سلام
-----------زندگی نامه ----------
دوستان من یه بار درخواست هاست کردم و نمایندگی های مختلف اومدن اینقدر از خودشون تعریف کردن که منم باورم شد و رفتم سفارش دادم.
بعد از گذشت چند روزی دیدم که بله مثله همیشه بد شانسی با منه.
یه دفعه میبینی که هاستت بالا نمیاد ویا هزارتا مشکل تو سی پنل هست و یا سایتت تو دسترس نیست و یا لینک های دانلود کار نمیکنه وووووو. وقتی که ازشون هم میپرسی خدا رو شاهد میگیرم که هزار تا بهونه مختلف میارن,مثلا یه بار که سایت و هاستم پنج روز قطع شد گفتن داشتیم سرورهامونو ارتقاء میدادیم,بعد از گذشت دو روز دوباره سایت قطع شد و رفتم که بهشون تیکت بزنم دیدم که سایت خودشون هم قطعه!
چشمتون روزه بد نبینه خدا را گواه میگیرم که این دفعه دوازده روز قطع شد و تو این چند روزی که سایتم قطع بود رفتم از یه نمایندگی دیگه ای هاست خریدم که دوباره دیدم این بدتر از قبلیه. کلن چهار مرتبه اینطوری شد و این چهار تا هاست رو هم مجانی دادم به اینو اون.
نمیخوام نام ببرم چون نمیخوام نونه کسی رو سنگ کنم.خدا جوابه این جور افراد رو میده.
----------------درخواست من-----------------
کل هزینه ای که میخوام واسه خرید یک سال هاست لینوکس با سی پنل 11 و با پهنای باند نامحدود,کنم مبلغ 70 هزار تومانه.
فضای دیسک هم هرچه قدر بیشتر بهتر.
اینو هم بگم به خاطر مسائل بالا باید یک هفته هاست رو امتحانی داشته باشم تا ببینم خوبه یا نه.