سلام
من يك سرور مجازي لينوكس دارم مدير اصلي سرور ازش بك اپ ميگيره خواستم راهنمايي كنيد كه چطور بك اپ رو روي سرور ريستور كنم
اموزش كامل بديد قدم به قدم
ممنون
سلام
من يك سرور مجازي لينوكس دارم مدير اصلي سرور ازش بك اپ ميگيره خواستم راهنمايي كنيد كه چطور بك اپ رو روي سرور ريستور كنم
اموزش كامل بديد قدم به قدم
ممنون
کنترل پنل؟!
فقط میاند میگند اموزش قدم به قدم خوب درست یه توضیحی در مورد موضوع بدید !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
cpanel
ممنون
فایل بک آپ رو ببرید توی یکی از شاخه ها مثل رووت یا هوم 2
و بعد از تو خود whm ریستور کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
رسيتور رو كجا انجام بدم
Restore a Full Backup/cpmove file
سلام
تا يه جاهايي رفتم اي كاش يك اموزش كامل از كار با پنل سرور مجازي بود فارسي البته
سلام
تا يه جاهايي رفتم اي كاش يك اموزش كامل از كار با پنل سرور مجازي بود فارسي البته
شما مشکل خودتون رو بپرسید اگه ما بلد بودیم پاسخ میدیم
دوستان من به پوشه هوم home منتقل کردم بک آپ
الان چطور ریستور کنم از whm
وقتی ریستور میزنم میگه
Sorry, there are no backups located at /backup/cpbackup.
باید فایل بک آپ در اون مسیر باشه؟
الان چیکار کنم؟
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
متوجه شدم باید Restore a Full Backup/cpmove file میزدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)