سلام
بنده و چند تا از دوستان خیلی وقت بود که پیگیر کار آقای سید سجاد شهیدیان مالک سایت https://payment24.us بودیم
احتمالا واسه همه ی شما روشن که ایشون یکی از افرادی هستن که بازار دلار پایپل رو به هم ریختن و مشکلاتی و برای خیلی از ماها به وجود آوردم درحالی که امروز و دیروز خیلی از افراد دلار رو زیره ۳۷۰۰ یا حتی ۳۶۰۰ میفروختن این آقا دلار رو ۳۹۵۰ قیمت گذاشته
بنده پدرم قاضی شبه ۳۳۲ (تهران-چهار راه جمهوری) هست و قرار با کمک یک وکیل آشنا به پرونده این آقا رسیدگی بشه و تا جایی که امکان داره حساب های مالی این آقا مسدود بشه تا از فعالیت بیشترش جلوگیری بشه
ولی به کمک کاربرانی که حس میکنن ارزش داره در این کار وقت بزارن نیاز هست به دلیل اینکه نمیخایم هرکی واسه خودش شکایات کنه و عملا این آقا کاری نکرده که کسی بتونه شکایات کنه نیاز به جمع آوری امضا برای ارسال پرونده برای مدعی العموم هست به این صورت که ما اگر تعدادمون برای یک پرونده بالا باشه میتونیم پرونده رو به مدعی العموم بسپریم تا مراحل رو خود دستگاه قضایی پیگیری کنه
بنده فرمی رو آماده کردم و از دوستانی که حاضر هستن شرکت کنن خاهش میکنم اعلام کنن تا با ارسال یک نسخه از این فرم به شما، شما اطلاعات خودتون رو وارد کنید و فرم رو برای بنده پست کنید تا ضمیمه پرونده
کنم
افرادی که مایل به همکاری هستن لطفا ایمیلشون رو به من بدن تا فرم مذکور رو براشون میل کنم