-
کدوم یک از این دو دیتا سنتر برای سایت فیلم و سریال بهتره
سلام دوستان من برای سایتم میخوام سرور اختصاصی بگیرم سایت فیلم و سریاله با حدود 150 کاربر وی ای پی که بهشون با برنامه فایل زیلا ftp میدم الان میخوام با توجه به بودجه و امکانات مد نظرم یه سرور بگیرم گفتم اول اینجا از دوستان بپرسم
من حدود 350 تومن در ماه بودجه دارم برای اینکار بیشتر ندارم بدم
ترافیک به نظرم 10 ترا فعلا بسه
هارد یا 2*2 یا 2*3 بسه
برنامه هایی که نصب میکنم خود فایل زیلا هست دانلود مننجر یو تورنت (تورنت از سایت های خصوصی) حداکثر روزی 5 گیگ
روی تمام فایل هایی که تو سایت میزارم پسورد اف تی پی هست جز کاربران وی ای پی کسی نمیتونه دانلود کنه
ارسال ایمیل واین چیزا هم اصلا ندارم
بعد از جستجو خودم به دو سرور زیر رسیدم میخوام بگید کدوم بهتره اگه دیتا سنتر دیگه ای هم با این قیمت سراغ دارین بگین
اولی از فرانسه ohv
Server SP 16G
CPU : Intel Core i5-2400
Cores / Threads : 4 / 4
فرکانس : 3.1GHz
فرکانس توربو: 3.4GHz
رم : 16 Gb DDR3
هارد : 2x 2To SATA2
پورت : 100Mb
دومی المان هتزنر
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Processor
RAM : 16G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 1Gbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
میخوام مقایسه کنید سرور دیگه ای هم مد نظرخودتونه با اینا مقایسه کنید ممنون
1- کیفیت پورت این سرور ovh بهتره یا سرور هتزنر با پورت یک اشتراکیش هرکدوم چقدر دانلود میکنن
کیفیت هارد ovho خوبه با هتزنر
3- کدوم یک از این دو سرور برای کار من مناسب تر هستن
کدومشون به اون دانلود از تورنت مشگلی ندارن (تورنت خصوصی)
میگم فرانسه با ایرانی ها مشگل داره تو انجمن کسی هست تضمین بده که سرور رو به خاطر ایرانی بودنمون نمیبندن
ممنون میشم کامل روشنم کنید پیشنهادی هم دارید بگید
-
-
May 12th, 2013 14:00
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : کدوم یک از این دو دیتا سنتر برای سایت فیلم و سریال بهتره

نوشته اصلی توسط
nima19
سلام دوستان من برای سایتم میخوام سرور اختصاصی بگیرم سایت فیلم و سریاله با حدود 150 کاربر وی ای پی که بهشون با برنامه فایل زیلا ftp میدم الان میخوام با توجه به بودجه و امکانات مد نظرم یه سرور بگیرم گفتم اول اینجا از دوستان بپرسم
من حدود 350 تومن در ماه بودجه دارم برای اینکار بیشتر ندارم بدم
ترافیک به نظرم 10 ترا فعلا بسه
هارد یا 2*2 یا 2*3 بسه
برنامه هایی که نصب میکنم خود فایل زیلا هست دانلود مننجر یو تورنت (تورنت از سایت های خصوصی) حداکثر روزی 5 گیگ
روی تمام فایل هایی که تو سایت میزارم پسورد اف تی پی هست جز کاربران وی ای پی کسی نمیتونه دانلود کنه
ارسال ایمیل واین چیزا هم اصلا ندارم
بعد از جستجو خودم به دو سرور زیر رسیدم میخوام بگید کدوم بهتره اگه دیتا سنتر دیگه ای هم با این قیمت سراغ دارین بگین
اولی از فرانسه ohv
Server SP 16G
CPU : Intel Core i5-2400
Cores / Threads : 4 / 4
فرکانس : 3.1GHz
فرکانس توربو: 3.4GHz
رم : 16 Gb DDR3
هارد : 2x 2To SATA2
پورت : 100Mb
دومی المان هتزنر
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Processor
RAM : 16G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 1Gbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
میخوام مقایسه کنید سرور دیگه ای هم مد نظرخودتونه با اینا مقایسه کنید ممنون
1- کیفیت پورت این سرور ovh بهتره یا سرور هتزنر با پورت یک اشتراکیش هرکدوم چقدر دانلود میکنن
کیفیت هارد ovho خوبه با هتزنر
3- کدوم یک از این دو سرور برای کار من مناسب تر هستن
کدومشون به اون دانلود از تورنت مشگلی ندارن (تورنت خصوصی)
میگم فرانسه با ایرانی ها مشگل داره تو انجمن کسی هست تضمین بده که سرور رو به خاطر ایرانی بودنمون نمیبندن
ممنون میشم کامل روشنم کنید پیشنهادی هم دارید بگید
سلام.از لحاظ سخت افزاری هتزنر پیشنهاد میشه.خودم هم این پلن ex4 رو دارم. ex5 هم دارم.عالیه.بدون مشکل. ovh از نظر من برای مجازی سازی عالیه.
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad " |
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران |
-
تعداد تشکر ها از jenatmilad به دلیل پست مفید
-
ممنون از هردوتون اما کاش بیشتر مقایسه میکردین مثلا پورت هارد و قطعاتشون
ایبوز میگید ovh حساس من تنها کاری میکنم رو این سرورها دانلود هست و روز ی5 گیگ هم تورنت خصوصی دارم ایا برای اینم ایبوز میاد
ممنون میشم دوستان کامل توضیح بدن
-
-
همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستیم
-
-
عضو انجمن
از نظر آپ تایم فرانسه
از نظر سخت افزاری فرانسه
از نظر راه آمدن با مشتری و پشیبانی هتزنر
از نظر ابیوز و عدم سخت گیری هتزنر
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
-
-
Ovh بزرگترین دیتاسنتر اروپاست از نظر کیفیت شبکه و سرورها کاملا بالاتر از هتزنر هست اما با ایرانی ها مشکلی داره اگه اطلاع پیدا کنند سرور از ایران مدیریت میشه بدون اطلاع ساسپند می کنند.از قیمتهای هتزنر هم نمیشه گذشت
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shingo
ovh بزرگترین دیتاسنتر اروپاست از نظر کیفیت شبکه و سرورها کاملا بالاتر از هتزنر هست اما با ایرانی ها مشکلی داره اگه اطلاع پیدا کنند سرور از ایران مدیریت میشه بدون اطلاع ساسپند می کنند.از قیمتهای هتزنر هم نمیشه گذشت
دوست عزیز خواهشا" توی کلماتتون این نکته رو ذکر کنید که ovh از نظر تعداد سرور های که داره بزرگ هستش یعنی بیشترین سرور رو بین دیتاسنتر های اروپایی داره و این بزرگترین کمی برای تازه واردان ایجاد شک و شبه میکنه
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
بله شاید از نظر موقعیت فیزیکی دیتاسنتر بزرگترین نباشه ولی بیشترین تعداد سرورها و بیشترین مشتریهای سروراختصاصی در اروپا برای دیتاسنتر ovh ست.البته علاوه بر دیتاسنتر های دیگش در امریکا یک دیتاسنتر دیگه هم در حال احداث دارند که قراره بزرگترین دیتاستر دنیا از لحاظ تعداد سرورها باشه
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2013, 19:39

نوشته اصلی توسط
shingo
Ovh بزرگترین دیتاسنتر اروپاست از نظر کیفیت شبکه و سرورها کاملا بالاتر از هتزنر هست اما با ایرانی ها مشکلی داره اگه اطلاع پیدا کنند سرور از ایران مدیریت میشه بدون اطلاع ساسپند می کنند.از قیمتهای هتزنر هم نمیشه گذشت
ایا کسی هست برا ما بگیره از ohv که نفهمن سرور از ایران کنترل میشه یعنی ای پی رو بررسی میکنن یا باید یکی گزارش بده با تورنت چی مشگل داره
پورت صدش چی ایا از یک شیر هتزنر بهتره یا خیر
چون قیمت های ovh کمتره به همین خاطر برام خیلی ارزون تر در میاد میخوام دوسه ماه رو این دیتاسنتر باشم بعدش بریم رو لیزوب هلند
بنظرتون چیکار کنم
-