با سلام
من میخوام محتویات یک هاست رو که قابلیت بک آپ گیری هم نداره به سرور مجازی خودم انتقال بدم ، ولی هر چه قدر گشتم
مطلب به درد بخوری پیدا نکردم....
لطفا دوستانی که در این زمینه اطلاع یا پیشنهادی دارند راهنمایی کنند.
با تشکر
با سلام
من میخوام محتویات یک هاست رو که قابلیت بک آپ گیری هم نداره به سرور مجازی خودم انتقال بدم ، ولی هر چه قدر گشتم
مطلب به درد بخوری پیدا نکردم....
لطفا دوستانی که در این زمینه اطلاع یا پیشنهادی دارند راهنمایی کنند.
با تشکر
سلام کنترل پنل شما چیه
اگه سرور مجازیتون اف تی پی داره از سایت زیر استفاده کنید
دستیار هاستینگ
بسیار ساده هست عزیز!
شما از فایل هاتون یک زیپ تهیه کنید از طریق سرورتون وارد هاست بشید و آن فایل زیپ رو دانلود کنید همچنین از دیتابیستون هم یک بک آپ بگیرید از طریقPhp myadmin
Direct Adminسلام کنترل پنل شما چیه
برای ورودبه سایت مشکل وجود دارد ومسئله ی دیگراگه سرور مجازیتون اف تی پی داره از سایت زیر استفاده کنید
دستیار هاستینگ
این وبسایت امن هست؟
اسکریپتی وجود ندارد که خودم به شخصه این کار را انجام بدهم؟
به دلیل زیاد بودن فایل ها و همینطور حجیم بودن مشکل هست...شما از فایل هاتون یک زیپ تهیه کنید از طریق سرورتون وارد هاست بشید و آن فایل زیپ رو دانلود کنید همچنین از دیتابیستون هم یک بک آپ بگیرید از طریقPhp myadmin
ولی چگونه دانلود کنم؟(من از راپید لیچ استفاده کردم و فایل های بیشتر از 2 گیگ به مشکل بر میخوره)
منظور بنده رو متوجه نشدید! زیپ کردن فایل ها که زمان نمیبره! داخل هاستتون تمام فایل ها رو انتخاب کنید و تبدیل به یک فایل زیپ کنید! بعد با سرور دانلود کنید ! تا زمان میبره نه هزینه ای داره!به دلیل زیاد بودن فایل ها و همینطور حجیم بودن مشکل هست...
ولی چگونه دانلود کنم؟(من از راپید لیچ استفاده کردم و فایل های بیشتر از 2 گیگ به مشکل بر میخوره)
چطور این کار را انجام بدهم؟منظور بنده رو متوجه نشدید! زیپ کردن فایل ها که زمان نمیبره! داخل هاستتون تمام فایل ها رو انتخاب کنید و تبدیل به یک فایل زیپ کنید! بعد با سرور دانلود کنید ! تا زمان میبره نه هزینه ای داره!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
والا کار سختی به نظر نمیاد ولی باشه!
شما اگر کنترل پنلتون سی پنل هست
به فایل منیجر برید تمامی فایل هاتون رو با گزینهselect all انتخاب کنید و توسط آیکون زیر تبدیل به زیپ کنید
Compress
حالا شما یک فایل زیپ حاوی تمامی فایل های داخل فایل منیر دارید این رو میتونید از طریق لینک دانلود از طریق سرور مجازیتون دانلود کنید!
ویرایش توسط dibahost : June 12th, 2013 در ساعت 12:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)