به مدیران جدید انجمن
تبریک عرض میکنم امیدوارم انجمن هر روز مثل همیشه با کمک و همکاری مدیران و اعضا پیشرفت داشته باشه
به مدیران جدید انجمن
تبریک عرض میکنم امیدوارم انجمن هر روز مثل همیشه با کمک و همکاری مدیران و اعضا پیشرفت داشته باشه
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
ویرایش توسط CloudSupport.ir : April 26th, 2013 در ساعت 02:26
زنده باشی دوست عزیز
انشالله همگی در جهت داشتن انجمنی مفید و سودمند کوشا باشیم
![]()
ویرایش توسط nginxweb : April 26th, 2013 در ساعت 00:00
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دست بزارید رو شونه های هم دیگه ببینم میتونید بسازید وب هاستینگ تالک فارسی رو یا نه
پینوشت : تاپیک بیست چهار ساعت دیگه به دلیل اینکه قراره کلا اسپم بشه قفل میشه تا اون موقع میتونید لذت ببرید![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با سلام
بنده هم تبریک میگم به دوستان فقط امیدوارم درست مدیریت بشه.
در دانش nginweb که شکی نیست بقیه دوستان مدیر را نمیشناسم ولی فکر کنم nginweb انتخاب خوبی باشه البته دانشش خوبه مدیریتش را باید دید و مدیریت هم کار هرکسی نیست چون رعایت عدالت و داشتن روحیه مدیریتی کار دشواریه.
در مورد پیشرف انجمن هست حرف امیر (برای اولین بار توسط من) خوشم اومد و تایید میکنم ولی خب یه کم زیادی این انجمن عقبه باید خیلی وقت پیش به فکر انتخاب مدیر می افتادید.
انجمن بیشتر داره تبدیل میشه به مکان کلاه برداری و کم کم کسی دیگه تو این انجمن برای خرید و ... نمیاد چه برسه آموزش و درخواست کمک و همه میرن توی انجمن هایی مثل پارس تولز و ... که مدیریت انجا تمام فروشندگان را دسته بندی کرده و اعتبار داده به فروشندگان معتبر. (هر چند این کار هم جلوی کلاه برداری را نمیگیره ولی حداقل درصدش به زیر 10 میرسه و پیگیری راحت تره برای مشتریان و بیشتر اعتماد میکنند ...)
ولی کیه که گوش کنه
البته هر کسی نظری داره و اگر بخوان همه نظر ها را انجام بدهند دیگه هیچی. ولی خب بهتره حداقل همه نظر ها را ببینند و بهترین را انتخاب و اجرایی کنند که اونم چیزی ندیدیم.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
والا منم 9 شب فهمیدم :دی
پ.ن : اروج تو صفحه ام واست پیغام گذاشتم بخون
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)