-
February 27th, 2013, 04:03
عضو جدید
قالب پویا سازان /ایران هاست/طلاهاست
سلام دوستان
میخواستم بدونم نحوه سفارش هاست و دامنه و ... در سایتایی نظیر پویا سازان /ایران هاست/طلاهاست و...با چه سیستمی صورت میگیرد؟ایا whmcs است یا کاملا اختصاصی است؟ ایا امکان یکپارچه سازی whmcs با هر قالب دلخواهی هست یا نه؟اصلا امکانش هست با whmcs سیستمی نظیر سایتای فوق طراحی کرد که هیچ ردپایی از whmcs نباشد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
February 27th, 2013 04:03
# ADS
-
February 27th, 2013, 04:05
عضو جدید
پاسخ : قالب پویا سازان /ایران هاست/طلاهاست
-
-
February 27th, 2013, 14:35
عضو جدید
کسی نبود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
February 27th, 2013, 15:59
عضو انجمن
درود
دوست عزیز اگه طراحی سایت منظورتونه که اکثرا از مدیریت محتوای وردپرس استفاده میشه که به whmcs اتصال داده شده
قالب اصلی سایت سیستمش با قالب whmcs فرق داره
نحوه سفارش دامنه و هاست هم به این صورته که شما با کلیک روی هر کلمه سفارش از وردپرس (یا هر سیستم مدیریت محتوا دیگه) درخواستتون به whmcs ارسال میشه و سفارشتونو ثبت میکنه
whmcs برای هر وب هاستینگ اختصاصیه و اطلاعات مربوط به شما فقط توی دیتابیس سایت مورد نظر ذخیره میشه
ویرایش توسط softlayer : February 27th, 2013 در ساعت 16:02
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
February 27th, 2013, 16:04
من تا جایی که اطلاع دارم طلاهاست اصلا از Whmcs استفاده نمیکنه و یه سیستم اختصاصی دارن
-
-
February 27th, 2013, 16:51
عضو انجمن
whmcs مدیریت محتوای اجباری برای یه هاستینگ نیست
سفارش ها میتونه از طریق هر cms دلخواهی دریافت و ثبت بشه
cms های مختلفی برای اینکار وجود داره whmcs یکی از انواع اونه که کاربرد زیادی داره
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
February 27th, 2013, 17:06
عضو جدید
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
بعید میدونم سایتای فوق که من ذکر کردم قالب اصلی سایتشون وردپرس باشه! اره شاید اکثر هاستینگها از قالب وردپرس استفاده کنند که با whmcs یکپارچه شده!(اینو میدونم که قالب سایت اصلی با whmcs فرق داره)
من منظورم اینه نحوه سفارشات در سایتای ذکر شده با کدوم سیستم صورت میگیره؟سیستم whmcs یا bilingbox و ...یا کلا اختصاصیه؟
و در نهایت سوال اصلی من اینه:ایا امکانش هست سایتی با قالب اختصاصی طراحی شه و با سیستم whmcs یکپارچه شه ولی اصلا ردپایی از whmcs توش نباشه؟
یعنی امکانش هست من سایتی نظیر طلاهاست داشته باشم که نحوه ارسال سفارشات کاملا اختصاصی ولی برپایه whmcs باشه ولی ردپایی از whmcs توش نباشه؟
-
-
February 27th, 2013, 17:13

نوشته اصلی توسط
mailgenral
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
بعید میدونم سایتای فوق که من ذکر کردم قالب اصلی سایتشون وردپرس باشه! اره شاید اکثر هاستینگها از قالب وردپرس استفاده کنند که با whmcs یکپارچه شده!(اینو میدونم که قالب سایت اصلی با whmcs فرق داره)
من منظورم اینه نحوه سفارشات در سایتای ذکر شده با کدوم سیستم صورت میگیره؟سیستم whmcs یا bilingbox و ...یا کلا اختصاصیه؟
و در نهایت سوال اصلی من اینه:ایا امکانش هست سایتی با قالب اختصاصی طراحی شه و با سیستم whmcs یکپارچه شه ولی اصلا ردپایی از whmcs توش نباشه؟
یعنی امکانش هست من سایتی نظیر طلاهاست داشته باشم که نحوه ارسال سفارشات کاملا اختصاصی ولی برپایه whmcs باشه ولی ردپایی از whmcs توش نباشه؟
بله میشه
ولی اینقدر که میخواید روی تغییر ساختار Whmcs وهمجنین حذف ردپای اون وقت بزارید رو اگه روی نوشتن یه سیستم اختصاصی بزارید بهتره فکر کنم !
-
-
February 27th, 2013, 17:16
عضو انجمن
بله اختصاصی هستن
اگه توجه کنید پویاسازان صفحاتش به صورت asp طراحی شده سفارش هم به همین سبک ثبت میشه
اینکه از باکسبیلینگ استفاده کرده باشنو به قول شما طراحی اونو تغییر داده باشن ممکنه اما whmcs امکان خصوصی سازی نداره
هنگام خرید لایسنس دو نوع لایسنس وجود داره (یک نوع که نامPowered by
WHMCompleteSolution به عنوان سازنده وجود داره و یک نوع که وجود نداره) تفاوت قیمت هم دارن اما اگه بدون نام whmcs هم طراحی کنید امکان خصوصی سازی 100% به اینصورت که میگید وجود نداره
ویرایش توسط softlayer : February 27th, 2013 در ساعت 17:18
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
February 27th, 2013, 17:49
عضو جدید
خوب دوستان به نظر شما قالب سایت من که با html داره طراحی میشه از اول بشینم ماژولهای مختلفو واسش طراحی کنم یعنی امکانش نیست که من کدها و ماژولهای whmcs رو با کدای سایتم به کار برم؟
خوب من اگر بخوام سایتی شبیه به ایران هاست/طلاهاست داشته باشم یعنی باید قید سیستم قدرتمند whmcs رو بزنم؟
-