با سلام به همه همکاران گرامی
یک وی پی اس میکروتیک میخوام از ایران
رم هم 128 باشه هرچی کمتر بهتر از 128 هم کمتر داشتبن میخوام
ارزون هم باشه
پهنایی باند زیاد میخوام باشه
با سلام به همه همکاران گرامی
یک وی پی اس میکروتیک میخوام از ایران
رم هم 128 باشه هرچی کمتر بهتر از 128 هم کمتر داشتبن میخوام
ارزون هم باشه
پهنایی باند زیاد میخوام باشه
ویرایش توسط Cpanelcenter : May 1st, 2013 در ساعت 02:33
پهنای باند سرور های ایرانی خیلی کمه و گرون !! اگه برای همون کاری که حدس زدم میخواید بهتره بگم اصلا سراغش نرید چون ارزش نداره ... به صرفه نیست ، هزینه پهنای باندتون زیاد میشه...
موفق باشید.
با سلام
این درخواست رو قبل از شما 100 نفر دیگه داشتنن مورد مصرفتون هم کاملا مشخص هست
نگته ای که باید بودنید این هست که در ایران مقدار سی پی یو و رم ملاک تعیین قیمت سرور مجازی نیست.و فاکتور اصلی مقدار پهنای باند و سرعت دانلود هست
با توجه به اینکه برای مصرفی که دارید حداقل ترافیک 80 70 گیگابایت رو در نظر دارید پس با رم 128 یا 64 هم هزینه تقریبا بالایی رو باید پرداخت کنید
موفق باشید
متوجه فرمایشات بنده نشدید.منظورم این بود که 70 درصد هزینه سرور مجازی تو ابران رو پهنای باند تایین میکنه 30 درصد هم سی پی یو و رم
ارزونترین سرورهای ابران هر گیگ پهنای باند حدود 1800 قابل سفارش هست
هیچ سرویس دهنده پایداری نمیاد این کارو بکنه. مگر هزینه ترافیک را (دو برابر مثلا) اول ازتون دریافت بکنه.
چنین سرویس هایی خطرناک هست و در ثانیه 5 مگابایت مثلا شب تا صبح شاید از 200 گیگ هم مصرف رد بشه و صبح سرویس گیرنده بگه که قبول نداره و بگذاره بره.
با این شرایط فکر نکنم کسی خودش را با مثلا 10 تومان در ماه هزینه سرور بخواهید بدید به خطر بندازه و شبکش را با مشکل روبه رو بکنه.
چرا از فراسو خریداری نمیکنید ؟
سرور مجازی میکروتیک ایران
رم 128 میده ماهانه 30 تومان. 20 گیگ هم ترافیک میدهد روش.
حداقل از پس فاکتور های میلیونی ترافیک راحت بر میان اگر مشکلی پیش بیاد.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : May 1st, 2013 در ساعت 03:36
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
واسه اون کار که میخوایی سرورهای ایران خوب جواب نمیده تازه ممکنه قابلیت ریموت بسته باشه قبلا واسه من باز بودش یادش به خیر الان از زمانی که پورت ها رو بستن واسه من نمیشه و خیلی ها مخصوصا اونایی که از مخابرات دارن
همچین سرورهای اگر بفهمن بلاک میشه!
چند نفر بودن که ابن مشکلات گفتن
اگر هم خواستید بگیرید ار فراسو بگیرید که سرورشم خوبه و از پارس انلاینه
اگه پول زیادی دارید و میخواید سرورتون 10 روز هم کار نکنه از 30 روزو همش پینگ 600 و اینا باشه
از فراسو بگیر
من خودم 6تا بیشتر ازش داشتم شب داره کار میکنه صبح بلند میشی میبینی نیستش بعد که تیکت میزنی یه مشت حرف الکی میزنن و میگن اتک خورده و ....
اگه کیفیت میخوای افرانت و تبیان عالین
اگه میخوای از فراسو بگیری من خودم بهت با ترافیک نامحدود میدم ولی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)