سلام
اگه دامینی که ثبت میکنم اسم تجاری یک شرکت یا اسم تجاری یک محصول باشه
میتونند از من بگیرنش؟
اگه ir هم باشه ؟
سلام
اگه دامینی که ثبت میکنم اسم تجاری یک شرکت یا اسم تجاری یک محصول باشه
میتونند از من بگیرنش؟
اگه ir هم باشه ؟
سلام
بله دوست عزيز
بله خیلی راحت میتواند بگیرید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
آی آر رو میتونن بگیرن. بین المللی رو خیر
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
خب اگه این اسم . اسم یه حیوون باشه . یعنی اوناهم اسمی که روی محصولشون گذاشتن اسم حیوون باشه چی؟
باز هم میتونند ادعا کنند؟
بله
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
چطوری اخه ؟
مثلا یکی بیاد اسم شرکتشو بزاره خروس و ثبت کنه؟
بعد من بیام خروس رو ثبت کنم . میتونه ادعا کنه اسم خروس برای منه؟
مگه میشه![]()
خوب عزیز اینجا ایرانه بگو چه چیزی امکان نداره تا امکاندارش رو برای شما تهیه کنن
شما مثلا اسم سایت خروس رو بهشون بده و به جاش مرغ رو بگیر یا اگه مرغ رو هم خواستن.مرغ رو بده و شما تخم مرغ رو بگیر ...همینطور الا آخر
![]()
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
خب اینطور اگه باشه ، هر دامنه ای که شرکتی ثبت نشده باشه براش میریم شرکت 100 هزار تومانی ثبت کرده و دامنه با آرزش طرف رو میگریم طبق قوانین حمایت از تولید کننده یا هر قانونی که اسمش هست !
بهتره در این مورد دوستان حقوق دان یا حد اقل اشنا به حوق و جزا موارد اینترنت و فضای مجازی با دلیل و ذکر منبع قانونی بگن.
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)