با سلام دوستان پیگیر گرفتن نماد اعتماد برای سایتم هستم
وضعیت سند رو زده : تاييد درخواست
حالا باید چیکار کنم ، ایمیلی چیزی نرسیده بهم ،تو سایتشم نگفته باید چیکار کنم
با سلام دوستان پیگیر گرفتن نماد اعتماد برای سایتم هستم
وضعیت سند رو زده : تاييد درخواست
حالا باید چیکار کنم ، ایمیلی چیزی نرسیده بهم ،تو سایتشم نگفته باید چیکار کنم
بهترین کار اینه که تماس بگیرید فردا در وقت اداری !
توجه نمایید که : خانومی که الان هستند، جدید آمدند، یک ماهی میشه حدودا، بعضی اوقات سیم تلفن رو میکشند و صدا خش خش می شود و به فرض اینکه قطع شود ...
از طرفی ایمیل هم ارسال کنید شاید کارشناسانشان پاسخ ایمیل را دادند .
قبلا خانومی بهتر و خوش برخوردتر بودند ... امیدوارم مشکلتون زودتر حل شود.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ایمیل الان ارسال کردم
شما که گرفتین بعد از تایید درخواست چیکار کردین ، چیکار خواستن ازتون ؟
سلام
الان دو روزه هر چی زنگ میزنم همش تو لیست انتظارم ، هر چی هم صبر میکنیم کسی جواب نمیده
دوستان با تجربه تر راهنمایی کنین
الان 1 هفته است نوشته تایید درخواست نه چیزی خواستن نه میگن باید چیکار کنیم !!!!!!
سلام
بعد از تغییر حالت حتما به شما ایمیل میده
من فقط با ایمیل باهاشون در تمای بودم و چند روز تایید کردن نماد رو
به ایمیل info میل بزنید حتما هم اسم دامین رو ذکر کنید
(معمولا همون روز جواب میدن)
ایمیل زدم جوابی نگرفتم
قبلا ایمیل میدادن بعد از هر تغییر ، یا نقصی
الان متاسفانه یا ایمیل نمیدن یا دست ما نمیرسه
برای دو سایت دارم درگاه میگیرم ک روی دو یرور جداگانه میزبانی میشوند فکر نکنم اونها ایمیلی فرستاده باشن( بلاخره باید ب یکی برسه ایمیل)
دوست عزیز کلا 3 روز هست پاسخی نمیدن احتمال زیاد تعطیل شدند، رفت تا بعد 5 فروردین یا 17 فروردین !
اتحادیه صنف رایانه تهران که بعد از 17 فروردین دوباره فعالیتش رو شروع میکنه ...
ادارات ثبت شرکت ها هم که تا 5 فروردین تعطیل هست و بعد از اون تاریخ دوباره فعالیتش رو شروع خواهد نمود ...
پس قطعا نماد که وابسته به وزارت صنعت و معدن و تجارت هست هم تعطیل شدند. تا کی خدا داند ...
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
آره یکدفعه جواب دادن ، 5 دقیقه داشتم توضیح میدادم ، آخرش گفت" اوکی بخش نماد کسی نیست ، بعدا زنگ بزنید"
بنده ساکن کرمانم ، تو استان کرمانم دفتری ،... هست برم پیگیری کنم ؟
اخه تو سایت فقط همین یک آدرس رو درج کردن
"تهران - بلوار كشاورز - خيابان نادري - نبش كوچه حجت دوست - ساختمان شماره يك وزارت صنعت، معدن و تجارت - طبقه پنجم - مركز توسعه تجارت الكترونيكي"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)