سلام
من توی سایت نیک که نگاه کردم اگر دامنه بخرم 14400 ت پولش میشه اما اگر از شرکتا بخرم زیر 5000 ت دلیلش چیه ؟
سلام
من توی سایت نیک که نگاه کردم اگر دامنه بخرم 14400 ت پولش میشه اما اگر از شرکتا بخرم زیر 5000 ت دلیلش چیه ؟
چون در اين حالت نمايندگي فروش هست
البته بايد يك سقف پرداخت باشه ( يعني بايد اعتبار يا يونيت با سقف خاصي به صورت پلكاني خريداري شه تا تخفيف ها پلكاني ارائه شه )
مثلا سقف اعتباري تا 1 ميليون تومان فلان مقدار تخفيف در هر واحد يونيت جهت ثبت دامنه
سقف 2 ميليون تخفيف بيشتر
و ....
سیاست فروش هست
شرکت های بزرگ سعی می کنند درگیری مستقیمی با مشتریان خرد نداشته باشن
دوستان مداركي كه براي روشن شدن كذب اين كاربر در پست هاي بالايي گذاشته شده رو نيز اينجا ويرايش و يكجا مي گذارم
مديران محترم و هر كاربري كه بخواد
مي تونه چك كنه
بگذاريد دقيق راهمنايي كنم
sms.ermespc.ir/admin
سپس پنجره اي باز ميشود جهت درخواست رمز اگر ببنديد صفحه مسدود ميشه اما بايد رمز زير رو وارد كنيد
rominasms
romina123a
بعد از شما وردي مجدد مي گيرد كه بايد
يوزر و رمز هر دو
ermespc
ermespc
اينجا سامانه مديريت كاربران و ... است
اما اگر كاربري بخواهيد بايد
sms.ermespc.ir
وارد شويد
نوشته اصلی توسط rominait
![]()
شما راحت باش
انقدر دنبال شو خسته شي
منم صبح پيگيري خودمو مي كنم تا ياد بگيري تهمت يعني چي .
ضمنا جهت اطمينان همه دوستان
اينم تصوير از داخل پنل اين آقا مديريتش
كه نام اين كاربر در انتهاي سمت راست پايين هم درج شده
و آدرس وب سايت هم تاييد كننده
هست كه سامانه تحويل شده
نوشته اصلی توسط rominait
![]()
اينم عكس كه ايشون تعرفه هاشون رو چجوري گذاشتن كاملا اشتباه !!!
بعد ما رو هم متهم مي كنن هنوز نمي دونن تعرفه چجوري بايد بذارن
به جاي درخواست راهنمايي توهين مي كنن
و
اينم كه ايشان حتي يك درگاه رو هم فعال نكردن
ايشان ابتدا كه مدعي بودند سامانه ندادند
بعد كه فهميدن از اين راه نميشه گفتند سامانه كاربري نداره بعد كه فهميدن جداست گفت فلان نيست .
خلاصه كلام اينه ايشون به دليل شخصيتي كه دارند و همينطور از بد روزگار برخي كه اصلا كار بلد نيستند ميان اينجوري نمايندگي ميگيرن و بلد نيستند كار كنن ، درخواست راهنمايي هم نمي دن كه ميان تخريب مي كنن.
سلام ...
دوستان اینجا بخش انتقاد نیست ..
کاربر عزیز شما باید تاپیکتون رو در بخش انتقاد با مدارک محکم ارائه کنید
.
و در خصوص این شرکت رمینا هاست بنده از اینجا سرویس گرفتم .
اونم 4 تا نه یکی
در خصوص پشتیانی عالی ...تقریبا زیر 30 دقیقه پاسخ به تیکت هست.
فقط چنتا مشکل کوچیک بود که اونم شکر خدا داره حل میشه .
در کل به نظر من که این شرک دارای قیمت های منصفانه با پشتیبانی خوب هستند .
نه کلاه بردار!!!!
شرمنده از همه همینطور استار تر عزیز...
لطفا دگه این بحثت ادامه داده نشه .
تا نظم تاپیک حفظ بشه
اقا هر تاپیکی این یوزر rominait پست میزنه ایشون میاد تخریبش میکنه!!! آقا این تاپیک چه ربطی داشت شما این موضوع رو بیان کنی. بن میشی هااا داداش
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
سلام
nic به نمایندگیهاش تخفیف های خاصی میده
به هر حال نماینده ها با یوزر عادی فرق می کنه این کارو شرکتهای دیگه هم می کنند مثلا آذران وب تو فروش هاست و دامنش حتی پسوندای com,net , org به نماینده هاش تخفیف های خوبی میده اگه دامنه زیاد ثبت میکنید ازش تمایندگی بگیرین شرایطشم خیلی راحت 021-42979
سایت nic به نماینده هاش تخفیف میده.مثلا من توی شرکت آذرانوب دامنه ir را برای 5 سال با قیمت 20000 تومان ثبت کردم.کنترل پنل دامنش هم دست خودمه.
من که راضیم.به شما هم پیشنهاد میدم از این شرکت خرید کنید.![]()
مثلا شما به عنوان نماینده ایرنیک اگر 3375 یونیت از nic خریداری کنید, قیمت هر یونیت را 1800 محسابه میکند
برای دامنه ir یکساله دو یونیت نیاز هست که قیمت پایه برابر 3600 تومان در بالاترین سطح نمایندگی خواهد شد
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
قیمت ثبت دامنه با شرکت وب رمز که نماینده مرکز ثبت دامنه های آی آر است برای یکسال 6500 تومان و برای 5 سال 15500 تومان می باشد که طبق گفته دوستان از قیمت های خود مرکز کمتر است و علت آن اینست که وب رمز یا نمایندگان دیگر بدلیل خرید بالا از مرکز ثبت تخفیف ویژه می گیرد و این تخفیف را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.
برای آندسته از کاربرانی که درصدد ثبت دامنه آی آر هستند، به راهنمای زیر توجه کنید
مراحل ثبت دامنه آی آر
وب رمز - پرسرعت ترین هاست لینوکس - سرورهای مجازی مدیریت شده با آپتایم بالای ۹۹.۹ درصد
کیفیت، سرعت و پایداری را با وب رمز تجربه کنید ..
Webramz.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)