با سلام و عرض ادب
سرور مجازی من در RedStation قرار دارد و من در حال حاضر کنترل پنل دایرکت ادمین را نصب کردم
ولی قادر به اضافه کردن relay.redstationmail.co.uk نیستم برای دریافت و ارسال ایمیل
لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب
سرور مجازی من در RedStation قرار دارد و من در حال حاضر کنترل پنل دایرکت ادمین را نصب کردم
ولی قادر به اضافه کردن relay.redstationmail.co.uk نیستم برای دریافت و ارسال ایمیل
لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر
ویرایش توسط milad-engineer : February 12th, 2014 در ساعت 18:23
در file editor دایرکت ادمین ، etc/exim.conf رو باز کنید
lookuphost: رو سرچ کنید و کدهای زیر رو جایگزین کنید جای کدهاش
کد:driver = manualroutedomains = ! +local_domains ignore_target_hosts = 127.0.0.0/8 condition = "${perl{check_limits}}" transport = remote_smtp route_list = * relay.redstationmail.co.uk no_more
من این کا ر رو کردم اما ایمیل ارسال نمیشه ارور هم میده
کد قبلی هم پاک شد دیفالت رو کسی داره بده یا کد صحیح رو بذاره یا اموزشش رو بده
سرویسش رو هم رستارت کردم و فعاله
Error while sending email
DetailsAn error occurred while sending the mail
کد هاش رو یه چک بکنید دوباره من نیاز دارم بهش
بعد از تغییرات فایل ، exim رو حتما ریستارت بزنید و وب سرور رو هم ترجیحا ریستارت کنید ( از service monitor خود دایرکت کفایت میکنه )کد:begin routers # Remote addresses are those with a domain that does not match any item # in the "local_domains" setting above. # This router routes to remote hosts over SMTP using a DNS lookup. Any domain # that resolves to an IP address on the loopback interface (127.0.0.0/8) is # treated as if it had no DNS entry. lookuphost: driver = manualroute domains = ! +local_domains ignore_target_hosts = 127.0.0.0/8 condition = "${perl{check_limits}}" transport = remote_smtp route_list = * relay.redstationmail.co.uk no_more
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)