اینی که شما میگید میشه مثل همین نماد اعتماد الکترونیکی.
حداکثر ضررش چیه ؟ اینه که اگر مثلا اوکی نباشه به هش بانک هایی که نیاز دارند درگاه نمیدند.

الان چند نفر نماد دارند به نظرتون ؟ این همه فروشنده داریم بخواهیم درصد بگیریم میشه گفت 30 درصد نماد گرفتند ؟ خیر.
اتحادیه مثل اتحادیه طلا فروش ها یا ... یه چیز محکم باید باشه. اتحادیه قراره کنترل بکنه نه امتیاز بده عزیز اگر به امتیاز باشه نرید دنبالش همین نماد هست کافیه همینم کسی نمیره زیاد.
اتحادیه کارش منع کننده متخلفینه. مثلا اتحادیه اگر یک زمانی خواست قیمت کف تایین کنه برای جلوگیری از خرابی بازار یکی خواست بازار خراب بکنه و قیمت پائین بده شما باطل کنید نمادتون را ضرر میبینه مثلا ؟ اینجا ایرانه مشتریهاش بیشترم میشن چون ارزان میده و بازم همان آش و همان کاسه میشه.
نمیدونم متوجه منظورم شدید یا خیر.
یک مثال کلی دیگه میزنم اگر متوجه نشده باشید اینجا دیگه باید بشید چون الان داریم میبینیم تاپیک هایی از این دست در همین انجمن :
مثلا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جدیدا میاد به میزبان سایت های متخلف را اخطار میده و میگه میزبانی نکنید طبیعتا خیلی ها گوش میکنند میشه گفت 90% و میزبانی نمیکنند ، جدیدا دیدید میان تاپیک میزنند حالا این انجمن یا هر انجمنی (من اینجا فکر کنم تازگی ها دیدم یادم نیست) میزبانی هاست 1 گیگ که به ایمیل که میاد به هش گوش نکنه میخوام
نمیدونم اتحادیه در دید شما چی هست ولی در دید من اتحادیه باید یه چیزی مثل وزارت ارشاد - نیروی انتظامی - پلیس فتا باشه. نه وزارت صنعت و معدن.
یا حق