-
April 14th, 2013, 17:07
چگونه یک شرکت هاستینگ راه اندازی کنیم؟
سلام دوستان عزیز
من در مورد سرور ها و مطالب مرتبط به آن چیز زیادی نمی دونم.
می خوام یه شرکت برای میزبانی وب راه اندازی کنم.
اگه لطف کنید و به سوالاتم پاسخ بدید ممنون میشم.
به چه چیزایی نیاز دارم؟ مثلا سرورم چی باشه؟ چطوری پهنای باند بگیرم (از مخابرات؟)؟ آیپی ولید ؟
چه دستگاهها یا نرم افزارهایی باید استفاده کنم؟ برای امنیت؟ سرعت؟ مدیریت و ...
کسی میدونه هزینه تقریبی اون چند میلیون میشه؟
راستی مثلا اگه من 20 ترابایت پهنای باند بخوام باید چی داشته باشم؟ اصلا چطوری پهنای باند میگیرن و کم و زیادش میکنن و تحویل مشتری میدن؟
ببخشید سوالات زیاده ... من هرچی سرچ میکنم نحوه نصب و پیکربندی سرور رو میدن ولی میخوام بدونم اگه بخوام این شرکت رو راه اندازی کنم چه مراحلی رو باید پشت سر بزارم.. مخصوصا چه سخت افزارهایی باید بگیرم و امنیت و این چیزا رو چطوری تامین کنم ...
ممنون میشم یه توضیح کامل بدین... مطمئن هستم این مطالب به درد خیلیا که مثل من علمشو ندارن میخوره... بازم تشکر
-
تعداد تشکر ها از mjb424 به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013 17:07
# ADS
-
April 14th, 2013, 18:54
عضو جدید
پاسخ : چگونه یک شرکت هاستینگ راه اندازی کنیم؟
برای شروع باید از جایی نمایندگی بگیرید و بعد ها که مشتری زیاد شد یک سرور اختصاصی نیاز هست باید تهیه کنید.
برای شروع حرفه ای خرید لایسنس wh و نمایندگی نزدیک به یک میلیون نیاز هست.
-
تعداد تشکر ها از vahid03 به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 18:59
عضو جدید
به نظر من شما بهتره برای شروع چون هیش پیش زمینه ای هم نداری یه نمایندگی ساده بگیرید
و با اون اقدام به فروش سرویس کنید
کنار اون هم با مطالعه و تجربه امنیت و کانفیگ سرور رو یاد بگیرید تا به صورت حرفه ای شروع کنید
-
تعداد تشکر ها از hades_54 به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 19:05
عضو دائم
برای شروع باید شرکت ثبت کنید
جهت ثبت شرکت برید اداره ثبت شهرتون سپس برید بخش ثبت شرکت ها اونجا کامل توضیح میدن مراحل رو که چی نیاز دارید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 19:32
عضو انجمن
اگر میخواهید که از صفر شروع کنید نیازی به ثبت شرکت و شرکتی کار گردن نیست و فعلا به دلیل این که نه مشتری و نه درآمدی دارید بهتر است که به صورت خانگی کار کنید و سپس بعد از این که دیدید درامد شما افزایش پیدا کرده و به مقداری هست که می تونید از اجاره و .... بر بیاید شرکت را ثبت کنید .
برای شروع باز هم به دلیل این که مشتری ندارید می تونید با نمایندگی هاست شروع کنید و سپس بعد از این که دیدید که این نمایندگی هاست جوابگو نیاز های شما نیست برید سراع سرور مجازی اختصاصی و مرجله آخر سرور اختصاصی است .
بهتر است که توانایی نصب و کانفیگ کنترل پنل و وب سرور و مای اس کیو ال را داشته باشید .همچنین برای کسب در امد بیشتر و توسعه کار بهتر است که سرور مجازی نیز بفروشید که نیاز هست سرور اختصاصی خریدارید کنید به همین دلیل نیاز است که مجازی ساز وی ام وار را نیز بیاموزید
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 19:32
عضو انجمن
سلام
در مرحله اول صحبتم بهتون پیشنهاد میدم اگر حرفه ندارید، اقدام نکنید، اصلا... (توی قرآن آیه ای نداریم که هرکس مؤس دستش گرفت، باید شرکت هاستینگ داشته باشه)
در مرحله دوم، اگر قصدتون محکم است و با هیچ چیز دیگری بجز هاستینگ ارضاء نخواهید شد، خوب راه بندازید!، امالطفا لطفا لطفا به خریداران نگید که 4سال هست توی این کار هستید و 8 سال هم بدون سایت فعالیت داشتید، 60 سال هم پدربزرگ داشتین توی اینکار.
اگر اینکار را بکنید، وضعیت ایران به همین صورت خواهد بود که هست.
لظفا ناراحت نشید، واقعیت است.
ارادت
-
تعداد تشکر ها از3245 به دلیل پست مفید
alaviyoon, AR3N4, arp220, BenYamin313, boy_evil, hadi_am, hnikdel, iman.server, kamandar, om!d-D, omid3963, OmidX, reza*, shahab.qadiri, tak-star, thanker, zxchdb
-
April 14th, 2013, 19:44
عضو انجمن
به نظره من برای شما نمایندگی هم زیاد هست .
شما اول یک هاست و دامنه برای خودتون بخرید یه چند ماهی سایت بزنید بعد شاید نمایندگی به دردتون خورد.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 20:31
با تشکر از دوستانی که به این پست پیام دادن...
خدا رو شکر که شرکت ثبت شده دارم و مدتی هست که به فکر این کار (هاستینگ) افتادم....
من کارم تجزیه و تحلیل هستش و برنامه نویسی ... تجزیه و تحلیل یه سایت بزرگ رو انجام دادم و فقط مونده برنامه نویسیش که 2 ماه طول میکشه و باید بگم که ابتدای کار حدود 2 تا 3 ترابایت اطلاعات هستش و سایت رو میخوام خیلی سریع گسترش بدم و کارمند برای ورود روزانه 500 مطلب(شایدم بیشتر) به سایت دارم و از این جهت مشکلی نیست .. به بازاریابی درون گرا و بیرون گرا هم آشنایی دارم و از این لحاظ هم مشکلی برای بازاریابی ندارم.. حداقل تو استان خودمون خیلی سریع پا میگیرم چون دوستان زیادی رو از شهرها و شهرستانهای استانمون دارم که بهم کمک کنن
من تا حالا تو زمینه هاستینگ نبودم .. و برای خود پیکربندی سرور مشکلی نیست زیرا برای پیکربندی و چنین مواردی میشه زود یاد گرفت و دوستانی دارم که در این زمینه استادن... خواستم قبل از رفتن سراغ این دوستان عزیز، خودم هم تحقیقی کرده باشم...
از این همه پست هایی که فرستادین ممنون .. میدونم که چطوری مجوز هاستینگ رو از ارشاد و .... بگیرم
متاسفانه هنوز کسی جواب سوالامو نداده...
سوالات من در مورد مدیریت پهنای باند(چطوریه جریانش ... اینترنتم باید چه سرعتی باشه که مثلا بتونم 20ترابایت پهنای باند داشته باشم. مدیریتش با چه برنامه یا سخت افزاریه و .... )؟ و سخت افزارها و نرم افزارهای مورد نیاز مخصوصا برای سرعت (بالانسرها و ...) و امنیت(فایروال ها و...) چی هستن و چه کاربردی دارن؟
چه سروری نیازه؟
درضمن من بیشتر برای کار خودم و کسانی که شرکت خودم براشون طراحی انجام میده به این نیاز دارم.. شاید اصلا به هزار پلان نرسه.. و اینو هم بگم که قصد فروشش رو ندارم .. بیشتر برای امنیت داده های سایت شرکت خصوصی خودم و مشتریامه... ممنون میشم راهنمایی کنید
بازم متشکرم
-
-
April 14th, 2013, 20:44
عضو انجمن
برای پهنای باند شما با دیتاسنتر طرف هستید و از دیتاسنتر پهنای باند میخرید (به اینترنت شما ربطی نداره )
برای مدیریت هم شما فقط می تونید ببینید که چقدر مصرف شده نمی تونید جلوی افزایش پهنای باند مصرفی را بگیرید البته سبک بودن صفحات سایت کمک شایانی خواهد کرد .
برای سرور خودتون اگر بخواهید فایروال سخت افزاری بگیرید باز هم باید با دیتاسنتر صحبت کنید
کلا برا سرور هر کرای بخواهید بکنید ختی فرمت و ریبوت با دیتاسنتر طرف هستید .
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 20:53
میشه در مورد دیتاسنتر بیشتر توضیح بدین؟ شرکت هستش؟
من اگه بخوام هاستینگ داشته باشم باید با دیتاسنتر چه ارتباطی داشته باشم؟ یعنی فقط برای خرید پهنای باند باید ارتباط داشته باشم؟
خود کامپیوتر سروری که من دارم ، نیاز نیست که به انترنت پرسرعت متصل باشه؟
میشه زحمت توضیح بیشتر رو بکشین... ممنون میشم
برای مدیریت پهنای باند هم منظورم اینه که اگه به خوام به یه دامنه 2 گیگ پهنای باند بدم و به یکی 10 گیگ چطور باید این کارو انجام بدم؟
-