-
ثبت دامین فوری
با سلام دوستان من می خواهم چنتا دامین بسیار مهم رو ثبت کنم که ارزششون مثلا در حد دامین های گوگل و.. هست .. توی ایران که صد در صد نمیشه اعتماد کرد و ثبت کرد ... توی ریسلر کلاب هم ما پنل گرفتیم و 100 دلار پرداخت کردیم و ثبت کردیم بعدش گفتند پرداخت نامعتر هست و پاک کردند دامین هارو و الان هم آزاد هستند (خب همچین جایی که به راحتی پاک میکنه صد در صد بعدا هم که ارزش دامین درحد گوگل شد هم دست میبرن توی دامین) می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم که این دامین هارو کجا ثبت کنیم که حالت پنل اصلی اون دامین ها باشه یعنی دیگه بزرگ بزرگه باشه شرکته...چه جایی رو پیشنهاد می کنید؟
-
-
May 5th, 2013 08:19
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامین فوری
با سلام
علت پرداخت نامعتبر به دلیل ارایه نکردن مدارک پرداخت کننده و ریسیلر کلاب تایید میشه .
-
-
واست با نام و نشون خودت ثبت میکنم فوری!
-
-
عضو انجمن
هروقت ثبت کردید بفرمایید تا بدونیم این دامینی که ارزشش در حد گوگل ـه چیه !!؟
-
تعداد تشکر ها از ameri به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cluster
با سلام دوستان من می خواهم چنتا دامین بسیار مهم رو ثبت کنم که ارزششون مثلا در حد دامین های گوگل و.. هست .. توی ایران که صد در صد نمیشه اعتماد کرد و ثبت کرد ... توی ریسلر کلاب هم ما پنل گرفتیم و 100 دلار پرداخت کردیم و ثبت کردیم بعدش گفتند پرداخت نامعتر هست و پاک کردند دامین هارو و الان هم آزاد هستند (خب همچین جایی که به راحتی پاک میکنه صد در صد بعدا هم که ارزش دامین درحد گوگل شد هم دست میبرن توی دامین) می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم که این دامین هارو کجا ثبت کنیم که حالت پنل اصلی اون دامین ها باشه یعنی دیگه بزرگ بزرگه باشه شرکته...چه جایی رو پیشنهاد می کنید؟
براتون ثبت میکنیم.پنل هم ارائه میدیم که خودتون دسترسی مستقیم به دامنه داشته باشید
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad " |
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران |
-