سلام
کسی نمایندگی پیام کوتاه اراده میده؟ حتماً می خواهم نمایندگی طوری باشد که فقط نام خودم باشد و بتوانم مستقل کار کنم. کاربر برای خرید ، شارژ ، ارسال پیام کوتاه و... فقط به سایت خودم مراجعه کند.
نمایندگی مستقل هستید مستقیم به حساب شما وصل هست و در دامنه که شما انتخاب میکنید به صورت اختصاصی با لوگو شما و... در سایت شما هست و هیچ چیزی که مرتبط به ما باشه وجود نداره
در ضمن خودتون هم می تونید نمایندگی بدید ! مدیریت سامانه پیام کوتاه داشته باشید ! همه امکانات برای شمار اختصاص رایگان هست
1من اینکه ماژول رایگان و ویژه برای نمایندگان و کاربران طراحی شده که کاربرانتون با وارد شدن به سایت شما می تونند با وارد کردن مشخصات در قیمت ثبت نام انلاین و سپس انتخاب محصول که شما تعریف کردید و پرداخت هزنیه اون که به حساب شما واریز میشه سپس وارد اکانتش میشه و مدارکش رو اپلود میکنه برای ما ! و شما بررسی میکنید و کلید تایید میزنید و بهشون شماره اشتراکی و اختصاصی اهدا میکنید
در صورت امکان برای دریافت نمایندگی لازم به پرداخت هزینه ای نبا
نمایندکی هزینه نداره شما فقط هزینه مالیات و پیش شماره های اختصاصی خریداری میکنید و امکاناتی که برای نماینده در نظر گرفته شده و طراحی و.... سایتتون
موفق باشید
شماره تماس 09191365618 و 09364950227 می تونید تماس بگیرید و سوالتتون بپرسید برای مشاوره بیشتر!
همه چیز نیز در امضا بنده قید شده
ارزوی بهترین ها
موفق باشید
آریاسنتر