سلام به دوستان عزیز .
من می خوام سرور EQ6 دیتاسنتر Hetzner آلمان رو بخرم . هدف من اینکه حداقل برای 6 یا 7 ماه تغییر دیتاسنتر ندم .
یعنی یک جای ثابت رو می خواهم .
من پلان EQ6 دیتاسنتر Hetzner.DE رو انتخاب کردم که با 230 تومان Setup Fee و ماهانه 115 تا 120 هزار تومان قیمتش هست .
پرت 100 مگابایت هست و کارت شبکه 1 گیگ . CPU این پلان 4 تا Core داره که با تکنولوژی HT به 8 تا مجازی تبدیل میشه .کد:Intel® Core™ i7-920 Quadcore incl. Hyper-Threading Technology * RAM 12 GB DDR3 RAM * Hard discs 2 x 1500 GB SATA-II HDD (Software-RAID 1) * NIC 1 GBit OnBoard connected at 100 MBit * Backup Space 100 GB * Traffic Unlimited*
ساپورت نرم افزاری نداره و پرتش هم ارتقاع داده نمیشه . تا پهنای باند 2 ترابایت پرت 100 مگابایت هست.
اما 2 ترابایت رو که تموم کنی پرت به 1 مگ تقلیل پیدا می کنه که برای 1 ترابایت با پرت 11 نزدیک 15 یورو میگیرند .
خود دیتاسنتر هم گفته پرت بین 4 تا 10 مگابایت نوسان داره ولی میانگین بین 7 تا 10 هست .
البته یک چیزی به اسم Rescue System دارند که همون Safe Mode خودمان هست ، اما وقتی سرور بالا نیاد ، یعنی به SSH هم اکسز نداشته باشی ، با Rescue System میری و میشه مشکلات و Error ها رو ببینی + فایل های کتابخانه ای ( Library ) مثل GCC ( همون ddl در ویندوز ) رو دوباره بار گذاری می کنه .
این طوری واسه Support نرم افزاری مشکلات کم میشه .
من می خواهم Xen روش نصب کنم . دوست دارم نظر شما رو بدونم . در WHT هم خیلی تعریف شده .
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
لینک اصلی پلان مورد نظر من .
دوستان عزیزی که از این دیتاسنتر سرویس دارند ، لطفا اگه ممکن هست یک لینک فایل بدید برای تست سرعتکد:http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq6/