سلام ؛
مدتی قبل از همین انجمن یه بنده خدایی رو پیدا کردم بعد از کلی سرچ به نام آقای دلفروز ( دیتا گستر ) برای نمایندگی هاست لینوکس با حجم 20 گیگ و قیمت ماهانه 15 هزار تومان . با سرور های ssd
از هاست و سرعت شان راضی بودم ( اوایل پشتیبانیشون خوب بود , تا اینکه بعد از 10 روز خدمات گرفتن از ایشان , بنا به دلایل غیر قابل باور که یکی سرشون کلاه گذاشت و ... من کاری به اینا ندارم , دیگه حتی جواب اس و زنگ هم نمیدادن , الانم که میگن بکاپ ها پریده و شما موظف بودین خودتون بکاپ تهیه میکردین ,طبق قوانین ( حالا کدام قوانین خدا میدونه ) مبلغی هم که داده بودم بابت یک ماه هاست رو پس نمیدن , گفته باید صبر کنی تکلیف روشن بشه , تا کی صبر کنیم خدا داند و بس .. )
از اینا گذشته دنبال یه سرویس دهنده خوب میگردم که خداوکلیلی خوب باشه ( من سمت کشور افغانستان میخواهم کار کنم با شرکت های معتبر و ارگان ها ) نیاز به هاست با کیفیت و سرعت بالا بدون هیچ قعطی و با پشتیبانی 24 ساعته که حداقل درک کنه منم نماینده هستم مشتری دارم و باید پاسخگو باشم در قبال هاست .
میزان فضای مورد نیاز : 20 گیگ هاست ( سرعت بالا , تضمین کنند حتما , قرار داد یکساله با شماره ثبت باشه پلیز )
میزان پهنای باند : نامحدود باشه ( مشتری ها اگر سایشان پر بازدید بود پهنای باند کم نیاد و ساسپند بشه )
و بقیه امکانات هم نامحدود ...
مبلغ پرداختی هم تا سقف ماهانه 15 الی 20 هزار میتونم پرداخت کنم و سالانه 150 تا 200 هزار تومان . ( من قبلا با خیلی ها کار کردم . از هاست های مشهد هاست و میهن وب هاست و همچنین دیتاگستر که متاسفانه اینجوری شد راضی بودم با همین مبلغ هم کار میکردم . )
لطفا اونایی که این شرایط رو دارند + قرار داد رسمی یکساله و تضمین کیفیت و پشتیبانی هاسشان بیان