سلام
عزیزان بنده یه مشکل جدیدی برام پیش اومده البته این مشکل رو قبلا هم داشتم که با تغییر سرور و هاست درست شد اما الان باز به این مشکل برخوردم و کلی خرج سرور کردم

مشکل بنده به این صورت هست که فایل هایی که روی سرور قبلی داشتم همشون درست کار میکردن بدون هیچ اروری الان که روی سرور جدید انتقال داده شدم فایل های پی اچ پی رو ارور میده بنظرم این ارورها میگه که نسخه این پی اچ پی هایی که استفاده میکنی قدیمی شده و برای همون ارور میده و البته بعضی از فایل های پی اچ پی هم کددهی شده هستند اینارو تغییر دادم درست شد ولی باز فایل هایی دارم که کددهی نشدن ولی ارور میدن هر چندبارم عوض کنم باز ارور میده و وردپرس کار نمیکنه
به نظرتون بنده باید چیکار کنم که هم نسخه های کددهی شده ساپورت بشن مشکلی پیش نیاد هم فایل هایی که کد دهی نشدن ولی سرور برام ارور میده تو هر برنامه ای که تو سرور دارم
شایان ذکر است که قبلا روی سرور قبلی بدون هیچ مشکلی سرورم کار میکرد و همه چی درست بود اما الان هم خوانی نداره سرور با این برنامه ها و فایل های پی اچ پی و عرض کردم که قبلا روی سرور و هاست های قبلی این مشکل رو داشتم که مجبور شدم هاست رو عوض کنم و خرجی که کردم به باد رفت الانم باز این مشکل پیش اومده کلی هزینه وی پی اس دادم اگه کسی میتونه بهم کمک کنه که این مشکل رو رفع کنم هاست بنده دایرکت ادمین هست و این برنامه هاروش نصب هستند

Apache 2.2.24 Running
DirectAdmin 1.43.0 Running
Exim 4.76 Running
MySQL 5.0.67 Running
Named 9.3.6 Running
ProFTPd 1.3.3c Running
sshd Running
dovecot 2.2.2 Running
Php 5.3.26 Installed

برنامه های نصب شده روی سرور قبلی
Apache 2.2.24 Running
DirectAdmin 1.43.0 Running
Exim 4.76 Running
MySQL 5.0.67 Running
Named 9.3.6 Running
ProFTPd 1.3.3c Running
sshd Running
dovecot 2.2.2 Running
Php 5.3.25 Installed
ولی فکر نکنم از اینا باشه چون با ورژن های قبلی و جدید این برنامه ها هم کار کردم همه چی درست کار میکرد اما الان نه

ممنون میشم کمکم کنید