سلام
به همه همکاران و کسانی که تاپیک رو مشاهده میکنن خسته نباشید میگم
جدید کانفیگ سرور مجازی رو با سی پنل تموم کردم یه چندتا مشکل اساسی دارم اگه میتونید کمکمون کنید.
قبلش از همه دوستان تشکر میکنم
مشکلات ما :
1 - CSF
توی سی پنل موقع که به پلاگین فایروال مراجعه میکنم
سپس چک رو میزنم حدودا 15 - 20 خطا میمومد که به لطف برخی از دوستان و آموزش های توی این انجمن فقط الان 5 تاشون موند به شرح زیر::
کد HTML:
Check csf SMTP_BLOCK option
توی این ضمینه چیزی نمیدونم همکاران لطف کنن کامل توضیح بدن یه سری آموزش های ناقص توی انجمن بود که به کارم نیومد
----------
کد HTML:
Check for cxs
اینو میدونم که حدود 170 - 200 تومان خرج داره یه بار برای همیشه اما میخوام بدونم نال یا تریال داره>؟
یا اینکه برنامه رایگانی هست که این رو هم از توی قسمت فایروال : OK نشون بده یعنی مثل همین برنامه باشه و همین کارایی رو داشته باشه؟
--------
کد HTML:
Check SSH PasswordAuthentication
اینم میدونم برای پسورد SSH اما تا الان 7 8 بار پس جدید بش دادم اما بازم Warning میده
-------
کد HTML:
Check apache for FrontPage
در مورد این اصلا اطلاعاتی ندارم لطفا همکاران توضیح بدند و راهکار برای اوکی شدنش بدن ممنونم میشم
------
کد HTML:
Check php for Suhosin
در مورد این کلی تحقیق کردم اما اصلا چیزی در موردش نفهمیدم ممنون میشم اینم یه راهکار بدید براش
-----
خوب مشکلات فایروال تموم شد

2- مشکل رم سرور
الان حدود 22 ساعت 14 دیقه است که سرور رو تحویل گرفتم و آپتایم 100 درصد داره
اما وقتی از توی SSH به TOP میرم
مقدار رم مصرفی به شرح زیره
کد HTML:
 1697 root      20   0  152m  34m 1732 S  0.0  7.0   0:00.40 spamd
یعنی این که اسمش Spamd هستش 7 درصد مصرف رم داره
و هیچ تاثیری روی لود اوریج سرور نداره و سرور مثل تراکتور داره کار میکنه : Load Averages: 0.01 0.02 0.00

3- مشکل پردازنده :
الان حدود 22 ساعت 14 دیقه است که سرور رو تحویل گرفتم و آپتایم 100 درصد داره
اما وقتی از توی SSH به TOP میرم
مقدار پردازنده مصرفی فقط مختص میشه به TOP که برابر با 1.2 هستش
و هیچ تاثیری در لود اوریج نداره

4- مشکل سایت های وردپرسی
بعد از این که سرور رو آماده کردم سعی کردم از هر نوع سایت یه دونه رو بیارم روی این سرور تست کنم
سایت های وردپرسی صفحه اصلی شون باز میشه ، مطالب میان پلاگین ها هم کار میکنن اما فقطط صفحه مدیریت باز نمیشه
و ارور 500 میده و .Htacess هارو هم کنترل کردم مشکلی نداشته و دسترسی ها هم نگاه کردم مشکلی نداشتن فقط Hendeler هارو نگاه نکردم
اولش روی PHP .v 5.2.14 بود اما بعدش کانفیگ رو تغییر دادم آوردمش روی : PHP.v 5.3.21 ولی بازم تغییر نکرد
بایکی از دوستان که استاد دانشگاه هم هست در همین زمینه صحبت کردم و گفت دو نسخه پی اچ پی استفاده کن منم گشتم چیزی توی کانفیگ ها پیدا نکردم که بشه از دو نسخه همزمان استفاده کرد بعد از جناب صالحی پرسیدم ایشون گفتن نمیشه روی نسخه های جدید این تغییر رو غیر فعال کردند
دیگه ماهم موندیم البته بگم یکی یکی پلاگین های ورد÷رسی رو غیر فعال کردم اما بازم مشکل وجود داره
دوستان اگه میتونن راهنمایی کامل کنند در این مورد
مرسی