-
February 9th, 2013, 17:32
کانفیگ و نصب سیستم عامل را برایتان رایگان انجام میدم قابل توجه هاستینگ ها
سلام
من برای بالا بردن سطح مهارت خودم به طور محدود کار هاشون رو میتونم انجام بدم . از جمله :
نصب سیستم عامل
پشتیبانی سرور های مجازی
نصب و کانفیگ فایروال
نصب ماژول های امنیتی
انجام کارهای شبکه
نصب نرم افزار => سی پنل - پلسک - دایرکت ادمین - pptp - ibsng و.....
همه رایگان
-
تعداد تشکر ها از mh1376 به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2013 17:32
# ADS
-
February 9th, 2013, 18:21
پاسخ : کانفیگ و نصب سیستم عامل را برایتان رایگان انجام میدم قابل توجه هاستینگ ها
انواع اسکریپت هم نصب میکنم پولی یا مجانی توافقی
-
-
February 9th, 2013, 18:41
عضو انجمن
پاسخ : کانفیگ و نصب سیستم عامل را برایتان رایگان انجام میدم قابل توجه هاستینگ ها
جسارتا هیچ کدام از این هاستینگ به جهت امنیت بیشتر و همچنین اعتماد اطمینان هیچ این کار را به شما نمی دهند.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sadeght به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2013, 18:48
ببخشید ولی من متخصص امنیت شبکه هستم و تیم امنیتی هوش سیاه هم برای من هست . دانشگاه صنعتی شریف
گفتم امشب حوصله ام سر رفته کاری ندارم یه کانفیگ امنیتی که اکثر شرکتها بالای یک میلیون تومن میگیرن مجانی بکنم و تی سی پی سرورشو امن کنم
-
-
February 9th, 2013, 18:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mh1376
ببخشید ولی من متخصص امنیت شبکه هستم و تیم امنیتی هوش سیاه هم برای من هست . دانشگاه صنعتی شریف
گفتم امشب حوصله ام سر رفته کاری ندارم یه کانفیگ امنیتی که اکثر شرکتها بالای یک میلیون تومن میگیرن مجانی بکنم و تی سی پی سرورشو امن کنم
به هرحال هر کسی که شما باشید این کار را نمی کنند.
مگر این که شما روزومه و یا مستندی داشته باشید که قابل اعتماد باشد نه این که بفرمایید
من مختصص شبکه یا امنیت هستم.
از این موارد تو این انجمن زیاد بودند که گفتن ولی متاسفانه اون چیزی که بودن نگفتن و مقاصد سویی داشتند.
-
-
February 9th, 2013, 18:54

نوشته اصلی توسط
sadeght
به هرحال هر کسی که شما باشید این کار را نمی کنند.
مگر این که شما روزومه و یا مستندی داشته باشید که قابل اعتماد باشد نه این که بفرمایید
من مختصص شبکه یا امنیت هستم.
از این موارد تو این انجمن زیاد بودند که گفتن ولی متاسفانه اون چیزی که بودن نگفتن و مقاصد سویی داشتند.
بله شما درست میگویید . دیگه وقت ندارم سرور دارم سرور های برج نگارونک رو اوکی میکنم
-
-
February 9th, 2013, 18:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mh1376
بله شما درست میگویید . دیگه وقت ندارم سرور دارم سرور های برج نگارونک رو اوکی میکنم
گفتم خدمتتون که مهم گفتنش نیست من می تونم بگم سرور های مثلا تبیان دست بنده هست و کانفینگ می کنم می تونم چنین حرفی بزنم ؟!
ولی وقتی مستند نیست و فقط حرف هست که فایده نداره.
باید همه چیز مستند و واقعی باشه نه این که با حرف ما ادعایی کنیم.
-
-
March 30th, 2013, 14:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mh1376
مدرک ارائه کنید ! مدرک !
دیتاسنتر فیس بوک رو من کانفیگ کردم !!!
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life
-
تعداد تشکر ها از NikMizban.Com به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2013, 15:31
برید توی سایت اسماندز بازیه اسم من توی قسمت امنیت هست
-
-
March 30th, 2013, 15:33
عضو انجمن
لینک سایت و لینیک بخش امنیت را بدید
-
تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید