-
December 9th, 2012, 21:45
درخواست سرور اختصاصی فقط کیم سوفی
با سلام دوستان میخام شانس خودمو امتحان کنم ببینم الان اگه از کیم سوفی سرور بگیرم سرور دست دوم در میاد یا دست 100دم
اگه میشه فقط افر از کیم سوفی و رم 16 و 24 بدید
برا مجازی سازی میخام
او اس : وی ام ور 5
دلیل این که کیم سوفیو الان انتخاب کردم این بود که افرای ارزون بدم برا ماه اول یکم مشتری جذب کنم اگه شانسم خوب بود که همون سرورو برا همیشه تمدید میکنم اگه شانسمم بد درومد مشتری که جذب کردم بعد به او وی اچ انتقال میدم سرورارو یا به یکی از دیتاسنترای خوب شایدم رم سرور کانادارو ارتقا دادم به اون انتقال دادم
اگه دوتاسن خودشونم سروری دارن که میخان تمدید نکنن اگه سرور خوبیه و مشکلی نداره اینجا بگن چون فک کنم جدیدا کیم سوفی ای پی بیشتر از 5 تا نمیده
-
-
December 9th, 2012 21:45
# ADS
-
December 9th, 2012, 21:51
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی فقط کیم سوفی
-
-
December 9th, 2012, 21:59
عضو انجمن
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 9th, 2012, 22:00
با سلام من یوزر ariansa.t***@gmail.com خستم که چند دقیقه پیش تیکت دادم دوباره قصد فروش کیم سوفی رو دارید ؟
-
-
December 9th, 2012, 22:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ariansafaei
با سلام من یوزر ariansa.t***@gmail.com خستم که چند دقیقه پیش تیکت دادم دوباره قصد فروش کیم سوفی رو دارید ؟
بنده بازاریاب این شرکت هستم تیکت بزنید و با تیکت سوال کنید یا با شماره تلفن شرکت تماس بگیرید(در صفحه اول سایت شماره تلفن تماس ذکر شده ) تشکر
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 9th, 2012, 22:06
تیکت زدم گفتید 6 ماهه ارایه نمیدید
-
-
December 9th, 2012, 22:08
عضو دائم
شما احتمالا اطلاع ندارین که کیم سوفی بیش از 3 آی پی نمیده؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
December 9th, 2012, 22:12
توی تاپیک ذکر شده میدونم
ولی همین رسانگر که الان تاپیک زدند 32 تا ایی هم میدن
-
-
December 9th, 2012, 22:13
عضو دائم
خدا بیامرزش رم 24 که دیگه نداره فقط رم 16 دار سیپو رم 16 هم i3 هست که خیلی خیلی ضعیف هست و اصلا بدرد مجازی سازی نمیخوره و نکته مهتر اینکه روی همن رم 16 و سیپو i3 بیشتر از 3تا ایپی نمیدن
مایل بودین یکی با رم 24 موجود هست پورت هم از شانس از اینهاست که پورت 1 گیگه با 16 تا ایپی 80 ایرو پورت 1 گیگ هست
مایل بودین بگید چون 24 ساعت دیگه باید تمدید بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2012, 22:15
افر خوبیه با پورت 1 کل سرور 80 یورو هست ؟
یورو رو شما چند خرید کردید ؟
-