب بايد اينارو كجا نصب كرد ترو خدا كمك كنيد من تازه واردم زياد حرفه اي نيستم.
من به شما توصیه میکنم یه مدیر سرور بگیرید براتون این کارا رو بکنه
هم خودتون سختی نمیکشید هم خوب جواب میده
کنترل پنل شما چیه؟
اگه cpanel هست توی گزینه هاش میتونی نصب میکنی
اکه lxadmin هست میتونی بازم با یه تیک درست کنی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
پنل cpanel لطف كن اموزشش رو بزار ممنون
بابا يكي بياد اموزش بده ديگه اين انجمن مگه واسه اموزش به ما نيست؟؟؟
برای نصب suphp یا suexec باید شما apache رو دوباره کامپایل کنید توسط easyapache
و تیک هر کدام رو که خاستید بزنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)