با سلام به دوستان
7 8 سالی میشه کار طراحی وب و هاستینگ انجام میدم و با هر دیتاسنتری هم که فکرشو بکنید تو دنیا کار کردم
ولی جدا دیگه خسته شدم از اینکه ی روز میگن شما ایرانی هستی ، ی روز میبندن ، ی روز دلار گرون میشه ، ی روز واسطه قاط میزنه پرداخت نمیکنه و هزار دلیل دیگه
تصمیم گرفتم بیام ایران سرویس بگیرم ،2 ماهی هست که کل سروریس دهنده ها و دیتا سنتر های ایران رو دارم بررسی میکنم
آخرش به این نتیجه رسید که پارس آنلاین میتونه بهترین باشه واسه من ( نظر شخصیه ، چون چند تا سایت دو یا سه رقمی دیدم که رو این دیتا سنتره ، پورت آپ لینکشم خوبه ، قیمتشم مناسبه )
میخواستم مستقیم ازش خرید کنم دیدم ی مدل وی پی اس بیشتر برای فروش نداره
تصمیم گرفتم از واسط خرید کنم
و بازم اینقدر شرکت ایرانی هست که ادم سرش گیج میره از کدوم خرید کنه
آخرش رسیدم به این سایت ، به نظر سرور کولوکیشن کردن تو دیتا سنتر پارس آنلاین ، قیمتاشونم به نظرم خوب اومد
فقط میخواستم قبل اینکه باهشون تمام بگیرم ببینم کسی باهشون کار کرده ؟ میتونم ی سایت پربازدید رو بیارم رو سرور هاشون ؟ قوانینشون سخت گیرانست رو vps ؟ آخه من دارم ی سیستم تقریبا اختصاصی میگیرم
اینم آدرس
سرور مجازی لینوکس ایران بسته حرفه ای با تکنولوژی OpenVZ
1-پلن 1 شون واسم کافیه ولی پهنای باند در حدود 100-150 گیگ لازم دارم ، به نظرتون کاستوم میکنن ؟
2-دایرت ادمین رایگان نوشته ، یعنی کرکی هستش ؟؟ به مشکلی نمیخورم ؟؟
3-آنتی دیداس نوشته داره ، یعنی چی ؟ من قبلا سرور هایی که آنتی دیداس داشتن میدیدم آی پی هاشون پینگ نمیشد ولی سایت بالا میومد، پینج رو انگار بسته بودن ، آنتی دیداس همینه ؟
4- فول کانفیگ میدن ؟ یا باید خودم بدم کانفیگ کنن ؟
5-دی ان اس رو میشه رو دامین دات کام ست کرد یا حتما باید آی آر باشه ؟
---
اُمیدوارم سوال هامو دقیق بخونید ، چون واقعا خسته شدم
پیشاپیش از صبر و پاسخ شما ممنونم