سلام
من یک سرور مجازی دارم از وب سرور Nginx استفاده میکنم و این سرور برای سرور دانلود استفاده میشه و میخواستم یک کانفیگ حرفه ای مخصوص سرور دانلود انجام بدم هر کسی میتونه به صورت حرفه ای اینکار انجام بده ممنون میشم اعلام کنه
سلام
من یک سرور مجازی دارم از وب سرور Nginx استفاده میکنم و این سرور برای سرور دانلود استفاده میشه و میخواستم یک کانفیگ حرفه ای مخصوص سرور دانلود انجام بدم هر کسی میتونه به صورت حرفه ای اینکار انجام بده ممنون میشم اعلام کنه
از وب سرور nginx استفاده میشه بصورت مستقل یا nginx بصورت reverse در کنار آپاچی؟
چه نوع کانفیگی مد نظرتون هستش؟
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
من فقط از Nginx تنها استفاده میکنم . سرورم برای دانلود فیلم و سریاله و وقتی که تعداد یوز هایی که از سرور دانلود میکنن بالا میره هم سرعت آپلود و هم سرعت دانلودش کم میشه افت پیدا میکنه میخوام هم قوی بشه و هم با یک کانفیگ خوب بهینه بشه
در کل کانفیگ مخصوص سرور پر بازدید دانلود فیلم و سریال میخوام
سرور مجازی مسلما کم میاره برای دانلود و حتی بهترین کانفیگ هم انجام بشه بدلیل محدودیت های پورت درخواستها که کمی بالا بره overflow میکنه و یا ارتباط قطع میشه یا کندی شدید خواهید داشت
به فکر سرور اختصاصی با پورت مناسب باشید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
میشه شما شماره موبایلتونو برام پیغام شخصی کنید تا من با شما صحبت کنم
کسی دیگه نیست ؟
اگر دنبال کانفیگ حرفه ای این وب سرور هستید بهترین کسی که میتونه کمکتون کنه جناب nginxweb هستند :
http://www.webhostingtalk.ir/member/69972
مشکل شما کندی سرعت هست که مربوط به پورت میشه کمترین ارتباط رو با کانفیگ وب سرور داره
نهایتش اینه که سرعت کانکشن ها رو لیمیت کنید تا بتوانید پهنای باند موجود رو بین تعداد کاربر بیشتری تقسیم کنید ...
جدا از همه بحثهایی که دوستان کردن و درست هم بود شما باید کرنل لینوکس و io ها رو هم کانفیگ کنیدکانفیگ هایی هم که برای انجینکس انجام میدید باید حساب شده و بر اساس پارامتر های داخل کرنل لینوکستون باشه .
با سلام
منیج سرور شما با بالاترین ضریب امنیتی و بالاترین بازدهی ممکن هزینه معال 200 هزار تومان دارد .
در صورت تمایل بری دریافت اطلاعات تکمیلی در تماس باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)