صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

پیش فرض دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

با سلام جهت همکاری دنبال فردی هستم که دارای سرور اختصاصی با مشخصات خوب باشد نمی خواهم سرور اختصاصی خریداری کنم
    شرایط کاری به این شکل است که فردی که دارای سرور اختصاصی هست به ما دسترسی می دهد و ما وی پی اس های خودمون را می سازیم و هر وی پی اس ساخته شده را پرداخت را بعد از دو روز انجام می دهیم به دلیل نداشتن درگاه مستقیم و قوانین شرایط نماد اعتماد البته این شرایط برای مدت چند روز است چون قرارداد های لازم با بانک پاسارگاد در حال تکمیل می باشد و سایت ام اس ام هاست دارای نماد اعتماد الکترونیکی می باشد. و دنبال سود نیستیم درضمن پشتیبانی کاربران و نصب و کانفیگ کاربر ها هم توسط خودمان صورت می گیرد
    و نام وی پی اس های ساخته شده دارای فرمتی به شکل زیر می باشد کاملا مشخص msmhost-#ip-shomarehmoshtari دوستان و همکاران عزیز که تمایل دارند با این نمونه با من فعالیت کنند لطفا با پیام با من در ارتباط باشند اگر هم پیشنهادات زیاد بود بهترین پیشنهاد را انتخاب می کنیم برای تکمیل گفته های خودم به دلیل محدود بودن وقت و همچنین تعداد کاربر سرور توسط خودم شخصا خریداری نمی شود و هدف تنها ارائه بهترین خدمات به کاربران می باشد و فعالیت .درضمن فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد در صورتی که پرداخت انجام نشود به راحتی می توانید وی پی اس ساخته شده را خاموش یا پاک کنید.با سپاس پیروز و موفق باشید

مدیریت ام اس ام هاست
    داودبادپیما.
    www.msmhost.net
    ویرایش توسط msmhost.net : April 14th, 2013 در ساعت 04:26 دلیل: برطرف شدن مشکل پیش آمده با سپاس از مدیریت

2. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    266
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    333 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

کسی هست توی فروم میتونه کمکتون کنه ولی اکسس فکر نکنم بده روی سرورهاششششششش بهتون حالا جویا شید ازش روش کاریشو
    نمایش مشخصات: hadi_am - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران

4. تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

با سلام تشکر از شما
    کرمان هاست نه ما دسترسی ساخت را می خواهیم اگر دقت کرده باشید چون پشتیبانی کاربران با خودمان هست باید این دسترسی را داشته باشیم یا زمانی که می خواهیم سفارش را نحویل دهیم باید به سرعت انجام شود تا کاربر دچار مشکل نشود برای مثال سفارش در سایت ساعت 4 صبح انجام می شود و پشتیبان ما 4 صبح می تواند سرویس دهد اما به دلیل عدم دسترسی نمی تواند ارائه سرویس دهد.

6. تعداد تشکر ها ازmsmhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    266
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    333 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msmhost.net نمایش پست ها
    با سلام تشکر از شما کرمان هاست نه ما دسترسی ساخت را می خواهیم اگر دقت کرده باشید چون پشتیبانی کاربران با خودمان هست باید این دسترسی را داشته باشیم یا زمانی که می خواهیم سفارش را نحویل دهیم باید به سرعت انجام شود تا کاربر دچار مشکل نشود برای مثال سفارش در سایت ساعت 4 صبح انجام می شود و پشتیبان ما 4 صبح می تواند سرویس دهد اما به دلیل عدم دسترسی نمی تواند ارائه سرویس دهد.
    فکر نکنم کسی دسترسی روت و ادمین به سرور بدهولی میتونه دسترسی معمولی بده فکر کنم باهاش در تماس باش به میزان مشتری ها که داریبعدشم شاید اصلا خودشون بتونن سرور رو ساعت 4 صبحم تحویل بدن
    ویرایش توسط کرمان هاست : April 14th, 2013 در ساعت 23:27

8. تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

شما میتوانید نمایندگی سرور مجازی که تا چند روز دیگر ازش پرده برداری میکنیم استفاده کنید بدین صورت که دسترسی به وی ام ویر میدهیم با یک مقدار سی پی یو و رم خاص با تعدادی آی پی که قابل ارتقا هستند و شما میتوانید توی پنل خودتان انجام بدهید

با تشکر
    عیسی لو
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

10. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

ToooPDL سلام عزیزم من که دوست عزیز نگفتم فقط خودم وی پی اس بسازم اگر اون مشتری داره بسازه اگر سرور هم پر شد دید کار خوبه سرور دیگه سفارش می دهد در هر صورت ممنون هستم از شما.و من هم نخواستم اطلاعات کل کاربران را در اختیار من بزارند در هر صورت اینجا انجمن هست و من به هر نظری احترام می زارم مشکلی نیست دوستانی که دوست دارند و اعتماد دارند کار کنند همیشه می توان به دید مثبت نگاه کرد هم به دید منفی

12. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

با سلام اگر مایل باشید می توانیم با هم همکاری کنیم .

14. تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

majidisaloo1 با تشکر نه دوست عزیز همانطور که عرض کردم فقط همکاری نه نمایندگی یا بازاریابی و دیگر مسائل لطفا دوستانی که با شرایط گفته شده می توانند با من همکاری کنند پیام بدند با تشکر

16. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

خوب جیگرم شما اونطور که طوی این مدت من به شخصه دیدم اطلاعاتتون کم بوده است نمیدونم چطوری میتوانند همکاران ما اعماد کنند و اطلاعات کل کاربران رو به دست شما بدهند تا شما با چند کلیک ساده به باد بدهید
    این کار اصلا عاقلانه نیست و همچنین سرور هایی که توسط ما یا سایر شرکت ها فروخته شده برای کار بران مختلف هست که اطلاعا مهمی دارند که شما میتوانید خیلی راحت اطلاعاتش رو بردارید که اصلا هر مدیر عاقل و بالغی بدونه این اطلاعات رو همچین کاری نخواهد کرد مگر اینکه فقط سود خودش رو مد نظر گرفته باشد
    امید وارم از حرف های بنده نا راحت نشده باشید

با سپاس
    عیسی لو
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

18. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,603
    تشکر شده در
    893 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msmhost.net نمایش پست ها
    با سلام جهت همکاری دنبال فردی هستم که دارای سرور اختصاصی با مشخصات خوب باشد نمی خواهم سرور اختصاصی خریداری کنم
    شرایط کاری به این شکل است که فردی که دارای سرور اختصاصی هست به ما دسترسی می دهد و ما وی پی اس های خودمون را می سازیم و هر وی پی اس ساخته شده را پرداخت را بعد از دو روز انجام می دهیم به دلیل نداشتن درگاه مستقیم و قوانین شرایط نماد اعتماد البته این شرایط برای مدت چند روز است چون قرارداد های لازم با بانک پاسارگاد در حال تکمیل می باشد و سایت ام اس ام هاست دارای نماد اعتماد الکترونیکی می باشد. و دنبال سود نیستیم درضمن پشتیبانی کاربران و نصب و کانفیگ کاربر ها هم توسط خودمان صورت می گیرد
    و نام وی پی اس های ساخته شده دارای فرمتی به شکل زیر می باشد کاملا مشخص msmhost-#ip-shomarehmoshtari دوستان و همکاران عزیز که تمایل دارند با این نمونه با من فعالیت کنند لطفا با پیام با من در ارتباط باشند اگر هم پیشنهادات زیاد بود بهترین پیشنهاد را انتخاب می کنیم برای تکمیل گفته های خودم به دلیل محدود بودن وقت و همچنین تعداد کاربر سرور توسط خودم شخصا خریداری نمی شود و هدف تنها ارائه بهترین خدمات به کاربران می باشد و فعالیت .درضمن فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد در صورتی که پرداخت انجام نشود به راحتی می توانید وی پی اس ساخته شده را خاموش یا پاک کنید.با سپاس پیروز و موفق باشید

مدیریت ام اس ام هاست
    داودبادپیما.
    www.msmhost.net

سلام
    من سرور ندارم و قصد هم ندارم سرور بگیرم .

اما
    ببخشید اینطوری میگم ؛
    با این توضیحات و شرایطی که شما میخوای و گفتی ، مگه همون صاحب سرور اختصاصی رو خر گاز گرفته که خودش نفروشه و بیاد بده به شما !؟!؟ :-/

20. تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)